The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2011, 21:36
Barti napisał(a):Wyświetl post
OKI masz rację, poniosło mnie - internet przy takich napinkach chwały nie przynosi. Pajaca wybaczam . Nie obrażaj ludzi którzy prowadzą swoje dzieci na Wisłę bo dawno temu ja też tak zaczynałem, i w taki sam sposób przekazałem to na swojego syna...
Nigdzie nie obrazam ludzi ktorzy dzieci przyprowadzaja na mecze...

tylko wolalbym, zeby byli przyprowadzani w "jakims celu" tak jak nas sie przyprowadzało... kiedyś, a nie jak to się teraz wyprawia... zresztą sami widzimy 3 ostatnie mecze...
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.09.2011, 21:36
Tak na marginesie na LM publika na Interze Mediolan też nie rzucana kolana w spotkaniu z Trabzansporem. Stadion wprawdzie duży ale pustki też ogromne.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 14.09.2011, 21:45
AXEL75 napisał(a):Wyświetl post
Do palikot
A gdzie byliście w tamtym sezonie na meczu z Lechem? Nie pamiętasz, a byliście siedząc i załatwialiście swoje interesy poza sportowe, solidaryzując sie z osiłkami z Bydgoszczy. Byli tez pikniki i właśnie oni podjeli się dopingu. Lepszy taki piknik niż fanatyk obrażający i gwiżdżący na swoich wspólbraci klubowych.Jeśli będziecie szanować pikników Oni będa szanować Was. Pamiętaj o tym bracie po szalu
Nie wiesz dlaczego wtedy nie było dopingu to się zamknij.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.09.2011, 21:48
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
No własnie szanujmy sie wiec po co do goscia wyjezdzasz od syneczkow i kreowania sie na fanatyka. Nie znasz go wiec po kiego wala go pouczasz jakby byl jakims cieciem
Bo zachowuje się jak dzieciak i cieć zarazem, wypisując pierdoły. Tylko go pouczyłem, że fanatyzm to nie tylko postawa w necie i chodzenie na Gwiazdę ale też szereg innych spraw. Nie zauważam tu wielkiej napinki, wybacz.

Do zobaczenia na meczu
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 14.09.2011, 21:49
Po co ta cała napinka, to nie jest temat żeby oceniać czy Małecki miał rację czy nie (moim zdaniem nie ). Ale żeby nie było OT byłem dziś po bilety i słaaaaaaaabo widzę jutrzejsza frekwencję. Co jest do ....y nędzy ? Pierwszy mecz w LE, przeciwnik niczego sobie, pogoda prawdopodobnie dobra, godzina wspaniała - chyba parafrazując klasyka P. Ćwielonga - to nie są dobre warunki do oglądania meczu
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
mickrk17
Member

Od: 05.2011

Stary 14.09.2011, 21:58
Weźcie tą calą energie, którą tu zużywacie wyładujcie jutro bez napinki i do usłyszenia na meczu !!!
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.09.2011, 22:05
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Nie dostosować się do protestu przeciwko działaniom np. Tuska i mnie pouczać. Tatusiu, sam idź spać.
Taki jesteś kumaty, że z wrażenia zapomniałeś dlaczego był protest.

---

Kto ma być ten będzie, Tottenham przykładem. Znacznie większym problemem od tego, że "pikniki" nie przyjdą, jest to, że na Bełchatów nie przyjdą fanatycy z meczów z APOELem i Liteksem, któzy twardo kozaczyli na C, którzy pewnie jutro też będą w młynie.

Słowem - walić puchary. Zacznijmy najpierw pokazywać się w liczbach innych niż żałosne na lidze.
.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.09.2011, 22:05
Fajny temat, tylko nazwę by mu się przydało zmienić na Hyde Park. Mamy tu dyskusję o proteście, Małeckim, personalne pociski, dywagacje nad wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielakanocnymi i inne cuda, również motoryzacyjne. Brakuje mi przepisów kulinarnych, może ktoś poratuje?

Odpowiedz cytując
sebanh
Member

Od: 08.2009

Stary 14.09.2011, 22:25
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Nie dostosować się do protestu przeciwko działaniom np. Tuska i mnie pouczać. Tatusiu, sam idź spać.
na forum to każdy jest mądry, gorzej w rzeczywistości..co nie kolego?;]
"kumaty" hehe.
HW! JCK
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 14.09.2011, 22:40
Dlaczego nasze forum nigdy nie będzie na wysokim poziomie? Bo na forum o wysokim poziomie już dawno parę "tatusiów" i"synków" dostało by takiego bana ,że następnym razem zastanowili by się 8 razy czy warto się napinac.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.09.2011, 22:47
wielcy kibice a jutro ilu was będzie płakać albo trzepać po meczu Wisłyna Reymonta22 a nie na forum siedzieć.Do zobaczenia na Meczu!!!!!!!WISEŁKAAAAAAAAAAAAAAAAA
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 15.09.2011, 00:25
sebanh napisał(a):Wyświetl post
na forum to każdy jest mądry, gorzej w rzeczywistości..co nie kolego?;]
"kumaty" hehe.
A co niby w tym dziwnego? Skąd się wziął pomysł Klubu na zabronienie prezentowania oprawy? Oczywistym jest, że wynikał on z sytuacji jaką sprezentowali nam miłościwie panujący ergo protest był wymierzony w działania zarówno Klubu jak i działania Rządu. Więc nie jedźcie po chłopie bez powodu udając zajebiście kumatych, tylko przypomnijcie sobie jakie przyśpiewki się pojawiały po naszym wyjściu z trybuny.

Żeby nie offtopować to należy wspomnieć, że prócz cen i ogólnie słabej atmosfery po odpadnięciu z APOELem, oraz wymienionych wcześniej powodów (prócz tego żałosnego farmazonu o tym, że się obraziliście na Małeckiego <lol>, jeśli tak jest to ja jestem obrażony na Klub po jego urągającym mojej inteligencji oświadczeniu na temat najtańszych w Europie biletów na Wisłę) wiele osób rezygnuje też z pojawiania się na stadionach z uwagi na to co się dzieje w kraju. Nikt nie chce dostać zakazu stadionowego i 2 tysięcy grzywny za takie pierdoły jak przekleństwa, stanie na schodach czy pyskówka ze stewardem.

A dzieje się tak w całej Polsce. Na Amice zawijają gniazdowego po meczu z nami, koroniarze z Kielc chwytają wyroki za przeklinanie, w Warszawie na Białołęce został osadzony S a u nas nie można się pojawić w barwach "Śmierć Cracovii" bo też jedzie się na komendę.

I to ma być klimat, podczas którego wraca moda na Wisłę? Dobre sobie.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 15.09.2011, 09:17
Niepokojąco przedstawia się sytuacja przed jutrzejszym meczem z Odense. Być może stadion nie zapełni się nawet w połowie. Wejściówki sprzedają się w naprawdę żenującym tempie i trudno przypuszczać, by jutrzejszy dzień okazał się przełomowy. Jest już zdecydowanie za późno, aby stadion zapełnił się na tyle, żeby frekwencje móc uznać za zadowalającą czy nawet przyzwoitą.

Bilety są dostępne na wszystkie sektory (część z nich jest właściwie pusta), dlatego każdy, kto jeszcze jutro zdecyduje się na zakup na pewno nie będzie miał problemów z wybraniem odpowiedniego miejsca dla siebie. Niewykluczone, że trzeba będzie jednak stać w kolejce, której niestety nie dane nam było doświadczyć podczas wszystkich dotychczasowych dni sprzedaży.
SKWK

a ja się z tego cieszę klub zobaczy ile tak naprawdę ludzi stać na takie drogie bilety a "fanatycy" zobaczą jak wyglądają sektory wg. P.M.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 15.09.2011, 09:25
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post

a ja się z tego cieszę klub zobaczy ile tak naprawdę ludzi stać na takie drogie bilety a "fanatycy" zobaczą jak wyglądają sektory wg. P.M.
Fanatycy dobrze wiedzą jak wyglądają puste sektory bo jeździli na mecze do Sosnowca, przebijali się przez Nową Hutę na Suche Stawy, wcześniej pojawiali się na takich meczach jak ten z Tottenhamem czy na fazie grupowej PUEFA kilka lat temu gdzie też nie było szału z frekwencją, albo na meczach w sezonie gdy zajmowaliśmy 8 miejsce w lidze.

Rozumiem że bilety dla zdecydowanej większości społeczeństwa są po prostu drogie, w tym dla ludzi którzy jak ja chodzą na każdy mecz, ale przestańcie z łaski swojej dorabiać do tego teorię związaną z Małeckim. Bo jeśli widzowie z sektora E faktycznie się tak na niego obrazili to mam rozumieć, że nagle w przyszłej kolejce frekwencja na Kałuży wyniesie około 12 tysięcy

Bądźcie poważni i sami w duchu sobie szczerze odpowiedzcie jaki % ludzi nie pojawi się na meczu Wisły tylko i wyłącznie ze względu na to że Patryk nie pomyślał przed udzieleniem pewnej wypowiedzi.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 15.09.2011, 09:41
jak pewnie nie zauważyłeś słowo fanatycy napisałem w " ..." więc dotyczy ono tych niedzielnych kibiców którzy są nimi raz na miesiąc przez 90min w młynie i raz dziennie na tym forum.

to co Mały powiedział nikogo nie zraziła bo po prostu kibice mają go w głębokim poważaniu.

ps. byłem w Sosnowcu miałem karnet na SS i oglądałem z trybun Tottenham i nie czuję się wielkim fanatykiem. jestem zwykłym kibicem,,,
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.09.2011, 10:49
To Pan Basałaj zaliczy wielką klapę dzisiaj. Szkoda, że nie będzie siedział przodem do tych pustych trybun.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.09.2011, 11:18
to co Mały powiedział nikogo nie zraziła bo po prostu kibice mają go w głębokim poważaniu.

A skąd to wiesz. 'przyjaciele' na fejsie ci to napisali?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 15.09.2011, 11:40
żebyś wiedział. nikt poważny nie traktuje tego kopacza normalnie jego czas w naszym klubie się skończył, i na pewno to co nagadał nie wpłynęło na nikogo że się na meczu nie pojawi.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
Porter
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.09.2011, 11:43
zim zum napisał(a):Wyświetl post
To Pan Basałaj zaliczy wielką klapę dzisiaj. Szkoda, że nie będzie siedział przodem do tych pustych trybun.
ekonomia zadziałała... bilety to nie chleb... chytry 2 razy traci taka prawda, kilka powodów jakie się nałożyły:
1. zawód po APOELU via Lechia dla osób interesujacych się futbolem/lansowaniem, a nie Wisłą,
2. pseudo afera z Małeckim, psuje klimat - media mają pożywkę,
3. godzina meczu też niezbyt trafna, dla osób które muszą dojechać powiedzmy 100km i miejscowych, ale pracujących od rana w piatek,
4. cena też nie adekwatna bo na mecz o wyższej rangii jakim był Apoel bilety były tańsze, niech nikt nie chrzani że 60 zł to mało, wystarczyło dać cenę jak na Liteks, na Twente jak na Apoel a na Fulam te 60 i jestem pewny, że frekwencja średnia byłaby 80-90% albo tak trudno pomysleć i np. pakiet LE + pierwszy mecz PP (jak będzie 1-ligowiec to spodziewam się 5000-7000 osób, a tak byłoby z 15 000 no ale cóż jak w każdej niemal działalność gosp. w Polsce najpierw się wydusza z klienta ostatni grosz, a później lamęt i ogłasza się kryzys...
Tańszy bilet na Odense i zwycięstwo to byłaby gwarancja i potrzymanie apetytu na każdy nastepny mecz nie tylko LE ale i ligowy, a tak zabija się kurę zanim zniesie jajko...

JJJBG
Porter
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.09.2011, 11:45
żebyś wiedział. nikt poważny nie traktuje tego kopacza normalnie jego czas w naszym klubie się skończył, i na pewno to co nagadał nie wpłynęło na nikogo że się na meczu nie pojawi.
wiślak 86 możesz nie obrażać tych co traktują Małeckiego "normalnie"? Nie jesteś alfą i omegą i nie wiesz co myślą wszyscy!
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 15.09.2011 o godz. 11:49.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 15.09.2011, 12:49
powiedz to samo Małeckiemu !!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
opt
Member

Od: 11.2010

Stary 15.09.2011, 14:39
Dzisiaj około godz. 14 strefa kibica była nieczynna, ktoś wie jak długo trwała przerwa?

NIE POKAZUJCIE NAS W TV DLA WAS MY JESTEŚMY ŹLI
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 15.09.2011, 14:41
opt napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj około godz. 14 strefa kibica była nieczynna, ktoś wie jak długo trwała przerwa?
A była jakaś kolejka?
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 15.09.2011, 14:46
opt napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj około godz. 14 strefa kibica była nieczynna
Bo wszystkie bilety już poszły
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 15.09.2011, 15:29
są jeszcze bilety?
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
mickrk17
Member

Od: 05.2011

Stary 15.09.2011, 15:32
do wyboru do koloru
Odpowiedz cytując
opt
Member

Od: 11.2010

Stary 15.09.2011, 15:42
palikot napisał(a):Wyświetl post
A była jakaś kolejka?
nie było

NIE POKAZUJCIE NAS W TV DLA WAS MY JESTEŚMY ŹLI
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 15.09.2011, 16:00
Ostatnie zdanie ode mnie.

Gdybyśmy grali teraz w Lidze Mistrzów, bilety byłyby dwa - trzy razy droższe, a ludzie i tak by się o nie zabijali.. Smutna, ale prawda.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 15.09.2011, 16:13
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ostatnie zdanie ode mnie.

Gdybyśmy grali teraz w Lidze Mistrzów, bilety byłyby dwa - trzy razy droższe, a ludzie i tak by się o nie zabijali.. Smutna, ale prawda.
dokładnie nawet godzna meczu nie byłaby problemem czy też wypowiedz P.M
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 15.09.2011, 16:18
A to niby dlaczego? Co się stało? Co nagadał? Od lat tutaj czytam że na swoich się nie gwiżdże, a nikt nie robi z tego afery. To oczywiście kretynizm ale dlaczego stał się nim dopiero w ustach Małeckiego ? Czyżby każdy pretekst dobry?

Bilety są za drogie i tyle. Gdyby było inaczej już by ich nie było.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.09.2011 o godz. 16:22.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów