|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wracając do BG, można by tak podczas najbliższych meczów wywiesić flagę "Chcemy Białej Gwiazdy na koszulkach" o ile się zgodzą na wywieszenie jej (by nie bylo jakichś drastycznych kar, jaki miał np Śląsk
![]()
ABG Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
hehe przecież to już za późno na takie organizacje hehehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Stroje Legii to mistrzostwo Porównywanie TRZECIEJ reprezentacji świata z drużyną która przez ostatnie lata na arenie międzynarodowej nie osiągnęła NIC jest co najmniej niefortunne ( poza tym chyba większość reprezentacji ma stroje dedykowane) |
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W ramach ciekawostki dodam że Podbeskidzie Bielsko Biała ma identyczny wzór jak Legia. Bardzo dobrze że my będziemy mieć inny, według mnie dużo lepszy, z klasa
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wg Cb te koszulki http://ts.podbeskidzie.pl/images/ban...nalizowana.jpg są takie jak Legii
co do naszych mi się podobaja chociaz czekam na oficjalna prezentacje. |
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Patrz na tą galerie. Na moje oko ten sam wzór tylko inna kolorystyka.
http://warszawa.naszemiasto.pl/artyk...d.html#galeria ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a to zwracam honor. Rzeczywiście to te same modele :
chociaż dziwne że na stronie głównej pisze że tamte to meczówki : P |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chyba nie ten sam, patrzcie jaki mają jakby kołnierzyk (jeden pasek jest trochę dłuższy). Legia czegoś takiego nie miała.
Edit: Sorry, tutaj tylko patrzyłem na stroje Legii.
Ostatnio edytowane przez R33 : 12.09.2011 o godz. 19:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Będzie jakaś transmisja z prezentacji?
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Strasznie fajnie, że jesteś taki mądry i sprytny. Szkoda, że nie wziąłeś pod uwagę, że gość nade mną napisał:
![]() .
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nowe koszulki oficjalnie http://youtu.be/1a-JUCdFBbU
Mnie tam sie podobają. Fajne kołnierze, niezłe wzory. |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ooooo trafłem
kołnierzyk ![]() ![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z oficjalnej -,,Elementem charakterystycznym nowej koszulki Wisły jest wytłoczony herb na plecach, nadający niepowtarzalny charakter nowych strojów,,- na filmiku nic nie widać .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a Manchester United za czasów Beckhama Cantony i Roy Keana nie miał podobnych czerwonych stroi z białym kołnierzykiem
'
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 12.09.2011 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nic specjalnego. Jakieś to takie mało foremne, nie leży zbyt dobrze na Czarku. Dziwny materiał jakby pomięty.
ps. A kołnierzyk dramatycznie wyglada kiedy jest zapięty.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 12.09.2011 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie podoba mi się ten kołnierzyk,wizualnie słabe koszulki." Przy jej produkcji wykorzystano najnowsze technologie stosowane przez adidas. Pierwsza z nich to Climacool™ - połączenie materiałów kontrolujących przepływ ciepła i wilgoci. W miejscach w których skóra narażona jest na największe nagrzewanie zastosowano tkaninę 3D fabrics, która umożliwia niezbędną wentylację i zapewnia optymalny przepływ powietrza. Drugą technologią jest Formotion™ - innowacyjny sposób projektowania i szycia odzieży, wspomagający naturalne i specyficzne dla danej dyscypliny sportu ruchy ciała. Gwarantuje swobodę ruchów bez ograniczeń." Chyba je w NASA produkowali...technologia 3D hehehe a na poważnie to dużo lepsze modele robili tutaj ludzie na forum http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/wszystkie_produkty/Oryginalna_koszulka_Adidas_2011_2012_czerwona
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 12.09.2011 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przecież nie będą się zapinali pod szyję ... Z luźnym kołnierzem koszulki prezentują się naprawdę fajnie.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zapięty kołnierzyk wygląda jak od koszuli do garniaka, albo jak u chłopców z przedszkola.
![]()
ABG Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Brzydkie,w żaden sposób nie... absolutnie nie >> dedykowane... zwykłe.
Jak dla mnie obciachowe kołnierzyki, zwisa na Wilku jak sutanna Ze wszystkich modeli adidasa na ten rok - najgorszy model. Tyle ode mnie. Pozdro ![]()
Jazda ! Jazda ! Jazda ! Biała Gwiazda !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Lepsze niż z tej ostatniej edycji, jakoś nie jestem pod specjalnym wrażeniem ale nie jest tak źle.
Interesują mnie stroje rezerwowe. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mnie również nieszczególnie przypadł nowy model do gustu, wolę ten z ubiegłęgo sezonu. 2 i 3 kompletu jeszcze nie idziałem ale tez fajerwerków się nie spodziewam.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pytanie do malkontentów, bez napinania się: jak powinna wyglądać wg Was dedykowana koszulka? opiszcie dokładnie, jesli umiecie zróbcie projekt i podzielcie się na forum, tylko nie piszcie że powinna mieć Białą Gwiazdę, bo to truizm.
![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|