The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2011, 11:35
Już pominąwszy sprawę Jawora i rozgrzewki lub jej braku w przyapdku Małeckiego, to nie rozumiem jak w trakcie meczu komus chciało sie prowadzic doping nie dla Wisły ale dla Patryka Małeckiego?
Część kibiców uważa się za mądrzejszych i wazniejszych od trenera i sztabu szkoleniowego. Ba, chciałaby nawet zarządzać klubem w miejsce Basałaja.
Ci, ktorzy skandowali wczoraj "Patryk Małecki" to ludzie oderwani od rzeczywistości. Gwizdy nie były skierowane przeciwko Patrykowi, tylko przeciw debilom, dla których ważniejszy jest jeden piłkarz niż Wisła.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 16.09.2011, 11:39
Zrobiła się znowu aferka z Patrykiem Małeckim, tylko że to aferka wyssana z palca dziennikarza Gazety Wyborczej. Nieprawdą jest, jakoby Patryk odmówił wyjścia na rozgrzewkę.
Wkrótce więcej o tym na stronie

facebook.pl/WisłaKraków

forum do posprzątania

Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 16.09.2011, 11:42
Dobra, dobra nie pomijamy tego tekstu bo przez to ludzie tutaj wyzywają z jeszcze większą złością teraz Małeckiego! Jawor teraz sobie śledzi forum i się cieszy,że zrobił z ludzi idiotów. Wierzcie dalej dziennikarzynom to napewno dobrze na tym wyjdziecie a nastepnym razem po przegranym meczu zamiast napinać się na forum wyjdźcie na spacer, na świeże powietrze, to Wam dobrze zrobi !
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 16.09.2011 o godz. 11:47.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 16.09.2011, 11:49
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Już pominąwszy sprawę Jawora i rozgrzewki lub jej braku w przyapdku Małeckiego, to nie rozumiem jak w trakcie meczu komus chciało sie prowadzic doping nie dla Wisły ale dla Patryka Małeckiego?
Część kibiców uważa się za mądrzejszych i wazniejszych od trenera i sztabu szkoleniowego. Ba, chciałaby nawet zarządzać klubem w miejsce Basałaja.
Ci, ktorzy skandowali wczoraj "Patryk Małecki" to ludzie oderwani od rzeczywistości. Gwizdy nie były skierowane przeciwko Patrykowi, tylko przeciw debilom, dla których ważniejszy jest jeden piłkarz niż Wisła.

A Ty tym wpisem juz którys raz pokazujesz że nie panujesz nad emocjami i nie nadajesz sie na moderatora!

Za obrażanie powinienes dac sam sobie bana hipokryto
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 16.09.2011, 11:52
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Nużąca zaczyna być ta dyskusja która się z tego wszystkiego rozpoczeła. Problem jest głębszy, nie wiem jak bardzo, ale ostatnie obserwacje skłaniają mnie ku temu że jest bardzo duży.

Dziś mamy sprawę Małeckiego, wcześniej zerwanego protestu, teraz śpiewacie, itd itd. Dlaczego i skąd? Dla mnie media zaczęły przedstawiać tego złego kibola, przestępce etc. w naszych warunkach definiowanego jako kibice z C. Kibic z E wcześniej w większości starego AiB który wcześniej będąc "piknikiem" nie odczuwał ogólnospołecznego ostracyzmu w swoim kierunkiem znalazł się w sytuacji że chce pokazać że nikt mi nic nie każe, żadne bandziory nie będą mi mówić co mam śpiewać itp. Poszedł w to co przeczytał usłyszał, a może i się z tym zgadzał, zaczął prezentować swoje zdanie na trybunach. Przeważnie chcąc się odróżnić od "tych złych" jest w kontrze do ich poglądów. Ten "zły" nie akceptuje tego że ktoś wpierdala się w to co wcześniej go nie interesowało. I tak się nakręcamy. Nakręcamy się skutecznie. Szmatławce chętnie opisują ten konflikt, gdzie dobry jest jeszcze lepszy, zły jest jeszcze gorszy (śpiewy na Amice), ten dobry jest super bo przynosi więcej kasy, jest vipem, łechce go klub komentarzami, wywiadami itd. Na tym wszystkim cierpi życie kibicowskie. Teraz jest Małecki, niewygodny co tu dużo mówi dla wielu.

Dziennikarzy nie lubi, dla tych dobrych kibiców jest uosobieniem wszystkiego co najgorsze,dla prezesa staje się ciężarem, dodajmy trochę polskiej zawiści, tego że ci "źli" się z nim utożsamiają i mamy co mamy. Idealny do rozegrania kolejnej wojenki. Chłopak jest prosty, co myśli to powie, nie kalkuluje. Idealnie się nadaje.
Nie wiem, czy akurat podział na "złych" i "grzecznych" leży u źródeł tego, niewątpliwie, fatalnego dla naszego wizerunku, konfliktu.

Tak mi się wydaję, że przyszedł taki moment, że po prostu ludzie z dawnego AiB, ale także ci ze starej X, którzy teraz siedzą na E doszli do wniosku, że zbyt mała grupa osób związanych z klubem zaczyna mieć zbyt wile do gadania i to w kwestiach nie leżących w ich kompetencjach (vide casus Frankowski)

Doszli do wniosku, że jakim zbójeckim prawem, jedna część kibiców ma być nadrzędna w stosunku do innej i uzurpuje sobie prawo do decydowania nie tylko za siebie, ale i za cały stadion (vide akcja 1906%).

Doszli do wniosku, że jakim prawem ktoś uważa ich za tych "gorszych" tylko dlatego, że z racji często wieku i przekonań, nie jeżdżą na wyjazdy (lub przestali), lub zamówią sobię kiełbę na stadionie.

Każda taka próba zdominowania jednej grupy przez drugą musiała prędzej czy później doprowadzić do konfliktu. Nikt chyba nie lubi, jak mu się ktoś wpitala w życie i mówi, co jest dobre, a co złe.

Nie wiem, czy mam rację, czy nie. Po prostu piszę to, co czuję. I teraz trzeba wykazać się na prawdę dużą tolerancją i mądrością, żeby tego konfliktu nie eskalować.
Mam nadzieję, że wraz z dobrą grą Wisły i następnym mistrzostwem, konflikt pójdzie w niepamięć.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 16.09.2011, 11:52
sergio napisał(a):Wyświetl post
A Ty tym wpisem juz którys raz pokazujesz że nie panujesz nad emocjami i nie nadajesz sie na moderatora!

Człowieku ale odkąd to skanduje się piłkarzy którzy siedzą na ławce? Nawet pojedynczych graczy ot tak się nie skanduje gdy grają na boisku tylko w pewnym szczególnym momencie (np. kontuzja/uraz). Czym sobie Małecki zasłużył na doping? Jak już widzieli że reszta na trybunach gwiżdże to po co znowu krzyczeli PM? Jak małe dzieci...
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 16.09.2011, 11:53
snikki napisał(a):Wyświetl post
Zrobiła się znowu aferka z Patrykiem Małeckim, tylko że to aferka wyssana z palca dziennikarza Gazety Wyborczej. Nieprawdą jest, jakoby Patryk odmówił wyjścia na rozgrzewkę.
Wkrótce więcej o tym na stronie

facebook.pl/WisłaKraków

forum do posprzątania

Żeby nie było jak z tym oświadczeniem Patryka
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.09.2011, 11:55
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
A czasem Malecki nie byl wczoraj jedynym "napastnikiem" na lawce ?
A nie przegrywalismy w tym momencie 1:2 ?

Wpuscil 3 swiezych pilkarzy. 1 nie powachal pilki, drugi dostal siate, a trzeci nie potrafil poradzic sobie z przyjeciem pilki.

To zmienia postac rzeczy, i to diametralnie.
Zakladajac oczywiscie, ze teraz ktos sie nie zabral za wybielanie Maleckiego.

O konflikice jawora z PM wiadomo od dawna. jesli faktycznie nalgalo to bydle, to cofniecie akredytacji to powinien byc najmniejszy wymiar kary.
facet doprowadzil do eskalacji konfliktu wsrod kibicow.
Ośmieszyłeś się totalnie, tak jak większość palantów wyzywających Patryka od debili na tym forum. Zasłużyliście na indywidualne krycie przez Arboledę.
Żenada. A wszystko to po to, żeby komuś dojebać.
Nie wiedziałem, że aż takie frajerstwo rozprzestrzeniło się na tym forum. I do tego ze strony modów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.09.2011 o godz. 11:58.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.09.2011, 11:57
Powiem tak. Głupie wypowiedzi Małeckiego do prasy teraz odbijają mu się czkawką. Najpierw naopowiadał dziennikarzom o "piknikach", żeby wynieśli się na drugą stronę Błoń, następnie przeprosił, a później znowu zaczął opowiadać swoje wizje w prasie. I co teraz
Praktycznie na każdej stronie internetowej, w gazecie, TV, radio, Małecki jest uważany za idiotę. Dodatkowo teraz, kiedy tak naprawdę nie wiemy dlaczego się nie rozgrzewał przed meczem został już oczerniony przez GW i Jawora, weszło też już swoje napisało i w ten sposób Małecki staję się kozłem ofiarnym własnych wypowiedzi. I pomyśleć, że stało się to przez jedno zdanie, które nigdy nie powinno paść w rozmowie z jakimkolwiek dziennikarzem.

Powtórzę to po raz kolejny: Są pewne sprawy, których nie porusza się na łamach prasy czy też w TV. Nawet jeżeli mi coś nie pasuje, to zaciskam zęby i robię swoje. Bo inaczej prędzej czy później jakiś dziennikarz dobierze Ci się do dupy i oczerni niekoniecznie mając do tego podstawy.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Stary 16.09.2011, 12:01
snikki napisał(a):Wyświetl post
Człowieku ale odkąd to skanduje się piłkarzy którzy siedzą na ławce? Nawet pojedynczych graczy ot tak się nie skanduje gdy grają na boisku tylko w pewnym szczególnym momencie (np. kontuzja/uraz). Czym sobie Małecki zasłużył na doping? Jak już widzieli że reszta na trybunach gwiżdże to po co znowu krzyczeli PM? Jak małe dzieci...
Człowieku przeczytaj jeszcze raz zawartośc mojego posta i wtedy zrozumieszmoże o co mi chodzi i odrazu podpowiem Ci że w kwestii Patryka nic nie napisalem bo nie mam zamiaru dolewac oliwy... bye
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
W.I.N.C.H.E.R
Junior Member

Od: 04.2003

Stary 16.09.2011, 12:07
no i co "gorące glowy"? daliście się zmanipulować dziennikarzynce? hehe

żeby nie było off topic: Małecki jest bezdyskusyjnie poza formą w tym sezonie, a ponadto z pewnością nie zasłużył swoją postawą na kilkukrotne skandowanie swojego nazwiska w trakcie meczu, daleko mu do takich "legend" jak chociażby Kula, Kaziu czy Sobol.
Wisła T
Wisła S
Wisła Wisła Nasz TS
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 16.09.2011, 12:17
Tak się zastanawiam - czy potrzeba IQ mensy, żeby z nieufnością podchodzić do tekstów sportowych "GW"? Szczególnie, gdy o Wiśle ogólnie, a Małeckim w szczególności pisze Jawor? Nie wiem - normalnemu człowiekowi powinna zapalić się lampka ostrzegawcza.

Zobaczyłem artykulik na weszło: żałosne szukanie sensacji - jak większość tam ostatnio zamieszczonych. Mimo tego, że źródłem był jeden marny artykulik wiedziałem, że po wejściu na forum zobaczę pomyje. Kilka rozsądnych głosów stwierdzających, że może najpierw warto by się upewnić co do winy Małeckiego - bo cały ten artykulik się po prostu kupy nie trzymał* - ginęło w tym syfie.

Do chóru dołączył mod 7 kotów. Moje gratulacje.

Powtórzę jeszcze raz - żenada. Niczego was afera z brzuchem Garguły nie nauczyła?
__________________________________________________ _________________________
*Maaskant to taki ułomny trener, że nawet nie zauważyłby ze ktoś się nie rozgrzewa? Ja rozumiem, że po ostatnich porażkach jego akcje słabo stoją i niedługo zrobicie z niego kompletnego nieudacznika, ale bez jaj...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.09.2011 o godz. 12:30.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.09.2011, 12:17
Kto naopowiadał tych bzdur? pewnie ciota Jawor.. czy klub w końcu zacznie bronić swoich piłkarzy? Jawor ze swoimi 3 tyś na miesiąc gówno zdziała. Wisłę stać na dobrego adwokata który powinien ujebać w końcuu tego gościa. Przypieprza się non stop do Wisły (już kilka pocisków ze strony Stowarzyszenia Kibiców dostał.. nic go chyba to nie nauczyło).
Paragraf na to jest - naruszanie dobrego imienia klubu i jego zawodników.
NIe może być tak że byle ciota pisze bzdety i kłamstwa
Ostatnio edytowane przez CH. : 16.09.2011 o godz. 12:20.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 16.09.2011, 12:23

jaro1985r napisał(a):
Dokładnie, sam moderator wprowadza tu zamieszanie, dlatego to forum wygląda tak jak ten właśnie temat. Żałosny poziom rozmowy, śmiejcie się dalej z żydów,że są idiotami a później popatrzcie jak wygląda ten temat. Framat to ,że niektórzy mają inne zdanie niż Ty nie znaczy ,że musisz ich wyzywać od debili ! Wielki moderatorze

Wskażcie więc mi powody, dla których skandowaliście "Patryk Małecki".
Przyszliście na stadion dla Wisły czy dla Patryka?
Jesli dla Patryka to nie mam pytań.

Jesli dla Wisły to po co mieszaliście do tego jednego z graczy?

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.09.2011, 12:31
CH. napisał(a):Wyświetl post
Kto naopowiadał tych bzdur? pewnie ciota Jawor.. czy klub w końcu zacznie bronić swoich piłkarzy? Jawor ze swoimi 3 tyś na miesiąc gówno zdziała. Wisłę stać na dobrego adwokata który powinien ujebać w końcuu tego gościa. Przypieprza się non stop do Wisły (już kilka pocisków ze strony Stowarzyszenia Kibiców dostał.. nic go chyba to nie nauczyło).
Paragraf na to jest - naruszanie dobrego imienia klubu i jego zawodników.
NIe może być tak że byle ciota pisze bzdety i kłamstwa
Ale tu nie trzeba detektywa, on się pod tym podpisał PJ. Ale ludzie tutaj działają 0-1, czarne białe. 3 strony pomyj na zawodnika. Bach. I ..... Wpada mod, taka sama jazda, drugi mod, mu wtóruje obrażając tych którzy krzyczeli Patryk Małecki. I co? I ....!

Forum macioosia 2, poziom ten sam. Tamci przynajmniej jakieś info czasem mają.

Kiedy modzie jeden z drugim ostatnio na meczu byłeś?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Stary 16.09.2011, 12:32
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Wskażcie więc mi powody, dla których skandowaliście "Patryk Małecki".
Przyszliście na stadion dla Wisły czy dla Patryka?
Jesli dla Patryka to nie mam pytań.

Jesli dla Wisły to po co mieszaliście do tego jednego z graczy?

Znowu kłania sie czytanie ze zrozumieniem. Czy ja gdzies napisalem że skandowałem Patryk Małecki?

Twoim postem pokazałeś że zachowujesz sie podobnie jak Patryk i dzielisz kibicow na tych normalnych czyt. gwiżdżących na niego i debili co śpiewali jego nazwisku.

Po drugie jak uwazasz że zaśpiewanie Patry Małecki rowna się z przyjściem na stadion dla niego to jak to napisałeś ładnie... nie mam pytań
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Stary 16.09.2011, 12:36
Znowu kłania sie czytanie ze zrozumieniem. Czy ja gdzies napisalem że skandowałem Patryk Małecki?

Twoim postem pokazałeś że zachowujesz sie podobnie jak Patryk i dzielisz kibicow na tych normalnych czyt. gwiżdżących na niego i debili co śpiewali jego nazwisku.

Po drugie jak uwazasz że zaśpiewanie Patry Małecki rowna się z przyjściem na stadion dla niego to jak to napisałeś ładnie... nie mam pytań
Otóż to! Mnie chodzi o poziom jaki jest w tym temacie i Ty jako moderator powinieneś szczególnie o tym wiedzieć. Po tym jak wyzwałeś kibiców Wisły DEBILAMI powinieneś sam siebie zbanować.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 16.09.2011, 12:40
Nazwałem debilami kibiców Patryka Małeckiego a nie Wisły. Widzisz różnicę?

Odpowiedz cytując
W.I.N.C.H.E.R
Junior Member

Od: 04.2003

Stary 16.09.2011, 12:41
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ja_maleckiego/
Wisła T
Wisła S
Wisła Wisła Nasz TS
Odpowiedz cytując
calieri
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 16.09.2011, 13:46
Wyszło, że Mały wybrał indywidualną sesję z masażystami i nie wyszedł na rozgrzewkę a Maaskant powiedział, że uszanował jego wybór. Wszyscy się wyzywacie, wolfy co raz idiotami sadzi inni nie lepsi. Może najpierw sami bijcie się w piersi, a później patrzcie na innych?
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 16.09.2011, 13:48

cala ta sytuacja jest juz troche smieszna

moze byc tez tak ze klub wybiela Patryka , bo ogolnie po tych wszystkich akcjach moze nie byc chetnych kupcow...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 16.09.2011, 14:26
calieri napisał(a):Wyświetl post
Wyszło, że Mały wybrał indywidualną sesję z masażystami i nie wyszedł na rozgrzewkę a Maaskant powiedział, że uszanował jego wybór. Wszyscy się wyzywacie, wolfy co raz idiotami sadzi inni nie lepsi. Może najpierw sami bijcie się w piersi, a później patrzcie na innych?
Małecki zrobił coś złego? Nie.
Trener wiedział i pozwolił? Tak.

A psim obowiązkiem takiego Jawora było:
a) swoje urojenia potwierdzić
b) skonfrontować je z drugą stroną (trenerem lub zawodnikiem).

Wszyscy rozgarnięci wiedzą o co chodzi z "GW" i Wisłą, w szczególności z Romkiem i jego hałastrą. A tu pojawia się jakiś żałosny tekścik i od razu banda baranów traktuje to jako zielone światło do robienia syfu na własnym forum. Gdzie sens, gdzie logika?

Kiedyś jak był artykuł o wlepkach "White Star Power" to przynajmniej u nas wiedziano jak do tego podejść. Teraz pewnie pół forum na czele z moderatorami przyłączyłoby się do krucjaty "GW". Pięknie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.09.2011, 14:35
spotkaliscie sie gdzies zeby zawodnik rozgrzewal sie z masazystami?bo ja nigdy o czyms takim nie slyszalem

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.09.2011, 14:50
Czy Wy potraficie normalnie dyskutować, czy musicie obrzucać się błotem.
Do końca dnia zostaną wydane nagrody za łamanie regulaminu forum. Miesięczne.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 16.09.2011, 14:53
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
spotkaliscie sie gdzies zeby zawodnik rozgrzewal sie z masazystami?bo ja nigdy o czyms takim nie slyszalem
Bo to nie była żadna rozgrzewka. Patryk nie wyszedł, żeby nie drażnić części kibiców i tyle.
Zasadność tej decyzji pozostawiam każdemu pod rozwagę.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 16.09.2011, 15:21
odkąd pokazał koszulkę z Papieżem jest bez formy
Cud
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.09.2011, 15:26
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
odkąd pokazał koszulkę z Papieżem jest bez formy
Cud
A po co ma być w formie skoro jest wielką gwiazdą, która słysząc z trybun ".... z wynikami" i "Patryk Malecki" (chyba z 5 razy) mysli, że przecież i tak nie musi sie starać. Hajs sie zgadza i poparcie najwierniejszych, jedynych prawdziwych, najlepszych ma jak w banku
PS A co do skandowania nazwisk piłkarzy to fajnie byłoby krzyczeć nazwiska tych, którzy na to zasłużyli, a nie tych, którzy pocałują raz czy drugi herb i tym wyrabiają sobie pozycje
Ostatnio edytowane przez Coach : 16.09.2011 o godz. 15:28.
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 16.09.2011, 15:36
Ci ludzie którzy skandowali jego nazwisko robią mu niestety krzywdę. On sam pewnie czuję się nie komfortowo bo przecież nie jest to wynikiem super formy, osiągnięć tylko jakiś osobistych sympatii pewnych ludzi.
Pewnie wołałby dostać po prostu skromną owacje za gola czy dobry mecz, ważne żeby wynikało to z jego postawy niż dlatego że się z kimś tam zna.

Nie potrzebne dolewanie oliwy do ognia bo Patrkowi teraz potrzebny jest spokój, jak najmniej rozgłosu, po prostu dajcie mu przekonać do siebie wszystkich formą sportową i wszystko wróci do normy. Chociaż z "listy Cupiała" już pewnie nie zniknie.
Ja osobiście nie wiem teraz czy Patryk rozumie swój bląd i to że przesadził bo pewnie ktoś mu do ucha szeptał: " Dobrze Mały zrobiłeś. jeb** frajerów"
Ostatnio edytowane przez westersyl : 16.09.2011 o godz. 15:38.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.09.2011, 17:31
A może należałoby zamknąć temat Patryka Małeckiego ? I pisac o nim tylko w kontekście sportowym. Bo tak to wiecznie bedzie robione bydło na forum a jak widać po wypocinach GWna i dziewczyny RoMana cały czas dokladają ognia do pieca. I to jak widać nieprzypadkowo bo widzą, że mają tu "uzytecznych idiotów", którymi można wyciągac kasztany z ogniska.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Stary 16.09.2011, 17:53
Marszałek a czy FraMat dostanie bana za nazwanie wielu kibiców Wisły debilami? Widzę ,że trudne posty skasowaliście. Jak Tusk karze za negatywne ocenianie go tak Wy karzecie za prawdę o Was. Gratuluję !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów