|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja w to nie gram nawet w weekendy, napisałem wyraźnie, że grywam w tą grę a nie gram.
Zagrałem tą Lechią kilka meczy bo trochę mi się nudziło, ale w prawie każdym meczu są hokejowe wyniki. Ta gra się nie umywa do CM 03/04 czy nawet FM08 w którego grałem częściej i tam były "normalne wyniki". A o czucie się dobrze to chodziło mi o to że napisałeś, że Cracovia to potęga. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Piotson potęgi pod względem budżetu i nazwisk w składzie w grze w porównaniu do Podbeskidzia w którym połowa to anonimy a budżet transferowy nie przekracza nawet 100tys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Premiera FM-a 2012 już 21 października!
Wiele zmian, poprawiono również tryb 3D. Ciekawe jak rozwiążą problem finansowego fair play w grze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nowy FM w preorder w UK kosztuje Ł27,99 (GAME) a Ł24,99 (GameStation) wiec ciekawe ile bedzie kosztowal po premierze.
I nigdzie nie ma info o wymaganiach sprzetowych. ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
wiem że to temat o Football Manager 2011 ale myślę że są tu też tacy którzy grywają w FIFA Manager 11 ;] chciałbym zagrać sobie na Polish Giga Patch 4.0 ale mój net nie ściągnie 3 gigowego pliku bo mam dziadoski router i przy pobieraniu co chwilę rozłącza i jak się połączy to od nowa ściąganie... a z serwerów odsiebie i ifile gdzie są 4 party to nie rozpakowywuje się do końca bo jakiś błąd crc ( party ściągane jdownloaderem też z przygodami z utratą połączenia ) jeśli ma ktoś ten dodatek to mógłby go podzielić na party po powiedzmy 200 Mega ? wtedy jakoś to mi ściągnie, z góry pozdrawiam wszystkich
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
podacie linka i wytłumaczycie łopatologicznie jak zainstalować, gdzie skopiować itd - jakąś paczkę(?) ,aktualizację składu Wisły.
Bo jadę na starym przecież, bez Maora, Siergieja, Chaveza itd... także krok po kroku jakbym mógł prosić - dzięki ! ==== A tak w ogóle to 21 października już FM 2012 wychodzi ! === a jak skorzystałem z linka podanego 2 strony wcześniej to mi krzaczki wyskakują; cbd.��xě˝ĚfIvT˙3ÝłcŻ_FH?Űß}×6bÖĆëxłŹ˛62÷t÷ěôĚß u˙3ëŮ`BJ,YëŮHdE2 %"ÁB"Ź˘UŔű˛AHˇI|ˇNŐ}ÖăTŐŠş÷~Ý;ęŢî˙űΊS§Îűq 1vç;w/~ăc§ß<˝w÷ć/ţäě6{=dŘgŮSö9v˝ÂŢ=ýŮ;ě˙÷ęôw÷O ˙~ ˝qúłĎą÷Ożť{úÝĂÓďî°ˇN˙ďőÓ7<:}ć ţŤÓüţ÷ˇŮgN{rúď+,gţů§ßöôIřî[~˘ýšÓď˙čéżďžëę˙úőŃég^a?súîçŻůĎ˙ôéߡŮöC§ß˙Ą ÓOČżyGŕuÍĎř˝r:ß˝ÓŮŽOż{ČńČXuú÷Őéť°cöC'źpúőÖ7î ~SG§oţßű××wo^~~ÝřîÝ/~SąňôŠ˙lqú}÷sOß|˙\÷5kOżëţ]ňżžzďłoŢ8ýŚ>}ą§Oî˝wóţÓkN_ÓýÄÝGü'üŕÝ6§˙{äk ŔÝ'Ě[ęÔŐéßGŕĽőÔ-GĎręîťástänřAëÓ?ů%ŕăéV0B+äôâoĺţOďó7đ9 ýĎ[Č_ TăRE-2>ĄĐ=ΧüQuOCĚÓoţŃO?DŞ=ýU÷ŮéżDęNżůÄ )x§w zçNŘ7>s˙$%ŚzůE+Ű÷*óö§DńĺW^š{_ü\Í ˛9}٤đîŐí÷8¸?zzŐĂžzďę'Úč?Óg[ń{rűŢűüŹ ř=zň>˙î˙Ü˝uçĺsLďčö˝ëćlT ~~xőđŃ%ť~ëúýKAcSŤű`ĹU\V4cjÔşľj=~|ťżTéĚ"ŞáçÎT łć6ÂíĆüĐÝ˙üA"{S|Í#Rč_Éňk.*A;_â[rb"dŻĺ`9q°˛ßÇžzKăGŮě+ˇÂŔ°+SËřĽ§ű}Mîôß[f7HË?ćʸĺÇëU8X4˙IS´2qD ü@<^dhěR|& ň,ĆVÍeÎńňl*¤ °jJáÄipőč3k¤áR%çęđŔF>& FŔoj ÓbÎÓŕäöôď\((&'^ś]âšů^đŻhšjĂďńGwfĚš(Ť¸@\ďĽpâ9ËGű#ĂÚ�őąÍÍ WN*:L;3Ż['Fpá§ŁˇN4ŕÎĺE;;ˇ´żÂ˙Sźi°ÉĘŻŤNý˙yŠ{ŰnIÍě÷ßťw hÉrVró [ÎĄNí*ÚĄ8@CÄ,đbÖ ťś�třŔ$>úËp §wÝdVů|Gţ}ÔËôř7ŐÝweŽJlÂYr6Ş °:l~7ZĂůVäŮc[°sç˛`ˡôˡ|ioôšÁ ~FZŽ8p8 ŔAfń8:Úp˝Śš iĐřÍŐódl4@Şh÷ �LݤĹTp°>Čĺř+ŞČ+ŢŽĺpe6ęŹFäöČçC_ŕď ôpŹg2hdpî'¸ąĺ~ˇ4Â!łéX0Xsb{ŚP#?q ŕyÎ,3 cÁöW˙ôŤVuŘWDŕ˛JŔddőŰČBo@˘ âęßFb@úÁşä}őÄŹŔŁ0_üż÷jx÷QîÎQ°m@w ˘Âpé šÁąÓŮĘÔqi1=ísI{×ôĘöÎíĎžŠ#đ=9? 6űňÖÓŰwnvÔĘúŹ(*-ͤDćáéě_@¸V˛öeËíäĘŰ |ÎýĚGźrRŚ8Rł¤ĽĂ¤Ňź ň4{.N˝^^ęéo(łŽÔLm[úR3 s+E6@ŔŃAńĐ6|TFz|ąŞůzbSÄŮ,dCHŻd¨ŚŚ×Ô´b 6W_]|# \mGűˇsý{^ó* ÉŽřąD@D |ńÍÇŠ&bůěMŮY=ŕĎŤkÄÔťÝŘ5 ĐŠ˘ }na8éqy|}\ĐϰbVqúigŚ3čq'Í$öłúÚř&PŰĘVYZŤs¨ÍöˇÄŞßŁ3Vţ$$ !\ľőOFž@ëi\2Ő îĹn)2\ëfoŔ�Š´\+�âJK'c@ÍHÉŻĂŘČž ťya9ü\Ç[|Ž#K}Ňkéd7ĂĹ+ßŇŘz 3ŞŇ-4!hĘśŕJśËľüŕjYŻÎsĂç-zŮóÓđű.ěy"âi2szĄĽý.ěxJ&KČ&#L[ŁĄ) ş!0]EvÄ#ڞQu uę;Ö!Á_ŐE|öčnÁż%_^GęPśç˘ ?`_×üŔÜmŠjŤůŇżŹmŤšäLR1DSÉel %ŻąŃ&fˇ$!V˙Í ÉÄkĐŠ/Ä=RaćŮÎ ŽńŠĆ°b7/ř'{-ŕćLhg>rJş F˛@ć°bFÝjGÝjˇ|ü6YŠÔ Ď@gŕÝZÄÎ+[3]-5Ś-Í#:¤bFIrŐ"uÎ8CDâ ĆŢ`LĆrĄBIľ2ŽĂ%m Ć$şbÔ.?÷ńÔĎgÁľÄřyYŠC ĆÇ@°bGĺ!8¤ňŚnyĽ%¨Ćn Hd2 PP˛vĚD˙ÍxyT ĆayV˘ĐĎ۰$ˇaF:oĂ ŃźZHYC]ĺřÚź0ô^)ťšŇůŢÇ9W: @RMîBÔβ*L|:ź ŰĹLđ AQĎu˛Ň5ÓĄVĚč"A§c IZĄu E¤cŹŔW0ůátć&˘ hßMg8ĂyŠŚż1Ŕˇ9>ôL\łŘ5S´Ŕí]Qď˛8#fsýűSFpss=28ŞÜ6ŤÄBŔđ]Řđ*]¸š zW'}wßH;Şç�ŇýőŮŇkŤ"ˇÜwĆ,g 1ŁÇVpÉ8bľÁ'.řąăs}đîŚoăy%ń<Ü fä ëş=DK=ZSěbXSTşsÜh;d¤YTţ,ÎŘygă]W:`GÉ!HI9dľđ˛+Nglee˙ťŻČA:sXť]ěż&$ ůĐ(şŢ}ĂĹnř&§:qOFĎŔŃ"ţvá=şXĂŘ+h(ÖËĄBQ BĐŠĹв÷ç _IÖ3˝+s-_xzHě(Ť )Ť )Ť ÷#ú A6˝Ń@ [.5Чi:śÔśľ;śÔRř%}ďHě(ß;$ĺ{÷<ĺMČďĹXw<ĺwĆ9?ĽäMIßűź ´&3~b@E0¸Č_VŚ1ě_äoÁ0Fż(ôEţÄEţh¤Eţ n°0aČEÂŹôAđ<-v/ă¤oőŹCzukIU5pJ#ČďĹ\kAŽXěÓ3ş " ń~4+ť öM^]jś]ĐÂđrHă´ZŁĐźĐ¸ĐÖ ţÉ@ű http://www.cmrev.com/fileplanet/plik...date-v0_3.html
Ostatnio edytowane przez labtec : 26.09.2011 o godz. 20:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
witam i pytam panowie jak na początku wybrać żeby prowadzić klub i reprezentację opcja dodaj nowego menagera czy jak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Winą nie jest zła mechanika gry, a błąd scoutów [ludzi przygotowujących ocenę piłkarzy], którzy ocenili Zahorskiego dość dobrze, przez co często jest królem strzelców Ekstraklasy, a często jest także czołową postacią naszej reprezentacji. Co do Lecha: W większości przypadków Lech walczy w środku tabeli. W Twoim przypadku musiał się dość mocno wzmocnić. Przez błędy ludzi oceniających potencjał graczy czołową siłą ekstraklasy przeważnie jest Widzew z Górnikiem. Po 2-3 sezonach zaczyną nią być Legia, gdy narybek warszawski troszkę potrenuje. To nie tyczy się tylk onaszej ligi - we francji często Rennes będzie mistrzem, we Włoszech Chievo i Palermo jest silne. Bo mają młode składy i "perspektywiczne". Ot cała logika gry ![]() ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak usunac wszystkie subskrypcje ? Bo nie wiem czemu ale mam cos 5800 piłkarzy w subskrypcjach i przeciez kur.wa mac nie bede tego po kolei usuwał...
edit Wielkie Bóg zapłać Rudi555 !
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.10.2011 o godz. 18:16.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wchodzisz w menu wiadomości. Na pasku ponad nimi masz "Zarządzaj subskrypcjami". Otwiera Ci się nowe okno. Tam masz listę tych zawodników. Klikasz lewym pierwszego, przewijasz suwakiem na sam dół listy i trzymając shift zaznaczasz ostatniego. Zaznaczą Ci się wszyscy zawodnicy.Dajesz prawym i klikasz "Anuluj wszystkie subskrypcje".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
sciagnalem latke z najnowszymi skladami i gdzie ja teraz wrzucic ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wlasnie nie mam takiego folderu jak editor data w moich dokumentach . . .
sa foldery takie jak db, games, matches, sounds, tactics. mam go stworzyc i wtedy wrzucic ? p.s.http://www.cmrev.com/fileplanet/plik...on-Update.html ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z niecierpliwieniem wyczekujemy nowego FM-a.
Pojawiły się nawet flary na trybunach |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jaki ten FM 2009
http://allegro.pl/football-manager-2...848975008.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kolego FM 12 bedzie za 8 dni a Ty pytasz o 2009?
![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja tam Fm2009 bym nie polecał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jak na razie denerwujące jest to w FM12, że piłka zbyt często obija słupki.
Np. jeden z moich mecz z Ossasuną i piłka lądowała 3 razy na poprzeczce, 3 razy na słupku i raz trafiła w spojenie.. http://i51.tinypic.com/21abtqq.jpg - screen tego niecodziennego zjawiska. |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Kolega wyżej ma Fm 2012 demo?
Bo jak wiem premiera jest dopiero 21. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przecież pisze u góry na pasku na screenie że Football Manager 2012 Demo
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szukam do Wisły lewego obroncy, środkowego obroncy, skrzydlowego i napastnika. Boguś dał na transfery 6,5 mln €. Co do napastnika to potrzebuje takiego ala Drogba (gram na 1 napastnika). Kogo byscie polecili na te pozycje.
P.S.Mam okienko zimowe sezonu 2011/12. ![]() ![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Na lewą bierz Briana Hamalainena z Zulte Waregem (sprawdź mu kontrakt, nie wiem, czy nie pójdzie za darmo). Na środek polecam Ismaila Bouzida (Algierczyk). Na skrzydło lub do ataku - często wspominany Thando Mngomeni.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szukam pliku do FM11 który urzeczywistnia skład reprezentacji Niemiec.Bo jak na razie Kahn to Musterman a zamiast nazwisk Oezila,Podolskiego,Schweinstegera,Lahma są jakieś pozmienane nazwiska zarówno składu jak i większości sztabu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pobrałem sobie demo, poszperałem trochę i od razu wyłączyłem coby sobie nie robić zbytnio apetytu. Super prezentuje się tryb kamery reżyserskiej. |
|
|