|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
aż musiałem sprawdzić
rzeczywiście, jest wyostrzone na słupku między 3 i 4 krzesełkiem ale przekaż pozostał taki sam ![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...12#post1146712
Temat do wyczyszczenia ze "śmiesznych" żartów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...33#post1147433
rozum podpowiada mi, że wiktorpiekarski potrzebuje jeszcze jednego miesięcznego bana.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Może by ktoś zrobił porządek w temacie o Frajerstwie JG, a że wiktorpiekarski nie ma bana jeszcze to jakaś komedia normalnie...
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Banik dla qqq_b, za całokształt. Śmieci w każdym temacie.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Od rana powinien być moim zdaniem otwarty shoutbox bo na forum coraz wiekszy syf (delikatnie to nazywając). Do przefiltrowania (błagam) wątek Wisła Kraków w europejskich pucharach 11/12 (czytamy o snach - cała strona niemal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
czy działa opcja Szukaj na forum?
ja dostaję taki komunikat: Cytat:
Edit: sprawdzałem w FF i Operze - rezultat taki sam jak powyżej
Ostatnio edytowane przez SimpsoN : 17.08.2011 o godz. 15:37.
![]()
OPĘTANI
![]() :::: |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
podbijam, mam taki sam problem jak kolega wyżej
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
wypada włączyć odkurzacz w polskie zespoły w pucharach bo tylko ciśnienie skacze od niektórych ekspertów...
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Przenieście ostatnie kilka postów z tematu o stadionach do tematu kibicowskiego bo niektórym się tematy pomyliły
http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=94&page=656 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest prośba o włączenie shoutboxa ASAP
Z góry dzięki! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Relacje z meczu można by było już usunąć. Strasznie boli po oczach
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Prawy górny róg relacji i zwiń ( taki dzióbek)
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dzięki. Masz lepsze działanie niż ibuprom max
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dlaczego mój post o tendencji niektórych kibiców do gardzenia piłkarzami został usunięty z tematu Nasi piłkarze ... może kontrowersyjny, trudny ale nikogo nie obrażał
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Przejrzyj temat dokładnie ![]() jeżeli mówimy o poście z godziny 14:00. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam prośbe o (tymczasowe) podklejenie tematu o konkursie w którym można wygrać 5k na oprawę meczową:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...40#post1157840 lub (najlepiej) o przypomnienie o tej akcji na stronie głównej w dziale "aktualności". Temat juz raz się tam pojawił i wtedy odzew był bardzo duży. Teraz goni nas Jaga a jest o co powalczyć. ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taka mała prośba o wyczyszczenie: To i owo na luziku...
Burdel straszny... kłótnie o opisy na gg, pisanie z dużej czy z małej litery nazw własnych, milion pincet postów o kolesiu w koszulce Wisły w Bydgoszczy... Powód: a tak
Ostatnio edytowane przez przemo : 29.08.2011 o godz. 14:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem, że to nieładnie jest się powtarzać, ale znowu się robi burdel w To i owo na luziku...
Jeszcze nie tak dawno się dziwiłem moderatorom, że pozwalają na to żeby był taki syf w niektórych tematach, ale teraz już przestałem. Skoro wczoraj ok 19 WISŁAZWE zrobił porządek w tym jednym temacie, a dziś na blisko 20 postów pewnie z połowa jest do wywalenia to mogę jedynie współczuć moderatorom.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
proszę o zmianę w temacie Wyjazd o Holandii [Twente Enschede]
"do" |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
^ Mówisz masz
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8283
Bardzo proszę o usuniecie tego kolejnego politycznego tematu |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
A może by tak jakiś mod wysłał wiadomość do wszystkich użytkowników żeby zagłosowali na Wisłe w http://wiernifani.yomoli.com/ do wygrania 5 000 zł na oprawe da rade ?
![]()
jakie załozenie mam - proste
WALCZYĆ I WYGRYWAĆ !!!! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
Ludzka upierdliwość nie zna granic. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zrobić żeby w swoim podpisie pod postem żeby słowo np. "Wisła" było linkiem do strony www.wisla.krakow.pl ? Da się takie coś w ogóle zrobić ?
Powód: bo tak ;)
Ostatnio edytowane przez przemo : 13.09.2011 o godz. 15:13.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|