|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html chyba jednak kwestia dogadania kontraktu się nie ułożyła z Małeckim.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Abstrahując od tego jak faktycznie wygląda na ta chwilę sytuacja z Małym w relacjach z klubem ( powiedzmy że mam takie sobie zaufanie do tego typu informacji na plotkarskich portalach a wp już dawno goni pudelka pod względem wysyłanych sygnałów) to jasne jest, że jakby się chcieli dogadać to by się dogadali. Moim zdaniem nie było chęci osiągnięcia porozumienia z obu stron. Po słynnym wystąpieniu Małego, napisałem że Małego już nie ma w Wiśle. To tylko kwestia czasu. Odejście Patryka zrobi dobrze jemu samemu. Ma ostatnią szansę zostać naprawdę dobrym zawodnikiem. Nie idolem młyna tylko faktycznie dobrym grajkiem. Jak ochłonie ( a gdzie by nie poszedł to będzie pod koniec szeregu) i zacznie grać ( a potrafi to robić co czasami było widać) to może zaistnieć jako solidny kopacz. Także mimo wszystko z dużą sympatią z mojej strony - powodzenia na nowej drodze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
swoją drogą, widziałem wczoraj Stana Valcxa na rynku, ale zwróciłem bardziej uwagę na jego laskę, ma gość gust
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
ktoś nieudolnie operuje photoshopem ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak... Lekarz laparoskopem operował a nie ktoś photshopem.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Takich jak ten snikki trzeba raczej bardziej odesłać na wlaściwą stronę typu historiawisly.pl żeby sobie coś o tych dziadkach - modelach przeczytał niz wyrzucać. Niestety ale minęło już troche czasu od kiedy Kazek Kmiecik po stzreleniu swoich 154 bramek dla Wisły zawiesił kołki (w oldboyach chyba jeszcze gra?), no i Adam Musiał. Obydwaj reprezentanci Polski na MŚ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
A poza wszystkim - dość mam pyszałka. |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Małego charakteryzują dwie rzeczy, które sprawiają, że nie będzie z niego pożytku -
1) nie za wysoki poziom umiejętności 2) brak nawet skrawka pokory - dlatego pozbycie się go może przynieść korzyści i dla Wisły i dla niego samego ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jedyny piłkarz który ma w sercu Wisłe a wy uważacie, że dobrze ze odejdzie.. pozdro
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
||
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jeszcze brakuje aby Mały odszedł zaraz Sobol zakończy kariere i kto nam zostanie z Wisłą w sercu? już widzę fete jak jakiś obcokrajowiec nakręca kibiców na fecie...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Oni mają grać i godnie reprezentować Wisłę jako zawodnicy(wypowiedzi, zachowania poza boiskiem itd) a nie nakręcać fety !! od tego są inni(spikerzy, organizatorzy itd)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Swoją drogą ciekawe jakby wypadł Małecki w jakimś europejskim klubie. Tam nie miałby wsparcia kibiców (przynajmniej na początku). Dodatkowo ewentualni koledzy z zespołu i trener szybko wyleczyliby go z indywidualnego grania. Myślę, że mógłby się rozwinąć piłkarsko, bo w Wiśle to on już raczej się za wiele nie nauczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Inna sprawa, że póki co ta wiadomość trudno traktować jako coś więcej, niż wymysły jednej z gazet. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ty też pewnie masz Wisłę w sercu, ale jakoś nie chciałbym widzieć Cie na boisku. Chyba że powinienem. Pozdro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mały może i ma Wisłę w sercu, ale swoimi wyskokami i zachowaniem tego nie pokazuje. Było nie było z powodu Jego głupich zachowań klub też obrywa rykoszetem, bo jest przedstawiany w złym świetle. A fakt dzielenia kibiców na lepszych według Małego i gorszych to już jest przesada. Każdy z Nas co chwilę podkreśla, że Wisła to My kibice a nie piłkarze więc Małecki w ten sposób działa przeciwko klubowi. Sam fakt prowadzenia dopingu lub jak to ktoś napisał "nakręcanie" fety nie wystarczy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja tam uważam ,ze wprowadza też złą atmosfere wśród piłkarzy na boisku(szatni) ,przez swoje gesty ,odzywki do nich.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
widze, że mało z nas utożsami się już z piłkarzami, teraz utożsamiamy sie z Klubem i jego barwami, a to zła droga. Za niedługo nie bedzie nam przeszkadzac ze Polska reprezentacja nie jest już Polska. Że w Wisle prowadzimy doping ktorego nikt z naszych piłkarzy nie rozumie.. Mały jest jaki jest, ale trzeba takie jednostki ratować, bo to prawdziwy [W[iślak, mimo tego ze czesto klub ma przez niego problemy. t[ on nie robi tego celowo poprsotu przez swoja głupote. Dla mnie nieważne, że jest wybuchowy i czesto nie mysli co robi i co mówi, ważne ze ma w sercu Wisłe i to on w najtrudniejszych momentach może ją poderwać do zwycięstwa, nie dla siebie nie dla pieniedzy tylko dla nas.[
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A czy kibice wielkich klubów utożsamiają się z piłkarzem? Pierwsza myśl pewnie tak, ale jak się tak zastanowić... piłka to biznes i żeby klub funkcjonował trzeba sprzedawać piłkarzy... jeśli Małeckiego sprzedadzą? Nie będę płakał, przyjdzie na jego miejsce nowy piłkarz, a nóż będzie to polak. Wisła to nie tylko Małecki i dobrze jest to sobie uświadomić.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Po pierwsze informację o pozbyciu się Małeckiego podał Fakt a każdy wie co to znaczy. Po drugie Małecki jest sercem z Wisłą ale to nie zwalnia go z obowiązków i prawidłowego zachowania. Kara jak najbardziej słuszna i teraz pytanie czy sam Patryk wyciągnie wnioski i dorośnie czy czekamy na nowy odcinek serialu w stylu ''co odwali Małecki". PS. Aby zostać ikoną Wisły nie wystarczy dobrze grać i w tą grę wkładać serce ale także należy prawidłowo zachować się po za boiskiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
To Malecki na siłę chce odejść czy też klub chce go na siłę sprzedać? Wydaje mi się że to drugie bardziej. Więc w czym problem?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
W ogóle mało wiemy - To że zarabiał niewiele w stosunku do reszty z pierwszej jedenastki to fakt Natomiast cała reszta - jak przebiegały negocjacje - ile on(a w zasadzie jego menago) chciał a ile dawał klub - nie mamy pojęcia Trzeba sobie tez szczerze powiedzieć - być może głównym rozgrywającym jest właśnie jego menadżer, który mógł mu namiszać we łbie. Wiadomo że dla menadżera priorytet(czyli największa kasa) to transfer. Jedno niestety wydaje się prawdopodobne, czyli to że to ostatnia runda Małeckiego w Wiśle.Oczywiście dla mnie niestety bo część to się spuści chyba w ten dzień z radości - tak jak to robiła po Amice - nie że Wisła wygrała, tylko że ten ch...Małecki nie zagrał. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
edit: W sumie to powtórzyłem założenia 1q2 sorki, że nie przeczytałem wcześniej.
Ostatnio edytowane przez BigLeb : 14.09.2011 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Wiesz mi z jednej strony smuto, że ostatni wychowanek Wisły jest na wylocie. Z drugiej strony Małego momentami za bardzo ponosi, czy to na boisku czy poza nim. Często ma coś co mu zawęża pole widzenia. To gra zbyt egoistycznie to palnie jakieś głupie głupstwo.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|