The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2011, 15:04
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Wg tego pokażą tylko mecz Wisły:
http://tv.wp.pl/date,2011-09-15,page,2,index.html
Legi będzie na Polsat Sport HD i Polsat Futbol. Za dwa tygodnie będzie na odwrót bo Legia będzie w TV4 a my ba zakodowanym zadupiu

Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
@Konrado - a co to dla Polsatu byłaby za atrakcja jakby pokazywali za free? Przecież Oni tych praw nie dostali za darmo a biorąc pod uwagę, że za chwilę stracą LE na rzecz N-ki to muszą gdzieś poniesione wydatki. Ciekawe czy N-ka (jeśli wcześniej nie zostanie kupiona przez inny podmiot na co się zanosi) będzie pokazywać mecze w otwartym kanale...
Kase za prawa telewizyjne można odzyskać za pomocą reklam. Przy oglądalności 2-3 mln zł można bardzo dobrze zarobić za minutę reklamy. Myślisz że przeniesienie meczu do kodowanego kanału spowoduje nagły wysyp nowych klientów?
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 13.09.2011 o godz. 15:07.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 13.09.2011, 15:07
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
IPLA pewno tak, ale co to za atrakcja skoro trzeba placic i wzbogacac tych ktorzy nie pokaza tego na otwartym kanale
Cyfrowa dystrybucja danych i usług to chyba najlepsza możliwa rzecz. Ciekaw jestem ile wody w Wiśle upłynie, zanim za te 15zł miesięcznie (tyle by ludzie za pakiet meczy swojej drużyny zapłacili) będzie można legalnie obejrzeć mecze ekstraklasy. Dobra jakość transmisji, stabilność i brak cięcia - co więcej potrzeba? Nie wszystko można mieć za darmo, telewizje to nie organizacje charytatywne.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 13.09.2011, 21:32
Tak trochę "na pól" w temacie ale polecam sprawdzić wynik Apoelu z Zenitem.
Dla ochłody na rozgrzane głowy. Ktoś gdzieś ( a wielu takich było) określił Apoel ogórkami.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.09.2011, 21:41
i do tego Zenit prowadzi przecież w mocnej lidze rosyjskiej... gdzie nam do tych "ogórków"...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 13.09.2011, 21:43
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Dla ochłody na rozgrzane głowy. Ktoś gdzieś ( a wielu takich było) określił Apoel ogórkami.
A kiedy to Ruscy grali dobrze na wyjazdach. Oglądając pierwsze spotkania w tej edycji LM trzeba stwierdzić, że między nami a zespołami am występującymi jest przepaść.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.09.2011, 21:43
rafkur napisał(a):Wyświetl post
To co było powiedziane w studio zaraz po końcowym gwizdku APOEL - Wisła. 11 piłkarzy tworzących zespół. Będą i już punktują w Lidze Mistrzów. Skoczyć do gardeł piłkarzom Odense...
Odpowiedz cytując
loozak84
Member

Od: 08.2007

Stary 13.09.2011, 21:51
No właśnie oglądałem drugą połowę tego meczu, chciałem poznac odpowiedź na pytanie, czy to Wisła taka słaba czy Apoel tak mocny. Abstrahując od wyniku, wychodzi na to, że jednak Apoel to jest naprawdę silna drużyna. Swoboda w rozgrywaniu piłki podobna do tej z rewanżowego meczu z Wisłą. Na pewno Zenit nie dał się aż tak zepchnąc do defensywy, ale chyba nikt nie ma wątpliwości, że piłkarzy od mistrza Polski mają zdecydowanie lepszych.
Ostatnio edytowane przez loozak84 : 13.09.2011 o godz. 22:04.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 13.09.2011, 22:03
Jak to jest, że w Odense zawodnik nie zagra przeciwko Wiśle z powodu żółtych kartek, a Melikson i Sobol z mogą wystąpić w pierwszej kolejce LE?

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html

W składzie Odense zabraknie w czwartek Bashkima Kadrii z powodu żółtych kartek
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.09.2011, 22:16
Merkury napisał(a):Wyświetl post
A kiedy to Ruscy grali dobrze na wyjazdach. .
ja .......e...
tamten sezon, LE, Zenit:

grupa:
16.09.2010 Anderlecht - Zenit 1:3 (0:3)
30.09.2010 Zenit - Ateny 4:2 (3:1)
21.10.2010 Zenit - Hajduk 2:0 (1:0)
04.11.2010 Hajduk - Zenit 2:3 (0:1)
01.12.2010 Zenit - Anderlecht 3:1 (1:0)
16.12.2010 Ateny - Zenit 0:3 (0:1)

1/16
Young Boys Berno - Zenit Sankt Petersburg 2:1 (0:1
Zenit Sankt Petersburg - Young Boys Berno 3:1 (1:1)

1/8
Twente Enschede - Zenit Sankt Petersburg 3:0 (1:0
Zenit Sankt Petersburg - Twente Enschede 2:0 (2:0)

faktycznie, kolejne ogórasy...

PS. do tego jeszcze mozna dodac, ze CSKA tez wygrala swoja grupe po wygranych w Lausanne, Palermo i remisie w Pradze. 1/16 przeszli dzieki wygranej w Salonikach.
Ostatnio edytowane przez fan01 : 13.09.2011 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 13.09.2011, 22:32
APOEL Nikozja 2 : 1 Zenit St. Petersburg
Myślę że wszyscy malkontenci odnośnie naszej gry Apoelem powinni sobie ten wynik wydrukować i powiesić nad łóżkiem
Odpowiedz cytując
tomas_n
Member

Od: 10.2008

Stary 13.09.2011, 23:05
Jak dla mnie choć nie oglądałem meczu więc mogę się mylić to nic nie znaczy
Patrz przykład Lecha rok temu
APOEL był do przejścia ,nie bez powodu wygraliśmy na Reymonta
Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Od: 08.2010

Stary 13.09.2011, 23:12
jendrus napisał(a):Wyświetl post
Wisła z Apolelem oglądalność 3 mln a te serialowe bzdety wątpię żeby taka oglądalność miały ;/ A więc Solarz obudź się i puść na otwarty bo nie oglądnę żadnego meczu;( !!

:rzygi:
A od kiedy tv4 to kanał zamknięty?
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.09.2011, 23:16
tomas_n mylisz się i to bardzo.
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 13.09.2011, 23:19
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
tomas_n mylisz się i to bardzo.
Taa, bo te 5 minut co brakło, to udajemy że ich nie było.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.09.2011, 23:24
Tak, APOEL był do przejścia. Z olbrzymim pokładem farta, ale byliśmy jedną nogą w LM. Jeszcze odrobina tego szczęścia i by się udało. Niesprawiedliwie może, ale co z tego?

Co nie zmienia faktu, że różnica klas była widoczna gołym okiem.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 13.09.2011, 23:25
milosz napisał(a):Wyświetl post
Taa, bo te 5 minut co brakło, to udajemy że ich nie było.
I naszych dwóch goli w dwumeczu też nie było. I gola ze spalonego dla Apoelu też nie było...

Ah... parę rzeczy by się inaczej potoczyło i byśmy dzisiaj rozpoczeli sezon w LM
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.09.2011, 01:01
Ja tak sie zastanawiam-skoro ten Apoel to tak naprawde klasowy zespoł to dlaczego przed pierwszym meczem nikt go nie docenial,kazdy pisal ze sa spokojnie do przejscia-bo nie ma tam znanych nazwiski(:lol ) ,..

przeciez ktos musial widziec ich mecze,ogladac ich jako zespol....,nawet rozpracowac rywala nie potrafilismy?

a no sory bylo takich dwóch co mowili ze nie damy im rady,ale oni wlasciwie zostali przez wrzechwiedzace media i nas praktycznie zywcem zjedzieni- za te slowa(slowa prawdy).
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.09.2011, 06:34
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Kase za prawa telewizyjne można odzyskać za pomocą reklam. Przy oglądalności 2-3 mln zł można bardzo dobrze zarobić za minutę reklamy. Myślisz że przeniesienie meczu do kodowanego kanału spowoduje nagły wysyp nowych klientów?
Jasne, że można. Ale chociażby ostatnia walka Adamka z Kliczką pokazała, że i bez reklam można dobrze zarobić. Mimo iż na RTLu walka leciała za free to Cyfra+ I Polsat bez problemów sprzedały PPV kilkuset tysiącom telewidzów. Pamiętajmy też o tym, że Polsat ma ponad 3 mln abonentów i że nawet w najniższym pakiecie jest Polsat Sport więc nie jest to mała liczba. Oczywiście, żeby nie było, też bym chciał aby mecze Wisełki pokazali w otwartym głównym kanale Polsatu, ale że TV4 też nie jest kodowane to nie ma tragedii a kto będzie chciał to oglądnie.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 14.09.2011, 07:52
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
...ale że TV4 też nie jest kodowane to nie ma tragedii a kto będzie chciał to oglądnie.
W tym tygodniu nie jest a za 2 tygodnie mecz będzie na kodowanej stacji. Oni nie przez przypadek będą pokazywać wyjazdowe mecze w kanałach kodowanych
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.09.2011, 09:25
tomas_n napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie choć nie oglądałem meczu więc mogę się mylić to nic nie znaczy
Patrz przykład Lecha rok temu
To Lech gral w Lidze Mistrzów?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.09.2011, 09:39
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
W tym tygodniu nie jest a za 2 tygodnie mecz będzie na kodowanej stacji. Oni nie przez przypadek będą pokazywać wyjazdowe mecze w kanałach kodowanych
Chyba jednak przez przypadek, bo założenie jest takie, że TV4 będzie pokazywać mecze o godz. 21:00, a z tego co mi wiadomo to oni terminarza nie ustalali.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 14.09.2011, 09:44
sessegnon napisał(a):Wyświetl post
Chyba jednak przez przypadek, bo założenie jest takie, że TV4 będzie pokazywać mecze o godz. 21:00, a z tego co mi wiadomo to oni terminarza nie ustalali.
To założenia są błedne. Na TV4 nie ma nic ciekawego (poza Galileo który można puścić po meczu) i nie bardzo rozumiem dlaczego pokazują mecze akurat o 21 a nie również te o 19? Oglądalność Galileo nie przekracza 1 mln widzów
Odpowiedz cytując
carlo
Junior Member

Od: 01.2004

Stary 14.09.2011, 09:55
Art. 20b. Dz.U. 2011 nr 43 poz. 226
Art. 20b. 1. Nadawca programu telewizyjnego może nadać bezpośrednią transmisję z wydarzenia o zasadniczym znaczeniu społecznym, zwanego dalej "ważnym wydarzeniem", tylko:

1) w programie ogólnokrajowym w rozumieniu ustawy lub koncesji, dostępnym w całości bez opłaty, z wyłączeniem opłat abonamentowych w rozumieniu ustawy z dnia 21 kwietnia 2005 r. o opłatach abonamentowych i podstawowych opłat pobieranych przez operatorów sieci kablowych, lub

2) jeżeli to samo wydarzenie jest transmitowane przez nadawcę programu spełniającego wymogi określone w pkt 1, na podstawie umowy z nadawcą, który nabył prawa do transmisji danego wydarzenia, lub z innym uprawnionym, z zastrzeżeniem ust. 6.

2. Ze względu na duże zainteresowanie społeczne za ważne wydarzenia uważa się między innymi:

1) letnie i zimowe Igrzyska Olimpijskie;

2) półfinały i finały mistrzostw świata i Europy w piłce nożnej, a także wszelkie inne mecze w ramach tych imprez z udziałem reprezentacji Polski, w tym mecze eliminacyjne;

3) inne mecze z udziałem reprezentacji Polski w piłce nożnej w ramach oficjalnych rozgrywek oraz mecze z udziałem polskich klubów w ramach Ligi Mistrzów i Pucharu UEFA.

Oczywistym jest, że Puchar UEFA=Liga Europejska, więc mecze powinny być w otwartej telewizji.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 14.09.2011, 10:01
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
a no sory bylo takich dwóch co mowili ze nie damy im rady,ale oni wlasciwie zostali przez wrzechwiedzace media i nas praktycznie zywcem zjedzieni- za te slowa(slowa prawdy).
Ano nic nie rozumiesz. Otóż nie rzecz w tym że Apoel był faworytem, a był bo ranking drużyn i lig na to wskazywał, tylko że Pan Gmoch stwierdził że będzie mu kibicował podobnie Kosowski (Kosiarka zresztą kilka razy mówił co innego). Kamil jako były piłkarz Wisły nie powinien w żadnych okolicznościach mówić że nie damy rady nawet gdybyśmy grali z Barceloną czy Realem, bo tego się zwyczajnie nie robi. Raz psuje morale drużyny, a dwa to jest sport. Powinien powiedzieć faworytem oczywista jest Apoel (załóżmy Barcelona czy inny Real), ale wygra Wisła bo jej kibicuje, że rozum jedno a serce drugie itd. i rzecz jasna serce ważniejsze bo na tym polega sens bycia kibicem. Gmoch(Legia) i Kosiarka(Apoel) się skompromitowali swoją małostkowością i tyle. I nie ma to nic wspólnego z wiedzą piłkarską, bo wielu twierdziło że Apoel jest faworytem, (w tym rózni komentatorzy i ... i moja skromna osoba i ...mnie podobni) ale sianie defetyzmu i kibicowanie mu (Apoelowi)to zwyczajne świństwo. Jak Legia grała z Szachtarem Donieck to w mediach nikt nie głosił że na pewno wygra Szachtar, tylko mówiono że owszem faworytem jest zespół z Ukrainy ale ... wygra Legia bo reprezentuje Polskę i będziemy jej kibicować. Teraz zaś tak jak Mistrzostwo Polski zostało zdobyte wbrew mediom warszawskim i dziennikarzom/kibicom innych klubów (w tym zwłaszcza Amice), tak i nasze zwycięstwa w pucharach bardzo ich bolały. Transmisje w TV prowadzili byli piłkarze Legii i to jeszcze grający w Apoelu i puste gadanie że byli za Wisłą było widać po tym jak nasza drużyna strzeliła bramkę na 2-1, jakoś Kowalczyk nie krzyczał ze szczęścia...Nie czarujmy się …gramy i wygrywamy dla siebie...zaś różne Gmochy nam zwyczajnie źle życzą i nie ma to nic wspólnego z wiedzą piłkarską, bo nikt nie podważał pozycji rankingowej obu klubów. No tyle że za rok, a raczej być może dwa/trzy ... to może już My będziemy faworytami...tyle że nie dla Gmocha i Kosowskiego.

PS. Swoją drogą to czasami mam takie wrażenie że na tym forum mamy tu paru Gmochów, co to źle znoszą nasze zwycięstwa ...czyli jak my strzelamy bramkę to fartem, a jak rywal to dlatego że jest lepszy. No ale to tylko wrażenie, bo przecież nasi wieczni malkontenci też kibicują Wiśle. Prawda !? .
Ostatnio edytowane przez milosz : 14.09.2011 o godz. 10:18.
Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.09.2011, 10:29
I przez tych wiecznych malkontentów w ostatnich 8 latach nic większego nie osiągnęliśmy? "Wieczny malkontent" osądza "pesymistycznie", bo wymaga. To lepsze niż ślepota. Wieczny malkontent chodzi na mecze Wisły, a jak mieszka daleeeko to śledzi każdy mecz w TV i po to wykupuje abonament, kupuje w sklepie internetowym gadżety. Podczas meczów palpitacji serca też dostaje.

Wisła w pucharach w tym roku nic nie osiągnie.
Dlaczego? Trener minimalista, w składzie mamy za dużo słabych pkt - nierówni Pareiko i Jaliens, tragiczny środek pola Wilk Sobolewski (nie ma gry piłką w ogóle), niewiele lepszy Nunez, tragikomiczny Genkov z przodu (Biton w formie ujdzie jako tako).

pozdrawiam
Wieczny Malkontent
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując
bukaj22
Member

Stary 14.09.2011, 10:29
A dlaczego Kosowski miał by mówić , ze kibicuje Wiśle? Bo w niej grał? Bo ma Wisłe w sercu?
W Apoelu też grał więc może mówić co chce. Sadzę , ze ciężko się ludziom identyfikować z Wisła jako Polskim klubem , gdy może dojść do sytuacji , ze w pierwszym składzie nie będzie Polaka. Wydaje mi się , ze takie nastawienie wynika z naszej mentalności , że lubimy się identyfikować ze " swoimi" zawodnikami czy obywatelami. Jesteśmy wciąż Narodem nie tolerancyjnym i mnie nie dziwi taka postawa wielu ludzi , ze Wisła z Polskością nie ma wiele w tej chwili wspólnego. Jest jeszcze taki czynnik , ze w Wiśle graja obcokrajowcy anonimowi , którzy nie dają gwarancji na sukcesy międzynarodowe. Gdyby grało w Wiśle pięciu Polaków i obcokrajowcy typu Ljuboja , to odbiór Wisły był by inny a tak jest jak jest.
Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Stary 14.09.2011, 10:39
bukaj22 napisał(a):Wyświetl post
A dlaczego Kosowski miał by mówić , ze kibicuje Wiśle? Bo w niej grał? Bo ma Wisłe w sercu?
W Apoelu też grał więc może mówić co chce. Sadzę , ze ciężko się ludziom identyfikować z Wisła jako Polskim klubem , gdy może dojść do sytuacji , ze w pierwszym składzie nie będzie Polaka. Wydaje mi się , ze takie nastawienie wynika z naszej mentalności , że lubimy się identyfikować ze " swoimi" zawodnikami czy obywatelami. Jesteśmy wciąż Narodem nie tolerancyjnym i mnie nie dziwi taka postawa wielu ludzi , ze Wisła z Polskością nie ma wiele w tej chwili wspólnego. Jest jeszcze taki czynnik , ze w Wiśle graja obcokrajowcy anonimowi , którzy nie dają gwarancji na sukcesy międzynarodowe. Gdyby grało w Wiśle pięciu Polaków i obcokrajowcy typu Ljuboja , to odbiór Wisły był by inny a tak jest jak jest.
Olać podejście Kosowskiego i Gmocha. To sprawy nieistotne.

Co do Ljuboji - jest dobry ale Legia na nim nie zarobi. A my na Meliksonie sporo. Inna sprawa, że dawno nie było w Polsce tego typu i klasy napastnika. Głośne transfery marketingowe korzyści przynoszą (Anżi), ale sukcesy sportowe jeszcze bardziej.
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Stary 14.09.2011, 10:44
Gradzik napisał(a):Wyświetl post
I przez tych wiecznych malkontentów w ostatnich 8 latach nic większego nie osiągnęliśmy? "Wieczny malkontent" osądza "pesymistycznie", bo wymaga. To lepsze niż ślepota. Wieczny malkontent chodzi na mecze Wisły, a jak mieszka daleeeko to śledzi każdy mecz w TV i po to wykupuje abonament, kupuje w sklepie internetowym gadżety. Podczas meczów palpitacji serca też dostaje.

Wisła w pucharach w tym roku nic nie osiągnie.
Dlaczego? Trener minimalista, w składzie mamy za dużo słabych pkt - nierówni Pareiko i Jaliens, tragiczny środek pola Wilk Sobolewski (nie ma gry piłką w ogóle), niewiele lepszy Nunez, tragikomiczny Genkov z przodu (Biton w formie ujdzie jako tako).

pozdrawiam
Wieczny Malkontent
Szczególnie Pareiko nierówny 2 bramki zawalił podczas całego pobytu w Wiśle...faktycznie nierówny
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.09.2011, 10:52
LE - niechciany sukces Wisły Kraków.

Trzydzieści godzin do meczu, który otwiera rozgrywki do których awans jest najwiekszym sukcesem Wisły od kilku lat.

Niechciany przez kibiców.
Frekwencja według wszelkich danych zapowiada się marnie i może dorównać meczowi pucharowemu z Podbeskidziem (zgadzam się ceny biletów, ale jednak...). Na forum w temacie pucharowym atmosfera jak przed pogrzebem dalekiego kuzyna. Główny temat dyskusji to poczynania Apoelu i transmisja meczowa w telewizji. Analizy gry rywali czy choćby dywagacje ile ich przyjedzie - e tam najważniejsza jest transmisja w TV.

Niechciany przez działaczy.
Przejrzałem dzisiejszy i wczorajszy DP, najpoczytniejszą gazetę w Krakowie. Sprzedaż biletów idzie marnie, a w gazecie zero ogłoszeń, reklam. Nic. LE to chyba duża kara dla działaczy. LM to byłby samograj. Duża kasa i samonapędzająca się koniunktura. A tu klops - tylko LE.

Niechciany przez dziennikarzy.
Też na podstawie DP. Śladowe wzmianki o meczu.

Niechciany przez piłkarzy ?
No i tu jest najwiekszy problem. Czy ta atmosfera udzieli się piłkarzom. Bardzo obawiam się o zaangażowanie. Puste trybuny itd. Niby trener zapowiada wygranie LE, ale czy to przeloży się na grę. Zobaczymy.

Od strony piłkarskiej. Zwycięskiego składu się nie zmienia. Gramy tak jak z Amicą. Każdy wynik inny niż przegrana przyjmuje jako sukces.
Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Stary 14.09.2011, 10:52
Pareiko zawodzi w ważnych meczach. Bramkarz ma wyłapać to co jest do wyłapania, reszta jego brocha.
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów