|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Na żywo koszulka bardzo efektownie się prezentuje(oczywiście subiektywna opinia), dobrze wykonana, fajny materiał, trochę nisko herb na plecach, jakby był pod kołnierzykiem- kozak
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wg mnie nowe stroje lepiej wyglądają na żywo niż na zdjęciach, do tego nowe spodenki nie są w cale takie zle, nawet fajny jest ten czerwony pasek u dołu.
![]()
ABG Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
czy dobrze widzialem czy na karku jest jakis guziczek uniemozliwiajacy postawienie kolnierzyka ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
kołnierzyki gonia na lewo i prawo i przeszkadzaja w grze
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jest guzik z tyłu, można go jednak rozpiąć. A czy kołnierz przeszkadza w grze... trzeba by kopaczy zapytać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Stroje przypadły mi do gustu, kupię jednak dopiero taką koszulkę gdy będzie na piersi Biała Gwiazda.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A ja mam pytanie z innej beczki. Są może gdzieś do kupienia OBECNE koszulki treningowe grajków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() z tego co widać na fotce i znajduję się on na wysokości lędźwi ![]()
ABG Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wersja z długim rękawem:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, czy będą dostępne w sprzedaży obecne koszulki z długim rękawem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na oficjalnej wyprzedaż sprzętu z ubiegłego sezonu
Pytanie ode mnie ; Czy ktoś sie orientuje czy bedzie mozna dostać te dresiki niebieskie nowe ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
W WŚ mówią że nie.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja się nie orientuję, ale mam nadzieję, że nie. W ogóle mam nadzieję, że nie będą sprzedawać koszulek z tym paskudnym herbem.
![]()
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja mam nadzieję że nie będzie transmisji w TV z tymi koszulkami, mało tego niech nie wychodzą z szatni na mecz...
Powyższe dotyczy również Meliksona, Małeckiego i tego paskudnego stadionu, prezesi też nie są bez winy a Cupiał to belzebub. Myślę, że tak jak mój to i kolegi post do kasacji. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 24.09.2011 o godz. 07:20.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem dlaczego chcesz skasować mój post? Twój owszem jest do skasowania, sam wyraziłeś taka chęć, ale mój dlaczego? Nie rozumiem?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Bo jest tak samo oderwany od rzeczywistości jak jego..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A ktoś pytał może, czy będą te koszulki z Białą Gwiazdą zamiast logo SSA? Mogliby kibicom takie sprzedawać. Na pewno więcej osób byłoby zainteresowanych.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co to takiego "rzeczywistość"?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, ja w to wierzę!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
@Rosomak - a ja nawet nie tyle wierzę, co je widzę!
--- Nie wiecie, czy można gdzieś kupić taki sam model koszulek jak ma Wisła, tyle, że "goły"? Tj. bez herbu, bez telefoniki, ekstraklasy itp.? ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Podejrzewam, że Krak Sport. Od kiedy pamiętam, tam zawsze można było trafić "gołą" koszulkę Wisły (oprócz tej Umbro z gwiazdą na ramieniu).
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Też wierzę!
Za taką koszulkę mogę dać 300zł. Za tą obecną nigdy. Kurde, pięknie wyglądałaby ta koszulka z tym kołnierzem, Białą Gwiazdą i napisem Reyman na plecach...prawdziwa legenda na retro koszulce. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jakiś forumowy grafik może podmienić sa na Białą Gwiazdę? tak żeby oko nacieszyć jakby było gdyby ..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ale te kołnierzyki im się majtają. Fajnie wyglądają ale jakbym był piłkarzem to bym kazał dorobić guziczki albo przyszyć je na stałe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^cóż można to tylko skomentować w jeden sposób: złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
^^ nie do końca. Piłkarze FCB to herosi, idealni piłkarze. Każda zmiana warunków otaczających ich olśniewającą aurę jest przez nich odczuwalna, dlatego tak ciężko znoszą grę w przepoconej i zasmarkanej koszulce.
Druga sprawa to koszulki Wisły. Wzór świetny, materiały pierwsza klasa. Dyskredytuje je tylko logo w miejscu Białej Gwiazdy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|