|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
O co mu chodzi? jaka znów atmosfera w Wiśle.Niech gra w piłkę a nie pier....li głupoty
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Napisali to tylko na Onecie, więc mi się wydaje, że to jest bajka i chcą go zniszczyć w Polsce i Izraelu po tym jak powiedział, że jednak nie zagra dla Izraela albo Polski. Zobaczymy czy coś powie na ten temat i dopiero wtedy go osądzajmy.
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 23.09.2011 o godz. 09:30.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja bym byl za wsparciem dla niego. Choc wiem ze niewiele mam do gadania tutaj.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Na futbol.pl pisali że dostawał groźby.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Menago jak zwykle zamieszał. Najpierw puścił plotę, potem nagrał Latę ze Smudą, potem puścił newsy w Izraelu, potem te wywiaidy i nagle rach ciach--menago ma oferty dla Meliksona
![]() A mówi za Maora jego tatuś. To jest biznes. Oj tak... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pewnie s....ysyny z Cracovii nie miały co robić i chłopak się teraz przestraszył,co nie powinno być dziwne dla osoby,która żyje dopiero 6 miesięcy w Polsce
Mam nadzieje że w najbliższym meczu kibice wesprą Maora z trybun Maor powinien sam wszystko wytłumaczyć medią a nie poprzez rodzinę bo już nikt nie wie co jest prawdą a co nie
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 23.09.2011 o godz. 09:38.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panie Melikson, wypad z Wisly jesli nie chcesz pan tu grac, zapraszam na drugą strone błoń.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
...ale jaja!
Panie Maorze,to co sie wyprawia wokół pańskiej osoby to zaczyna mi podchodzić pod nienajlepszy gag kabaretu Ani Mru-Mru. Sam ześ Pan sobie winien! W tym kraju nie wolno wychylać sie przed szereg,trzeba być sztampowym i nie odbiegać wyglądem,przekonaniami od sąsiada Kowalskiego. Nie podejrzewam żeby wpadł Panu na chate MOSAD przyłożył giwere do łba i powiedział-"Maor ty sprzedajna k...., masz grać dla Izraela,bo wytłuczemy ci całą rodzine" No cóż pozostaje z życzeniem byś grał Pan dla Wisły jak najlepiej choć jak mówi powiedzenie "z niewolnika nie ma pracownika". Życzenia życzeniami.Mówisz Pan ze w styczniu chcesz Pan dać z Polski noge.A kontrakt?Długość kontraktu? Czyżbyś tego Pan też nie respektował? Wierzyłem że do Wisły w końcu przyszedl ktoś kto nie dość że potrafi świetnie grać w piłkę,ma poukładane w głowie.Niestety. Myliłem sie.Piłkarzem jesteś Pan świetnym,jednakże w głowie sieczka. |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Maciuś weź się chłopie udław tym bananem albo skończ .......ić
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Nie mam zamiaru sie tu klucic ale predzej ciebie bym tam zaprosil. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dobrze ujete. To chyba wszystko co mozna powiedziec w tym temacie.
![]()
Noblesse Oblige
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja już Was totalnie nie rozumiem. Najpierw pierd***cie jakie to media są do dupy i jak to potrafią ludziom wcisnąć wszystko co chcą, a teraz bezgranicznie, bezmyślnie tym pismakom wierzycie. Maor ostatnio wydał oświadczenie (jedyne publiczne ustosunkowanie się do sprawy Meliksona), w którym napisał, że dla Wisły chce jak najlepiej i że zrobi wszystko żeby Wisła osiągała jak najlepsze wyniki na arenie polskiej i europejskiej, a Wy wierzycie pismakom i od razu oceniacie i niemalże wyrzucacie piłkarza z klubu..ja pierd**le co się dzieje? A może tak poczekać, aż usłyszycie samego zainteresowanego, a nie tylko media? poje**ło się już w głowach co po niektórym.
![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
@nesta, @ctsi
To trochę szowinistyczne i rasistowskie zakładać, że każdy Polak to antysemita, nie sądzicie? Sądzę, że sprawa Maora była kroplą, która przelała czarę goryczy. Szkoda, że akurat trafiło na zawodnika Wisły, ale to w jaki sposób i w jakich okolicznościach Melikson (lub ludzie dla niego pracujący) próbował się wcisnąć do kadry było po prostu żenujące. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dokładnie mam to samo co ty Nesta. Gdyby chodziło o jakiegoś mambo-bambo czy inną marmoladę, sprawa nie byłaby tak głośna. Izraelczyk w kadrze Polski? Kraju obozów koncentracyjnych i antysemityzmu w najczystszej postaci... Trzeba zrobić aferę, zmieszać z błotem piłkarza... ściemniać ile wlezie, ale Meliksona trzeba zniszczyć.
Teraz dawno nie śpiewana przyśpiewka, a taka piękna i radosna (jeba8 pzpn!), będzie mogła mieć o jedno dno więcej dla każdego kibica Wisły. Dziennikarze... pismaki, szukające taniej sensacji i podgrzewający atmosferę powinni zostać zlikwidowani. Mam w dupie gdzie Melikson będzie jeździł na zgrupowania reprezentacji. Jest piłkarzem Wisły i zawsze będę go wspierał i nie odwrócę się od piłkarza, przez jakieś pierdoły... tak, w dzisiejszych czasach reprezentacja to nie to samo co reprezentacja 10-20 lat temu. Teraz to jest tylko czysty biznes. Wolałbym 20 Meliksonów kopiących dla polski niż 20 kopiących się po czole Murawskich/Jodłowców/Klichów/Warzywniaków i reszty 'polskich' utalentowanych gwiazd. MAOR MELIKSON! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
to jakaś paranoja co o tym sadzicie .On coś kombinuje czy to kaczka? |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kolego z bananem, Ciebie na tym forum już nikt chyba nie traktuje poważnie.
Śmierdzi mi ten artykuł na kilometr. Nie chce mi się wierzyć, że coś takiego powiedział Maor. Valckx nie pozwoli odejść ani Małemu w zimie, ani tym bardziej Meliksonowi, jeśli Holender chce pozostać dłużej w Wiśle. Bo należy pamiętać, że kontrakty holenderskiego duetu kończą się razem z sezonem 2011/2012. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
wonski_eNHa no masz rację o tych obozach ale to media izraelskie głównie akcentowały ten wątek. U nas raczej większość patrzyła na to, że Melikson chce zrobic biznes i to oburzało ludzi. Ja nigdzie nie przeczytałem u nas, że problemem jest jego wiara (w sumie i tak powiedział, że on jest niewierzący, ale on juz wiele mówił i nie zawsze było to prawdą) poza paroma przypałami na forum.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja sadze ze winny wszystkiemu jest menadzer. Zobaczyl ze Meliksonowi naprawde dobrze idze w europie to mu sie zachcialo go sprzedac do klubu zeby mogl sobie z 20 % dla siebie zgarnac. Wiec narobil szumu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja .......e, ale jaja z tym ostatnim artem.
![]() Nie dajmy się tak łatwo zwieść mediom poszukującym taniej i dobrej sensacji. Z pewnością Maor .......iłby takie bzdury w Izraelu do gazet bez świadomości, że może to dotrzeć do Polski. A tatuś to normalnie drugi Matusiak, wszędzie się wciśnie, że nie wspomnę o super menago |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Maor - weź się chłopie ogarnij i zamiast liczyć nieistniejące szekle weź się za trening. Jak cie lubię to ostatnie dni mocno tą sympatię nadwyrężyły...
PZPN - kolumbijski palec w d... za rozkręcenie całej afery. Dudu Dahanowi - dwa palce aż po żołądek, za kręcenie 'biznesem' ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Taa zaraz gdzieś przeczytacie, że Maor sie zrzeka obywatelstwa polskiego bo atmosfera jest nieprzyjemna hehe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
chyba czas zacząć przepraszać za wszystko![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
I jestem pewien , ze jakby wrócił temat Arboledy , to byłby huragan 5 stopnia. Przy okazji Polanskiego weszło też robiło taki sam szum+byli prowodyrami/wywiesili? na meczu reprezentacji w Lubinie transparent Ojgen Spierdalaj. Więc w tym przypadku pudło. Nie wiem w ogóle co to za zdziwienie , że sprawa Maora wywołała tyle kontrowersji , biorąc pod uwagę to , że koleś jeszcze miesiąc(dwa?) temu grał w innej reprezentacji . Znajdź drugi taki podobny przykład na świecie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nigdy takiej afery nie było, bo też nikt przed Meliksonem nie był tak "szczery" do swoich prawdziwych intencji.
Tutaj był jasny sygnał- chcę grać dla Polski, bo mi się to finansowo opłaca. Arboleda, Polanski, Roger przynajmniej zachowywali pozory, Maorowi i Dahanowi nawet tego się nie chciało zrobić. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|