The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Hnk89
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 10:16
Jaka ta pamięć ludzka jest ulotna. Tydzień temu pismaki rozkręciły aferę w związku z rzekomym "strajkiem" Małego. Klub zdementował informację. Może poczekajmy, aż Maor powie wprost, że chce w zimie odejść z Wisły i wtedy go oceniajmy, krytykujmy, co tam kto sobie chce.

Boli jak cholera. Boli to, że kolejny raz media chcą nas znisczzyć od środka, wywołując pretekst do coraz to nowych podziałów pośród trzonu klubu - nas, kibiców. I jak widać- udaje im się to skutecznie.

Zeby nie było: nie podoba mi się sposób w jaki Maor chciał wejść do "naszej" reprezentacji. Wiem, że to duży chłopiec, aczkolwiek widać jak na dłoni wpływ osób trzecich na tą decyzję. Nie mówie już o kurew***ej "polityce transerowej pzpn oraz obłudnika Smudy...
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.09.2011, 10:16
Rafal777 - Polskie media niszczą Maora, bo chce zrobić biznes na grze w kadrze Smudy. W momencie kiedy Izrael przestał się liczyć w walce o wyjazd na Euro2012 wyszła sprawa, że Maor może jednak dla Polski zagra. Dziwna zbieżność. Wiadomo, że interes... Meliksonowi wyszłoby to na dobre i polskiej reprezentacji. BIZNES.

Media i środowisko piłkarskie w Izraelu skupiają się bardziej na wątku 'historycznym', podając do informacji publicznej same śmieciowe informacje oczerniające Polskę i Polaków. Tym samym robią z Maora zdrajcę, który chce przejść na stronę wroga i uciec od 'kolesiowskich' układów, w tamtejszej piłce. ANTYSEITYZM

Z tych dwóch biegunów wychodzi nam ładna historyjka, która mówi 'Kowalskiemu/Cohenowi', że Maor chce zrobić dobry biznes grając u antysemitów. Pięknie, kur8a, pięknie.
Odpowiedz cytując
bonzaj
Member

Od: 06.2011

Stary 23.09.2011, 10:17
Jest takie ładne słowo WSTRZEMIĘŹLIWOŚĆ...

Jak na razie to dla mnie cała ta afera to jakaś prowokacja medialna. Pismaki szczują a lud to kupuje i na podstawie byle notki prasowej zaszczuwa dobrego piłkarza. Niech jeden z drugim co się wstrzyma chwile zanim coś napisze.

Oficjalne stanowisko jest na stronie klubu.

Maora wynosiliście pod niebiosa i teraz z taką samą werwą gnoicie człowieka. Ot taka Polska rzeczywistość.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 23.09.2011, 10:17
Panowie, cokolwiek byśmy nie myśleli to Maorowi należy się wsparcie w najbliższym meczu.
Nie znamy całej sytuacji, ale nawet jeśli popełnił błąd to powinniśmy mu pokazać że nam Wiślakom na nim zależy. To w końcu nasz piłkarz.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 23.09.2011, 10:18
Jebane weszło powinno być z siebie dumne pisząc "Maor s p i e r d a l a j" i określając go najgorszą szują
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2011, 10:19
Widać, że Melikson powoli musi się przyzwyczajać do polskiego piekiełka. Kilka dni wystarczyło, by facetowi, kto wie czy nie naprawdę, odechciało się tu grać.

Ja jednak liczę, że te wszystkie dziennikarskie domysły to jedna wielka plota. Cieszę się, że Maor odmówił "cyrkowi Laty" gry w kadrze, zachował się odważnie, ale bardzo dobrze, bo rozsądnie.

Musimy wesprzeć Meliksona na najbliższym meczu, pokazać mu, że jesteśmy z nim, że ma w nas oparcie, bo jeśli faktycznie tak jest, że chłopak "nie może utrzymać filiżanki kawy", to stan jego psychiki jest mocno opłakany...
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 23.09.2011, 10:21
moze zamiast patryk malecki lepiej krzyknąć Maor!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.09.2011, 10:22
Hnk89 napisał(a):Wyświetl post
Jaka ta pamięć ludzka jest ulotna. Tydzień temu pismaki rozkręciły aferę w związku z rzekomym "strajkiem" Małego. Klub zdementował informację. Może poczekajmy, aż Maor powie wprost, że chce w zimie odejść z Wisły i wtedy go oceniajmy, krytykujmy, co tam kto sobie chce.

Boli jak cholera. Boli to, że kolejny raz media chcą nas znisczzyć od środka, wywołując pretekst do coraz to nowych podziałów pośród trzonu klubu - nas, kibiców. I jak widać- udaje im się to skutecznie.

Zeby nie było: nie podoba mi się sposób w jaki Maor chciał wejść do "naszej" reprezentacji. Wiem, że to duży chłopiec, aczkolwiek widać jak na dłoni wpływ osób trzecich na tą decyzję. Nie mówie już o kurew***ej "polityce transerowej pzpn oraz obłudnika Smudy...
A to jest inna strona medalu. Uderzaja w najmocniejszy punkt Wisly aby ja oslabic.

Dla mnie w tym wszystkim wina lezy po stronie menadzera. Dalo sie wyczuc jaki jest napalony na kase juz po jego wczesniejszych wypowiedziach o "wypromowaniu sie Maora w LM, drugim Drogbie" itp. Teraz zweszyl interes, ze Maor moze sie mega wypromowac na EURO, namowil do tego zawodnika, ktory jednak pozniej zaczal sie z tym zle czuc, bo podjal decyzje wbrew sobie, za namowa. I teraz sobie spalil ziemie i tu i tu, bo idiota mu namieszal.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.09.2011, 10:24
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Widać, że Melikson powoli musi się przyzwyczajać do polskiego piekiełka. Kilka dni wystarczyło, by facetowi, kto wie czy nie naprawdę, odechciało się tu grać.

Ja jednak liczę, że te wszystkie dziennikarskie domysły to jedna wielka plota. Cieszę się, że Maor odmówił "cyrkowi Laty" gry w kadrze, zachował się odważnie, ale bardzo dobrze, bo rozsądnie.
O czymś nie wiem? Kiedy on to niby zrobił? Piszesz o wczorajszym oświadczeniu z którego wynika, że nikomu nie odmawiam ale chcę czasu żeby wszystko ucichło?

I jeszcze jedno. Czego Wy się ludzie spodziewaliście? Że po takiej decyzji piłkarza, który miesiąc temu grał w innej kadrze nikt w Polsce nie zabierze na ten temat głosu? Co takiego się dzieje strasznego? W wiadomościach kilka wypowiedzi, Borek coś powiedział, Maaskant coś powiedział, Tomaszewski coś dorzucił. Tak jak to się dzieje ZAWSZE! Coś się stanie w Polsce i na tvn24 gadaja o tym cały dzień. Temat jest wałkowany aż do momentu gdy wszystkich naciąga juz na mdłości. I tak sie dzieje za każdym razem gdy teamt jest chodliwy. Teraz spodziewaliście się, że nikt nie zabierze głosu i sprawa nie będzie nikogo interesowała? Weszło od poczatku prowadzi krucjatę przeciwko Smudzie i farbowanym lisom. Czy to jest Arboleda (założyli nawet grupe na FB "NIE DLA ARBOLEDY W KADRZE), czy Polanski (wyzywają go, nawołuja do bojkotu i gwizdów), teraz padło na Melikson czyli piłkarza naszego klubu. Rozumiem, że niektórzy nigdy złego słowa nie powiedza o tym co swojskie, ale zachowajcie tez umiar w oskarżaniu innych. Całej afery nie wywołały media. One robią to co zawsze, i jeśl nie chcecie mieć do nich dostępu żyjcie jak amisze. Winny jest agent, piłkarz i jego otoczenie. Lato i spółka? Oni są jak zakazany owoc, wiesz, że to co robią jest złe, nakłaniają do przeniewierzenia się swoim ideałom obiecując góry złota, ale to czy go skosztujesz zalezy tylko i wyłącznie od ciebie...
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 23.09.2011 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2011, 10:25
Cały czas poparcie dla Meliksona na meczu !

Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 23.09.2011, 10:26
Cytat:
Dla mnie w tym wszystkim wina lezy po stronie menadzera. Dalo sie wyczuc jaki jest napalony na kase juz po jego wczesniejszych wypowiedziach o "wypromowaniu sie Maora w LM, drugim Drogbie" itp. Teraz zweszyl interes, ze Maor moze sie mega wypromowac na EURO, namowil do tego zawodnika, ktory jednak pozniej zaczal sie z tym zle czuc, bo podjal decyzje wbrew sobie, za namowa. I teraz sobie spalil ziemie i tu i tu, bo idiota mu namieszal.
Według mnie b. prawdopodobny scenariusz.
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.09.2011, 10:28
szybkie pytanie do kolesia z nickiem hajfa (sorki nie pamiętam jak dokładnie brzmi)?
czy ten cały portal który opublikował wyznanie Maora jest wiarygodny czy to raczej taki lokalny fakt?

bo spina jest ogromna, a jak wielu zauważyło śmierdzi na kilometr szukaniem sensacji.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 23.09.2011, 10:32
nesta napisał(a):Wyświetl post
Jakby to powiedziec... Mam dziwne wrazenie, ze jakby Maor byl innego pochodzenia to takiej afery, czy to w kregach wislackich czy reprezentacyjnych, by nie bylo...
Brednie! Maor mógłby być Finem, Grekiem, Hiszpanem, Samoańczykiem whatever. ale pewnych rzeczy po prostu się nie robi. Zauważ, że Moar był generalnie lubiany w środowisku Wiślackim, ja też go lubiłem zarówno jako piłkarza, jak i człowieka - ale po tej aferze, ze zmianą reprezentacji jest na najlepszej drodze bym stracił do niego szacunek. Pewnie równie ostro oberwałoby się naszym Polakom z Wisły, gdyby nagle zapragnęli grać w innej reprezentacji, bo Smuda im szans nie daje...

-----
edit:
Faktycznie mój błąd. Powinienem się wstrzymać , do momentu , aż Maor wybiegnie w koszulce z Białym Orłem. Być może ta cała szopka to zagrywka mająca na celu wzmocnienia pozycji Maora w kadrze Izraela, który może teraz powiedzieć w ojczyźnie "Tu mnie nie chcecie, a w Polsce, finaliście ME, się o mnie zabijają" . Jedno jest pewne, Lato podłożył nam niemałą świnie, tym swoim zachowaniem. Swoją cegiełkę dołożyły też niektóre Wiślackie strony jak wisla.krakow.pl w każdym wywiadzie zadając mu te same pytania o reprezentacje, jakby jedna deklaracja złożona na początku gry w Wiśle , że chce grać dla Izraela nie wystarczała.
Ostatnio edytowane przez Lysy : 23.09.2011 o godz. 10:48.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.09.2011, 10:34
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Brednie! Moar mógłby być Finem, Grekiem, Hiszpanem, Samoańczykiem whatever. ale pewnych rzeczy po prostu się nie robi. Zauważ, że Moar był generalnie lubiany w środowisku Wiślackim, ja też go lubiłem zarówno jako piłkarza, jak i człowieka - ale po tej aferze, ze zmianą reprezentacji straciłem do niego całkowicie szacunek. Pewnie równie ostro oberwałoby się naszym Polakom z Wisły, gdyby nagle zapragnęli grać w innej reprezentacji, bo Smuda im szans nie daje...
Straciłeś szacunek na podstawie Faktu,Gazety Wyborczej czy Onetu? A może Weszlo.pl
Ludzie chu.. wiecie a już wyciągacie wnioski,poczekajcie
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Hnk89
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 23.09.2011, 10:39
Cytat:
Tatuś podłapał temat, Lato rozpoczął potajemne spotkania, Smuda wyraził aprobatę i mamy samodzielnie myślącego Maora przerobionego na zmanipuowaną marionetkę. Szkoda chłopaka- widać było iż ułożony, inteligentny, z dobrze ukstzałtowanym myśleniem odnośnie reprezentowania przez obcokrajowców barw innego kraju. Bez wsparcia kibiców Wisły będzie mu bardzo ciężko uporać się z obecną sytuacją, tym bardziej, że widać u niego brak mocnej psychiki. Wystraczy, że na mieście będą go spotykać nieprzyjemności ze strony pejsów więc nie możemy się i my od niego odwrócić. Tak samo jak nie odwróciliśmy się od Małego. Ale jaki ja mam na to wpływ....
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 23.09.2011, 10:44
Każdy popełnia błędy, Maor również. Nie ustosunkuję się do sytuacji, bo zbyt wiele jest .......enia medialnego, a za mało faktów. Jeżeli jednak Maor aż tak pali się psychicznie: http://zdrowie-psychiczne.edu.pl , warto mu pomóc. Co poniektórzy zachowują się tak, jakby w życiu błędu nie popełnili. Albo jak popełnili, to ich rodzice równali z podłożem i teraz robią tak samo, bo nie wiedzą że można inaczej. Ogarnijcie się nieco.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 05.03.2015 o godz. 15:14.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.09.2011, 10:47
Maor popełnił błąd i już za niego zapłacił wystarczającą karę . Już wystarczy , zakończcie ten temat . Co do tego wywiadu w którym mówi że chce odejść z Wisły - nie wiemy czy jest prawdziwy , po drugie mówi w nim że "ostatnie dni były najgorszej w jego życiu" i "pewne osoby przekroczyły granice "- chyba musiał mieć jakiś powód by tak powiedzieć . Nie uważacie ? Nie wiemy wszystkiego do czego ostatnio dochodziło , czy ktoś mu groził ,itp . Więc niech niektóre osoby przestaną już atakować piłkarza że leci tylko na kasę i wypina się na Wisłę bo nikt nie zna wszystkich szczegółów ostatnich wydarzeń a to jest chyba podstawa do oceny danej sytuacji .

maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Każdy popełnia błędy, Maor również. Nie ustosunkuję się do sytuacji, bo zbyt wiele jest .......enia medialnego, a za mało faktów. Jeżeli jednak Maor aż tak pali się psychicznie, warto mu pomóc. Co poniektórzy zachowują się tak, jakby w życiu błędu nie popełnili. Albo jak popełnili, to ich rodzice równali z podłożem i teraz robią tak samo, bo nie wiedzą że można inaczej. Ogarnijcie się nieco.
100% poparcia !
Ostatnio edytowane przez fanfan : 23.09.2011 o godz. 10:57.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 23.09.2011, 10:57
JacekFan napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

to jakaś paranoja co o tym sadzicie .On coś kombinuje czy to kaczka?
50/50

Tak to oceniam,w sumie ze wskazaniem na to drugie 50,że chce odejść.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 23.09.2011, 11:02
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Panie Melikson, wypad z Wisly jesli nie chcesz pan tu grac, zapraszam na drugą strone błoń.
A ty ....a co? Klakier Maleckiego?

Melikson jest w Polsce raptem 9 miesiecy a juz jest mieszany z gnojem mimo, ze jescze niedawno byl "pilkarzem jakiego w Polsce dawno nie bylo". Smutne jest to, ze przed przyjsciem do Wisly to w Polsce nikt nie wiedzial kto to jest Melikson. Nie bylo .......onego Laty/Smudy/PZPN łażących ciagle za Meliksonem i nie dajacych mu spokoju. Chlpak przyjezdza do Polski, okazuje sie, ze kopac pilke potrafi to sie zaczyna cyrk, bo cyrkowiec Smuda potrzebuje w kadrze kogos kto umie kopnac pilke.
I nagonka, ze "moze bedzie grac dla Polski" itd. W sierpniu Melikson zagral w Izraelu z WKS i strzelil 2 bramki. Juz wtedy pojawily sie informacje, ze ostatecznie wiadomo gdzie Maor zagra. I dostal powolania na wrzesien jednak przytafila sie kontuzja - niestety, bo pewnie by w ktoryms meczu zagral i temat bylby zamkniety. Ale nie zagral i szopka trwa dalej. Smuda i Lato dalej poluja na Meliksona.
Do tego menager, ktory pewnie zwietrzyl niezla kase i zaczyna robic wode z mozgu zawodnikowi, bo nie wierze, ze zostaje obojetny na zaistniala sytuacje.
Melikson tez dolozyl swoje choc przypuszczam, ze powiedzial co powiedzial pod presja innych a nie tego jak naprawde czuje i mysli. Dowodem na to jest to, ze postanowil w ogole wycofac sie z reprezentowania czy to Izraela czy Polski by nie zaogniac jeszcze sytuacji.
Cala ta sytuacja jest chora bo to sam zawodnik powinien decydowac gdzie chce grac a wychodzi na to, ze on ma tu najmniej do gadania.
Zle tez zrobil Maaaskant, ktory bodaj w srode chlapnal, ze Melikson bedzie grac dla Polski. Po wala on sie w ogole wypowiadal? Powinien zostawic to Meliksonowi. Oczywiscie Lato tez musial jebnac swoje "Melikson bedzie gral dla nas".
I jeszcze niby jakies pogrozki. Niewazne czy tu czy w Izrealu. Z Izraelem laczy go wiecej niz z Polska bo to tam bedzie mieszkal po zakonczeniu kariery natomiat w Polsce na te chwile gra. Wiec i tu i tam pogrozki sa niemile widziane.
Kazdy chce cos ugrac "na" tym Meliksonie. A niektorzy sie dziwia, ze chlopak nie wytrzymuje tego. A kto by wytrzymal? Pwnie dziennie dostaje dziesiatki telefonow i ciagle te same pytanie, sugestie itd. Trafiaja do niego rozne informacje jak to wszystko jest odbierane w obu krajach itd. Nic dziwnego, ze on ma juz tego dosyc.

W jedyne co nalezy wierzyc to oswiadczenie Meliksona a nie jakiej dyrdymaly z prasy. Skoro Melikson oglosil, ze najwazniejsze jest teraz dla niego gra w Wisle to chyba nalezy w to wierzyc, a nie w bajki pojawiajace sie dwa dni pozniej w jakis szmatlawcach, ze Melikson chce odejsc.
Ostatnio edytowane przez River : 23.09.2011 o godz. 11:05.
Odpowiedz cytując
MHaifa
Member

Od: 01.2011

Stary 23.09.2011, 11:10
joshi napisał(a):Wyświetl post
szybkie pytanie do kolesia z nickiem hajfa (sorki nie pamiętam jak dokładnie brzmi)?
czy ten cały portal który opublikował wyznanie Maora jest wiarygodny czy to raczej taki lokalny fakt?

bo spina jest ogromna, a jak wielu zauważyło śmierdzi na kilometr szukaniem sensacji.
To jest najwieksza strona internetowa w Izraelu i napewno wiarygodna tyle ze... polscy dziennikarze przekrecili sens.

Melikson powiedzial ze teraz nie chce grac nigdzie POZA Wisla
To chyba robi roznice nie?

Ale tekst tez jest troche dziwny bo na gorze pisze ze znikome szanse na pozostanie Meliksona w Wisle, potem Melikson nic o tym nie wspomina, a na koniec jego ojciec mowi ze jest 60% szans na odejscie Maora z Polski w styczniu bo ma bardzo atrakcyjne oferty.
Zakladajac ze nie przejdzie do innego klubu w Polsce, to 40% szans na pozostanie to nie jest znikome

zrodlo: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4126473,00.html
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 23.09.2011, 11:17
Cytat:
מליקסון התייחס גם לאיומים על חייו והוסיף: "אין יותר ישראלי ממני, וחבל שאנשים חרגו מפרופורציות. עוד אעמיד את כולם במקום". על כך שהביע נכונות לשחק בנבחרת פולין ולא בנבחרת ישראל, אמר הקשר: "חיכיתי שנים להזדמנות בנבחרת ישראל והיא לא הגיעה, למרות שהחלום שלי היה להיות
sorry za OT, ale jak ty to chłopie rozumiesz to wielki szacunek. Dzięki za "lepsze wieści".
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.09.2011, 11:17
To MHaifa trochę uspokoił sytuację Artykuł generalnie z dupy, to że Melikson ma lub będzie miał oferty w następnym okienku transferowym jest oczywiste, więc to żadna nowość. Za to polskie media się popisały swoją "fachowością".

Co do samego Meliksona to sobie całkowicie spieprzył sprawę - na własne życzenie. Strasznie się pogubił, oby tylko jego gra na tym nie ucierpiała... Osobiście liczę na pomyślne rozwiązanie, tj. grę Maora dla reprezentacji Izraela.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 23.09.2011, 11:21
Nie wiem czy było ale wklejam. Co prawda do Borka można różnie podchodzić, ale cześć a propo obecnej sytuacji Maora bardzo ciekawa.

http://www.weszlo.com/news/7905-Mate...terem_z_Debicy
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.09.2011, 11:27
Elita społeczeństwa , dziennikarzole , jak zwykle dała popis
Ostatnio edytowane przez Mareq : 23.09.2011 o godz. 11:51.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 23.09.2011, 11:27
W sumie to ja sie nie dziwię Meliksonowi ,że juz nie wytrzymuje psychicznie tego zamieszania i chyba jak się to nie uspokoi , to najwiecęj na tym straci klub.
Facet będzie grał "kichę" i ani go sprzedać a i pożytku w klubie z niego nie będzie.
Najlepsze wyjście ,to żeby pojechał na zgrupowanie kadry Izraela ,może to jakoś uspokoi sytuację - choć bardzo w to wątpię. Pewnie tam też już jest spalony.
Jest jeszcze jedno wyjście - może teraz stwierdzić ,że Palestyna powinna zostać przyjęta do ONZ i czekać na reakcje.....
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.09.2011, 11:47
spuszczacie się nad jakąś kaczką dziennikarską Melikson podpisał kontrakt na 5 lat Wisła nie puści go za groszę, tylko bo nawet by chciała raczej nauczyła na ostatnich wtopach dobrze konstruować kontrakt
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 23.09.2011, 11:48
Cytat:
Kończąc sprawę Maora: nie powiedział nic o odejściu z Wisły. W ogóle nie powiedział ani słowa z tego, co możecie przeczytać m.in. na Onecie. A w imieniu samego zawodnika dziękujemy Wam za wsparcie, jakiego mu udzielacie.
Cytat:
pytaliśmy się dzisiaj Maora o tego newsa i powiedział, że to nie jego słowa.
z konta Wisły na facebooku
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.09.2011, 11:49
PlacekTSW napisał(a):Wyświetl post
z konta Wisły na facebooku
I wszystko jasne - dziennikarze robia wszystko po to by w Wisle zaczeło sie zle dziac.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.09.2011, 11:50
Boze, tyle zamieszania przez sredniego kopacza...co sie porobilo? To on powinien prosic o powolanie do reprezentacji, a nie wybrzydzac. Mowilem tez cos o jego lojalnosci, bo jesli ktos najpierw wystawia swoj poprzedni klub, ktory podal mu reke, a teraz wypina sie na swoj kraj i swoja reprezentacje(Izraela), to co moze zrobic wobec Wisly? I juz widzimy, ze udziela dziwnych wywiadow. Zaraz bedzie mowil, ze Polska to antysemicki kraj i dlatego chce stad uciekac. A prawda jest taka, ze nikt nie chce poprostu takiego czlowieka w kadrze, ktory kalkuluje, ktory nie ma honoru i dla ktorego reprezentacja nic nie znaczy.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 23.09.2011, 11:52
Chłopu grożono śmiercią!? Jeśli tak to mamy po zawodniku,w sensie mentalnym gość nie będzie w stanie grać na luzie. Nie wygląda na mega twardziela. Zresztą kto by mógł? Schudł dwa kilo. No to teraz tylko Garguła nam zostaje i Jirsak. O ile prawdą jest to co piszą w gazetach.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów