The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2011, 18:23
palikot napisał(a):Wyświetl post
Na Ligowe poszło ponoć 8-9 tys... to źle?
Sorry ale jeżeli 8tys karnetów kogoś zadowala to ja nie wiem co napisać. Przypomnę tylko że na Amice z wyższymi cenami plany były aby sprzedać 15tys!!

mikey- głupie wyliczenia głupie porównania. bo jak jest ojciec i ma rodzinę to najpierw myśli o niej a nie o swoim hobby. i dlaczego nie dać biletów po 70zł wtedy byś tygodniowo tylko 30 odkładał
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 14.09.2011 o godz. 18:32.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.09.2011, 18:35
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Sorry ale jeżeli 8tys karnetów kogoś zadowala to ja nie wiem co napisać. Przypomnę tylko że na Amice z wyższymi cenami plany były aby sprzedać 15tys!!
No tak, plany były tylko sie skończyły i sprzedali cos lekko ponad połowe tego co planowali. Problem drogich biletów ich tez dotknął co mozna przeczytać na ich forum. Nie wspominając o frekwencji na hicie Amica - Wisła. Z tego co wyczytałem u nich, ceny na trybunie prostej są takie same jak u nas.

vote-for-mikey napisał(a):

Cytat:
Co do jutrzejszego meczu... na C mogły by być tańsze bilety, owszem, ale dajmy spokój. 45 zł to nie majątek.

Co cen w ogóle: 175 zł za karnet, 22 zł za Skonto, 31 zł za Liteks i 40 zł za APOEL, razem 268 zł na przestrzeni dwóch miesięcy. Nikt mi nie wmówi, że to były zabójcze pieniądze. Jeśli na pozostałe mecze w europejskich pucharach będą takie ceny jak na Odense to wszystkie mecze rundy jesiennej zamkną się w kwocie 403 zł. Lipiec, sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień. 68 zł miesięcznie, 75 zł jeśli wypadnie jakiś PP na Reymonta. Nie wiem, może mało przeżyłem, młody, głupi i naiwny jestem ale czy to taki wielki problem, odkładać co tydzień 20 zł?
No tak, najlepiej podawać najtańsze ceny z jednego sektora na stadionie. Dlatego pewnie jutro będzie jeden sektor zapełniony w 85 % a na pozostałych gdzie bilety są drogie będą puchy.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 14.09.2011, 18:36
Ktoś ma konkretne informacje, ilu pikników z sektora E mieniących się kibicami Wisły kupiło na jutro bilet?
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.09.2011, 18:41
Przepraszam, ale nawet na C i G nie ma fula, więc po co narzekać na wysokie ceny na innych sektorach? Skoro nie zapełniamy najtańszych?

Niska frekwencja na Odense nie będzie (moim zdaniem) kwestią cen. Będzie konsekwencją chvjowej atmosfery po odpadnięciu z LM. Gdyby to był mecz nie z Odense w LE tylko z BATE w LM, a bilety kosztowałyby tyle samo, to by się powtórzyła sytuacja sprzed APOELu. I w klubie (także moim zdaniem) o tym wiedzą.

Koalik, twardy pocisk. Nie wiem czy się podniosę do jutrzejszego meczu, a już na pewno nie będę miał siły wsunąć kiełbachy.
.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 14.09.2011, 19:14
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Ktoś ma konkretne informacje, ilu pikników z sektora E mieniących się kibicami Wisły kupiło na jutro bilet?
a żyłka ci nie pęknie? odpowiedziałbym ci tym samym odnośnie młyna ale mi to przez myśl nie przeszło bo mam szacunek do tego miejsca w którym spędziłem kilkanaście lat.

a co tam u kolesia mieniącego się piłkarzem Wisły? zagra jutro? odejdzie w zimie? będzie się kłócił o kasę?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 14.09.2011, 19:33
Info dla tych którzy martwią sie o bilety lub ich brak na Odense ;/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_od_11_00/
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 14.09.2011, 19:33
To tylko połowa... pytajmy także "fanatyków" z "C" Gdzie jesteście? Na Lechii was nie było, na Zagłebiu też...wiec zaoszczedziliscie na bilet na Odense... prawda czy nie?

Po co dzielic kibicow na sektory czy na to czy spiewaja czy nie? Podzielmy inaczej:
na tych co Wisłe w sercu mają, i ci co sie na nia wypinają... Macie Wisłę w dupie bo nie macie 45 zł na bilet? żeby wypełnić dwa sektory za bramką? Jakby była liga mistrzów to na bank wszyscy znaleźliby 3 krotność tego co jest teraz na Odense, ale kwestia czy sie jest kibicem, czy leszczem
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.09.2011 o godz. 19:43.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Wombatrom
Junior Member

Od: 02.2003

Stary 14.09.2011, 19:34
Przypominam, że przed meczem z Litexem też nie było kolejek a stadion był prawie pełny. Kompletu nie będzie napewno ale... wrzućcie na luz. Co do cen to napewno nie spadną. Frekwencja jest uzależniona od jutrzejszego wyniku. Jestem przekonany, że jeśli jutro Wisła wygra to na Fulham będzie komplet nawet przy oddanej nowej trybunie. Do jutra.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 14.09.2011, 19:44
Wombatrom napisał(a):Wyświetl post
Przypominam, że przed meczem z Litexem też nie było kolejek a stadion był prawie pełny..
Przeciez przed Litexem były przez 2 dni kolejki az pod ulice Reymonta
Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Od: 08.2010

Stary 14.09.2011, 19:49
Jesteśmy WSZYSCY kibicami Wisły czy nie?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 14.09.2011, 19:50
Wombatrom napisał(a):Wyświetl post
Przypominam, że przed meczem z Litexem też nie było kolejek a stadion był prawie pełny. Kompletu nie będzie napewno ale... wrzućcie na luz. Co do cen to napewno nie spadną. Frekwencja jest uzależniona od jutrzejszego wyniku. Jestem przekonany, że jeśli jutro Wisła wygra to na Fulham będzie komplet nawet przy oddanej nowej trybunie. Do jutra.
Tylko po co ten komplet na Fulham? Komu potrzebni jednomeczowcy, którzy jeszcze będą gwizdac w razie niepowodzenia na piłkarzy? Nie lepiej 10 tys fanatycznych pikników z ultrasami idąc za Małeckim?

arytmetyk napisał(a):Wyświetl post
Jesteśmy WSZYSCY kibicami Wisły czy nie?
tak jestesmy... 4 razy do roku... Na Lechii i Zagłebiu Odense już nie wszyscy...
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.09.2011 o godz. 19:55.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 14.09.2011, 19:51
Ochalik wczoraj w radio (bodajże czwórka) mówił, że nie będzie kompletu, ale kilkanaście tysięcy biletów powinno być.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 14.09.2011, 19:54
plikot daj spokój 10tys fanatyków idących za Małeckim? ciekawe gdzie? może do Turcji?

ja jakoś idę sobie jutro i w poniedziałek i jak zobaczę że znowu boisko nogami zamiatają to ich wygwizdam u mnie skończył się czas pobłażania zacznijmy ich w końcu oceniać bo widać że z dobrobytu to się niektórym kopaczom w dupie poprzewracało.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 14.09.2011, 20:02
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
plikot daj spokój 10tys fanatyków idących za Małeckim? ciekawe gdzie? może do Turcji?

ja jakoś idę sobie jutro i w poniedziałek i jak zobaczę że znowu boisko nogami zamiatają to ich wygwizdam u mnie skończył się czas pobłażania zacznijmy ich w końcu oceniać bo widać że z dobrobytu to się niektórym kopaczom w dupie poprzewracało.
Nie za Małeckim! Za Wisła... bo dla fanatyków i czesci pikników (nie chce niektorych zaskoczyc alenawet piknik moze byc wiernym kibicem) najważniejsza jest Wisła a nie banda najemników. I za nia pojade w srodek Tajgi!! A reszta? To jest takie dawanie dupy... wy mi robicie dobrze ja wam place, nie robicie, albo jak jestescie przecenieni to nie chodze, a jak z pozoru wyglądaliscie dobrze a okazaliscie sie mierni, to was wygwizdam i nie przyjdę.

wiec pisze lepsze 10 tys ludzi ktorzy wiedzą dla kogo przyszli a nie 20, 30 tysiecy leszczy i rodzinek z maluszkami, czyli idąc za słowami Małeckiego, bo okazuje sie ze czesciowo miał racje.

Na Zagłebiu was nie było na Lechii też...
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.09.2011 o godz. 20:09.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
mickrk17
Member

Od: 05.2011

Stary 14.09.2011, 20:06
niech przyjdą ci co mają przyjść ale liczę na to , że bedzie taki klimat jak na tottenhamie
Odpowiedz cytując
AXEL75
Member

Od: 03.2007

Stary 14.09.2011, 20:22
Do palikot
A gdzie byliście w tamtym sezonie na meczu z Lechem? Nie pamiętasz, a byliście siedząc i załatwialiście swoje interesy poza sportowe, solidaryzując sie z osiłkami z Bydgoszczy. Byli tez pikniki i właśnie oni podjeli się dopingu. Lepszy taki piknik niż fanatyk obrażający i gwiżdżący na swoich wspólbraci klubowych.Jeśli będziecie szanować pikników Oni będa szanować Was. Pamiętaj o tym bracie po szalu
Ostatnio edytowane przez AXEL75 : 14.09.2011 o godz. 20:25.
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.09.2011, 20:34
Myślicie że jutro przed meczem dostane bilet na C?
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 14.09.2011, 20:35
Cytat:
siedząc i załatwialiście swoje interesy poza sportowe, solidaryzując sie z osiłkami z Bydgoszczy
nie smrodź
ani mądrze , ani prawdziwie nie piszesz.

Cytat:
niech przyjdą ci co mają przyjść
dokładnie i nie trujcie już atmosfery , jedni płacząc o Małeckiego , inni o to ilu pikników przyjdzie. Nikomu kto ma dobro Wisły w sercu , to nie służy.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 14.09.2011 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.09.2011, 20:38
Wiślak-1990: Na dwoje babka wróżyła.. Powinienieneś dostać..
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 14.09.2011, 20:49
To tylko połowa... pytajmy także "fanatyków" z "C" Gdzie jesteście? Na Lechii was nie było, na Zagłebiu też...wiec zaoszczedziliscie na bilet na Odense... prawda czy nie?

Po co dzielic kibicow na sektory czy na to czy spiewaja czy nie? Podzielmy inaczej:
na tych co Wisłe w sercu mają, i ci co sie na nia wypinają... Macie Wisłę w dupie bo nie macie 45 zł na bilet? żeby wypełnić dwa sektory za bramką? Jakby była liga mistrzów to na bank wszyscy znaleźliby 3 krotność tego co jest teraz na Odense, ale kwestia czy sie jest kibicem, czy leszczem
Mam Ci pokazać karnet na całą rundę jesienną na sektor C oraz bilety ze wszystkich meczy pucharowych z moimi danymi? Nie odpowiadam za innych.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 14.09.2011 o godz. 20:52.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 14.09.2011, 20:54
Mam Ci pokazać karnet na całą rundę jesienną na sektor C oraz bilety ze wszystkich meczy pucharowych z moimi danymi? Nie odpowiadam za innych.
A po co?

AXEL75 napisał(a):Wyświetl post
Do palikot
A gdzie byliście w tamtym sezonie na meczu z Lechem? Nie pamiętasz, a byliście siedząc i załatwialiście swoje interesy poza sportowe, solidaryzując sie z osiłkami z Bydgoszczy. Byli tez pikniki i właśnie oni podjeli się dopingu. Lepszy taki piknik niż fanatyk obrażający i gwiżdżący na swoich wspólbraci klubowych.Jeśli będziecie szanować pikników Oni będa szanować Was. Pamiętaj o tym bracie po szalu
To, ze ja i inni nie dopingowali, to znaczy, ze nie byliśmy z Wisłą? To z Wisłą są teraz tylko Ci co dopinguj tak? To gdzie wiekszosc z nich jest teraz odpowiedz bo to dziwne
przestań pierniczyc o tej Bydgoszczy, bo zabawny jesteś

ps. zapomniales dodac lepszy piknik ktory krzyczy do brata po szalu "idzcie do domu" "pajace"...

Piszesz do mnie, że niby nie byłem na tych spotkaniach...
gdzie?

napisalem, ze masz racje w połowie, bo fanatycy z C nie wykupili nawet połowy biletow...

EDIT: To czemu nie wykupili biletow na 3 kolejny mecz? Tak wiedzą o co w tym chodzi? Na E są pikniki ktorzy twardo chodzą na mecze w może 25-30% są i przypadkowi jedno sezon-owcy... podobnie na C... Tych z C o których mówimy raczej nazwał bym krzykacze... bo jak im ciezko dać 19/25 zł na lige i wolą plaze w Kryspinowie zamiast meczu z Lechia to nie piszmy że wiedzą o co chodzi. Jedynie wiedzą, ze trzeba krzyzeć, ale nie o to w tym wszystkim chodzi.
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.09.2011 o godz. 21:11.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 14.09.2011, 20:57
A po co?
Piszesz do mnie, że niby nie byłem na tych spotkaniach... W dodatku w liczbie mnogiej. Czasy używania liczby mnogiej do jednej osoby skończyły się...

Dopisek:

Nie odpowiadam za ludzi z sektora C, którzy chodzą na wybrane mecze, ale jeśli już się pojawią, to i tak bardziej wiedzą o co w tym chodzi, niż zdecydowana większość sektora E.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 14.09.2011 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.09.2011, 21:01
KOALIK syneczku, zbastuj trochę, bo się Ciebie czytać nie da. Kreujesz się na superhiper fanatyka, a ciekawe na ilu wyjazdach byłeś, bo powinieneś wiedzieć, że fanatyzm nie objawia się tylko w chodzeniu na Gwiazdę oraz .......nieciu sobie niefortunnych słów Małeckiego w podpis.

Szanujmy siebie nawzajem, jedni są potrzebni drugim i na odwrót skończmy z podziałami.

Co do cen pełna zgoda z vote-for-mikey. i liczę na świetna zabawę na meczu, tottenham jest świetnym przykładem
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.09.2011, 21:05
Cytat:
Szanujmy siebie nawzajem
No własnie szanujmy sie wiec po co do goscia wyjezdzasz od syneczkow i kreowania sie na fanatyka. Nie znasz go wiec po kiego wala go pouczasz jakby byl jakims cieciem
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 14.09.2011, 21:12
wiec pisze lepsze 10 tys ludzi ktorzy wiedzą dla kogo przyszli a nie 20, 30 tysiecy leszczy i rodzinek z maluszkami, czyli idąc za słowami Małeckiego, bo okazuje sie ze czesciowo miał racje.

Na Zagłebiu was nie było na Lechii też...
Chyba trochę przeginasz gówniarzu... Ciesz się że rodzice Ci dali na wejściówkę i możesz poszaleć w necie... Masz szczęście że teraz nie da się przejść między sektorami, bo kiedyś któryś z "dziadków" by się do Ciebie przeszedł z np siódemki i dostałbyś z liścia...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 14.09.2011, 21:16
Barti napisał(a):Wyświetl post
Chyba trochę przeginasz gówniarzu... Ciesz się że rodzice Ci dali na wejściówkę i możesz poszaleć w necie... Masz szczęście że teraz nie da się przejść między sektorami, bo kiedyś któryś z "dziadków" by się do Ciebie przeszedł z np siódemki i dostałbyś z liścia...
gówniarzu to sobie mozesz mówic do swojego pierworodnego pajacu... Kozaka na forum tniesz? na necie sie napinasz "stary wyjadaczu"?
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.09.2011 o godz. 21:19.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 14.09.2011, 21:18
fialo napisał(a):Wyświetl post
KOALIK syneczku, zbastuj trochę, bo się Ciebie czytać nie da. Kreujesz się na superhiper fanatyka, a ciekawe na ilu wyjazdach byłeś, bo powinieneś wiedzieć, że fanatyzm nie objawia się tylko w chodzeniu na Gwiazdę oraz .......nieciu sobie niefortunnych słów Małeckiego w podpis.

Szanujmy siebie nawzajem, jedni są potrzebni drugim i na odwrót skończmy z podziałami.

Co do cen pełna zgoda z vote-for-mikey. i liczę na świetna zabawę na meczu, tottenham jest świetnym przykładem
Nie tak dawno na spotkaniu z Lechem uwidocznił się podział i nie z winy ludzi zasiadających na sektorze G. Na nikogo nie kreuje się, tylko stwierdzam fakty, że sektor E nie jest ważniejszy od sektora C (jak chcą bywalcy trybuny wzdłuż długości boiska).
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 14.09.2011 o godz. 21:22.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 14.09.2011, 21:22
Nie tak dawno na spotkaniu z Lechem uwidocznił się podział i nie z winy ludzi zasiadających na sektorze G.
Oczywiscie ze nie, na G siedza tylko nieomylni i zawsze majacy cala racje Idz spac chlopcze w koncu bo pitolisz 100 razy gorzej niz Malecki.
DysoN
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 14.09.2011, 21:30
DysoN napisał(a):Wyświetl post
Oczywiscie ze nie, na G siedza tylko nieomylni i zawsze majacy cala racje Idz spac chlopcze w koncu bo pitolisz 100 razy gorzej niz Malecki.
Nie dostosować się do protestu przeciwko działaniom np. Tuska i mnie pouczać. Tatusiu, sam idź spać.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 14.09.2011, 21:31
gówniarzu to sobie mozesz mówic do swojego pierworodnego pajacu... Kozaka na forum tniesz? na necie sie napinasz "stary wyjadaczu"?
OKI masz rację, poniosło mnie - internet przy takich napinkach chwały nie przynosi. Pajaca wybaczam . Nie obrażaj ludzi którzy prowadzą swoje dzieci na Wisłę bo dawno temu ja też tak zaczynałem, i w taki sam sposób przekazałem to na swojego syna...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów