|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Witam. To mój debiutancki wpis na Waszym szacownym forum. Czytałem trochę o Waszym problemie z nową hala dla koszykarek Wisły. Chcę Wam zaprezentować nową halę sportową jaka powstaje w Koszalinie za cenę ok 38 mln złotych. Może na kolana nie rzuca ale myślę ,że jest warta zaprezentowania. Pojemność do 4000 osób.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Rozumiem, że dojdą do tego jeszcze trybuny tymczasowe
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Kto ci takich rzeczy na opowiadał Zanim coś napiszesz to pierwsze się dowiedz co i jak(bez napinki) a tu masz ku temu lekturę (porównanie obydwu stadionów) http://stadiony.net/aktualnosci/2010..._goni_warszawe![]() *NASZA SIŁA WAS PRZERASTA - LEPSZA STRONA TEGO MIASTA*
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
btw - jesteś z Koszalina? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
O i widzę krajana:
Tak Paulista jestem z Koszalina |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hala w Koszalinie fajna i adekwatna do potrzeb miasta, podobna przydała by sie przy R22. Zastanawia mnie tylko cena, bo jak zagooglowałem, to wyskoczył projekt i pisano, ze koszt wybudowania wyniesie... 51 mln
PS: Kto oprócz AZS-u będzie z niej korzystał |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Prócz koszykarzy AZS-u będą tam grały szczypiornistki Politechniki (superliga) oraz szczypiorniści Gwardii (II liga). Hala powstała dzięki współpracy miasta i politechniki koszalińskiej, więc będzie również służyła studentom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Elewacja jest świetna, fajny ktoś miał pomysł
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Stadion w Rzeszowie (Stali)
żużlowo - futbolowy ![]() 20 150 miejsc Budowa idzie...: http://stadiony.net/w_budowie/pol/stadion_stali_rzeszow ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() Dzisiaj w Turynie oficjalnie zostanie oddany do uzytku nowy stadion Juventusu FC. Całosc kosztowała nieco mniej niz stadion... Wisły.
Ostatnio edytowane przez killzone : 07.09.2011 o godz. 11:24.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cygan Arena otwarta:
http://stadiony.net/stadiony/rou/stadionul_national Ktoś trochę przesadzał porównując ją do naszego narodowego. W środku ok, z zewnątrz lipa ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koncepcja przyszłej bazy treningowej Lechii
więcej zdjęć http://lechia.net/index.php?option=c...rticle&id=4330 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Budujecie z własnych (tj. klubu) środków, czy Wam miasto funduje?
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Klub buduje. Z zapowiedzi klubu wynika też, że druzyny przeciwnika przed meczami z Lechią będą mogły na tych boiskach trenowac
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 15.09.2011 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie tylko kasa z klubu na to, daje tez miasto i junia nawet tez
![]() Cytat:
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak to jest ze Lechia w swoim pierwszym sezonie gdy ma duza kase i stadion mysli o bazie treningowej a Cupial od 15 lat wciaz woli kupowac Diazy i inne Beto niz zafundowac baze jak na wielokrotnego mistzra przystalo?
Cupial to jest taki "sugar daddy" ktory patrzy jedynie na kase a nie na rozwoj i przyszlosc. Taka jest smutna prawda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jak by nie Euro 2012 i bum na budowanie stadionuw to Lechia grala by dalej na tym kurniku co wtamtym sezonie a baze to by widzial ale hotelowa na jakim zagranicznym zgrupowaniu. Znajac zycie to w Gdansku miasto wybuduje baze u nas Cupial czyli Wisla musi sama kase wylozyc. Cupial zaplacil frycowe za inwestowanie o 10 lat za wczesnie na przekor wszystkiemu i wszystkim, jestem ciekaw gdzie Wisla byla by dzis jak by kasa od Bogusia wpompowana w klub byla dzisij przy obecnej medialnosci i stadionach a nie 10 lat temu
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 19.09.2011 o godz. 20:55.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żadne miasto nam nie buduje bazy. Skąd tyle goryczy w Twojej wypowiedzi? I skąd wiesz co by było gdyby...? No i jak Lechia to wg Ciebie wynalazek to nie mam pytań...
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 20.09.2011 o godz. 10:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Cupiał idealnie wszedł w interes, był pionierem w Polsce i Wisła jako pionier zyskała 10 lat absolutnej dominacji, bo wtedy nie miała po prostu konkurencji. Nie było w żadnym innym mieście osoby tak zdeterminowanej jak nasz właściciel. Dlatego zastanów się lepiej porządnie o czym piszesz. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To ciekawe, bo jak krezusi wchodzili w kluby na Ukrainie i we Francji to od razu stawiali 20 boisk treningowych dla mlodziezy. Hmm...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Szkoda, ze ta trawa zamiast im róść tam gdzie powinna to im na scianach/elewacjach rośnie ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A nam już trawa rośnie
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tam jak widać trawa ma przeżuty. Ubywa jej na boisku a przybywa na elewacji. Takie rzeczy to tylko w POZnaniu*. Miasto noł hał, hauuuuuuuuu !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||
Cytat:
Aha ... Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stadionul_Na%C5%A3ional I jeszcze jedno. Stadion X lecia nazywany przez Rząd RP "narodowym" przez brak bieżni jest dla mnie mało funkcyjnym (bo nie wielofunkcyjnym) głazem. Właściwie to koszykiem. Za gigantyczne pieniądze. Oprócz piłki nożnej, imprezy o zasięgu europejskim lub światowym, takie jak np. lekkotletyczne będą mogły się odbywać ale na ... Stadionie Narodowym w Chorzowie. Nie mówiąc już o ewentualnym organizowaniu letniej Olimpiady. W Bukareszcie również chyba nie ma bieżni ale nie wiem na 100% bo stary stadion Lia Manoliu ją posiadał. Cytat:
Cytat:
). Zanim więc coś napiszesz to tu masz lekturę: http://sjp.pwn.pl/Bez napinki, oczywiście ![]() Dzięki za linka.
Ostatnio edytowane przez yarow : 28.10.2011 o godz. 18:09.
|
|||||
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Fajne zdjęcie stadionu L
|
|