|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
brawo ....a ! pogratulujcie sobie i przybijcie sobie wirtualne żółwiki.
pojawił sie news na onecie, a Wy od żydów,farbowanych lisów i zdrajców izraela go wyzywaliście. myślicie ze on o tym sie nie dowiedział ? ma przecież tego swojego polskiego przyjaciela. sam powiedział, ze ten cały szum, to zamieszanie w ciągu ostatnich dwóch dni spowodowalo ze nie chce grać dla Polski, i chce odejść z Wisły..... zajebiście...najlepszy gracz z pola,drugi obok Pareiki wartościowy gracz chce odejść, a współwinni jesteście Wy.... great !!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
najwieksze zlo obecnie to managerowie, oni najwiecej szkody wyrzadzaja
jak czytam co nie ktore posty tutaj, to smiech mnie ogarnia jeden wysyla Maora na druga strone blon, drugi mowi ze to sredni gracz to co mozna powiedziec o pozostalych graczach? jesli on jest sredni, to kim jest Malecki,Genkov i inni? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Moment, a kto wywolal to zamieszanie? Dziennikarze, kibice? Melikson pretensje niech ma przede wszystkim do siebie, bo to co zrobil jest...
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
http://tsw.com.pl/news/Dementi-ws-Meliksona-1428 - czyli tak jak myślałem... bajki...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Marszałek skąd wiesz, że mu grożono? Powiedział tak? Przestańcie sami bajki pisac bo potem ktoś powtórzy 5 razy kłamstwo i reszta uwierzy, że to jednak prawda... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czytam ten temat od kilku dni. Ile wy ludzie macie lat że łykacie każde słowo co jest na byle jakim ścierwie napisane?
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
K.U.R..W.A co za brednie z Meliksonem, wezcie sie ogarnijcie!!!
To jeb..ane pzpn jest winne tego co ostatnio sie dzialo, wiec pieerdolic zakazy, nie pozwolmy dalej dawac soba manipulowac! Jedziemy ". Jebaaacc pzpn" nawet caly mecz, a Meliksonowi pokazmy ze moze na nas liczyc, ze kurrwaaa ma nas za soba, ze zaden jeeebany zyd nie bedzie mu grozil i mowil co ma robic. Kto jak kto ale Melikson swoja praca i postawa w Wisle zasluguje na nasza pomoc, niech poczuje ze jest WISLAKIEM! Pokazmy kuuurwa calej Polsce ze, jesli probujesz zniszczyc jednego z naszych, masz przeejebane u WSZYSTKICH !!! W takich sprawach wlasnie musimy pokazac ze WiSLA TO MY !!!! Kuurwa, jestesmy. ARMIA BIALEJ GWIAZDY !!!! Jednosc przedewszystkim....
Ostatnio edytowane przez Dariook : 23.09.2011 o godz. 12:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
A przypadkiem wszystko nie wyszło od niejakiego Gregorio Summer na "ofiszjal side of PZPN"? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jeszcze raz apeluję - dajmy Maorowi odpowiednie wsparcie w niedzielę. Jemu to jest potrzebne - widać to po ostatnich jego występach.
To nie jest byle średni kopacz, jak jakiś "znafca" to określił. Po meczu z Liteksem dalibyście się za niego pokroić, a teraz wyzywacie go od najgorszych. Tak się nie godzi!!! Nie godzi się wyzywać własnych zawodników na publicznym forum pod anonimowym nickiem! I nie mówię tu teraz tylko o Meliksonie. My jesteśmy kibicami Wisły a nie byle jakiego klubu. Wymagamy od innych? To zacznijmy od siebie! Powód: blad
Ostatnio edytowane przez lazy : 23.09.2011 o godz. 12:23.
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Mateusz Borek Cafe Futbol 13.03.2011 w 41min18sec
program dostepny na ipla tv |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przed chwilą informacja PAP:
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/t...1,artykul.html Nie można jej traktować jako bzdur, bo raz to jest agencja informacyjna jak Reuters, a dwa pisze o tym co się wydarzyło a trzy informacje te pochodzą od agenta Meliksona. Cytuje Cytat:
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 23.09.2011 o godz. 12:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To mogą być podobne bzdury do tych ze niby chce odejść.
Co nie zmienia faktu że Maor (nie znam go osobiście) ale wydaje się być troszkę słaby psychicznie, taka kruszynka cicha. Dlatego wsparcie jak najbardziej potrzebne, na mnie wrzut o siekierach i Meliksonie autorstwa Cracovii śmieszy, ale on widząc to mogł się przestraszyć (może o to grozenie śmiercią chodzi )Maor , spokojnie.. wdech i wydech.. nie bądz spięty i graj swoje. Gówno Ci narobią |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeszcze odcinając się trochę od najaktualniejszych informacji.
Całe zamieszanie zaczęło się od wypowiedzi szanownego prezesa PZPN, pana Lato. Moim zdaniem nie powinien on zabierać głosu za piłkarza, a obwieszczenie decyzji zostawić samemu Meliksonowi. Bardzo nieładne, wręcz chamskie i "burackie" zachowanie prezesa PZPN. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Krótko: zrobił błąd ale jest Nasz i potrzebuje Naszego wsparcia i to na meczu.
MAOR MELIKSON! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To normalny młody mimo 26 lat chłopak cichy i skromny sytuacja go przerosła i ludzie wokół niego zawiedli teraz może liczyć na nasze wsparcie .
SNC00566.jpg
Ostatnio edytowane przez kohprzem'68 : 23.09.2011 o godz. 12:47.
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pierwszy raz w zyciu czytajac artykul o pilkarzach ktos zadeklarowal ze odejdzie na 60% z klubu.
rozumiem na 100% czy 90% ale 60% dla mnie to 60% jest jak odejde albo nie. panowie apeluje o dystans, nie dmuchajmy tego prasowego balonika.... Ktos na sile robi zamieszanie wokol zawodnika. Zgadzam sie ze Maorowi nalezy sie wsparcie bo ktos (manager Lato i Bog wie kto jeszcze) ostatnio wypral mu mozg.... |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
W pierwszych minutach meczu z Ruchem trzeba go wesprzeć żeby przynajmniej wiedział, że kibice są z nim i nie obchodzi nas żadna afera z reprezentacjami. Dobro Wisły najważniejsze !
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Czytajcie więcej onetu, albo odrazu włączcie tvn a w przerwie na reklamę czytajcie GW. Naprawdę ręce opadają jak czytam niektóre komentarze.
![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co tak cię cieszy? To że chcemy chłopa trochę wesprzeć przed meczem, w sytuacjach dla niego naprawdę ciężkich? Prawda jest taka że narazie nic nie możemy złego powiedzieć o nim dopóki sami nie usłyszymy od niego(ze sprawdzonego źródła, a nie z tłumaczenia Izraelskiego portalu) co tak naprawdę się dzieje i jakie są jego dalsze decyzje.
Jak narazie to i tak bardziej przekonuje mnie wypowiedź Maaskanta, w której holender zaprzecza jakoby Maor chciał opuścić Wisłe, a media tak jak i u nas jak i pewnie w Izraelu robią to co im pasuje, zerknijcie tylko na nasze niezależne media GW,TVN itd. Cytat:
Ostatnio edytowane przez igortsw : 23.09.2011 o godz. 13:28.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Mleko się wylało.Coś mi się wydaje że wsparcie które miał zawsze, właśnie się skończyło, zresztą zobaczymy na kolejnych meczach. Zawsze możesz pogadać z kolesiami od wygwizdywania Małeckiego - może dadzą mu spokój i poprą Maorka ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 05.03.2015 o godz. 15:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Poza tym jaki odłam kibiców chce żyda w reprezentacji? (Żeby nie było ostatnie zdanie, jest wypowiedzą ogólnikową, stwierdzającą ogólną niechęć do naturalizacji graczy do reprezentacji) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tutaj może na forum 1000 osób napisać o tym co wypada zrobić ale jak przyjdzie mecz to nikt nie potrafi tego wykonac. I tak Ludzie którzy tutaj już nie piszą zdecydują co ma być na meczu śpiewane i kogo mamy wesprzeć. Ja jestem przeciwko specjalnemu traktowaniu niezdecydowanego Meliksona, wesprzeć to mogę Sobola bo na to zasłużył przez te długie lata gry w Wiśle
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 23.09.2011 o godz. 13:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przerzut - to idealne, szczególnie w Krakowie, określenie
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jak dla mnie , to Melikson sam jest sobie winien , bo skoro najpierw twierdzi , ze chce grać dla Izraela a pózniej rozważa ofertę z Polski , to coś jest nie tak. Albo się czujesz związany z Ojczyzną albo nie. Tak to jest jak robię się z gęby cholewę a wiadomo m, że interesem Managera jest zysk i łatwo było podgrzać atmosferę. Nie znam dokładnie Religii w Izraelu , ale wydaje mi się , ze tam zmiana obywatelstwa , to zbrodnia na którą nie ma usprawiedliwienia. Wydaje mi się , że ktoś z zewnątrz może przyjąć obywatelstwo Izraela , ale nigdy w druga stronę.
No cóż ma chłopak nauczkę na przyszłość i szczerze nie rozumiem obwiniania za to PZPN-u , bo to jest decyzja indywidualna i nie tylko dotycząca sportu , ale i życia w danym Kraju , utożsamiania się ze społecznością i chęcią bycia częścią danej społeczności. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|