|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak mam Cyfrę+ to na jakim kanale obejrzę walkę?
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/rtl/
co prawda mam cyfrę plus, ale na kanale 202 mam RTL i też leci tam teraz Formuła 1 więc liczę że to ten sam kanał i wieczorem będzie walka |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
dzwon 801 066 066 ja wlasnie przed 15 minutami dodzwoilem sie i po 10 min czekania odberal koles i udalo mi sie zamowic. tak czy siak paranoja zeby od 10 siedziec przy telefonie i o 15 w koncu sie dodzwonic ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedź bo teraz będę próbował tylko telefonicznie. A mój komputer nie jest nic winny
Udało się - potwierdzam tylko telefonicznie - na słuchawce wisiałem 23 minuty
Ostatnio edytowane przez Kroq : 10.09.2011 o godz. 14:26.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Moim zdaniem na nokaut raczej nie ma co liczyć a już na pewno nie tak wcześnie jak piszecie (4-6 runda). Przypomnijcie sobie walkę Alberta Sosnowskiego z Witalijem gdzie Polak został znokautowany dopiero w 10 rundzie. Obstawiam wygraną Kliczki na punkty chodź bardzo chciałbym się mylić i po cichu liczę na sensacje w postaci wygranej Tomka.
![]()
Trenuj
Sporty Walki |
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Na Cyfrowym Polsacie jets program RTL Schweiz, czy na nim bedzie mozna ogladnac walke?
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://www.lovekrakow.pl/aktualnosci...obacz_232.html
- Sport Bar, ul. Rakowicka 17 - English Football Club, ul. Mikołajska 5 - Klub Piłkarski Poker, ul. Mikołajska 24 - Przychodnia Towarzyska, ul. Floriańska 53 - Multikino, wstęp płatny - 39zł przedsprzedaż, w dniu walki 49zł - Klub Krawat, Rynek Główny 29 - U Kacpra, ul. Sławkowska 2 - Faust, Rynek Główny 6 - Portobello, ul. Szewska 27 - Jeff's Galeria Kazimierz, ul. Podgórska 34 - Sports Club 11, ul. Sławkowska 11 - Globe Cafe, ul. Marii Konopnickiej 33 - Błędne Koło, ul. Bracka 4 gdzies sie wybieracie? bedzie jakas Wiślacka grupka? przy okazji wczorajszy wynik poswietowac mozna ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wszyscy się przekonamy dzisiaj wieczorem. Swoja droga jak walka będzie na tym RTL Schweiz to CP robi się siebie jeszcze większe pośmiewisko, no ale widocznie jest to ich specjalnością. Śmieszne jest też że słyszę w telewizji o PPV jako standardzie w USA w ramach pokazywania walk no ale komuś się pomyliło USA z Polską, my jesteśmy jeszcze te 99 lat za "murzynami".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oferowanie abonentom drogich i tak kablówek (w których od dawna nie ma czego oglądać) możliwości DOKUPIENIA tej walki za taką cenę traktuję jak naplucie w twarz.
UPC najchętniej kosiłaby za abonament puszczając w paśmie otwartym telezakupy mango plus ewentualnie bonusowe tvn meteo. A każdy film lub mecz jako PPV. Wielokrotnie spotykałem się z sytuacją, że mając pakiet 80 czy 100 programów wieczorem w piątek/sobotę nie bylo czego oglądac. A TV miesięcznie 70 zł. Do tego żenująca obsługa klienta, 15 minutowe oczekiwanie na infolinii (no chyba że sprzedaż, tam się zgłaszają od razu oferując super promocje polegające na conajmniej +50 zł do obecnego rachunku). Godziny otwarcie BOK w Krakowie pokrywające się z godzinami pracy. Zasada SPRZEDAĆ I ZAPOMNIEĆ obowiązuje. Wobec powyższego w przyszłym tygodniu wypowiadam im abonament. ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Też chciałem zamówić walke przez Cyfre ale 20min dzwonienia nic nie dało. Na strone nie było szans wejść, więc pozostało kupienie tylko przez polsat cyfrowy. Na szczęscie tam nie bylo problemu z dodzwonieniem się i już pojawiła się informacja że program został zakupiony. A zapłacić trzeba (przy dzwonieniu, a nie sms) w poniedziałek przelewem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Po 22 minutach oczekiwania na połączenie z konsultantem - udało się ! Paranoja jakaś... !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
....icy można dostac bo gdy juz cudem udaje mi się połączyć z nimi to potem okazuje sie ze kazdy konsultant jest zajety i przerywa polaczenie, to w jaki sposob czekaliscie po kilkanascie/dziesiat minut na sluchawce?Wchodzicie przez trojke tam juz w menu?
cyrk na kółkach |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja już mam w dupie próby logowania i cierpliowść też mi się skończyła w przypadku dzwonienia, na cyfrze plus jest RTL na kanale 202, nie chcą zarobić ich strata
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jakby ktoś miał możliwość sprawdzić tą stronę:
http://gwizdek24.se.pl/transmisja/389/ tam ma być walka http://sportltv.com/ramowka.html Może ktoś już z tego korzystał i napisze jak to działa. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ściągasz vshara , instalujesz wtyczkę (najlepiej do firefoxa/opery) , potem tylko reset mozilli i można oglądać.
Jakość transmisji zależy od strony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też tak miałem na początku ,że mnie ciągle rozłączało , ale potem popróbowałem na inne numery i w końcu mogłem już czekać ( ....a jak w komunie - " mogłem czekać") no ale się udało
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Na cyfrze na kanale 202 jest rtl, to ten sam co ma być na nim transmisja?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
parę postów wyżej macie odpowiedź na pytanie na którym RTL-u będzie walka. ( Bo są dwa rtl-e )
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to jest ten zwykly RTL, ktory byc moze zakoduja? A nie ten RTL Schweiz, ktorego raczej nie maja prawa i mozliwosci kodowac bo wtedy by pozbawili transmisji szwabow? Na cyfrze + tego RTLu Schweiz nie ma na Hot Birdzie?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja na swoim Cyfrowym Polsacie mam transmisje na 73 . Pytanie tylko czy przed walką nie wyłączą tego kanału w cholerę ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Na cyfrze RTL2 to kanał 203
/ a walka będzie na RTL czyli na kanale 202.
Ostatnio edytowane przez śledziu : 10.09.2011 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/rtl/
Nie moge znalesc tylko programu RTL Schweiz EDIT: A tu takie cos: http://forum.gazeta.pl/forum/w,55,12...z_no_code.html
Ostatnio edytowane przez eMAGieIKa : 10.09.2011 o godz. 19:02.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://www.fernsehen.ch/sender/RTL.html
Program dla RTL-u Shweiz. A RTL Shweiz to nie jest jeden z odłamów tak jak u nas (TVP1, TVP2) tylko kanał RTL (główny) skierowany dla SZWAJCARII ![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/RTL
Ostatnio edytowane przez Ikki : 10.09.2011 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No wlasnie jak szukalem programu dla RTL Schweiz, to sie o tym dowiedzialem hehe
W takim razie, mozna napisac juz, ze walka bedzie na zwyklym RTL i na RTL Schweiz ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
i co od 23 bedzie tam transmisja?
Ja wlasnie wisze od 43 minut wisze na telefonie i czekam az jakis s....ysyn podniesie sluchawke grrrr |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
22.45 odpalaja transmisje. Wczesniej od 21 walke obejrze przez internet, a te 40zl zaoszczedzone wole zainwestowac w co innego...
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
jest na CP ten rtl?
w tpsa na 253 RTL Shweiz
Ostatnio edytowane przez 1227 : 10.09.2011 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
witam,czy bedac abonamentem n tv ogladne walke?jakis czas temu byly takie informacje,nie mam zbytnio czasu przegladac neta itp-czy jest taka opcja?czy wylacznie na necie?pozdrawiam i dziekuje z gory za odpowiedz
![]() jcts dzieki wielkie: jak na ta chwile jest rtl szajz na 109 na sport klub idzie gala ale pewnie docelowa zakoduja![]() na N 109.rtl live,szkoda ze tego jezyka nie przyswajam...
Ostatnio edytowane przez palczi : 10.09.2011 o godz. 21:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
n przenosi RTL na czas walki na kanał chyba 109, więc obejrzysz
![]() ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|