|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W co drugim zdaniu tłumaczysz cudaka kryzysem, to albo mamy kryzys znaczy rząd nie radzi sobie z zaistniałą sytuacją i musi pożyczać kasę, albo jesteśmy zieloną wyspą. Jedno z dwóch. Natomiast u nas Cudak jest rewelacyjny jesteśmy zieloną wyspą, tylko nikt nie mówi ze za pożyczone pieniądze.
1. Skoro spadła nam dynamika wzrostu PKB aż o 3 punkty w rok, a dalej byliśmy na plusie to czyja to zasługa? Bo po mojemu tych którzy zostawili po sobie wzrost 6 %. I gospodarkę w takim stanie że spadek był 3 % a nie 15 tak jak w Estonii. Do której "eksperci" nas porównywali twierdząc ze nasze 6 za Jarka to słabo bo Estonia ma 13% wzrostu. 2. Ile wkładu własnego jest potrzebne? 30%? Skoro tak biednie było z kasą to jakim cudem 1 km autostrady kosztował 200 000 000 ? Skoro był kryzys to i materiały i robocizna powinny być tańsze. A tu oazują się droższe, gdyby tak nie było można by to brać pod uwagę. A tak wygląda na to że cudak zaciągał kredyty żeby móc przepłacać budowę dróg. 3. Tłumaczenie dziury w budżecie wyborami samożądowymi to chyba jakiś żart. Nie zapominaj że Tusk miał też imieniny i urodziny. 4. Budowało sie, buduje sie ale co sie zbudowało? Wczoraj słyszałem że PO zawiesiło wszystkie inwestycje drogowe na wschód od Wisły. Ile zostało z planów z 2007? 30%? Więc bez przesady z tą infrastrukturą. Ile procent funduszy unijnych wykorzystaliśmy? 40? I w d... mam ile wykorzystali inni. 5. Jak sie wie ze spadają wpływy to sie nie tworzy tysięcy nowych etatów. Jak POmyleni. Co to za wytłumaczenie. 6. A elastyczną linię kredytową to w jakiej mamy walucie? Taki sukces cudaka . Cieszy sie że może się zadłużać.7. I co sie dzieje z tymi pieniędzmi? Bo chyba są wydawane przez obywateli i prędzej czy później w budżecie wylądują. Czy jako akcyza w paliwie czy jako Vat czy jako inny podatek. Nakręcając przy okazji gospodarkę. Wielu fachowców twierdzi że właśnie ta obniżka składki uratowała nam wzrost. 8. Biedny rząd nic nie może, wydatki muszą rosnąć, zatrudnienie w urzędach też musi rosnąć. Kilometr autostrady musi kosztować 200 mln itd. Przepraszam ale musi to na rusi, a w Polsce jak kto chce. Tyle ze cudak tak właśnie chce, najwyżej sie pożyczy, a oddadzą inni. Takich co mieli zamiar bronić rządu teraz trzeba leczyć psychicznie. Więc Ci się nie dziwię. Natomiast faktu ze dług publiczny za rządów PO urósł o 350 mld czyli około 70% nie da się wytłumaczyć kryzysem. Oczywiście można próbować ale wywołuje to tylko uśmiech politowania.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
||||||||||
W Polsce, jak sam później zauważasz nie doszło do recesji, a jedynie do poważnego spowolnienia, co nie znaczy, że kryzysu jako takiego nie było, czyż nie? Cytat:
Cytat:
Choćby i 30% z takich kwot to naprawdę nie jest mało... Cytat:
Cytat:
W tym samym okresie podpisano z beneficjentami 59 796 umów o dofinansowanie na kwotę ponad 255 mld zł wydatków kwalifikowalnych, w tym dofinansowanie w części UE 175,9 mld zł, co stanowi 65 proc. alokacji na lata 2007-2013." źródło: http://www.funduszeeuropejskie.gov.pl A więc jak widać 65%, a nie 40%. A co do infrastruktury to fakty są jakie są: "Najwięcej rozpoczętych inwestycji autostradowych bo aż na 845 km. zawdzięczamy obecnemu ministrowi infrastruktury" http://www.rp.pl/artykul/606114.html Abstrahuję tu od tempa budowy dróg etc. Chodzi jedynie o wydatki poniesione na ich budowę, bo tego dotyczy dyskusja... Dla porównania Jerzy Polaczek rozpoczął budowę 110km autostrad. "Już powstają drogi o wartości 68 mld zł i tory za 16 mld zł. Na budowę gazociągów przesyłowych sieci energetycznych do 2010 r. trzeba wydać 16 mld zł" http://www.ekonomia24.pl/artykul/706...udowy.html?p=1 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mam nic do głosowania na PiS. Jeśli takie masz przekonania to ich popieraj, ale oceniaj rzeczywistość taką, jaka jest, skoro wszystkim zarzucasz zmanipulowanie przez Gazetę Wyborczą, czy TVN. Jeśli ja Cię nie przekonałem to polecam raport http://www.nbp.pl/aktualnosci/wiadom...czego_2009.pdf - Twarde dane wydane przez NBP na pewno lepiej niż ja oddadzą to, co staram się przekazać. Swoją drogą irytujące jest z Twojej strony notoryczne używanie określeń typu cudak, gajowy etc. Jak rozumiem jest to kwestia kultury osobistej, ale nie pojmuję, czy to naprawdę taki problem napisać Tusk, Komorowski? Ja nie mam problemu z pisaniem czy to ich nazwisk, czy to wymienianiem Kaczyńskiego, Kurskiego, czy Gilowskiej również z nazwiska, jak pan Bóg przykazał... Jak w co drugim zdaniu czytam cudak to mam wrażenie, że rozmawiam z infantylnym nastolatkiem, co przecież nie jest prawdą. |
||||||||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale do czego chcesz mnie przekonać? Że 350 mld długu PO, czyli suma rocznych deficytów finansów za rządów PO to wina kryzysu? To ja twierdzę że cudak sobie z kryzysem nie poradził, czyli do rządzenia sie nie nadaje. Bo BRAć POżYCZKI TO KAżDY POTRAFI. Piszesz o tysiącach kilometrów autostrad, gdzie one są? W budowie? Tak jak ta do Warszawy? I co rozumiesz przez rozpoczął budowę? Drzewa wycinają, ziemię wykupują czy co? Na s7 w Krakowie już ziemia wykupiona, ta droga też jest traktowana jako rozpoczęta? To kiedy będzie skończona ? W 2020?
Cudak i gajowy to bracia karła i kartofla. Wtedy nie było irytujące? Ja cudów nie obiecywałem jak cudak, ani do sarenek nie strzelam dla przyjemności, jak gajowy .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
A karzeł i kartofel są dla mnie równie infantylne co cudak i gajowy i nigdy takimi określeniami się nie posługiwałem. Podobnie jak wcześniej pisałem, te określenia również świadczą o kulturze tych, którzy je wypowiadali. Zaczynając od użytkowników forum a na Sikorskim kończąc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mów czego by inni nie zrobili, bo tego nie możesz wiedzieć tylko powiedż że PO tego nie zrobiła i za to należy sie jej kop. Dlatego że tego nie zrobiła tylko przyjęła dziesiątki tysięcy nowych urzędników i budowała drogi po 200 000 000 za kilometr dług Polski w cztery lata wzrósł o 300 mld. Ile to % PKB? 20%? czy 25%? Ile by dróg można za to wybudować? Tylko nie w cenie 1 mld za 10 km.
Chcesz to Ci udowodnię że karzeł i kartofel to żenujące epitety mające jedynie ne celu ośmieszenie i poniżenie. Za to cudak i gajowy są jak najbardziej adekwatne. Czy sam to dostrzegasz? A skoro i karzeł i kartofel to określenia upodobane nawet przez rządzących to ja w swoim "cudaku" nie widzę nic zdrożnego. Przecież nie będę cudakowi przypominał ze jest premierem, w dodatku moim zdaniem najgorszym od lat. ps. Notoryczne powtarzanie, że dług który urósł w czasie rządów PO do poziomu 800 mld z poziomu 480 mld czyli prawie się podwoił, nie jest efektem rządzenia tej partii to propaganda. W dodatku naiwna.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.09.2011 o godz. 12:43.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
||
|
Ale macie problemy z drogami ... Kogo obchodzi lista wniosków i koncesji - to tak jakbym powiedział szefowi przy ocenie okresowej że miałem 800 pomysłów - ale niestety wdrożyłem w zycie 3
![]() http://motoryzacja.interia.pl/raport...mi,1695484,415 autostrady: Cytat:
Cytat:
I wszystko wina Chińczyków, Żydów, Masonów, opadów deszczu, przymrozków no i oczywiście Kaczyńskiego ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie będę wklejał linka, bo po co robić reklamę GW, więc suchy tekst.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Już za niedługo w sejmie ![]() Cieszy mnie to że PiS jako jedyna partia ma program dla młodych robiony przez młodych.
Ostatnio edytowane przez harimata : 17.09.2011 o godz. 16:11.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to piękne jaja
. Czy można się jako władza bardziej skompromitować? Program Orlik 2012 ma zapewnić młodym sportowcom z każdej gminy w Polsce bezpłatne boiska z zapleczem. Wiele miast i wsi chętnie korzystało z programu i budowało dofinansowywane przez państwo obiekty. Jak się jednak okazało, mogą one słono kosztować samorządy. Podczas sesji rady miejskiej w Głogowie prezydent Jan Zubowski ogłosił, że miasto zostało wezwane do zapłaty odszkodowania za wybudowanie orlika na bazie projektu prywatnej firmy. Kancelaria adwokacka z Wrocławia żąda dla swojego klienta 50 tys. zł i rozebrania obiektu lub 100 tys. bez likwidowania boiska. Według prezydenta Głogowa to duży, orlikowy przekręt. - Jesteśmy zszokowani, ponieważ boisko budowane było na podstawie projektu udostępnione-go nam przez Ministerstwo Sportu i Turystyki - mówi Jan Zubowski. - Wysłaliśmy zapytanie do ministra, czyj to faktycznie projekt. Jeśli okaże się, że będziemy musieli zapłacić, to prawdopodobnie nie zrealizujemy jakiegoś innego zadania. Jednak nie jest to kwota, która powali nas na kolana. W dużo gorszej sytuacji są małe gminy z małymi budżetami. http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html No i jedyny sukces zamienił się w przekręt. Tak jak film promujący Polskę z zagranicznymi gwiazdami. PO to DNOOOO aż się nie chce wierzyć :/. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
A nie od byłego działacza Stronnictwa Demokratycznego (20 lat członkostwa!), który dopiero po wprowadzeniu stanu wojennego odkrył w sobie liberała. I ten liberał wchodząc po raz pierwszy do Sejmu w wolnej, demokratycznej Polsce, zamiast zająć się sprawami gospodarczymi rzuca się na teczki? Ja w tym nie widzę konsekwencji. Karamazow: naprawdę nie chce mi się szukać, musisz mi uwierzyć na słowo. To było podczas któryś z prawyborów, doszło do awantury którą sfilmowali dziennikarze. Owszem, JKM się zagotował i wypalił z grubej rury. Problem w tym, że jak Korwin traci nerwy (co zdarza się rzadko, ale jednak zdarza) to wychodzą z niego bardzo niemiłe poglądy. BTW: myślę, że jeśli ci zależy to bez problemu odkopiesz to w googlach. Ja nie mam na to czasu ani ochoty. Materiał widziałem w telewizji i mi to wystarcza. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam Korwin skądinąd słusznie powiedział wtedy, że jest przeciwko obowiązku posyłania niepełnosprawnego dziecka do szkoły integracyjnej, jednocześnie jednak jeżeli jest taka wola to oczywiście rodzice mogą to zrobic.Cała afera została oczywiście następnie nakręcona przez dziennikarzy.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nowa prognoza na http://palade.pl/
Ja już nie wiem, jak w końcu ta prognoza powstaje. Bo jeśli na podstawie innych sondaży, to jakim cudem tu różnica między PO i PiS wzrosła, skoro wszędzie poziomy poparcia obu partii drastycznie się wyrównują? Ciekawe to. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
któraś z kolei osoba przytacza tego Marcina Palade, sprawdzały się do tej pory jego prognozy ? Tak, czytałem o tym że założył OBW, ale o skuteczności jego prognoz nie wyczytałem nigdzie. Ktoś mógłby w dwóch , trzech słowach napisać czy warto odwiedzać jego stronę ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, sprawdzały się. Nie idealnie, ale w porównaniu do ochoczo cytowanych przez media "renomowanych" ośrodków badawczych to inna liga.
![]()
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Po co miałbym robić tą prognozę na podstawie sondaży po których jedzie od dawna? Sądzę, że musi mieć dostęp do aktualnych danych z PBG (Polska Grupa Padawcza, której był szefem i która w 2005 opublikowała wyniki najbardziej zbliżone do ostatecznych) i zwyczajnie sam je obrabia dodając do tego swoje poprawki gdy próba jest niereprezentatywna. Chociażby bierze pod uwagę to, że blisko 20% wyborców nie ma telefonu stacjonarnego, to że PSL jest od lat niedoszacowany w sondażach, a także to że wyborcy PiS często nie chcą się chwalić na kogo głosują.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poczytaj jak PGB sporządzało sondaże, które różniły się od innych. Był z 5 lat temu tekst Palade na ten temat.
Dla mnie to jedyne dane, które można kopiować. Innymi nie ma co sobie zawracać głowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Tym niemniej pozwolę sobie wyrazić sceptycyzm wobec teorii kolegii emj10: Sądzę, że musi mieć dostęp do aktualnych danych z PBG (Polska Grupa Padawcza, której był szefem i która w 2005 opublikowała wyniki najbardziej zbliżone do ostatecznych) i zwyczajnie sam je obrabia dodając do tego swoje poprawki gdy próba jest niereprezentatywna. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić żeby chłop brał przez 6 lat dane PBG (zaznaczam: nie wyniki badań bo te są dostępne, ale szczegółową strukturę próbki i wyników która ujawniana nie jest) publikował na tej podstawie prognozę a PBG w ciągu 6 lat nie podało go do sądu za kradzież praw intelektualnych. Jeśli natomiast robi obrókę publikowanych danych PBG to jest to to o czym mówimy z tym tylko że możemy zacieśnić definicję do tego że przygotowuje prognozę w oparciu nie o wyniki sondaży ale w oparciu o sondaże PBG. Jak jest naprawdę: nie wiem.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 17.09.2011 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pytanie, na czym pracuje Palade, nadal otwarte. wislak86 - ale Palade przypadkiem nie jest cały czas związany z PGB? Bo mam wrażenie, że tak. To by sporo wyjaśniało.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 17.09.2011 o godz. 23:52.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
PGB sensus stricto nie istnieje od dobrych 3 lat, a sondażami może się zajmować wyłącznie Estymator, który w połączeniu z OBW stworzył właśnie PGB. Także nie widzę tutaj żadnych 6-ciu lat kiedy "kradnie on prawa intelektualne", bo po pierwsze publikuje na swoje prognozy pod nazwiskiem Palade jakoś od 2009, albo od początku 2010 roku, a po drugie broni go Dodajmy do tego, że sondaże, które przez kilka lat publikowało PGB były sporządzane metodą "on street" przez ankieterów ulicznych i tym przede wszystkim się one różniły od sondaży innych grup badawczych. Należy pamiętać też, że Palade z politycznego nadania dostał stołek w Radiu Opole w 2006 roku i to było początkiem końca PGB. W skandalu dwa lata później został wyrzucony z tego Radia, słusznie, czy nie słusznie to już nie moja broszka.
Czy robi on sondaż, czy prognozę, czy opiera się na danych źródłowych tą są wyłącznie moje/nasze spekulacje, ale ja przychylam się do tego, że ma dostęp do surowych danych, które sam obrabia. Czy są to dane PGB/Estymatora, czy może OBOP-u, HH, albo innej grupy badawczej to są już moje domysły, ale jest kilka poszlak, które wskazują na to, że ma te dane w postaci wykresu/tabelarycznej, a nie tylko w postaci sondażu, który trafia do opinii publicznej. Może na to wskazywać to, że gdy publikował prognozy wyborcze dla prawicy.net podpisywał je w ten sposób: http://prawica.net/blog/marcin-palade/09-05-2010 Cytat:
http://www.homohomini.com.pl/raport27.pdf Na koniec sam wyjaśnił metodologię tamtej prognozy. http://prawica.net/blog/marcin-palade/10-05-2010 Cytat:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,28,12...Bydgoszcz.html Czyżby Palade zajmował się prowadzeniem grupy robiącej ankiety dla Palikota? Sądzę, że tak, ale może też mieć dostęp do nieobrobionych danych, które sam obrabia. Wyniki dosyć podobne, a jest wyłącznie duża różnica na korzyść RP. http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=pl Co do samych "prognoz" jak to nazywa Palade to najlepiej przeczytać to co pisze on każdorazowo na zakończenie. Cytat:
http://naszapolska.pl/index.php/comp...pis-id-eb-w-eb PS. Ostatnio znalazłem taką stronę i się zastanawiałem, czy nie ma ona nic wspólnego z Palade, choć prędzej działają tam ludzie od JKM. http://www.wybory.xaa.pl/sondaze-uliczne.html
Ostatnio edytowane przez emj10 : 18.09.2011 o godz. 10:17.
|
|||
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie mówię, że to jest bez wartości, ale da się to zrobić lepiej. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli ktos jeszcze nie widział... Panie Premierze, słyszy mnie Pan
http://www.youtube.com/watch?v=WCU9dV4YTxU ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądał ktoś wczoraj kabaret na 2 o 20?
Tam jest najlepszy sondaż. Otóż zamiast zwyczajnego "posiedzenia rządu" gdzie głównym tematem jest piłka nożna, pojawiła się symptomatyczna zmiana. Premierem znów jest Jarek Kaczyński !! Znów zaczyna się ogłupianie ludzi. Jarek na dzień dobry kazał przesłuchać i przebić piłkę, cały czas mlaskał, a pomysłem jego otoczenia na poprawę sytuacji w Polsce było wrzucanie granatów do restauracji. Lemingi pewnie piały z zachwytu nie zdając sobie sprawy że nie ma sie z czego śmiać. Bo to znaczy że "Nocna zmiana" trzęsie portkami i chwyta się wszystkiego. Liczę ze drugi raz Polacy nie dadzą się wydymać. I podobne propagandowe brednie tylko utwierdzają w przekonaniu. Byle nie "Nocna zmiana".![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Jareczek vel trzepocząca na wietrze flaga dziś zaczyna lizanko politykom PO :lewandowskiemu i Buzkowi. Już to przerabialiśmy z Oleksym - dobrym komuchem buehehe. Ten Jarek to niezły gość - jak wstanie lewą nogą jest jak pies mysliwski, pluje jadem i szczeka. Jak wstanie prawą nogą, jest milutki, chwalący wszystkich i wszystko. Coż za zmienna postać. I jak tu zagłosować na gościa i jego partie jak nie wiadomo jak zmieni sie jego retoryka, poglądy i działania? Przynajmniej PO jest stabilne - nic nie robi hehe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakiego drugiego dna PO........? Wyjaśnij jak to się stało że w kabaretowym posiedzeniu rządu premierem nagle stał się Jarek? I wróciły wszystkie kretyńskie przytyki? "Nocna zmiana" trzęsie portkami?
![]() Jarek jest taki jaki jest i jaki powinien być, choć czasami zbyt delikatny. Bajki o zmianie wizerunku łykają tylko zmanipulowane lemingi. Pamiętaj że dla leminga, taki jest Jarek jak go pokazują media. W kampanii prezydenckiej szefem sztabu była podstawiona dywersantka. To i przekaz był łagodniejszy. Jak się nie myśli samodzielnie tylko powiela medialną propagandę to faktycznie można być lekko skołowanym. Ale to nie wina Jarka że lemingi oszczędzają mózgi."Oleksy jest politykiem lewicy średnio starszego pokolenia" Gdzie widzisz coś o dobrym komuchu? W TVN usłyszałeś? Zmień lepiej na superstację ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.09.2011 o godz. 14:37.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czas się obudzić drogi Droździe. My jesteśmy wolni. A wy? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i jeszcze jedno, najważniejsze w całej tej wymianie zdań. Kieruję do Ciebie cytacik, autorem jest Kaczyński:
BBC, które jest zwykle podawane jako przykład niezależności i obiektywizmu, jest w oczywisty sposób lewicową radiostacją i ten obiektywizm odnosi się co najwyżej do lewicy. więc odwalcie się od TVNów, GW, Newsweeków i innych nie sprzyjającym Wam mediom. Prawda jest taka, że każdy ma swoje media, które układają klocki pod danego odbiorcę. Więc dla mnie i całego elektoratu PO Wasze media czyli GP, GN, URZE itd.kłamie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|||||
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie masz problemów z codziennością? Gratulacje . Klasyczny zadowolony POmylony. ps. Wywieś transparent na meczu to pogadamy. I kto to jesteście wy? Lemingi? To faktycznie jesteście wolni, ja bym nawet powiedział że powolni.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.09.2011 o godz. 15:29.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|