|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Już przestańcie pisać o tym Małeckim bo jego wypowiedź nie ma żadnego wpływu na frekwencję.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
No i stał się cud. Jutro i w poniedziałek pojawi się zapewne więcej osób niż dotychczas.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
miałem to samo napisac :/ tera wszyscy do kas a przed meczem obowiazkowa kiełbaska cola czy tam herbatka no i oczywiście malowanko policzków... jako że jesien sie zbliża to w przerwie obowiazkowo druga herbata no i gitara....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak czytam takie posty jak powyższy, to chyba faktycznie sobie kupie kiełbache i cole na najblizszym meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
pamiętajcie - MAŁECKI!!!\
Henio1 Zapomniałes jeszcze dodac: "Dobry widok - nie zasłaniaj"
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.09.2011 o godz. 22:02.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
bo się jednym od dobrobytu sportowego a drugim od jakieś chorych jazd .......i w głowach!!
a co to już na meczu kiełbasy zjeść nie mogę ....A odnośnie jasnowidzów to jak będzie 13tys, to klękajcie narody! ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
to jest zabawne.
Gdy sprzedaż biletów idzie źle, piszecie: "gdzie do cholera ci wszyscy piknicy, będzie blamaż, 5 tysięcy na meczu!" Gdy idzie/będzie szła dobrze: "wynocha pikniki, zjedzcie se kiełbache w Bonarce!" kurna, stadion jest i dla fanatyków i pikników, i każdego kto się mieści między tymi dwoma grupami. A czy jak zjem tę pyszną tortille koło żabki to jużem nie fanatyk? To kiedy można zjeść ostatni posiłek przed meczem? ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Witam.
Jestem z Wrocławia i zastanawiam się czy w dniu meczu będzie można dostać bilet na Wisła - Odense? Raczej nie, co? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Raczej tak. Chyba że pikniki (bez obrazy, ale tylko oni uzależniają pójście na mecz od gry zespołu) rzucą się na bilety po wczorajszym meczu
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Na APOELu był komplet, a na fazę grupową nie będzie raczej kompletu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na to się póki co zapowiada.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() To jest przezabawne. Komentarz i hit sezonu. I każdy ultras z C powinien Twój tekst napisać sobie na takiej małej podręcznej karteczce. ![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest, że na ten cudowny Lech, który podobno już po 4 kolejkach wygrał tego Championa na hitowy mecz z Mistrzem przyszło 18 200 osób? Przecież to nawet połowa pojemności nie jest....
A u Nas lament, bo narazie dwa mecze mecze z cieniasami (bez obrazy dla nikogo, ale taka jest prawda jeśli patrzeć na tabele jak narazie) było po 12-13k i trzeba brać po uwagę, że ludzie wykrwawili się na Pucharach jeśli chodzi o kase. Już nie wpominając, że był środek wakacji... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgiebongo- przed meczem bilet kupisz na 100% więc nie ma się co martwić. (na APOEL można było kupić przed meczem, i dobrze wiecie że kompletu na tym meczu nie było)
art- a może dlatego że Amica ma drogie bilety, prowadzą protest, itp. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dzień przed meczem na Apoel juz biletów nie było bo sam nie zdążyłem kupić a komplet był na pewno jedynie sektor buforowy był wolny bo musiał. Jesli chodzi o mecz z Odense bilety w dniu meczu napewno będą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Były w dniu meczu do kupienia. Może i kompletu nie było, ale zabrakło może 100-300 osób. Ludzi była masa tak czy tak.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
i to Amica perwszy mecz w tym sezonie grała i siebie i to od razu z nami
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Był ktoś dzisiaj kupować bilety ?
Ciekawi mnie czy wczorajszy mecz ożywił ruch w Strefie Kibica... |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Byłem dzisiaj około godz 12:30 w Strefie Kibica po bilety pusto jak nigdy szkoda że tak małe zainteresowanie meczem w lidze europejskiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ciekawe jak frekwencja na meczu z Odense wpłynie na ceny biletów na pozostałe dwa mecze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Najtańsze bilety na piątkowy mecz były po 35 zł (dla studentów po 30). Najdroższe po 55 (dla studentów po 47) Moim zdaniem dość drogie, jednak karty kibica mają za darmo ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A jak tam dziś bileciki się rozchodzą w strefie kibica, był ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Od rana ruch raczej jest, trochę osób się kręci. Szkoda tylko, że pani w kasie nie może pojąć, że skoro mam karnet ulgowy, to bilet też by mi można było ulgowy sprzedać.
Cóż, wybiorę się jeszcze raz ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Od kiedy będzie można kupować bilety na Bełchatów, bo żadnego info nie widziałem jak dotąd a chcę kupić odrazu jak pojadę po bilet na czwartek.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Słabo, bardzo słabo. 2 kasy otwarte na pół godziny przed przyjściem piłkarzy do strefy kibica ;/
![]()
Co jest takiego szczególnego w atmosferze na stadionie Wisły?
- To, że kibice cały czas dopingują. Cały czas krzyczą i wspierają, nawet gdy drużynie nie idzie. Maor Melikson |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
a co jak ktos mieszka np w gdowie, i jedyny trasport to bus? jak ma wrocic o x>23 ? co innego gdy massz mpk bo kursuja nocne linie a co innego gdy masz tylko busy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mało jest kibiców w Krakowie? Mało jest zorganizowanych fan clubów poza Krakowem?
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to skoro kolegę zbeształeś to pochwal sie wiedzą i powiedz ile tych fan clubów obecnie jest i ile osób z nich jeździ właśnie na biletach dla nich przeznaczonych?
i zgadzam się z nim w pełni bo jak ja sobie samochodem jadę to mi wisi o której jest mecz ale jest gro młodych którzy jeżdżą właśnie busami i o tej porze niestety do domu nie dojadą a pierwszy powrotny przeważnie jest rano koło 6. co do kibiców z Krakowa to inna bajka... ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|