The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Hnk89
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 11:55
Rozstrzelać imbecyli to za mało! Wielki ch*** im w du**. Mam nadzieje, że szczeny im opadną gdy po niedzielnym meczu zobaczą jakie ten zły Maor, który rzekomo odchodzi z Wisły otrzyma od nas wsparcie.

A dla nas to kolejna nauczka- zamiast wyzywać naszych piłkarzy od najgorszych i wypieprzać ich z Wisły na podstawie wypocin tych szmatławców, poczekać na oficjalne stanowisko klubu bądź zawodnika.
Ostatnio edytowane przez Hnk89 : 23.09.2011 o godz. 12:02.
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 23.09.2011, 11:55
Cytat:
Boze, tyle zamieszania przez sredniego kopacza...co sie porobilo?
W takim razie jak określić sytuację z Małeckim? Swoją drogą ciekawa jest reakcja kibicowskiego środowiska na te 2 sytuacje. Chodzi mi o poparcie i zrozumienie.
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.09.2011, 11:56
brawo ....a ! pogratulujcie sobie i przybijcie sobie wirtualne żółwiki.

pojawił sie news na onecie, a Wy od żydów,farbowanych lisów i zdrajców izraela go wyzywaliście.

myślicie ze on o tym sie nie dowiedział ? ma przecież tego swojego polskiego przyjaciela.

sam powiedział, ze ten cały szum, to zamieszanie w ciągu ostatnich dwóch dni spowodowalo ze nie chce grać dla Polski, i chce odejść z Wisły.....

zajebiście...najlepszy gracz z pola,drugi obok Pareiki wartościowy gracz chce odejść, a współwinni jesteście Wy.... great !!!!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.09.2011, 12:00
najwieksze zlo obecnie to managerowie, oni najwiecej szkody wyrzadzaja
jak czytam co nie ktore posty tutaj, to smiech mnie ogarnia
jeden wysyla Maora na druga strone blon, drugi mowi ze to sredni gracz
to co mozna powiedziec o pozostalych graczach?
jesli on jest sredni, to kim jest Malecki,Genkov i inni?

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.09.2011, 12:01
Moment, a kto wywolal to zamieszanie? Dziennikarze, kibice? Melikson pretensje niech ma przede wszystkim do siebie, bo to co zrobil jest...
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 23.09.2011, 12:01
http://tsw.com.pl/news/Dementi-ws-Meliksona-1428 - czyli tak jak myślałem... bajki...
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.09.2011, 12:02
labtec napisał(a):Wyświetl post
brawo ....a ! pogratulujcie sobie i przybijcie sobie wirtualne żółwiki.

pojawił sie news na onecie, a Wy od żydów,farbowanych lisów i zdrajców izraela go wyzywaliście.

myślicie ze on o tym sie nie dowiedział ? ma przecież tego swojego polskiego przyjaciela.

sam powiedział, ze ten cały szum, to zamieszanie w ciągu ostatnich dwóch dni spowodowalo ze nie chce grać dla Polski, i chce odejść z Wisły.....

zajebiście...najlepszy gracz z pola,drugi obok Pareiki wartościowy gracz chce odejść, a współwinni jesteście Wy.... great !!!!
Najpierw przedstawiasz onet jako niewiarygodny a potem na podstawie informacji własnie z tego portalu piszesz, że chciał odejść. Zastanów się w końcu. To ufasz onetowi czy nie?

Marszałek skąd wiesz, że mu grożono? Powiedział tak? Przestańcie sami bajki pisac bo potem ktoś powtórzy 5 razy kłamstwo i reszta uwierzy, że to jednak prawda...
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.09.2011, 12:04
Czytam ten temat od kilku dni. Ile wy ludzie macie lat że łykacie każde słowo co jest na byle jakim ścierwie napisane?
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 23.09.2011, 12:20
K.U.R..W.A co za brednie z Meliksonem, wezcie sie ogarnijcie!!!

To jeb..ane pzpn jest winne tego co ostatnio sie dzialo, wiec pieerdolic zakazy, nie pozwolmy dalej dawac soba manipulowac!

Jedziemy ". Jebaaacc pzpn" nawet caly mecz, a Meliksonowi pokazmy ze moze na nas liczyc, ze kurrwaaa ma nas za soba, ze zaden jeeebany zyd nie bedzie mu grozil i mowil co ma robic.

Kto jak kto ale Melikson swoja praca i postawa w Wisle zasluguje na nasza pomoc, niech poczuje ze jest WISLAKIEM!
Pokazmy kuuurwa calej Polsce ze, jesli probujesz zniszczyc jednego z naszych, masz przeejebane u WSZYSTKICH !!!

W takich sprawach wlasnie musimy pokazac ze WiSLA TO MY !!!!

Kuurwa, jestesmy. ARMIA BIALEJ GWIAZDY !!!! Jednosc przedewszystkim....
Ostatnio edytowane przez Dariook : 23.09.2011 o godz. 12:27.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 23.09.2011, 12:20
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Moment, a kto wywolal to zamieszanie? Dziennikarze, kibice? Melikson pretensje niech ma przede wszystkim do siebie, bo to co zrobil jest...

A przypadkiem wszystko nie wyszło od niejakiego Gregorio Summer na "ofiszjal side of PZPN"?
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 23.09.2011, 12:21
Jeszcze raz apeluję - dajmy Maorowi odpowiednie wsparcie w niedzielę. Jemu to jest potrzebne - widać to po ostatnich jego występach.
To nie jest byle średni kopacz, jak jakiś "znafca" to określił.

Po meczu z Liteksem dalibyście się za niego pokroić, a teraz wyzywacie go od najgorszych.

Tak się nie godzi!!! Nie godzi się wyzywać własnych zawodników na publicznym forum pod anonimowym nickiem! I nie mówię tu teraz tylko o Meliksonie.

My jesteśmy kibicami Wisły a nie byle jakiego klubu.
Wymagamy od innych? To zacznijmy od siebie!
Powód: blad
Ostatnio edytowane przez lazy : 23.09.2011 o godz. 12:23.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 23.09.2011, 12:25
Cytat:
Gregorio Summer na "ofiszjal side of PZPN"?
Ta K***a ma zajebisty talent do niszczenia wszystkiego co zwiazane z Pilka Nozna...
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 23.09.2011, 12:27
Mateusz Borek Cafe Futbol 13.03.2011 w 41min18sec
program dostepny na ipla tv
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.09.2011, 12:28
Przed chwilą informacja PAP:
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/t...1,artykul.html

Nie można jej traktować jako bzdur, bo raz to jest agencja informacyjna jak Reuters, a dwa pisze o tym co się wydarzyło a trzy informacje te pochodzą od agenta Meliksona. Cytuje

Cytat:
oskarżenia, śmiertelne groźby, piłkarz już ucierpiał

Izraelskie media donoszą, że piłkarzowi Wisły Kraków grożono śmiercią, a on sam z powodu stresu schudł w ostatnich dniach dwa kilogramy. Piłkarz otrzymał setki sms-ów i emaili, w których m.in. nazywano go zdrajcą i radzono, by nie wracał do Izraela, bo może zginąć.

- Ciśnienie, jakiemu Maor został poddany, spowodowało, że postanowił na razie nie grać ani w reprezentacji Polski, ani Izraela. Nie mógł uwierzyć w to, co na jego temat mówili ludzie. W ostatnich dniach schudł dwa kilogramy - powiedział w wywiadzie dla izraelskiej telewizji Sport 5 menedżer Meliksona Dudu Dahan.

26-letni piłkarz nie zagrał w czwartkowym meczu Pucharu Polski z Flotą Świnoujście (4:2). Dwa gole i dwie asysty zaliczył w nim jego rodak Dudu Biton.

- Wiem, że teraz Maor przeżywa trudne chwile, dlatego chciałem zadedykować tą wygraną, moje gole i asysty właśnie jemu - oświadczył na oficjalnej stronie internetowej klubu Biton.
Zacytowałem to co wg. mnie jest prawdą. Słowa agenta oraz Bitona są wymowne. Przecież każdy z nas podobnie przeżyłby tak ogromny szum medialny na swój temat.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 23.09.2011 o godz. 12:32.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.09.2011, 12:30
To mogą być podobne bzdury do tych ze niby chce odejść.
Co nie zmienia faktu że Maor (nie znam go osobiście) ale wydaje się być troszkę słaby psychicznie, taka kruszynka cicha. Dlatego wsparcie jak najbardziej potrzebne, na mnie wrzut o siekierach i Meliksonie autorstwa Cracovii śmieszy, ale on widząc to mogł się przestraszyć (może o to grozenie śmiercią chodzi )

Maor , spokojnie.. wdech i wydech.. nie bądz spięty i graj swoje. Gówno Ci narobią
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.09.2011, 12:37
Jeszcze odcinając się trochę od najaktualniejszych informacji.

Całe zamieszanie zaczęło się od wypowiedzi szanownego prezesa PZPN, pana Lato. Moim zdaniem nie powinien on zabierać głosu za piłkarza, a obwieszczenie decyzji zostawić samemu Meliksonowi. Bardzo nieładne, wręcz chamskie i "burackie" zachowanie prezesa PZPN.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 23.09.2011, 12:38
Krótko: zrobił błąd ale jest Nasz i potrzebuje Naszego wsparcia i to na meczu.

MAOR MELIKSON!
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.09.2011, 12:42
To normalny młody mimo 26 lat chłopak cichy i skromny sytuacja go przerosła i ludzie wokół niego zawiedli teraz może liczyć na nasze wsparcie .

SNC00566.jpg
Ostatnio edytowane przez kohprzem'68 : 23.09.2011 o godz. 12:47.

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
LUKAS77
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.09.2011, 12:46
Pierwszy raz w zyciu czytajac artykul o pilkarzach ktos zadeklarowal ze odejdzie na 60% z klubu.
rozumiem na 100% czy 90% ale 60%?
dla mnie to 60% jest jak odejde albo nie.
panowie apeluje o dystans, nie dmuchajmy tego prasowego balonika....
Ktos na sile robi zamieszanie wokol zawodnika.
Zgadzam sie ze Maorowi nalezy sie wsparcie bo ktos (manager Lato i Bog wie kto jeszcze) ostatnio wypral mu mozg....
Odpowiedz cytując
Carrot
Member

Od: 10.2006

Stary 23.09.2011, 12:49
W pierwszych minutach meczu z Ruchem trzeba go wesprzeć żeby przynajmniej wiedział, że kibice są z nim i nie obchodzi nas żadna afera z reprezentacjami. Dobro Wisły najważniejsze !

Odpowiedz cytując
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 23.09.2011, 13:08
Czytajcie więcej onetu, albo odrazu włączcie tvn a w przerwie na reklamę czytajcie GW. Naprawdę ręce opadają jak czytam niektóre komentarze.
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.09.2011, 13:10
Carrot napisał(a):Wyświetl post
W pierwszych minutach meczu z Ruchem trzeba go wesprzeć żeby przynajmniej wiedział, że kibice są z nim i nie obchodzi nas żadna afera z reprezentacjami.
jasne
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.09.2011, 13:11
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=upwoSufv_ls
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 23.09.2011, 13:24
1q2 napisał(a):Wyświetl post
jasne
Nie wiem co tak cię cieszy? To że chcemy chłopa trochę wesprzeć przed meczem, w sytuacjach dla niego naprawdę ciężkich? Prawda jest taka że narazie nic nie możemy złego powiedzieć o nim dopóki sami nie usłyszymy od niego(ze sprawdzonego źródła, a nie z tłumaczenia Izraelskiego portalu) co tak naprawdę się dzieje i jakie są jego dalsze decyzje.

Jak narazie to i tak bardziej przekonuje mnie wypowiedź Maaskanta, w której holender zaprzecza jakoby Maor chciał opuścić Wisłe, a media tak jak i u nas jak i pewnie w Izraelu robią to co im pasuje, zerknijcie tylko na nasze niezależne media GW,TVN itd.

Cytat:
Chciałbym się teraz skoncentrować na grze w klubie. Naszą drużynę czekają ogromne wyzwania zarówno w lidze, jak i w europejskich pucharach, i chcę zrobić wszystko, aby osiągnąć cel, jakim jest zdobycie mistrzostwa Polski i dobra gra w Lidze Europejskiej
Tyle Nam powinno wystarczyć, jego własne oświadczanie. Nieraz ratował nam dupe w ciężkich meczach, pokażmy, że nie odwracamy się w trudnych chwilach.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 23.09.2011 o godz. 13:28.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 23.09.2011, 13:36
igortsw napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co tak cię cieszy? To że chcemy chłopa trochę wesprzeć przed meczem, w sytuacjach dla niego naprawdę ciężkich?
Nie cieszy ale śmieszy bo już widzę to wsparcie dla handlarza reprezentacjami.
Mleko się wylało.Coś mi się wydaje że wsparcie które miał zawsze, właśnie się skończyło, zresztą zobaczymy na kolejnych meczach.
Zawsze możesz pogadać z kolesiami od wygwizdywania Małeckiego - może dadzą mu spokój i poprą Maorka
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 23.09.2011, 13:39
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Nie cieszy ale śmieszy bo już widzę to wsparcie dla handlarza reprezentacjami.
Mleko się wylało.Coś mi się wydaje że wsparcie które miał zawsze, właśnie się skończyło, zresztą zobaczymy na kolejnych meczach: http://kibole.wroclaw.pl/mecze.html
Zawsze możesz pogadać z kolesiami od wygwizdywania Małeckiego - może dadzą mu spokój i poprą Maorka
Handlarz, sprzedawczyk, zdrajca, szuja, cynik bez honoru... No dalej, ulżyj sobie. Możesz wybrać z tego co Ci napisałem, lub wymyśleć własne. W końcu jesteś w tym dobry, jak 3/4 społeczeństwa.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 05.03.2015 o godz. 15:13.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 23.09.2011, 13:42
Carrot napisał(a):Wyświetl post
W pierwszych minutach meczu z Ruchem trzeba go wesprzeć żeby przynajmniej wiedział, że kibice są z nim i nie obchodzi nas żadna afera z reprezentacjami. Dobro Wisły najważniejsze !
Jasne, będziemy płaszczyć się, żeby tylko nigdzie nie odszedł, bo będzie tragedia. Chłopina się pogubił, najpierw mówi, że chce grać w reprezentacji, potem, że nie wie, a teraz nagle już mu się odechciało. Wisła też cały czas byłą dla niego miejscem fantastycznym, ale nagle mu się odwidziało.
Poza tym jaki odłam kibiców chce żyda w reprezentacji?
(Żeby nie było ostatnie zdanie, jest wypowiedzą ogólnikową, stwierdzającą ogólną niechęć do naturalizacji graczy do reprezentacji)
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.09.2011, 13:43
Tutaj może na forum 1000 osób napisać o tym co wypada zrobić ale jak przyjdzie mecz to nikt nie potrafi tego wykonac. I tak Ludzie którzy tutaj już nie piszą zdecydują co ma być na meczu śpiewane i kogo mamy wesprzeć. Ja jestem przeciwko specjalnemu traktowaniu niezdecydowanego Meliksona, wesprzeć to mogę Sobola bo na to zasłużył przez te długie lata gry w Wiśle
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 23.09.2011 o godz. 13:46.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 23.09.2011, 13:44
maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Handlarz, sprzedawczyk, zdrajca, szuja, cynik bez honoru... No dalej, ulżyj sobie. Możesz wybrać z tego co Ci napisałem, lub wymyśleć własne. W końcu jesteś w tym dobry, jak 3/4 społeczeństwa.
Przerzut - to idealne, szczególnie w Krakowie, określenie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Stary 23.09.2011, 13:44
Jak dla mnie , to Melikson sam jest sobie winien , bo skoro najpierw twierdzi , ze chce grać dla Izraela a pózniej rozważa ofertę z Polski , to coś jest nie tak. Albo się czujesz związany z Ojczyzną albo nie. Tak to jest jak robię się z gęby cholewę a wiadomo m, że interesem Managera jest zysk i łatwo było podgrzać atmosferę. Nie znam dokładnie Religii w Izraelu , ale wydaje mi się , ze tam zmiana obywatelstwa , to zbrodnia na którą nie ma usprawiedliwienia. Wydaje mi się , że ktoś z zewnątrz może przyjąć obywatelstwo Izraela , ale nigdy w druga stronę.

No cóż ma chłopak nauczkę na przyszłość i szczerze nie rozumiem obwiniania za to PZPN-u , bo to jest decyzja indywidualna i nie tylko dotycząca sportu , ale i życia w danym Kraju , utożsamiania się ze społecznością i chęcią bycia częścią danej społeczności.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów