|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
mógłbyś dac link do całego wywiadu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A orientuje się ktoś dlaczego na też miejski stadion przy ul. Kałuży nie ogłoszono również przetargu na sponsora tytularnego ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ale to chyba wykonawca powinien zostawić po sobie porządek bo ro również świadczy o nim. Jak tam będziesz to zwróć uwagę jak wylane sa drogi asfaltowe. W niektórych miejscach z jednej strony postawiony jest krawężnik a z drugiej już nie. Normalnie żal...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Chyba to będzie odpowiedni temat... Czy ktoś był na stadionie np. po bilet i zauważył może jakieś nowe elementy przed LE? Mam tu na myśli głównie obrandowanie stadionu między kondygnacjami tymi paskami Ligi Europy.
(no chyba że na LE nie daje się takich "ozdób" to nie wiedziałem) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
@Pimko - takie cuda tylko w LM o ile się nie myle. LE jest roszkę po macoszemu traktowane. Chyba, że się myle?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Będą bandy, logo na środku boiska, oraz hymn LE... ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wreszcie!
Można by rzecz - da się? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No, trochę lepiej to wygląda. Uważam , że tego jęzora w ogóle tam nie powinno być, bo pewnie kosztował sporo, a korzyści z niego niewielkie. Nie widziałem, żeby na nowych stadionach Legii, Lechii czy Śląska budowali takie przybudówki.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A to że oni nie mają oznacza że my czegoś takiego nie możemy mieć ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To oznacza, że oni nie szpecą własnych stadionów takimi przybudówkami. Przecież jedyną korzyścią z "tego czegoś" na naszym stadionie jest to, że VIP-y podjadą sobie pod trybunę i nie zmokną w czasie deszczu.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Fajnie...
Ale rura wciąż wisi I jeszcze jakieś lużne kabelki dołożyli. |
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Musi wisieć. Nie można jej stamtąd zabrać, bo to rura spływowa. Co najwyżej trzeba jakoś ją obudować.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
@KoPer, skąd masz to zdjęcie? Bo na TSW.com.pl nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
Na razie jest tylko na profilu na Facebooku. Galeria z całego dzisiejszego dnia będzie później
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ra_w_krakowie/
Ja mam wrażenie, czy Wisła zainstalowała własne "wiaty" nad fotelami rezerwowych? Edit: Tak, to są nowe wiaty. Jak widać Wisła wzięła się za buble po wykonawcy.
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 14.09.2011 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie szkoda im było tych skórzanych foteli, które po każdym deszczu były przemoknięte.
Teraz jest 13 foteli, a poprzednio było 18 - to chyba trochę za mało. ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
a ja mam pytanie z innej beczki możliwe że było już o tym pisane ale z powodu braku czasu nie mogę przeczytać całego tematu więc wracając do meritum czy na stadionie na telebimach będą puszczane chociaż powtórki? Bo na innych stadionach puszczają całą transmisje (np na Lechii)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
nie będą bo uefa zabrania...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A poza tym telebimy ciągle chyba są podpięte na krótko?
Jest 14, było 18. Na towarzyskich meczach reprezentacji może być mało, w meczach o punkty wystarczająco. 7 rezerwowych, trener, asystent, II trener, trener bramkarzy, kierownik drużyny i dwaj masażyści. ![]() .
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Tak niedawno jeszcze to wygladało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
/\/\ teraz wygląda (w mojej opinii) o niebo lepiej
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Na żadnym stadionie w rozgrywkach zrzeszonych w UEFA nie ma powtórek. Na Lechii jest cały mecz OPRÓCZ POWTÓREK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ktoś ma informację czy pierwszy rząd na ławkach rezerwowych został zlikwidowany na stałe ?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|