|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A młodzież szkolna? Z byle pierdoł do płacenia uzbiera się ze 2 stówy, w niedługim czasie kilka stów na wycieczkę, dokupienie książek (cholernie drogich). Dużo młodzieży chodzi na Wisłę, więc w tym też upatruję spadek frekwencji.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko kasa. Za 60zł na studiach jestem w stanie przeżyć nawet te 5 dni. Nie każdy pracuje i zarabia, i nie każdemu rodzice dają nie wiadomo ile kasy. 60zł LE do tego liga bilet z 25zł i mnie normalnie nie stać. Ktoś powie a na piwo masz.. no dobra ale żeby przepić tyle kasy w tydzień czy nawet dwa to już trzeba mieć problemy z alkoholem. Młodzi idą albo na lige albo na puchary mało kto da rade iść dwa razy po takich cenach na LE.
Sprawa dotyczy osób które jeszcze się uczą przez co nie mogą chodzić do pracy. Powód: edit
Ostatnio edytowane przez power1928 : 15.09.2011 o godz. 17:11.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Niektórym chce się iść do pracy...
jakoś sobie nie przypominam abym nie uskładał przez ostatnie lata na bilet czy karnet. A bilety oczywiście są kurewsko drogie i tez mi nie odpowiada polityka jaką Basałaj prowadzi. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Ja jeszcze dodam od siebie, że według mnie Wisła swoją grą na Cyprze zniechęciła żeby przyjść dziś na mecz... Tyle obiecywali a wyszło gówno, wygrana z Lechem to w sumie nic, Mały co powiedział to już wogóle wszystko podsumował. Jeżeli Wisła ładnie wygra z Odense, to powoli wróci zainteresowanie! ![]()
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd. Kiedy duże drogi rozpadają się, i myślisz, że uczucie pozostanie, Musisz skądś zacząć Ja będę w tym miejscu! " |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czy Wy wszyscy oszaleliście? Czwartek, godzina 21:05, rywal z bardzo średniej półki - kto by się chciał lansować o takiej porze i na takim meczu.
Najlepsze (z mojego punktu widzenia) jest to, że zawiedli ci, do których ta nowa, basałajowa Wisła jest adresowana. Wierni będą i dadzą o sobie znać. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Uważam, że najbliżej prawdy jest misiek088. Przyjdzie w miarę efektowna gra, to i zainteresowanie wzrośnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
- książki - dziennik elektroniczny - studniówka - osiemnastka - karnet Jest tego trochę. Dlatego powiedzili mi, że na puchary oczywiście mogę chodzić, ale jak sam sobie będę bilety kupował. Jak narazie do tej pory nei było problemów, ale teraz zdecydowałem, że odpuszcze Odense, żeby móc iść na pozostałe 2 mecze. A co do biletów to najtaniej wychodzi tak: -karnet 135zł jak dobrze pamietam + 6 biletów ze średnią ok. 35 zł pewnie to wychodzi w sumie 350zł za pół roku, czyli ok. 500zł na cały rok pod warunkiem że nie wyjdziemy z grupy. Jeśli wyjdziemy to pewnie następne 100zł do tego dojdzie. A może jeszcze ktoś chce jechać do Wrocławia albo gdziekolwiek na wyjazd? A strasznie mi szkoda, ze nie pojechałem bo od kiedy wrociliśmy z Sosnowca do Nh to opuściłem tylko 1 mecz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
12 920- tylu widzów było na meczu z Odense
Trafnie całą sytuację przedstawia tytuł dzisiejszego Dziennika Polskiego: "Bramka za 100 złotych" Jeżeli klub tego nie zrozumie i nie obniży cen biletów na następny mecz pucharowy to znowu stadion będzie świecił pustkami a o komplecie (24 000) będzie można już w tym sezonie zapomnieć ... a co dopiero po otwarciu całego stadionu (33 000) ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Na Twente będa bilety po 10 i 20 zł jak tak będzie sytuacja wyglądała
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Ceny biletów na lige to na szczęście inna bajka niż ceny biletów na LE... Pokażmy się z dobrej strony i w dobrej liczbie mimo meczu w tygodniu i po słabym meczu w Lidze Europejskiej. Pamiętajcie że Wisła To My. P.S. Pamiętajcie też że najlepszy mecz pod względem kibicowskim na R22 w zeszłym sezonie, był właśnie mecz z GKSem! Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 16.09.2011 o godz. 12:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Pierwszy mecz z Jaga na calym stadionie (15-go pazdziernika) ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli znów nie dadzą dupy z terminem.
Następny mecz w LE na R22 jest 20.10 z Fulham Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 16.09.2011 o godz. 13:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Fulham..nawet niezły przeciwnik nam sie złożył na "otwarcie" stadionu..
Dlatego bilety powinny być na ten mecz w takiej cenie, aby cały stadion został wypełniony..(czyli takie jak na ligę). Przy cenach "dzisiejszych" będzie max. 18 tys.. Wczoraj przy 24 tyś. wynik mogłbyć inny...
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 17.09.2011 o godz. 05:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Co ciekawe na Legii na nastepny mecz w Lidze Europejskiej na niektóre sektory obniżyli ceny biletów!
Może i u nas pójdą po rozum do głowy i zrobią tak samo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Kilka osób trafnie podsumowało słabą frekwencję na stadionie. Praktycznie z wszystkim się zgadzam. Dodałbym jeszcze do tego zasługi Donka i policji, którzy rozdają zakazy i mandaty na lewo i prawo.
Generalnie frekwencja na lidze tez ostro spada, nie tylko u nas, co widać po dzisiejszym meczu Lecha i wielu innych. Przypuszczam, że w poniedziałek na meczu z GKS będzie też bardzo kiepsko z frekwencją. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
płaczecie nad frekwencja a na Lechu ( który ma w chu... kibiców) wczoraj było 10 389 widzów...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Bo Lech protestuje,ale dobrze że frekwencja wszędzie spada,może to da co niektórym włodarzom klubów do myślenia.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ktoś wie czy są jeszcze bilety na młyn na poniedziałkowy mecz z Bełchatowem?
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tak są (10 znaków)
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bilety na mecz z Ruchem
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._ruchem_10595/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Fani Ruchu wykupili wszystkie wejściówki na niedzielny mecz i w Krakowie pojawi się ich komplet (1500)- w ostatnich latach rzadko się zdarzało żeby sektor gości zapełniał się w całości także jest to dodatkowy argument do przybycia na Reymonta o godz. 17:00 żeby wspomóc Wisłę !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Czy będzie jeszcze możliwość zakupu karnetu na resztę spotkań rundy czy była to ostatnia tura?
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ktoś sie orientuje ile +/- będzie kosztować bilet na Fulham - Wisła w Londynie, oczywiscie dla nas- gości ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
około 100zł
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
z tego co pamiętam to bilety są po 25 funtów
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ciekawostka z oficjalnej:
Cytat:
) |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
25 Funtów, dobrze kolega mówi. Forza Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy są kolejki po bilety?
|
|
|