The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2011, 16:30
Mishuh napisał(a):Wyświetl post
No, skoro znasz KILKA osób to już masz faktycznie całe 170 tys. krakowskich studentów rozpracowane. Jak oni się wszyscy w tym kitschu mieszczą?

A wiesz, że Wisła łamie prawo żądając od kibica danych ponad wymogi ustawowe i domagając się zgody na ich przetwarzanie w celach marketingowych, do czego nie jest upoważniona? To działa w dwie strony. Ludzie nie chcą wyrabiać KK, ale Wisła też do tego nijak nie zachęca.
a wiesz, że jesteś w błędzie?

Cytat:
W związku z ustawą z dnia 20 marca 2009 r. o bezpieczeństwie imprez masowych (Dz.U. z 2009 r., nr 62, poz. 504)
podanie imienia i nazwiska, adresu zamieszkania oraz numeru PESEL jest obowiązkowe.
Wisła ode mnie nie wzięła nic więcej niż to co wyżej.

Cytat:
Podanie numeru telefonu komórkowego oraz adresu e-mail jest opcjonalne

Wisła nie domaga się zgody na przetwarzenie danych w celach marketingowych. Nie jest to konieczne do wyrabienia karty kibica. Skoro nikt nie czyta tego co podpisuje to już nie do Wisły pretensje.
Ostatnio edytowane przez PvD : 13.09.2011 o godz. 16:33.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.09.2011, 16:43
PvD - zdjecia ci nie zrobili?
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 13.09.2011, 16:45
fan01 napisał(a):Wyświetl post
PvD - zdjecia ci nie zrobili?
Musiałem wyrazić zgodę

Art 13 ustawy wyjasni skąd wizerunek twarzy
Ostatnio edytowane przez PvD : 13.09.2011 o godz. 16:55.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 13.09.2011, 17:06
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lchatow_10544/
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 13.09.2011, 17:18
fialo napisał(a):Wyświetl post

Tylko jedno mają tam dobre. Każdy, który utracił naplet ciągnie na parchów kolegów z pracy etc., etc. .
Tzn. melduja na swoim forum, że jednemu z drugim udało sie zaciagnąć babcię, ciocie, koleżankę. Zważywszy że za każdą z nich zapłaci za wstęp na ichniejszy kurnik kwotę w wysokości aż ....1 zł., to faktycznie nie powinno być z tym żadnego problemu. Ale jak widać problem jest. Ani razu nie udało im sie zapełnić kurnika pomimo tych cen. Tymbardziej, że po transferach Niedzielana, Holendra, Żyda mieli walczyć o....puchary. Pewnie i walcza o puchary ale do umycia.
Nie ma co się z nimi porównywać bo gdyby u nas były takie ceny biletów to trzeba by już rozbudowywać stadion.
Taka młodziez na krakowskich osiedlach, która z zazdrością patrzy na kibiców jadących na mecz zamiast plątać się między ławkami jechałaby z nimi namówiwszy wcześniej mamę by ich wzięła. U parchów ta mama wchodzi za .....1 zł. Studenciak (za 5zł.) + panna (za 1 zł.) i najtańsza randka w Krakowie. Mniej to kosztuje tylko wejście do toalety.
Gdyby oni mięli takie ceny jak u nas to na stadion chodziłoby ich max. 2 tys.
Filipiakowi i tak się zwróci róznica w cenie za bilety bo "wygrywa" co jakis czas różne miejskie kontrakty i tak czy siak my wszyscy dopłacamy im do biletów.

Ale temat o naszych cenach. To, że za wysokich to widać. Ale jeśli by miały sie utrzymac takie jakie są to trzeba powalczyć o specjalne ceny na ligę dla młodziezy, np:
do 12 lat za darmo
od 13-16 za 10 zł.
od 16-18 za 15 zł.

Trzeba pamietać, że często rodziny to nie tylko model 2+1 ale np. 2+3 itp. Jak rodzice mają dać na bilet tylko jednemu to często rezygnują żeby nie było płaczu i awantury.
A czasy naprawdę nie są rózowe (chociaż w mediach takie przedstawiają) a idą jeszcze gorsze o czym się niebawem przekonamy, po kieszeni.
Odpowiedz cytując
barton 1906
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 13.09.2011, 17:31
Sprawdza się powoli czarny scenariusz. Będąc dzisiaj po bilety dowiedziałem się że sytuacja jest bardzo zła. Kupiłem bilety na C które było zapełnione tylko w miejscach C3 i C4 reszta pustki. Oby Wisełka w czwartek dopisała!
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.09.2011, 17:39
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Trzeba pamietać, że często rodziny to nie tylko model 2+1 ale np. 2+3 itp. Jak rodzice mają dać na bilet tylko jednemu to często rezygnują żeby nie było płaczu i awantury.
Sektor rodzinny, jeden dorosly moze wziac 2 dzieciaki. Czyli nawet model 2+4 moze wejsc za nie duza kase
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 13.09.2011, 17:47
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Sektor rodzinny, jeden dorosly moze wziac 2 dzieciaki. Czyli nawet model 2+4 moze wejsc za nie duza kase
Nie wydaje mi się żeby można było np. wziąć 2 chłopaków, jeden 13 lat, a drugi 14 lat za 1 zł., a tak ma mój kolega, którego nie stać na taki wydatek za 2 godziny czyli ponad 100 zł.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.09.2011, 18:11
Spokojnie. Jesli Zarzad mierzy w te 24 tys widzow o ktorych byla mowa to ceny beda spadaly az te 20 tys na mecz srednio bedzie przychodzic. Poza tym po raz kolejny naprawde radze sie nie przejmowac bo nas naprawde nie ma ani 100 tys ani 20 tys zeby co mecz tyle osob przyszlo. Jest nas przy dobrych wynikach 12-18 tys w zaleznosci od natezenia meczow i cen biletow co pokazal ten i tamten sezon. W tamtym sezonie na jesien nas chodzilo nawet na Zagglebie po 17 500 tys poniewaz ceny biletow byly rozsadne i do tego nie bylo LM ani LE. Teraz nie dosc, ze ceny troszke wyzsze na lige (jesli dobrze pamietam to o 5 zl drozej jest) to dochodzi wiele topowych meczow w LM/LE i wyjazdy stad odpada czesc osob, ktore poswieca lige zeby jechac do Londyny czy Enschede lub Odense itd Odpadaja tez Ci ktorych nie stac na przyjscie i na Odense za 70 zł i na lige oraz kibice meczow topowych ktorzy odpuszczaja lige a chodza sobie na "fajniejsze" mecze. I z 18 tys frekwencja robi sie 12-13 tys. i moim zdaniem nie ma co plakac i sie dziwic bo tyle nas po prostu jest realnie. A to ze na Lm czy na super topowy mecz przyjdzie 25 tys to nic nie znaczy, bo to nie sa kibice Wisly tylko smakosze glosnych widowisk. Skupmy sie na tych 18 tys, co zrobic abysmy poczuli sie wspolnota i zeby te 18 tys bylo stac na czestsze chodzenie na mecze a nie na tych, ktorzy na stadionie sa od swieta
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
szark
Member

Od: 02.2008

Stary 13.09.2011, 19:22
fialo napisał(a):Wyświetl post

Jedno pytanie - co czujesz gdy śpiewają WTSK ? Co czujesz gdy śpiewają swój hymn.. ? Czy nie masz oporów moralnych przed nabijaniem kabzy (nawet tymi jebanymi pięcioma zlotówkami) największym ....om w Polsce? Szok, szok, jeszcze raz szok.

Widzę, że się "biedni" studenci odezwali. Powiem jeszcze raz. Środowisko to znam naprawdę doskonale. Jeden z drugim student zgrywa takiego biedaka, lansuję się, że nie ma co jeść, nie ma na ulgowy bilet, a później w sobotnią noc w Basie, Franie czy innym Kitschu przepierdala 150 pln na wódę, jaranie i .... wie co jeszcze. A płacze, że nie ma na bilet. Znam co najmniej kilka takich przypadków.

Ludzie, zrozumcie proste rzeczy. Parchy graja rok w rok o utrzymanie, my gramy cały czas o mistrza ostatnio. Ceny na ligę są idealne. Myślę, że każdego na to stać. Tylko wiecie na co nie stać każdego? Żeby ruszyć dupę i wyrobić KK, bo to miedzy innymi dlatego nam frekwencja spadła. Jak ktoś słyszy, że trzeba coś wyrobić, to od razu rezygnuje, jakby co najmniej babeczka w kasie gryzła.

Co do waszego ubóstwiania mitycznych 5 żydowskich srebrników (co jest tak żałosne, że aż szkoda oczy na czytanie) za które możesz sobie oglądać zajebiście wątpilwej jakości "widowisko piłkarskie", oraz poczuć najprzaśniejszą atmosferę na tej planecie, to właśnie macie tam profil kibica jaki chodzi na żydów. Taki qtasso jest najlepszym przykładem. Podniosą się ceny to od razu znikną, spadną do drugiej ligii też znikną, bez obaw.

Tylko jedno mają tam dobre. Każdy, który utracił naplet ciągnie na parchów kolegów z pracy etc., etc. A niech każdy sobie odpowie ilu znajomych zachęcił do pójścia na mecz. Gdyby tak każdy pomęczył trochę swoim znajomym dupsko, to może jeden z drugim by na mecz przyszedł, może by się zajawił, może został na lata. A tak to każdy ma wyjebane i jedziemy na zasadzie "jakoś to będzie". A tak nie można. Tak czy tak - do zobaczenia na Odense i pozdrawiam z tego miejsca biednych studentów prosto z Base.

E. Nie chodziło mi o to, że znam kilku studentów, tylko, że znam kilka przypadków, w których dana osoba, która uważa się za kibica Wisły, a na mecz nie idzie, bo podobno bilety drogie. Na drugi dzień baluje w Kitschu do rana. Nie przekłamuj.
Po części się z Tobą zgadzam, nie wyobrażam sobie Kibica Wisły który idzie na mecz na żydownie (i nie są to derby) i jeszcze się cieszy że tanio bilet kupił...to jest PATOLOGIA i to przez duże P !!!

Ale z tymi studentami to kolego przesadziłeś, ja mieszkam i pracuję w Tarnowie (niestety jestem w trakcie studiów więc nie zarabiam zbyt wiele), skończyłem 26 lat więc zniżki studenckie mnie nie dotyczą mimo że studiuję na AGH i płacę ponad 2 tysiące za semestr + dojazdy i noclegi, a jak się okazało że bez Karty Kibica nie da się wejść na mecze ligowe to wziąłem urlop w pracy i bez gadania przyjechałem do Krakowa żeby taką Kartę wyrobić, zwłaszcza że procedura wyrobienia takiej karty jest uproszczona do MINIMUM i nie wyobrażam sobie żebym kiedykolwiek poszedł na mecz na żydownie tylko po to żeby "ciąć koszty", jedynie czasami zmuszony jestem do opuszczenia meczów w europejskich pucharach (brak urlopu lub problemy finansowe).

Z resztą Twojego postu się zgadzam, ceny są idealne, jak się chce być na meczu to czasami po prostu trzeba trochę pokory, nie stać mnie na najlepsze miejsca idę na te tańsze, liczy się obecność na stadionie a nie miejsce na środku trybuny VIP, drink z palemką i fotki na facebooku...
NIE BAĆ chuliganów !!!
Odpowiedz cytując
Mishuh
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 13.09.2011, 19:27
PvD napisał(a):Wyświetl post
a wiesz, że jesteś w błędzie?

Wisła ode mnie nie wzięła nic więcej niż to co wyżej.

Wisła nie domaga się zgody na przetwarzenie danych w celach marketingowych. Nie jest to konieczne do wyrabienia karty kibica. Skoro nikt nie czyta tego co podpisuje to już nie do Wisły pretensje.
A wiesz, że nie jestem w błędzie? Może jak się ma znajomych za kasami to nie ma się z tym problemu, ale i ja, i kilka osób, które przy mnie wyrabiały karty, nie miały tego szczęścia. Ja się wykłóciłem (za duże słowo) o to, że nie mają prawa wykorzystywać moich danych w sposób niezgodny z moją wolą i znalazł się dla mnie inny druk, ale inni nie. Wmówili im, że nie mają tego osobnego formularza i MUSZĄ podpisać to, co dostali. To jest łamanie prawa. I żeby być precyzyjniejszym - Wisła łamie prawo już samą budową formularza, nie tylko wymuszaniem danych od kibiców już przy kasie.
Ostatnio edytowane przez Mishuh : 13.09.2011 o godz. 19:36.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.09.2011, 19:33
Żeby była jasność. Oczywiście uważam, że wśród studentów są oczywiście tacy, których po prostu nie stać na chodzenie na wszystkie mecze. Jednak zaznaczyłem, żeby nie generalizować bo w/w przypadki są relatywnie częste.

Dlatego, faktycznie być może dobrą opcją byłaby ta zaproponowana przez Gwiaździstego - t.j stosujemy zasadę wieku w przyznawaniu zniżek. Myślę, że należy się nad tym zastanowić. Tak czy siak - liczę na dobrą zabawę w czwartek (klimacik anty by nie zaszkodził ), bo na takich meczach towarzystwo jest przeważnie ogarnięte.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
artur77
Member

Od: 08.2008

Stary 13.09.2011, 19:55
http://www.fulhamfc.com/Tickets/Games/FCTwenteHome.aspx
15-20 funtów - tyle kosztuje bilet na Fulham w LE czyli dla anglika średnio 1,5 godz pracy heh śmiechu warte a u nas 60-100zł ... kpina i tyle , drogo i nie na Naszą kieszeń . Londyńczyk przeciętnie zarabia 3-4 razy więcej niż krakowianin to też bilety powinny być tańsze
Moim zdaniem 25-45zł wtedy mamy komplet na każdym meczu do tego 80-90% wykupionych karnetów
Gdzie jest dyrektor ds marketingu?
jazda jazda jazda Biała Gwiazda!!!
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 13.09.2011, 20:07
a może Filipiak myśli w przeciwieństwie do naszego marketingu?
jak?
prosty przykład:
idę sobie na mecz za 5zł (student) biorę 3 kumpli którzy idą tylko dlatego że bilet tani.
razem daje nam 20zł zarobku klubu.

Na Wiśle jest tak że jeden bilet kosztuje 20zeta czyli w porywach wyciągnę JEDNEGO kumpla (a jest też możliwe że nie pójdzie nikt).
Wisła zarobiłą 40zeta

ale ale to nie koniec.
W pierwszym klubie jeżeli nie wydałem na bilet majątku to idę sobie kupić colę i kiełbachę razem- 15 zeta
a że reszta patrzeć się nie będzie to kupują wszyscy
4x15daje 60 +20za bilety=80!!
odliczmy cenę kiełbasy i coli i na wszystkim niech zarobi 10od zestawu
daje nam to 60zł

pierwszy klub zysk z dniu meczu i biletu 60zł
Wisła (w porywach) 40!!

I kto tu nie myśli?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
derr
Senior Member

Stary 13.09.2011, 20:09
Nie porownujcie Nas do parchów .........................bo mnie trafi
derr
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 13.09.2011, 20:13
wiślak 86 piękne wyliczenia Tyle że jest jedno "ale". Wydaje mi że to czy zostanie sprzedana zostanie 1 kiełbaska czy 1000 nie ma znaczenia. Na cateringu zarabia dzierżawca a nie Wisła. Klub ma stały dochód od wynajetej powierzchni.
Odpowiedz cytując
szark
Member

Od: 02.2008

Stary 13.09.2011, 20:18
Wiślak 86 to co Ty tu jeszcze robisz ? idź na parchy, napij się coli, zjedz kiełbasy...smacznego Ci życzę...żal :/
NIE BAĆ chuliganów !!!
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 13.09.2011, 20:19
Sorry to ja czegoś nie rozumiem, wszędzie jest tak że na żarciu zarabia klub tylko nie u nas?

derr- to jest porównanie marketingowe a nie między klubami to raz a dwa to w swoim poście nie napisałem o jaki klub chodzi
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
maciekd14
Junior Member

Od: 08.2006

Stary 13.09.2011, 20:20
W ogóle co za śmieszna dyskusja o cenach biletów. Chcecie biletów za 5zł? To będzie oglądali futbol pokroju Skonto Ryga. Każdy chce oglądać silną Wisłę i dobrze grającą w pucharach a do tego są potrzebne pieniądze, z dnia meczu. Cena biletów jest ok. Nie widzę powodu do obniżania bo będzie za niska ani do zwiększania bo stadion się nie wypełnia nawet w 70%. Porównajcie z cenami w Premier Legaue i w innych lepszych ligach. Za piłkę się płaci, a u nas cena jest porównywalna z biletami do kina. I bez dyskusji o poziomie zarobków bo nawet jak liczymy PKB per capita w Polsce i UK i porownamy ceny biletów to i tak wyjdzie podobnie jak nie taniej w wielu przypadkach. Po prostu trzeba zasczepić chodzenienie na Wisłe musi to być modne. Klub od roku zaczyna się w końcu starać o to to i fanatycy powinni zachęcać jak największe grupy osób do przychodzenia (niekoniecznie na C)
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 13.09.2011, 20:32
Z tego co zauważyłem za catering odpowiada restauracja Magillo (pro Wiślacka). To tak przy okazji.

A w temacie biletów. Już kiedyś o tym pisałem ale w temacie dopingu. Stajemy się do bólu poprawni politycznie i zależni od wladz klubu (chiciaż ostatnio są małe przebłyski że nawet anty doping jest wstanie przejść niektórym przez gardło).

I porównywanie akurat do żydów jest tu na miejscu. Przykład ? Proszę.

Tak jak w dopingu, stylu kibicowania, atmosferze na stadionie, grupie docelowej idizemy w kierunku Realu Madryt,

Klubik z drugiej stony błoń to taki adpowiednik Atletico Madryt.

I co ? Chcecie Realu czy Atletico u nas na Wiśle ?

I który k..rwa powie mi teraz żeby nie porównywać się do żydów ?

Za 10-20 lat będą wszyscy siedzieć na Reymonta jak w teatrze bo tylko takich bedziemy mieć kibiców których będzie stać na zapłacenie kilku stów za mecz. Tego chcecie ?

Wolę biedę i atmosferę niż klub dla wybranych i turystów. Gdybyśmy mieli taką sytuację jak jest w Poznaniu, Warszawie, Gdańsku nie byłoby problemu. W Krakowie są dwa kluby i to w jakim to kierunku pójdzie w najbliższych latach będzie zależeć przede wszystkim od polityki zarządu w zakresie przyciągania kibiców na stadion.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 13.09.2011 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 13.09.2011, 20:39
Więc wytłumacz mi jak to jest Wiśle bardziej opłaca się wynajmować gastronomię niż samemu siętym zając?

I może właśnie dlatego bilety są jakie są bo w klubie nikt nie myśłi o przychodach z dnia meczu bo takich NIE MA !!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 13.09.2011, 20:40
A wiesz, że nie jestem w błędzie? Może jak się ma znajomych za kasami to nie ma się z tym problemu, ale i ja, i kilka osób, które przy mnie wyrabiały karty, nie miały tego szczęścia. Ja się wykłóciłem (za duże słowo) o to, że nie mają prawa wykorzystywać moich danych w sposób niezgodny z moją wolą i znalazł się dla mnie inny druk, ale inni nie. Wmówili im, że nie mają tego osobnego formularza i MUSZĄ podpisać to, co dostali. To jest łamanie prawa. I żeby być precyzyjniejszym - Wisła łamie prawo już samą budową formularza, nie tylko wymuszaniem danych od kibiców już przy kasie.
ja nie miałem problemu mimo, że osoba wyrabiająca kartę była mi zupełnie obca i nie musiałem nic nikomu udowadniać. Ja jak mi się nie podoba to co mam podpisać to tego nie podpisuję. Jak mi się nie podoba umowa na telefon to nie podpisuję, jak mi się nie podoba umowa na TV to tego nie podpisuję i nikt mnie do niczego nie zmusi.
Ostatnio edytowane przez PvD : 13.09.2011 o godz. 20:43.
Cytat:
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 13.09.2011, 20:42
Bo Wisła jest spółka sportową a nie firmą gastronomiczną. Prezes nie będzie zatrudniał specjalnie na mecz 100 osób i zajmował się pierdołami którymi może się zająć 100 razy lepiej firma która to robi od lat. Słyszałeś o czym takim jak outsourcing ?

Jak się mylę niech mnie poprawi ktoś kto siedzi w temacie cateringu na Wisle.
Odpowiedz cytując
derr
Senior Member

Stary 13.09.2011, 21:30
derr- to jest porównanie marketingowe a nie między klubami to raz a dwa to w swoim poście nie napisałem o jaki klub chodzi
Piszesz o Filipiaku..........trzeba sie cenić bilety za 5 czy 10 zł to na kino 7d na krupowkach
derr
Odpowiedz cytując
marcin_m
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 14.09.2011, 07:20
A wiesz, że nie jestem w błędzie?
Jesteś...
http://bp.wisla.krakow.pl/files/wnio...kibica2011.pdf
Przeczytaj regulamin (na samym dole) ze szczególną uwagą punkt 7, 9 i 10.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.09.2011, 07:35
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Z tego co zauważyłem za catering odpowiada restauracja Magillo (pro Wiślacka). To tak przy okazji.
Wnioskujesz po kucharzu-reklamie stojącym od lat na Kałuży?

Bardzo lubię jeździć do Magillo, ale widząc żarcie na stadionie odnoszę wrażenie jakby mielili resztki ze restauracji i robili z tego tortillę u nas :|
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 14.09.2011, 07:55
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Wnioskujesz po kucharzu-reklamie stojącym od lat na Kałuży?

Bardzo lubię jeździć do Magillo, ale widząc żarcie na stadionie odnoszę wrażenie jakby mielili resztki ze restauracji i robili z tego tortillę u nas :|
W karcie menu połowa zdjęć znanych osób odwiedzających restaurację to piłkarze, trenerzy Wisły.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.09.2011, 08:11
W karcie menu połowa zdjęć znanych osób odwiedzających restaurację to piłkarze, trenerzy Wisły.
No bo X lat temu był piknik na Bieżanowiance i stąd te zdjęcia.
Odpowiedz cytując
Henio1
Member

Od: 04.2011

Stary 14.09.2011, 09:23
właściciel Magillo to Wiślak. zaliczył nawet dośc sporo wyjazdowych meczów Wisły... nie tylko krajowych ale tez pokaźna ilośc zagranicznych.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 14.09.2011, 09:35
"W obecnym sezonie na stadion przy ul. Sportowej przychodzi średnio 2200 kibiców. Tak niskiej średniej nie ma żaden inny zespół w T-Mobile Ekstraklasie (nie licząc ŁKS-u, który z konieczności musi grać w Bełchatowie).Klub stara się zachęcać kibiców nie tylko wspomnianym busem. Ceny biletów w Bełchatowie należą do najtańszych w lidze - wejściówka na mecz z Widzewem kosztowała 20, 12 i 1 zł. Z kolei w dzień spotkania po specjalnej cenie (25 zł) sprzedawano klubowe koszulki. W zwiększenie frekwencji zaangażowali się nawet politycy. - Apeluję do wszystkich sympatyków piłki nożnej z terenu naszego powiatu o doping - mówił przed weekendem Szczepan Chrzęst, starosta bełchatowski."
Także jak widać frekwencja od cen biletów nie zależy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów