|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kiedy wreszcie zaczniemy się szanować jako ludzie? Taki typ ma czelność kandydować do senatu.
Szczytem hipokryzji jest fakt, że jest człowiekiem Tuska, który to w celach propagandowych walczył z kibicami, a takie teksty pokazują coś odwrotnego. Międzyczasie Sepioł podlizywał się mu pieprząc: „Co najmniej od czasów Piłsudskiego Polska nie miała przywódcy tak moralnie i intelektualnie górującego nad swoimi wrogami. Tuska od Piłsudskiego odróżnia bezmiar cierpliwości i taktu dla obrażających go nikczemników” http://www.wikipasy.pl/Janusz_Sepio%C5%82 Janusz Sepioł napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=B1_kwYG7Rh0 W jaki sposób można wyrazić swoje niezadowolenie? http://www.sepiol.pl/kontakt.html ul. Kanonicza 12, skrzyknąć się i głośno przed budynkiem powiedzieć kilka słów Broń Boże nie namawiam do burd, awantur, bijatyk tylko do demokratycznego (sic!) wyrażenia swojego oburzenia!![]()
Kibic to nie bandyta!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pamiętam jak bodaj 8 albo 9 kwietnia tego roku senator Sepioł wygłaszał przemówienie na forum młodzieży w Niemczech i mówił o relacjach polsko-rosyjskich. Mówił między innymi, że Polska musi szanować uczucia Rosji. 10 kwietnia dotarła do mnie informacja, że strona rosyjska zdjęła polską tablicę upamiętniającą tych którzy zginęli pod Smoleńskiem. Niby nic ale mam wrażenie, że to pokazuje jak bardzo można się pomylić w pomyśle na budowanie relacji z sąsiadami...
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zasłynął również wpisem na twitterze: "ostał ci się jeno sznur" po śmierci Leppera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dodam jeszcze, że wykorzystywał urząd do agitacji:
http://wyborcza.pl/1,75478,10218165,...uz_mozna_.html Co gość zrobił dla Nowej Huty i Krakowa jako senator i jako Marszałek? Tylko obciach i wstyd brylując na twitterze. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Chcę wierzyć, że to nie jest prawda. Przecież to przekracza granice ... no właśnie, czego?
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, z tego co znalazłem:
Niedawno usłyszane: Wyspiański(proroczo) o Lepperze:"Miałeś chamie złoty róg(...) Ostał ci się jeno sznur" ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dlatego proponuje wszystkim mieszkańcom Prądników i Huty, głosować na Zuzannę Kurtyke. Tutaj macie coś o niej: http://www.zuzannakurtyka.pl/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj w tvp 1 oglądałem program w którym był maleńczuk, "lubie to" czy cos takiego i tam prowadzący mówi do tego idioty ,że nagrał hymn cracovii a maleńczuk zaczyna coś piero..ć, że wybrał cracovie, mówią na nich żydy ale to lepiej niż być wychowanym przez policje....coś takiego. Nikt się tego błazna nie pyta o Wisłe ale jak widać oni rzeczywiście nie mogą bez nas żyć i nie ważne czy to "zwykli" kibice czy celebryci. no cóż ZAWSZE NAD WAMI PIER...MI ŻYDAMI JŻS ! Aha Maleńczuk taki znawca i nie zna historii Wisły, nie no pewnie zna ale on woli mieć tą swoją wymyśloną przez baranów z kałuży
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 21.09.2011 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie chce robic niczego wbrew SKW K ale az mnie korci by przed jego biurem wystawic napic: zdrow jestem na umysle... I dowolny ciag dalszy.
![]()
Kibic to nie bandyta!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podbijam!!!
Sepioł się kompromituje na każdym kroku, Klimowicz był w PO- piękna mi alternatywa. Pozostaje Pani Kurtyka. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
co za gość, na pewno nie dostanie mojego głosu !
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Każdy kto uważa siebie za kibica Wisły Kraków musi pamiętać, że:
- nie głosuje się na partię z pedałami i transwestytami ! - nie głosuje się na czerwonych ! - nie głosuje się na polityczne chorągiewki ! - nie głosuje się partię walczącą z ruchem kibicowskim oraz mającą na celu zabić ducha polskości ! Popatrz w lustro i zastanów się czy możesz z ręką na sercu powiedzieć że jesteś kibicem Wisły Kraków ? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Jestem kibicem Wisły Kraków od urodzenia i będę nim do śmierci - patrzę w lustro i w niedzielę zagłosuję na PO. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale ja nigdzie nie napisałem nazw partii
![]() Uderz w stół a nożyce się odezwą ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
głosujmy wg naszych poglądów, ale przez chwilę zastanówmy się - czy osoba na którą głosuję nie jest jak senator Sepioł - z.d, który obraża kilkadziesiąt tysięcy osób nazywając Ich chorymi na umyśle
takie postawy należy tępić!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście nie powinniśmy głosować na pedałów, transwestytów czy czerwonych ... !!!! GWIAZDA BIAŁA, ORZEŁ BIAŁY TO SĄ NASZE IDEAŁY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=domin_czyzyny;1174697]głosujmy wg naszych poglądów, ale przez chwilę zastanówmy się - czy osoba na którą głosuję nie jest jak senator Sepioł - z.d, który obraża kilkadziesiąt tysięcy osób nazywając Ich chorymi na umyśle
Zgadzam się. Trzeba dobrze wybrać osobę z listy partii, którą się popiera. Ja na pewno na pana Sepioła głosować nie będę. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|