|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze druzyna nie jest porozbijana jak po Apoelu i nie czeka nas przykra niespodzianka.
Zaszaleje z wynikiem: 1:0 Biton ![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Skład jak na amike i bez zabaw z Lameyem w pierwszym składzie tylko Jovanovic ma realne szanse powstrzymać Kosowskiego który zapewne będzie chciał coś udowodnić.Dobrze,że gramy w poniedziałek to nie będzie gadania o zmęczeniu po pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Z głowki za trzy, z przewrotki za pięć. Kto jak kto ale Biton musi znać zasady osiedlowej gry w żyda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
moze Sapela cos strzeli znowu
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bełchatów w tym sezonie spisuje się fatalnie. Jedyny dobry mecz to spotkanie z Podbeskidziem. Ich mocną stroną mogą być fragmenty gry, a patrząc na ostatnie wyczyny naszych obrońców można mieć powody do niepokoju.
Mimo wszystko nie wyobrażam sobie innego wyniku niż pewne zwycięstwo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Ceny biletów na lige to na szczęście inna bajka niż ceny biletów na LE... Pokażmy się z dobrej strony i w dobrej liczbie mimo meczu w tygodniu i po słabym meczu w Lidze Europejskiej. Pamiętajcie że Wisła To My. P.S. Pamiętajcie też że najlepszy mecz pod względem kibicowskim na R22 w zeszłym sezonie, był właśnie mecz z GKSem! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Być będę na pewno!
Ale niestety nie spodziewam się żadnych fajerwerków ze strony naszych piłkarzy. Liczę tylko na to, że nie zagrają tego meczu jak wydymane cioty, tylko będą zap...ć od 1 do 90 minuty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Trzeba uważać na wrzutki Kosy oraz pilnować Żewłakowa chodź mam nadzieję, że ich zdominujemy i się po nich przejedziemy
tak z 3:0 ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
nie chce otwierac tej puszki pandory , ale moim zdaniem bilety na wisle sa zdecydowanie za drogie , a tu niedlugo bedzie dodatkowe 12 tysiecy krzeselek do zapelnienia , mam nadzieje ze klub pojdzie po rozum do glowy i znacznie obnizy bilety , albo czeka ich frekwencja 12tysiecy + bonus piknikowy w wybranych meczach (hity LE , hity TME)
a co do meczu , to oby nie powtorzyl sie mecz z lechia (po apoelu) mam nadzieje ze wszyscy mysla tak jak iliev (co skrytykowal glupi kolton) ze liczy sie TME , a nie LE , i nie beda znowu 2 tygodnie w depresji ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() A co do meczu - ostatnio przeczucie mnie nie myli , w zasadzie jestem już gotowy do przewidywań numerów w totka ![]() Generalnie uważam że jest szansa na pierwsze efektowne zwycięstwo Mnie ostatni tydzień podbudował - niezła gra w Poznaniu i niezły fragment z Odense.Są już chwile i to nie takie krótkie gdzie gra zaczyna się nieźle zazębiać - Jeśli Cupiał wytrzyma ciśnienie to tak pod koniec rundy jesiennej i już na wiosnę gra może wyglądać na prawdę dobrze. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że w Poznaniu powinno być 0:4 dla nas więc nie widzę tutaj zaszczytu dużego oprócz zwycięstwa
, a co do gry z Odense, nie była za rewelacyjna ale były przebłyski mam nadzieję że nie będzie tego samego co po APOELU![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
łatwo szybko i przyjemnie
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ja już znam scenariusz tego meczu. Zdradzę tylko tyle, że w konferencji pomeczowej usłyszymy "Piłkarze jeszcze nie otrząsnęli się po Odense".
Obym nie miał racji... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Inna sprawa ile to jest ten ich "max". Stawiam, że tym razem strzeli ktoś inny niż Biton. Może być Sapela. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na ten mecz nie wiem, czy mam się szykować na kolejną kompromitację w tym meczu i w następnym z Flotą...czy też na bardzo miłą niespodziankę jak z Lechem. Trzeba zrezygnować z usług "filarów naszej obrony" (mowa o Jaliensie i Lameyu). Czas postawić na Marko i dać szansę Gordanowi lub Czekajowi.
Pareiko - Jovanović, Czekaj(Bunoza), Chavez, Palijić - Sobolewski, Nunez - Iliev, Melikson, Małecki, Biton |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
Kosa czuje ze bedzie z ta nasza pseudo obroną cuda wyczyniał
Jak stracimy punkty to Maaskant powoli bedzie sie mógł pewnie pakowac. Mały,Wilk i Jovanovic do składu,a powinno to troche rozruszac towarzystwo Bonarkowiczow mysle ze skonczy sie 2-2 ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Uwaga Uwaga!
Legendarny Bełchatów przybywa do grodu Kraka. Tak to ten legendarny Bełchatów na którego tle pokazaliśmy mega futbol jakiego dawno w Krakowie nie było A na poważnie - ten mecz musimy wygrać. I nie ma potknięć. Jeśli nie wygramy, będę pierwszy żeby zwolnić Maaskanta. Bo puchary możemy sobie olewać. Co mieliśmy ugrać (finansowo) to w większości ugraliśmy. Trzeba się teraz skupić na ważniejszym - czyli lidze. Może być znowu skromne 1-0 - dla mnie bez znaczenia jest styl. Ważne trzy punkty. Gramy o MP a nie o wyjście z grupy LE. Liga jest dla przyszłości Wisły ważniejsza niż puchary w tym momencie. BTW Nie mam pretensji do Maaskanta o przegraną z Odense czy Apoelem ale z Lechią. Mam nadzieję że "legendarny" Bełchatów go nie przerasta. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Niestety ale na tym meczu może być poniżej 10k kibiców... smutne ale prawdziwe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jeśli zeszliśmy do tematu kibiców, wiadomo ile luda przyjedzie z Bełchatowa?
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ponizej 10k? Samych karnetow jest ponad 9k
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Myślisz, że na Odense sprzedano tylko 4000 biletów, skoro było 13000 ludzi?
Mecz absolutnie to wygrania, bo Bełchatów jest obecnie jedną z najsłabszych drużyn. Podbeskidzie ma od nich więcej ptk... Chociaż z drugiej strony, żaden wynik mnie nie zdziwi, biorąc pod uwagę to, że nikt w naszej lidze nie gra równo. ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
... ? na karnecie nie ma meczów LE, więc sprzedano 13 tys.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
znając życie możemy ich nadupcać przez 88 minut a w 90 3 punkty wywiezie wrzutka Kosy zakończona przez Jacka Popka.
ale oby tak nie było,tylko mocne solidne farciarskie 1-0. A kto może strzelić ? hmm Garguła z wolnego, a co ! Sędziuje Nam...Wojciech Krztoń : http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=358
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.09.2011 o godz. 18:52.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wysokie zwycięstwo jest nam potrzebne jak rybie woda , nasz dorobek strzelecki w lidze jest.. mało powiedziane że wstydliwy . Mniej bramek niż my strzeliło tylko Zagłebie i ŁKS .
Drużyna po prostu musi odzyskać skuteczność , poza tym muszą wynagrodzić kibicom ostatnie fatalne mecze przy Raymonta . w porównaniu do ostatniego meczu powinien wyjść Jovanovic za fatalnego Lameya i Wilk za zajechanego Sobola . To musi wyglądać lepiej niż w ostatnim spotkaniu . |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A mnie oprócz zwycięstwa, będzie interesował również styl, w jakim zagramy. Oczekuję dobrej piłki w naszym wykonaniu, szybkich akcji, gry na jeden kontakt.
Pewnie, że 1:0 w 94 minucie też ucieszy, ale to chyba nie o to chodzi, prawda? ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Styl to niech Robert z zespołem szlifuje w LE gdzie gramy o pietruszkę. W lidze lepiej zbierajmy punkty. Bo nic z tych efektownych zwycięstw nie będzie jak nam kilku punktów zabraknie do MP.
Wiadomo że lepiej jest wygrać efektownie i wysoko, ale wiadomo też że lepiej brzydko wygrać niż pięknie polec. Dla mnie sprawa oczywista, tym bardziej że po otwartej grze z Odense większość naszego zespołu może mieć małe problemy fizyczne. Nie ma się co nakręcać na "Barcelone" - ważne 3 punkty ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|