|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ale koszulki sprzedawane kibicom będą "czyste", czyli bez loga t-mobile na kołnierzyku i rękawie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jasne.
Ale koszulki meczowe też można zdobyć. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czerwone sa fajne przy rozpietym kołnierzyku , natomiast białe wygladaja chu*owo ze wzgledu na czerwony kolnierzyk , ktory powinien być tez biały jak cała koszulka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Koszulki mi się podobają ale spodenki z tym czymś czerwonym to porażka. Oczywiście to rzecz gustu, ale mi się spodenki nie podobają.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a w obecjnej logo t-mobile niby zajebiscie wyglada?
Na KAŻDEJ koszulce, KAŻDEGO klubu to logo wygląda do dupy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
meczową ( z nazwiskiem, cyfrą i logiem t-mobile ) można zdobyć ?
Tak, prosząc po meczu o koszulkę od zawodnika jak podejdzie pod sektor blisko. A tak tylko na wyjazdach jest jak piątki przybijają. Chyba że znasz inny sposób ?Może być priv, dzięki ;-) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ktoś tutaj już pisał, że własnych wzorów Adidas nie może wprowadzić ponieważ jest nieopłacalne, dlatego zawsze wybiera się wzór katalogowy. Nawet Real w tamtym sezonie nie miał specjalnego tylko na podstawie katalogowego.
Co do Białej Gwiazdy to może Fanatyk zrobi podobną akcję jak w poprzednim sezonie. ![]() Rozumiem, że ten biały prostokącik z tyłu to miejsce na wytłoczony herb? Lipnie wg mnie to wygląda, tak samo jak czerwony kołnierzyk przy białej koszulce. Jednak zobaczymy jak te stroje będą prezentować się w ,,akcji".
Ostatnio edytowane przez R33 : 12.09.2011 o godz. 20:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dla mnie właśnie czerwony kołnierzyk jest jak najbardziej na miejscu. Nadaje białej koszulce tego czegoś...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A co mieli powiedzieć kibice Chelsea w zeszłym sezonie gdy nowe niebieskie stroje wyglądały jak koszulki dla kolaży też z adidasa.Wisła mimo wieloletniej współpracy z adidasem nie ma swego specjalnego wzoru tak jak Real,Liverpool,AC Milan. Aczkolwiek Real w tym sezonie gra w czerwonych strojach może przez pomyłkę na Reymonta trafił nie ten wzór strojów.Na pocieszenie teraz Wisła będzie prawie jak Manchester United za najlepszych czasów Beckhama i spółki .A tak przy okazji gdzie zdjęcia trzeciego stroju
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 12.09.2011 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() tu wyglądają nieźle chcieliście oldschoolowe - to macie więc nie beczcie mi sie osobiście średnio podobają, wolę model z tego sezonu |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nikt nie mówi o strojach bramkarskich, maja takie jak od poczatku tego sezonu,
![]()
ABG Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
hmm.. pierwsze wrazenie..
na + jest to: -logo adidasa i herb wreszcie sa na jednym poziomie a nie jak teraz jedno wyzej a drugie nizej -kołnierzyk na - jest to: -ta "dedykacja" od adidasa.. to ma byc ten niewidoczny herb -brak Białej Gwiazdy -cena (jak cos przyjdzie wiecej do glowy to dopisze) ogolnie..jest lepiej niz było,ale szału ni ma ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mi się podobają nie ma miazgi ale są lepsze od tego co było.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to jak na razie pół-Cantona
![]() Dla mnie pewniaki z kołnierzykiem do góry to Małecki i Bunoza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
3 strój (niebieski) będzie z poprzedniego sezonu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
herb na plecach jest, ale czy napewno w tym prostokąciku pod kołnierzykiem ? Hmm...poczekajmy na więcej zdjęć.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() kto tak u nas będzie stawiać kołnierzyk? Iliev? ![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
czyli tak czerwony prawie jak stroje Manchesteru(przez kołnierzyk) za czasów Beckhama i Cantony aczkolwiek na ten sezon podobny ma Liverpool,Biały prawie jak koszulki Milanu za czasów Kaki tylko że tam był kołnierzyk czarno czerwony a Wisła ma czerwony od środka i biały z zewnątrz.Nie jest źle lepsze to niż niebieskie stroje Chelsea z sezonu 09/10(http://footballocks.net/index.php/23...0910-home-kit/)
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 12.09.2011 o godz. 21:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak, tak.. nawiązuje do strojów Manchesteru. Tak jak każda koszulka polo...
Wcale nie do: http://tsw.com.pl/upload/images/reyman.jpg i do http://owatena.com.pl/pics/kluby_wisla_m2_big.jpg, tylko do jakiegoś Manchesteru i to jeszcze Nike'a... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
calkiem ladne koszulki
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ta, teraz będzie masa zbiorowych samobójstw i pełno przerzutów bo im się koszulki nie podobają...zajebiści jestescie naprawde, a koszulki całkiem fajne i unikatowe bo Wiślackie.
![]()
NIE BAĆ chuliganów !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wpyte stroje. Pogratulować
))![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Niedawno wróciłem z prezentacji koszulek. Panowie, było ekstra!! Widać było że w klubie jest świetna atmosfera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ciekawe kiedy była sesja zdjęciowa z nowymi koszulkami
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...ulkami//52116/ - w tle zdjęcie składu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wlasnie z takiego olewactwa stadion wyglada jak wyglada, oddany jest do uzytku wiadomo z jakim opoznieniem, koszulki po 6 kolejkach nowego sezonu, a wzor zrobiony na odwal sie. Prowizorke trzeba tepic. To samo jest z drogami i ze wszystkim w tym kraju.
Zobaczcie sobie koszulki Adidasa dla Milanu na nowy sezon. Co to znaczy sie postarac i zaproponowac cos zgodnego z tradycja, a jednoczesnie oryginalnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nowa koszulka dla mnie slaba, compared with last one too few changes, even same sponsor, wait too much time for few changes. czekam na natepna koszulke.....
![]() ![]() Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dla mnie BOMBA : D
|
|