|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
tylko wolalbym, zeby byli przyprowadzani w "jakims celu" tak jak nas sie przyprowadzało... kiedyś, a nie jak to się teraz wyprawia... zresztą sami widzimy 3 ostatnie mecze... ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak na marginesie na LM publika na Interze Mediolan też nie rzucana kolana w spotkaniu z Trabzansporem. Stadion wprawdzie duży ale pustki też ogromne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Do zobaczenia na meczu ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Po co ta cała napinka, to nie jest temat żeby oceniać czy Małecki miał rację czy nie (moim zdaniem nie
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Weźcie tą calą energie, którą tu zużywacie wyładujcie jutro
bez napinki i do usłyszenia na meczu !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
--- Kto ma być ten będzie, Tottenham przykładem. Znacznie większym problemem od tego, że "pikniki" nie przyjdą, jest to, że na Bełchatów nie przyjdą fanatycy z meczów z APOELem i Liteksem, któzy twardo kozaczyli na C, którzy pewnie jutro też będą w młynie. Słowem - walić puchary. Zacznijmy najpierw pokazywać się w liczbach innych niż żałosne na lidze. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Fajny temat, tylko nazwę by mu się przydało zmienić na Hyde Park. Mamy tu dyskusję o proteście, Małeckim, personalne pociski, dywagacje nad wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielakanocnymi i inne cuda, również motoryzacyjne. Brakuje mi przepisów kulinarnych, może ktoś poratuje?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
"kumaty" hehe. ![]() HW! JCK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dlaczego nasze forum nigdy nie będzie na wysokim poziomie? Bo na forum o wysokim poziomie już dawno parę "tatusiów" i"synków" dostało by takiego bana ,że następnym razem zastanowili by się 8 razy czy warto się napinac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
wielcy kibice a jutro ilu was będzie płakać albo trzepać po meczu Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Żeby nie offtopować to należy wspomnieć, że prócz cen i ogólnie słabej atmosfery po odpadnięciu z APOELem, oraz wymienionych wcześniej powodów (prócz tego żałosnego farmazonu o tym, że się obraziliście na Małeckiego <lol>, jeśli tak jest to ja jestem obrażony na Klub po jego urągającym mojej inteligencji oświadczeniu na temat najtańszych w Europie biletów na Wisłę) wiele osób rezygnuje też z pojawiania się na stadionach z uwagi na to co się dzieje w kraju. Nikt nie chce dostać zakazu stadionowego i 2 tysięcy grzywny za takie pierdoły jak przekleństwa, stanie na schodach czy pyskówka ze stewardem. A dzieje się tak w całej Polsce. Na Amice zawijają gniazdowego po meczu z nami, koroniarze z Kielc chwytają wyroki za przeklinanie, w Warszawie na Białołęce został osadzony S a u nas nie można się pojawić w barwach "Śmierć Cracovii" bo też jedzie się na komendę. I to ma być klimat, podczas którego wraca moda na Wisłę? Dobre sobie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Niepokojąco przedstawia się sytuacja przed jutrzejszym meczem z Odense. Być może stadion nie zapełni się nawet w połowie. Wejściówki sprzedają się w naprawdę żenującym tempie i trudno przypuszczać, by jutrzejszy dzień okazał się przełomowy. Jest już zdecydowanie za późno, aby stadion zapełnił się na tyle, żeby frekwencje móc uznać za zadowalającą czy nawet przyzwoitą.
Bilety są dostępne na wszystkie sektory (część z nich jest właściwie pusta), dlatego każdy, kto jeszcze jutro zdecyduje się na zakup na pewno nie będzie miał problemów z wybraniem odpowiedniego miejsca dla siebie. Niewykluczone, że trzeba będzie jednak stać w kolejce, której niestety nie dane nam było doświadczyć podczas wszystkich dotychczasowych dni sprzedaży. SKWK a ja się z tego cieszę klub zobaczy ile tak naprawdę ludzi stać na takie drogie bilety a "fanatycy" zobaczą jak wyglądają sektory wg. P.M. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Rozumiem że bilety dla zdecydowanej większości społeczeństwa są po prostu drogie, w tym dla ludzi którzy jak ja chodzą na każdy mecz, ale przestańcie z łaski swojej dorabiać do tego teorię związaną z Małeckim. Bo jeśli widzowie z sektora E faktycznie się tak na niego obrazili to mam rozumieć, że nagle w przyszłej kolejce frekwencja na Kałuży wyniesie około 12 tysięcy Bądźcie poważni i sami w duchu sobie szczerze odpowiedzcie jaki % ludzi nie pojawi się na meczu Wisły tylko i wyłącznie ze względu na to że Patryk nie pomyślał przed udzieleniem pewnej wypowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak pewnie nie zauważyłeś słowo fanatycy napisałem w " ..." więc dotyczy ono tych niedzielnych kibiców którzy są nimi raz na miesiąc przez 90min w młynie i raz dziennie na tym forum.
to co Mały powiedział nikogo nie zraziła bo po prostu kibice mają go w głębokim poważaniu. ps. byłem w Sosnowcu miałem karnet na SS i oglądałem z trybun Tottenham i nie czuję się wielkim fanatykiem. jestem zwykłym kibicem,,, ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To Pan Basałaj zaliczy wielką klapę dzisiaj. Szkoda, że nie będzie siedział przodem do tych pustych trybun.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A skąd to wiesz. 'przyjaciele' na fejsie ci to napisali?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
żebyś wiedział. nikt poważny nie traktuje tego kopacza normalnie jego czas w naszym klubie się skończył, i na pewno to co nagadał nie wpłynęło na nikogo że się na meczu nie pojawi.
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
1. zawód po APOELU via Lechia dla osób interesujacych się futbolem/lansowaniem, a nie Wisłą, 2. pseudo afera z Małeckim, psuje klimat - media mają pożywkę, 3. godzina meczu też niezbyt trafna, dla osób które muszą dojechać powiedzmy 100km i miejscowych, ale pracujących od rana w piatek, 4. cena też nie adekwatna bo na mecz o wyższej rangii jakim był Apoel bilety były tańsze, niech nikt nie chrzani że 60 zł to mało, wystarczyło dać cenę jak na Liteks, na Twente jak na Apoel a na Fulam te 60 i jestem pewny, że frekwencja średnia byłaby 80-90% albo tak trudno pomysleć i np. pakiet LE + pierwszy mecz PP (jak będzie 1-ligowiec to spodziewam się 5000-7000 osób, a tak byłoby z 15 000 no ale cóż jak w każdej niemal działalność gosp. w Polsce najpierw się wydusza z klienta ostatni grosz, a później lamęt i ogłasza się kryzys... Tańszy bilet na Odense i zwycięstwo to byłaby gwarancja i potrzymanie apetytu na każdy nastepny mecz nie tylko LE ale i ligowy, a tak zabija się kurę zanim zniesie jajko... JJJBG ![]()
Porter
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
wiślak 86 możesz nie obrażać tych co traktują Małeckiego "normalnie"? Nie jesteś alfą i omegą i nie wiesz co myślą wszyscy!
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 15.09.2011 o godz. 11:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
powiedz to samo Małeckiemu !!
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj około godz. 14 strefa kibica była nieczynna, ktoś wie jak długo trwała przerwa?
![]() ![]() NIE POKAZUJCIE NAS W TV DLA WAS MY JESTEŚMY ŹLI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A była jakaś kolejka?
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
są jeszcze bilety?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
do wyboru do koloru
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
![]() ![]() NIE POKAZUJCIE NAS W TV DLA WAS MY JESTEŚMY ŹLI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ostatnie zdanie ode mnie.
Gdybyśmy grali teraz w Lidze Mistrzów, bilety byłyby dwa - trzy razy droższe, a ludzie i tak by się o nie zabijali.. Smutna, ale prawda. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Bilety są za drogie i tyle. Gdyby było inaczej już by ich nie było.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.09.2011 o godz. 16:22.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|