The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2011, 09:25
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Ale szopke ten chłopak odpierdala. I znów ojciec albo menago gadają za niego, że oferty są, że odchodzi. Na co Ci to chłopie było? Teraz udaje poszkodowanego a sam chciał ubić interesik. A niektórzy tutaj niech już nie mieszają faktów. Jakie wpisy na murach? Były i przed całą aferą z reprezentacją, więc nie twórzcie tutaj teorii typu "zaszczuli człowieka"...On jest osobą publiczną i jego decyzji sie komentuje i tyle.
A telefony z pogróżkami to też uznajesz za komentarz? Skoro Maor użył takich słów że pewni ludzie przekroczyli granice lub kilka ostatnich dni było najgorszymi w jego życiu to znaczy że sprawy z pewnością zaszły za daleko i miał powody by tak powiedzieć ! Ale nie oczywiście dla niektórych to idealny moment by wbijać kolejną szpilę i gnoić nadal piłkarza nie wiedząc do czego tak naprawdę doszło ! Przecież na tym forum to jest normalne !
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 23.09.2011, 09:25
O co mu chodzi? jaka znów atmosfera w Wiśle.Niech gra w piłkę a nie pier....li głupoty
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 23.09.2011, 09:26
KoPer napisał(a):Wyświetl post
Ciekawi mnie na ile wiarygodna ta informacja. W oświadczenie przecież pisał, że zależy mu teraz tylko na grze w Wiśle...
Napisali to tylko na Onecie, więc mi się wydaje, że to jest bajka i chcą go zniszczyć w Polsce i Izraelu po tym jak powiedział, że jednak nie zagra dla Izraela albo Polski. Zobaczymy czy coś powie na ten temat i dopiero wtedy go osądzajmy.
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 23.09.2011 o godz. 09:30.
Odpowiedz cytując
olek0
Member

Od: 07.2010

Stary 23.09.2011, 09:30
Ja bym byl za wsparciem dla niego. Choc wiem ze niewiele mam do gadania tutaj.
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 23.09.2011, 09:32
Na futbol.pl pisali że dostawał groźby.
Cytat:
Według naszych informacji na piłkarza naciskała Wisła. Od pewnego czasu trener Robert Maaskant widział, że zawodnik na treningach był nieobecny, nie radził sobie z presją. Gdy ogłosił, że chce grać dla Polski, zaczął dostawać pogróżki.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 23.09.2011, 09:33
Menago jak zwykle zamieszał. Najpierw puścił plotę, potem nagrał Latę ze Smudą, potem puścił newsy w Izraelu, potem te wywiaidy i nagle rach ciach--menago ma oferty dla Meliksona
A mówi za Maora jego tatuś. To jest biznes. Oj tak...
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.09.2011, 09:35
Pewnie s....ysyny z Cracovii nie miały co robić i chłopak się teraz przestraszył,co nie powinno być dziwne dla osoby,która żyje dopiero 6 miesięcy w Polsce

Mam nadzieje że w najbliższym meczu kibice wesprą Maora z trybun

Maor powinien sam wszystko wytłumaczyć medią a nie poprzez rodzinę bo już nikt nie wie co jest prawdą a co nie
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 23.09.2011 o godz. 09:38.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.09.2011, 09:37
fanfan napisał(a):Wyświetl post
A telefony z pogróżkami to też uznajesz za komentarz? Skoro Maor użył takich słów że pewni ludzie przekroczyli granice lub kilka ostatnich dni było najgorszymi w jego życiu to znaczy że sprawy z pewnością zaszły za daleko i miał powody by tak powiedzieć ! Ale nie oczywiście dla niektórych to idealny moment by wbijać kolejną szpilę i gnoić nadal piłkarza nie wiedząc do czego tak naprawdę doszło ! Przecież na tym forum to jest normalne !
A co Maor tak powiedział, że dostawał pogróżki? Weź już przestań pierdo...Z tego co czytałem wczoraj pogrózki dostawał w Izraelu. I gdzie tu jest niby nasza wina? Ogarnij się chłopie i zwróć uwagę na najważniejsze, kto cała aferę wywołał a nie patrz tylko na jej efekty.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 23.09.2011, 09:37
Panie Melikson, wypad z Wisly jesli nie chcesz pan tu grac, zapraszam na drugą strone błoń.
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 23.09.2011, 09:42
...ale jaja!
Panie Maorze,to co sie wyprawia wokół pańskiej osoby to zaczyna mi podchodzić pod nienajlepszy gag kabaretu Ani Mru-Mru.
Sam ześ Pan sobie winien!
W tym kraju nie wolno wychylać sie przed szereg,trzeba być sztampowym i nie odbiegać wyglądem,przekonaniami od sąsiada Kowalskiego.
Nie podejrzewam żeby wpadł Panu na chate MOSAD przyłożył giwere do łba i powiedział-"Maor ty sprzedajna k...., masz grać dla Izraela,bo wytłuczemy ci całą rodzine"
No cóż pozostaje z życzeniem byś grał Pan dla Wisły jak najlepiej choć jak mówi powiedzenie "z niewolnika nie ma pracownika".
Życzenia życzeniami.Mówisz Pan ze w styczniu chcesz Pan dać z Polski noge.A kontrakt?Długość kontraktu?
Czyżbyś tego Pan też nie respektował?
Wierzyłem że do Wisły w końcu przyszedl ktoś kto nie dość że potrafi świetnie grać w piłkę,ma poukładane w głowie.Niestety.
Myliłem sie.Piłkarzem jesteś Pan świetnym,jednakże w głowie sieczka.
Odpowiedz cytując
dobra_bestia
Member

Od: 05.2005

Stary 23.09.2011, 09:42
Maciuś weź się chłopie udław tym bananem albo skończ .......ić
Odpowiedz cytując
olek0
Member

Stary 23.09.2011, 09:43
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Panie Melikson, wypad z Wisly jesli nie chcesz pan tu grac, zapraszam na drugą strone błoń.

Nie mam zamiaru sie tu klucic ale predzej ciebie bym tam zaprosil.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.09.2011, 09:46
Jakby to powiedziec... Mam dziwne wrazenie, ze jakby Maor byl innego pochodzenia to takiej afery, czy to w kregach wislackich czy reprezentacyjnych, by nie bylo...
Odpowiedz cytując
ctsi
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 23.09.2011, 09:50
nesta napisał(a):Wyświetl post
Jakby to powiedziec... Mam dziwne wrazenie, ze jakby Maor byl innego pochodzenia to takiej afery, czy to w kregach wislackich czy reprezentacyjnych, by nie bylo...
Dobrze ujete. To chyba wszystko co mozna powiedziec w tym temacie.
Noblesse Oblige
Odpowiedz cytując
Lemonek
Member

Od: 06.2011

Stary 23.09.2011, 09:51
Ja już Was totalnie nie rozumiem. Najpierw pierd***cie jakie to media są do dupy i jak to potrafią ludziom wcisnąć wszystko co chcą, a teraz bezgranicznie, bezmyślnie tym pismakom wierzycie. Maor ostatnio wydał oświadczenie (jedyne publiczne ustosunkowanie się do sprawy Meliksona), w którym napisał, że dla Wisły chce jak najlepiej i że zrobi wszystko żeby Wisła osiągała jak najlepsze wyniki na arenie polskiej i europejskiej, a Wy wierzycie pismakom i od razu oceniacie i niemalże wyrzucacie piłkarza z klubu..ja pierd**le co się dzieje? A może tak poczekać, aż usłyszycie samego zainteresowanego, a nie tylko media? poje**ło się już w głowach co po niektórym.
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.09.2011, 09:51
Cytat:
Gdybologia
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 23.09.2011, 09:52
Niestety... Przykre to.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2011, 09:58
@nesta, @ctsi

To trochę szowinistyczne i rasistowskie zakładać, że każdy Polak to antysemita, nie sądzicie?

Sądzę, że sprawa Maora była kroplą, która przelała czarę goryczy. Szkoda, że akurat trafiło na zawodnika Wisły, ale to w jaki sposób i w jakich okolicznościach Melikson (lub ludzie dla niego pracujący) próbował się wcisnąć do kadry było po prostu żenujące.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.09.2011, 09:59
Dokładnie mam to samo co ty Nesta. Gdyby chodziło o jakiegoś mambo-bambo czy inną marmoladę, sprawa nie byłaby tak głośna. Izraelczyk w kadrze Polski? Kraju obozów koncentracyjnych i antysemityzmu w najczystszej postaci... Trzeba zrobić aferę, zmieszać z błotem piłkarza... ściemniać ile wlezie, ale Meliksona trzeba zniszczyć.

Teraz dawno nie śpiewana przyśpiewka, a taka piękna i radosna (jeba8 pzpn!), będzie mogła mieć o jedno dno więcej dla każdego kibica Wisły. Dziennikarze... pismaki, szukające taniej sensacji i podgrzewający atmosferę powinni zostać zlikwidowani.

Mam w dupie gdzie Melikson będzie jeździł na zgrupowania reprezentacji. Jest piłkarzem Wisły i zawsze będę go wspierał i nie odwrócę się od piłkarza, przez jakieś pierdoły... tak, w dzisiejszych czasach reprezentacja to nie to samo co reprezentacja 10-20 lat temu. Teraz to jest tylko czysty biznes. Wolałbym 20 Meliksonów kopiących dla polski niż 20 kopiących się po czole Murawskich/Jodłowców/Klichów/Warzywniaków i reszty 'polskich' utalentowanych gwiazd.

MAOR MELIKSON!
Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.09.2011, 10:01
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

to jakaś paranoja co o tym sadzicie .On coś kombinuje czy to kaczka?
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 23.09.2011, 10:01
Kolego z bananem, Ciebie na tym forum już nikt chyba nie traktuje poważnie.

Śmierdzi mi ten artykuł na kilometr. Nie chce mi się wierzyć, że coś takiego powiedział Maor. Valckx nie pozwoli odejść ani Małemu w zimie, ani tym bardziej Meliksonowi, jeśli Holender chce pozostać dłużej w Wiśle. Bo należy pamiętać, że kontrakty holenderskiego duetu kończą się razem z sezonem 2011/2012.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.09.2011, 10:03
wonski_eNHa no masz rację o tych obozach ale to media izraelskie głównie akcentowały ten wątek. U nas raczej większość patrzyła na to, że Melikson chce zrobic biznes i to oburzało ludzi. Ja nigdzie nie przeczytałem u nas, że problemem jest jego wiara (w sumie i tak powiedział, że on jest niewierzący, ale on juz wiele mówił i nie zawsze było to prawdą) poza paroma przypałami na forum.
Odpowiedz cytując
olek0
Member

Stary 23.09.2011, 10:04
Ja sadze ze winny wszystkiemu jest menadzer. Zobaczyl ze Meliksonowi naprawde dobrze idze w europie to mu sie zachcialo go sprzedac do klubu zeby mogl sobie z 20 % dla siebie zgarnac. Wiec narobil szumu.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 23.09.2011, 10:05
snyrting napisał(a):Wyświetl post
@nesta, @ctsi

To trochę szowinistyczne i rasistowskie zakładać, że każdy Polak to antysemita, nie sądzicie?

Sądzę, że sprawa Maora była kroplą, która przelała czarę goryczy. Szkoda, że akurat trafiło na zawodnika Wisły, ale to w jaki sposób i w jakich okolicznościach Melikson (lub ludzie dla niego pracujący) próbował się wcisnąć do kadry było po prostu żenujące.
Nikt nie zaklada, ze kazdy Polak to antysemita choc duza naiwnoscia byloby twierdzic, ze ten problem w Polsce nie istnieje. Ale to nie miejsce na taka dyskusje. Nie zgadzam sie tez, ze to ta przyslowiowa kropla. We wczesniejszych przypadkach kazdy cos pokrzyczal, weszlo zrobilo jakas akcje i sprawa cichla, a tutaj nagle afera narodowa, nawet portale nie sportowe umieszczaja ta informacje na swoich stronach. Oczywiscie nikt sie do prawdziwych powodow nie przyzna, nawet przed samym soba. I jestem pewien, ze jakby Smuda wynalazl po miesciacu kogos nowego albo wrocilby temat Arboledy, to takiej zawieruchy nie uswiadczymy.
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 23.09.2011, 10:07
Ja .......e, ale jaja z tym ostatnim artem.

Nie dajmy się tak łatwo zwieść mediom poszukującym taniej i dobrej sensacji. Z pewnością Maor .......iłby takie bzdury w Izraelu do gazet bez świadomości, że może to dotrzeć do Polski.

A tatuś to normalnie drugi Matusiak, wszędzie się wciśnie, że nie wspomnę o super menago
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Stary 23.09.2011, 10:09
Maor - weź się chłopie ogarnij i zamiast liczyć nieistniejące szekle weź się za trening. Jak cie lubię to ostatnie dni mocno tą sympatię nadwyrężyły...
PZPN - kolumbijski palec w d... za rozkręcenie całej afery.
Dudu Dahanowi - dwa palce aż po żołądek, za kręcenie 'biznesem'
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 23.09.2011, 10:09
Taa zaraz gdzieś przeczytacie, że Maor sie zrzeka obywatelstwa polskiego bo atmosfera jest nieprzyjemna hehe
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 23.09.2011, 10:13
nesta napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie zaklada, ze kazdy Polak to antysemita choc duza naiwnoscia byloby twierdzic, ze ten problem w Polsce nie istnieje. Ale to nie miejsce na taka dyskusje. Nie zgadzam sie tez, ze to ta przyslowiowa kropla. We wczesniejszych przypadkach kazdy cos pokrzyczal, weszlo zrobilo jakas akcje i sprawa cichla, a tutaj nagle afera narodowa, nawet portale nie sportowe umieszczaja ta informacje na swoich stronach. Oczywiscie nikt sie do prawdziwych powodow nie przyzna, nawet przed samym soba. I jestem pewien, ze jakby Smuda wynalazl po miesciacu kogos nowego albo wrocilby temat Arboledy, to takiej zawieruchy nie uswiadczymy.
straszne znowu zostaliśmy zdemaskowani chyba czas zacząć przepraszać za wszystko
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.09.2011, 10:14
Cytat:
We wczesniejszych przypadkach kazdy cos pokrzyczal, weszlo zrobilo jakas akcje i sprawa cichla, a tutaj nagle afera narodowa, nawet portale nie sportowe umieszczaja ta informacje na swoich stronach. Oczywiscie nikt sie do prawdziwych powodow nie przyzna, nawet przed samym soba. I jestem pewien, ze jakby Smuda wynalazl po miesciacu kogos nowego albo wrocilby temat Arboledy, to takiej zawieruchy nie uswiadczymy.
Bawiąc się dalej gdybologią.
I jestem pewien , ze jakby wrócił temat Arboledy , to byłby huragan 5 stopnia.
Przy okazji Polanskiego weszło też robiło taki sam szum+byli prowodyrami/wywiesili? na meczu reprezentacji w Lubinie transparent Ojgen Spierdalaj. Więc w tym przypadku pudło.
Nie wiem w ogóle co to za zdziwienie , że sprawa Maora wywołała tyle kontrowersji , biorąc pod uwagę to , że koleś jeszcze miesiąc(dwa?) temu grał w innej reprezentacji . Znajdź drugi taki podobny przykład na świecie.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.09.2011, 10:15
Nigdy takiej afery nie było, bo też nikt przed Meliksonem nie był tak "szczery" do swoich prawdziwych intencji.
Tutaj był jasny sygnał- chcę grać dla Polski, bo mi się to finansowo opłaca.

Arboleda, Polanski, Roger przynajmniej zachowywali pozory, Maorowi i Dahanowi nawet tego się nie chciało zrobić.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów