|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co do magillo to znalezione na wikiku....,linka z wiadomych względów nie daje:
http://i55.tinypic.com/2w20jk6.jpg Daje to jako przykład,bo sam już dawno wiedziałem (nie z internetu),że to ich sponsorzy.Rabanu o to nie zamierzam robić,ale pisanie ,że jedni i drudzy nie mają ze sobą nic wspólnego to bzdury.
Ostatnio edytowane przez normalny 1906 : 18.09.2011 o godz. 18:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Myślę, że catering a budowa stadionu to 2 osobne tematy. Dla mnie bardziej nurtujące jest to czy dotrzymają październikowej daty otwarcia zachodniej, bo mi tu śmierdzi kolejna kompromitacją...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jak zobaczyłem zdjęcia na stadiony.net to i mam coraz większe wrażenie, że nie zdążą.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O jeszcze jest MPO.
Zrywam z nimi współpracę. Przestaję wynosić śmieci. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
no nie gadajcie że chodzicie do parku wodnego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Poczekamy dłużej na sponsora stadionu Wisły Kraków
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...akow,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W wiadomosci na temat ewentualnego sponsora stadionu czytamy tylko jakie korzyści z tego tytułu bedzie mieć ...sponsor. Czy wiadomo jakie korzyści będzie mieć Wisła ? I czy wogóle je będzie mieć ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Większość pieniędzy zgarnie miasto, które wpisało to juz nawet du budżetu. Wisła dostanie jakies ochłapy za umieszczanie logo sponsora na swoich materiałach. Z tego co czytam to warunki dla potencjalnego sposnsora sa dość atrakcyjne, nie wiem tylko, czy za te pieniądze.
![]()
rrr
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ciekawe czy Wisła będzie miała jakiś wpływ (prawo weta) co do sponsora tytularnego. Można sobie wyobrazić - czy hipotetyczna sytuacje - kiedy to sponsorem zostaje np. comarch albo inne pasiaste ścier-wo. albo taki "sponsor" wygrywa i wymyśla jakąś obraźliwą nazwę na stadion. Przecież "jaśnie nam panujący" JM nie miałby nic przeciwko temu. Mam nadzieje, że to tylko takie moje schizofreniczne myślenie
![]() ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
myślę, że nie ma się co martwić, bo trudno sobie wyobrazić, że np. comarch czy inna firma zapłaci 30mln zł żeby zrobić Wiśle na złość.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
kto bogatemu zabroni
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ponowiam wcześniej zadane pytanie. Czy na stadion przy ul. Kałuży (nomen omen też stadion miejski) rozpisano przetarg na sponsora tytularnego ? Jeśli tak to kiedy, jeśli nie to dlaczego ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ochłapy? A z jakiej paczki miałaby dostać więcej. Miejski stadion, za miejskie pieniądze. ![]() .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Sponsor tytularny stadionu Pasiastych Dam? A kto zaplaci za mozliwosc kojazenia sie z balansowaniem na granicy T-Mobile i 1 ligi? I seria "cudownych" ocalen? Calkowicie lokalnie, bez rokowan na poprawe? Stadionik na ktorym nie zagraja raczej Biedronki Smudy? Marketingowo to wtopa. Ja bym sie zdenerwowal, gdyby oglosili jakis konkurs i marnowali pieniadze. No moze jakis producent srodkow na hemoroidy
(bo oni sa zawsze w dupie)"Niestety" my to co innego, sukcesy sa, stadion nieglupi, ma to sens. ![]()
Polskie litery zjadl serwer w pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to jeśli tak, to zysk powinien iść też dla Wisły skoro gra na tym stadionie i tylko dzieki temu jest on takim łakomym kąskiem, że dziady z Rady Miasta chcą za ten interes aż 30 mln . zł. Chcą dzięki temu, ze Wisła na nim gra a nie za sam stadion. Wisła powinna na tym zyskać kasę bo tylko dzięki niej taki interes jest możliwy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Vide Pepsi, Legia i miasto Warszawa. Też miejski stadion i miejskie pieniądze.
![]()
rrr
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Gwiaździsty, a gdzie ja napisalem ze nie? Kasa powinna byc dzielona pomiedzy miasto (obiekt) i klub (marketingowa wartosc dodana).
![]()
Polskie litery zjadl serwer w pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam nie widzę w czym macie problem. I tak żadna firma nie da 30 baniek. Niestety krakowska rzeczywistość..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Oby tylko ten ostateczny termin w koncu był tym ostatecznym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
sorry ale prawda jest taka. to mój stadion to mój interes.. to filozofia miasta.zgadzasz się lub graj ,, ... właśnie gdzie, Jeżeli Wisła chce sobie czerpać z tego tytułu korzyści to niech wybuduje sobie stadion sama.... |
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
"Pieniądze od sponsora mogą wpłynąć do miejskiej kasy na raz lub zostać rozłożone na raty. "
I wszystko w temacie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nic. Debata toczyła się nt, czy z tych 30 baniek coś skapnie/powinno skapnąć dla Wisły z racji działalności marketingowej na rzecz miasta i firmy, od której stadion będzie miał nową nazwę.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No własnie.. bo jak nie to na .... nam ten sponsor.. ale powątpiewam zeby Wisla nic z tego nie miala, a z tymi Comarchami to nie przesadzajcie, nawet jakby to byla jedyna propozycja to nie wybraliby tego bo stadion bylby niszczony, maziany i rozbierany klocek po klocku wszedzie tam gdzie byloby widoczne kurewskie "comarch" , miasto i urzędnicy moze i są debilami ale bez przesady.. wiedzą czym to mogloby sie skonczyc = samobojem.
PS: logo sponsora ma sie pojawiac takze na biletach meczowych wiec wątpie zeby miasto wszystko wzielo.. nie wierze w to zeby Wisla nic z tego nie miala, to bylby szczyt frajerstwa, tylko dzięki Wisle ten stadion nie zarosnie grzybicą i po 5 latach go nie zburzą ten sponsor ma miec od zajebania przywilejów,a swoje logo beda mogli wstawic nawet do kibla w WC wiec Wisla musi cos z tego miec.. pomijam fakt ze obskurnie to po wszystkim moze wyglądać. Nie wiem czy na Legii czy Lechii jest tego tyle co ma byc na Wisle (obklejenie calego stadionu w to gowno)
Ostatnio edytowane przez CH. : 20.09.2011 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a od strony al. 3 maja wylali nam całkiem sporą dawkę asfaltu... na dawnym boisku treningowym... Teraz to mamy bazę treningową
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale panowie, sponsorowanie a kibicowanie to dwie różne sprawy! Jest sobie pewna firma, która sponsoruje i Wisłę i Cracovię, a gwarantuję Wam, że cały zarząd i większość pracowników kibicuje Wiśle. Oni na kałuży mają swoje banery, bo to daje reklamę! Chodzą na R22, a na kałuży się nie pojawiają.
![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|