|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zaraz pojawia sie komentarze, ze Biton jest zajebisty, a trener super...
Ale tutaj to normalka, po Litexie "super trener, mamy LM" po Odense "zalllll Maskant won"... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Taaa... zwłaszcza w Łoweczu w 100% "udany" !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mecz nudny jak flaki z olejem. Dudu miał dzis dzien konia i tyle w tym temacie.
Ciekaw jestem co bedzie w czwartek w Świnoujsciu,bo z taka gra to Flota moze sprawic niespodzianke ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jak dla mnie wisla grala na 50% swoich mozliwosci z tak slabym belchatowem powinno byc 4-0
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Diaz w koncu przyzwoicie zagrał. Nieodstajemy od czołowki i to jest najwazniejsze.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Jak nikt nie atakuje, to nawet Diazowi ciężko coś spieprzyć. Mecz jak mecz. Zagraliśmy dobre zawody, druga połowa mogła się podobać. Od następnych meczów na lewym skrzydle widzę Nuneza a na prawym Ilieva i gra będzie wyglądała jeszcze lepiej. E:Oczywiście gra się mogła podobać na tle słabego GKS. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech ta druga połowa nie zamydli wam oczu bo GKS to w tej chwili żaden przeciwnik a mimo to w pierwszej połowie nie potrafiliśmy wymienić 3 podań bez straty .Jedno dzisiaj pozytywnego widziałem . Co by nie mówić o Bunozie to po raz pierwszy w tym sezonie widziałem stopera który nieźle rozgrywał i co najważniejsze wychodził do przodu .Nieważne , że GKS jest słaby ale tego nie potrafi robić ani Chavez ani Kew niezależnie od klasy przeciwnika . Brawa dla Bitona za bramki pomimo , że ta druga to bardziej prezent od Sapeli aniżeli zasługa naszego snajpera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Parę osób pytało stronę wcześniej o frekwencję na trybunach - Widzów: 11 280 - czyli padł nowy rekord najniższej frekwencji na naszym stadionie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dalej brak jakiegokolwiek stylu w grze . 1 polowa tragedia . Wygrywamy dzieki Bitonowi . GKS marny , jako Mistrz Polski powinniśmy takich ogórów stłamsić i wygrać wiele wyżej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w jakim celu to pogrubiłeś ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zwycięstwo było obowiązkiem. Martwi że znów zagraliśmy takim rytmem meczowym jak z Odense - tragiczna pierwsza połowa, dobre 20 minut na początku drugiej połowy i bardzo słabo od około 65-70 minuty do końcowego gwizdka.
Na pierwsze kilka pozycji w lidze wystarczy, na mistrza też może (choć niekoniecznie) ale w LE 20 minut dobrej gry to o wiele za mało... Musimy to poprawić |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Ogolnie w tym sezonie z frekwencja jest nieciekawie. Dotyczy to wielu stadionow.Dzisiejszym meczem nie ma sie co podniecac bo tak naprawde wielkich roznic w grze nie bylo. Kirm dalej kaleczy i sprawia wrazenie pol-pilkarza. Malecki tradycyjnie glowa w dol i jedzie a ze boisko czasem sie konczy to konczy z pilka na bandach reklamowych. Gargula potwierdzil, ze niestety Wisla z niego pozytku miec juz nie bedzie. Belchatow nie byl dzis zadnym przeciwnikiem wiec nawet obrona wygladala solidniej niz zwykle co to powinno nas jednak zbytnio uspokajac bo zaloze sie, ze w czwartek Flota bedzie grozniejsza niz dzis GKS. Ciesza dwie bramki Bitona i to, ze wrescie z przodu bylo wiecej niz 1. Martwi to, ze wciaz strzela tylko jeden zawodnik. Mecz bez historii i do szybkiego zapomnienia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
rzuty rozne calkie niezle w naszym wykonaniu z tego co widzialem to Kirm Melikson Malecki zmieniali sie przy ich wykonywaniu
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Dobrze napisali ze "Gdyby Wisła Kraków przez pierwsze dwa lata od oddaniu stadionu wpuszczała kibiców za 15, 20 i 25 złotych, a obiekt byłby pełny na każdym meczu – specjalnie by nie zbiedniała. Gdyby po tych dwóch latach podwyższyła ceny do 20, 25 i 30 złotych nikt by nie zwrocil uwagi".
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 19.09.2011 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W sumie nie było źle, po pierwszej połowie byłem przekonany, że wygramy. Na duży plus że w końcu dobrze wykonywane rzuty rożne. Od razu pachniało golem. Z naszych na plus Biton, Sobolewski i Bunoza. Brawo dla Sapeli za kolejną bramkę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W angli jakoś grają w pn. i się nie skorżą |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tragedia na forum, bo Wisła wygrała mecz...czyli żałoba.
A u mnie przeciwnie, super samopoczucie. _______________ brawo ten pan דוד "דודו" ביטון "wypożyczony przez krakowski klub z Charleroi na rok, z opcją pierwokupu". Pozdr.
Ostatnio edytowane przez milosz : 19.09.2011 o godz. 20:03.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wg mnie kolejkę ligi powinno rozgrywac sie podobnie jak w Bundeslidze.
Jeden mecz w piątek, a pozostałe w sobotę i w niedzielę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie największa bolączka Wisły: ultra-marna skuteczność. To powinno być 5-0, spokojnie. W ogóle ile marnujemy sytuacji od początku tego sezonu, to szkoda gadać. Małecki zawsze chce skończyć sam, Kirm wali wszędzie tylko nie w bramkę... dobrze, że jest Biton. To jest dla mnie priorytetem do poprawy.
Ładnie Bunoza, mam nadzieję, że będzie grał jako drugi stoper obok Chaveza. No i że w końcu Jovanović wyrwie tego zęba. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak to jest jak sie nie slucha... Reportec C+ odniosl sie do meczu w PP z Podbesekidziem, ze wtedy bylo 9200 i ze byl to niechlubny rekord na nowym stadionie. Powiedzial to w odniesieniu do dzisiejszej frekwencji, ktora dzis wiele lepsza nie byla.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
A z Flotą można by spróbować pary Bunoza - Jovanovic w środku a Lamey na prawej... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie no, nie wierzę. Facet strzela dla nas wszystkie bramki, i nadal z nim jest coś nie tak? Nadal bułgarski nagi król jest lepszy? A co ciekawego napiszecie o Małeckim? Liczba zmarnowanych piłek w ataku musi się przecież zgadzać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Według onet.pl było dziś 11 280 luda
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Biton piękna 1.bramka, 2.za darmo, Małecki chyba za bardzo chciał, z resztą jak Kirm, zero przeglądu, lub choćby chęci podania, irytuje mnie najbardziej, jak Chavez dostaje piłkę i nie wie za bardzo, do kogo podać. Dużo niecelnych podań, posiadanie piłki to nie wszystko, musi być pomysł na grę. Na szczęście dzisiaj graliśmy z Bełchatowem, mam nadzieję, że ten mecz to takie "przetarcie". pozdr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wynik cieszy. Jeszcze bardziej gra Bunozy,inny Bunoza niz ten na początku gry u nas,przynajmniej o jedna klase. Bitton nabierze po dzisiejszym meczu pewności siebie,to też duży plus. Martwi mnie Łukasz ,bo nie może jakoś odnaleźc dawnej formy,i nie jest w stanie nawet w 70% zastąpić Meleksa,po jego wejściu Bełchatów doszedł do głosu niestety.Mały jakiś zgaszony dziś ,no ciężkie ma czasy teraz.
|
|
|