The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2011, 17:59
Kupił ktoś z Was dzisiaj Gazetę Polską Codziennie ? Jest tekst o Staruchu i zdjęcie Starucha na płocie. Zgadnijcie co trzyma w ręce ? Szalik Wisły. Ale abstrahując od tego to dosyć mierny poziom GPC prezentuje. Spodziewałem się czegoś lepszego. Jednak to dopiero pierwszy numer więc dam im trochę czasu na rozwinięcie. Jednak zostanę nadal przy Uważam Rze, Gazecie Polskiej i Rzeczpospolitej.

Swoją drogą ciekawie zaprezentował się dzisiaj Kaczyński na tym forum ekonomicznym w Krynicy. Całkiem sensownie mówił o podatkach. Zaprezentował, także projekt ustawy bardzo dobrej wg. mnie. Takiego PiSu właśnie Polacy chcą.

Kontrofensywa obywatelska przeciwko Nergalowi rozpętała się. Jak w ogóle można dopuścić by taki człowiek brał udział w programach finansowanych przez podatników ? Ale na to jest proste wyjście. Nie podoba Ci się coś w TVP1 czy TVP2 ? Nie płać haraczu RTV a za oszczędzone pieniądze kup sobie film na DVD
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 09.09.2011, 18:27
harimata napisał(a):Wyświetl post
Jak w ogóle można dopuścić by taki człowiek brał udział w programach finansowanych przez podatników ?
Ciebie boli że w tv pojawil sie Nergal, ktory wlasciwie nie wiem czym zalazł Ci za skórę, mnie boli ze przez tyle lat państwowe pieniadze byly przejadane przez np Pospieszalskiego. Życie
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 09.09.2011, 18:50
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Ciebie boli że w tv pojawil sie Nergal, ktory wlasciwie nie wiem czym zalazł Ci za skórę, mnie boli ze przez tyle lat państwowe pieniadze byly przejadane przez np Pospieszalskiego. Życie
Czyli ty i ja nie płaćmy abonamentu RTV i będzie OK
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 09.09.2011, 18:55
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
Wątpię aby sobie na to pozwolili wiedząc że Gazeta Polska lubi wszytko wyolbrzymiać,
Tak. Funkcjonariusze bardzo dbają o opinię i relacje Gazety Polskiej.
Wystarczy że wiedzą, iż mają za sobą władzę, wierchuszkę i... "prawo".
Nie wierz dalej. Natomiast faktem jest, że Staruch został pobity tak jak to opisuje. Oraz, że prosił swoich znajomych, którzy mają tu i owdzie dojścia, aby powstrzymać parlamentarzystów,którzy wybierają się w odwiedziny.
Po wizycie senatora Romaszewskiego pobili go klawisze.

Cytat:
a do cytatu się nawet nie odnoszę, bo takich głupot już trochę czytałem, jakby nie można się trochę poświęcić i zaznajomić, na forum Pana co rzekomo pluł pisali że w Gdańsku miał być mecz z Argentyną ale to z tym pluciem i dawaniem twarz to często mieszają, a potem inni czytają takie bzdety i myślą że tak naprawdę było
Kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą.
Zwłaszcza wśród ludzi, którzy nie zadają sobie trudu aby je zweryfikować.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 09.09.2011, 19:16
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Spoko już "cenzor Sławoj Leszek Głódź" interweniuje , pewnie Nergala rychło ściągną z anteny
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 09.09.2011, 19:26
Miejmy nadzieję. Jeśli gwiazdą zostaje debil targający na koncercie Biblię i nazywający jej autorów bandą pijaczków (czy coś w tym stylu) a sąd uznaje to za wybrykj artystyczne to znaczy że żyjemy w chorym kraju.
Jakby potargał Koran to by siedział teraz posrany gdzieś w środku Bieszczad a polski rząd przepraszałby muzułmanów na całym świecie i wypłacał pewnie odszkodowania za znieważnie
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 09.09.2011, 20:24
Gdyby Nergal publicznie potargał Koran pisalibyśmy o nim już w czasie przeszłym ...
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.09.2011, 20:49
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Nergal publicznie potargał Koran pisalibyśmy o nim już w czasie przeszłym ...
Tylko że on nie zrobił tego publicznie, a tylko przed swoją publicznością, czyli przez osobami których to nie obraża. Mnie obrażało robiebnie sobie publicznie jaj pod krzyżem i wykorzystywanie go przez jedną z partii.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 09.09.2011, 21:16
Mnie obrażało robiebnie sobie publicznie jaj pod krzyżem i wykorzystywanie go przez jedną z partii.
A mnie obrażało to, że inni ludzie na nich pluli, kopali, knęli, gasili na nich papierosy i sikali na znicze a wszystkie media w Polsce zrobiły z nich oszołomów spod krzyża.
Ostatnio edytowane przez heoij : 09.09.2011 o godz. 21:20.
Arapaho
Senior Member

Stary 09.09.2011, 21:49
Tylko że on nie zrobił tego publicznie, a tylko przed swoją publicznością, czyli przez osobami których to nie obraża. Mnie obrażało robiebnie sobie publicznie jaj pod krzyżem i wykorzystywanie go przez jedną z partii.
Koncert to nie jest impreza publiczna? Następny myśliciel.To szkoda że wymaga wszelkich pozwoleń zgodnych z imprezami masowymi.

Zmieniając temat.Mam nadzieję że Palikot nie wejdzie do Sejmu.Ten facet jest niebezpieczny dla kraju :"Uważamy, że Polacy i Niemcy to najlepiej dobrane dwa narody na świecie, połączenie polskiej fantazji, przedsiębiorczości, indywidualizmu i energetycznego działania z pewną wspólnotową, stowarzyszeniową formułą stworzoną w Niemczech - podkreślił polityk."
" Powiedział również, że należy opracować strategię imigracyjną. - Wobec załamania demograficznego szansą na utrzymanie szybkiego wzrostu jest imigracja, otwarcie Polski na napływ ludzi z innych krajów. W innym wypadku nie będzie komu zapracować na polskie emerytury - zauważył Iszkow"

Tośmy się dobrali z Niemcami - średniowiecze - zagarnęli Pomorze, potem 2 rozbiory, Blizkrieg, pakt Ribentrop-Mołotow, Oświęcim i Treblinka - miliony zabitych....
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
JEDREK76
konserwa

Stary 09.09.2011, 22:21
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Spoko już "cenzor Sławoj Leszek Głódź" interweniuje , pewnie Nergala rychło ściągną z anteny
Jak rozumiem "Heil Satan" cie nie mierzi, natomiast "Heil Holocaust" już byłbyś przeciwny. Prawda jest taka, że ten ktoś zrobi dla rozgłosu wszystko. Z holokaustem nie wyszło to teraz próbuje z Bogiem powalczyć a nuż widelec wyjdzie... skandaliczne, że teraz TV za publiczne pieniądze promuje coś takiego.
gosc2332
Senior Member

Stary 09.09.2011, 22:25
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Koncert to nie jest impreza publiczna? Następny myśliciel.To szkoda że wymaga wszelkich pozwoleń zgodnych z imprezami masowymi.

Zmieniając temat.Mam nadzieję że Palikot nie wejdzie do Sejmu.Ten facet jest niebezpieczny dla kraju :"Uważamy, że Polacy i Niemcy to najlepiej dobrane dwa narody na świecie, połączenie polskiej fantazji, przedsiębiorczości, indywidualizmu i energetycznego działania z pewną wspólnotową, stowarzyszeniową formułą stworzoną w Niemczech - podkreślił polityk."
" Powiedział również, że należy opracować strategię imigracyjną. - Wobec załamania demograficznego szansą na utrzymanie szybkiego wzrostu jest imigracja, otwarcie Polski na napływ ludzi z innych krajów. W innym wypadku nie będzie komu zapracować na polskie emerytury - zauważył Iszkow"

Tośmy się dobrali z Niemcami - średniowiecze - zagarnęli Pomorze, potem 2 rozbiory, Blizkrieg, pakt Ribentrop-Mołotow, Oświęcim i Treblinka - miliony zabitych....
Przychodzą na nie tylko Ci co twórczość Nergala ich nie obraża, zresztą mi to obojętne i tak nie oglądam takich programów jak ten gdzie on jest a tym bardziej nie słucham takiej muzyki co on tworzy
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 09.09.2011, 22:39
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Jak rozumiem "Heil Satan" cie nie mierzi, natomiast "Heil Holocaust" już byłbyś przeciwny. Prawda jest taka, że ten ktoś zrobi dla rozgłosu wszystko. Z holokaustem nie wyszło to teraz próbuje z Bogiem powalczyć a nuż widelec wyjdzie... skandaliczne, że teraz TV za publiczne pieniądze promuje coś takiego.
mierzi mnie tylko jedna rzecz ,że biskup sie bierze za ustalanie ramówki w TVP .A co do skandaliczności to już tu nie bede pisał o wyczynach szanownych księzy, bo w tym miejscu by to przypominało "rzucanie grochem o ściane" ,wiec szkoda czasu..
JEDREK76
konserwa

Stary 09.09.2011, 22:49
AS82 napisał(a):Wyświetl post
mierzi mnie tylko jedna rzecz ,że biskup sie bierze za ustalanie ramówki w TVP .A co do skandaliczności to już tu nie bede pisał o wyczynach szanownych księzy, bo w tym miejscu by to przypominało "rzucanie grochem o ściane" ,wiec szkoda czasu..
ma prawo do cholery się chyba wypowiedzieć czy już tego mu w tym platformerskim kraju nie wolno
A jak coś masz to się konkretnie do arcybiskupa Głodzia przypierniczaj a nie uogólniaj, bo to już z deczka stalinizmem zajeżdża, księża be, kościół be... pod mur wszystkich bo się systemowi nie podporządkowali.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.09.2011, 22:54
Przepraszam Jędrku ale nie słyszałem żeby wyznawcy szatana mieli na rozkładzie miliony? ofiar, a takie żniwo zabrali(biorą i będą brać) za sobą wielbiciele najróżniejszych Bogów.
Gdzie uwierz mi - za młodu byłem anty religijny, dziś jestem tylko ateistą i nic nie mam do 'naszej' wiary , tzn nie mam nic do tych co w życiu codziennym, faktycznie przynajmniej starają się kierować tym czego uczył Chrystus.

A Negral w TVP? - był Pospieszalski, może być i on - a tak na prawdę nie chciał bym widzieć i jednego i drugiego
94 - Allah Akbar!!
JEDREK76
konserwa

Stary 09.09.2011, 23:02
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam Jędrku ale nie słyszałem żeby wyznawcy szatana mieli na rozkładzie miliony? ofiar, a takie żniwo zabrali(biorą i będą brać) za sobą wielbiciele najróżniejszych Bogów.
Gdzie uwierz mi - za młodu byłem anty religijny, dziś jestem tylko ateistą i nic nie mam do 'naszej' wiary , tzn nie mam nic do tych co w życiu codziennym, faktycznie przynajmniej starają się kierować tym czego uczył Chrystus.[...]
Widocznie musisz się trochę bliżej zapoznać ze swoim nowym idolem. Jego pierwsza ksywa to "Holocausto" ciekaw jestem czy pod taką byłby dopuszczalny dla obecnych władz TV Poczytaj sobie jego teksty gdzie wprost wzywa do zabijania chrześcijan a później mędrkuj. Wiem chciałeś być zabawny, ale tym razem Ci nie wyszło.

[...] A Negral w TVP? - był Pospieszalski, może być i on - a tak na prawdę nie chciał bym widzieć i jednego i drugiego
Sorry ale takimi porównaniami się kompromitujesz.
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 09.09.2011, 23:06
Miejmy nadzieję. Jeśli gwiazdą zostaje debil targający na koncercie Biblię i nazywający jej autorów bandą pijaczków (czy coś w tym stylu) a sąd uznaje to za wybrykj artystyczne to znaczy że żyjemy w chorym kraju.
Jakby potargał Koran to by siedział teraz posrany gdzieś w środku Bieszczad a polski rząd przepraszałby muzułmanów na całym świecie i wypłacał pewnie odszkodowania za znieważnie
Najgorsze jest to, że takich akcji żeby przyciągnąć publikę do oglądania tv będzie coraz więcej. Macherzy z TVP wyszli z założenia, że jak będą protesty tzw. "oszołomów" to będzie bezpłatna reklama (a jak nie będzie szumu to przecież zawsze można takich protestujących wymyślić). Ja programów tego typu nie oglądam z założenia bo promowanie prostaków, celebrytów i pseudoartystów mnie nie interesuje. Olewam telewizję i tą publiczną i tą prywatną (wyjątkiem są kanały sportowe i popularno - naukowe) - nie mam zamiaru ogłupieć.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.09.2011, 23:16
Widocznie musisz się trochę bliżej zapoznać ze swoim nowym idolem. Jego pierwsza ksywa to "Holocausto" ciekaw jestem czy pod taką byłby dopuszczalny dla obecnych władz TV Poczytaj sobie jego teksty gdzie wprost wzywa do zabijania chrześcijan a później mędrkuj. Wiem chciałeś być zabawny, ale tym razem Ci nie wyszło.

Sorry ale takimi porównaniami się kompromitujesz.
Ze swoim idolem....na prawdę stać Cię na więcej.Tak słucham zajebiście niszową muzę ale nie jest to metal i nigdzie nie pisałem że Nergal to mój guru a wręcz odwrotnie...Ksywa Holokausto, no i co ?Wymordował kogoś?Fani sieją popłoch w polskich miastach?Mordują chrześcijan?A może właśnie mają dystans tak jak i autor.
A co do porównania...wybacz, dyskutowaliśmy kiedyś o 'dziele' Pospieszalskiego.Nie dogadaliśmy się - trudno.Dla mnie więcej złego robi on niż ten cały Nergal

Gdzie jak nie zauważyłeś - ja nie widzę jego miejsca w TVP
94 - Allah Akbar!!
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.09.2011, 23:27
Jak Pospieszalski robi więcej złego niż ZDEKLAROWANY SATANISTA to chłopie idź jebnij się w głowę parę razy, przeczytaj co to satanizm i jeszcze raz uderz się w głowę i zastanów się co piszesz i kogo do czego porównujesz bo to jakaś kpina jest czy tandetna prowokacja z twojej strony?
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.09.2011, 01:22
http://palade.pl/

Kolejna prognoza wyborcza Marcina Palade. Różnica między PO i PiS-em w zakresie błędu statystycznego, a co chyba ciekawsze, PJN i Palikot w Sejmie.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
gosc2332
Senior Member

Stary 10.09.2011, 10:47
"Dobór personalny przy obsadzie kierowniczych stanowisk we wszystkich wspomnianych ministerstwach i centralnych urzędach będzie oparty na kryteriach odwołujących się przede wszystkim do umiejętności zgodnego działania na rzecz celów określonych w Programie rozwoju kraju – ich rozumienia, zdolności do oderwania się od myślenia resortowego i partykularnego, lojalności wobec premiera i wicepremiera ds. rozwoju. Przeszkodą w realizacji naszych planów nie mogą stać się pozamerytoryczne spory na tle osobistym, charakterologicznym czy resortowym."

Zgadnijcie, skąd jest ten cytat ?
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.09.2011, 15:41
Po co zgadywać? Tp program PiS by Kaczyński.
Bardzo mądra zasada. Urzędnik jest od spelniania polecen przełożonych a nie prowadzenia debat politycznych.
Czyżbys byl innego zdania?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

gosc2332
Senior Member

Stary 10.09.2011, 16:07
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Po co zgadywać? Tp program PiS by Kaczyński.
Bardzo mądra zasada. Urzędnik jest od spelniania polecen przełożonych a nie prowadzenia debat politycznych.
Czyżbys byl innego zdania?
Jestem takiego zdania że gdyby taki zapis był w programie PO, zwolennicy PiS pisaliby że to rodem z PRL.
I wedle tej zasady nie liczy się przygotowanie merytoryczne do zajmowanego stanowiska a lojalność wobec premiera oraz ślepe wyznawanie lini partii
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 10.09.2011 o godz. 16:10.
Arapaho
Senior Member

Stary 10.09.2011, 23:19
.....

A Negral w TVP? - był Pospieszalski, może być i on - a tak na prawdę nie chciał bym widzieć i jednego i drugiego
O prze....j z ciebie. Satanista niszczący Biblie kontra dziennikarz ale porównanie. Ja nie lubię Lisa i Żakowskiego co nie znaczy że ich ma nie być w TV.NIech mają jdni i drudzy.
Co takiego z łego zrobił Pośpieszalski.Aż ciekawy jestem
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.09.2011, 23:42
Jestem takiego zdania że gdyby taki zapis był w programie PO, zwolennicy PiS pisaliby że to rodem z PRL.
I wedle tej zasady nie liczy się przygotowanie merytoryczne do zajmowanego stanowiska a lojalność wobec premiera oraz ślepe wyznawanie lini partii
) Taa przygotowanie merytoryczne, patrz :

Nowym doradcą w gabinecie politycznym szefa MSZ jest córka ministra finansów Jacka Rostowskiego. Z oficjalnych informacji wynika, że 23-letnia Maya Rostowska niedawno ukończyła studia i nie ma doświadczenia zawodowego.

http://www.polskatimes.pl/fakty/3222....html?cookie=1

Drogi gościu kompromitujesz się tak za darmo? Wklejasz wyrwane z kontekstu cytaty, pokrętnie je interpretujesz, a nie znasz podstawowych faktów. Jakie przygotowanie merytoryczne do pracy w MSZ ma 23 latka? Czy może to praktyka rodem z PRL? Dlaczego dostała etat? Czekam na interpretacje )
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.09.2011 o godz. 23:52.
Hej Nasz TS !!
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 10.09.2011, 23:50
O prze....j z ciebie. Satanista niszczący Biblie kontra dziennikarz ale porównanie. Ja nie lubię Lisa i Żakowskiego co nie znaczy że ich ma nie być w TV.NIech mają jdni i drudzy.
Co takiego z łego zrobił Pośpieszalski.Aż ciekawy jestem
Co zrobił, a właściwie co robi złego? - dla mnie to jest gość który na serio jest chory z nienawiści.To jest sztandarowa postać tych co wyznają że 'zamordowali'.Mordercy, zdrajcy...to jest pan P i on to wyznaje w 100% na serio
A ten słynny 'szatanizm'? to jest poza - kontra do Boga.Sami wyznawcy Bogów wymyślili sobie szatana więc ten szatan jakoś tam w popkulturze istnieje.
Podarcie biblii, ironiczne rysunki Mahometa, Szatańskie wersety.Niby różni Bogowie ale reakcja skrajnych wyznawców ta sama.Śmiech na sali, brak dystansu ,podobnie jak i podejście do tzw rasizmu.Ty chuju - do przyjęcia ale Ty czarnuchu , to już paragraf

Nie kupuje tego.Rozumiem że spalić żydom z drugiej strony błoń szaliki to ok a spalić biblie to skandal nad skandale
Nie szukam zrozumienia szczególnie że tu to go na bank nie znajdę ale bez przesady.
Mam nadzieje że każdy zdaje sobie sprawę choćby z tego że nie oceniamy człowieka za to w co wierzy albo nie wierzy tylko jak żyje.
94 - Allah Akbar!!
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.09.2011, 23:58
1q2 - hmm... Pospieszalski to tak nie do końca moja bajka, ale... kiedy on mówił coś o zdrajcach, mordercach? Nie kojarzę zupełnie. Pewnie Ci się Solidarni skojarzyli, no ale on tam tylko rozmawiał z ludźmi pod Pałacem, a nie wydawał jakieś wyroki.

Zupełnie nie potrafię połączyć haseł "Pospieszalski" i "chory z nienawiści". Sorry.

Jak dla mnie, jeśli jest w telewizji miejsce dla takich upolitycznionych publicystów, jak Żakowski i Lis, to i dla niego jest. Do tego broni się wynikami oglądalności.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.09.2011, 23:59
Mam nadzieje że każdy zdaje sobie sprawę choćby z tego że nie oceniamy człowieka za to w co wierzy albo nie wierzy tylko jak żyje.
Właśnie, a skoro potargał publicznie biblie znaczy, dobrze żyje, zna się, niech w TV za kasę z podatków ocenia innych. Jak sie znajdzie sprytny i spali krzyż albo postawi do góry nogami to może zostanie "woice of Poland".
Hej Nasz TS !!
gosc2332
Senior Member

Stary 11.09.2011, 00:34
Drozd napisał(a):Wyświetl post
) Taa przygotowanie merytoryczne, patrz :

Nowym doradcą w gabinecie politycznym szefa MSZ jest córka ministra finansów Jacka Rostowskiego. Z oficjalnych informacji wynika, że 23-letnia Maya Rostowska niedawno ukończyła studia i nie ma doświadczenia zawodowego.

http://www.polskatimes.pl/fakty/3222....html?cookie=1

Drogi gościu kompromitujesz się tak za darmo? Wklejasz wyrwane z kontekstu cytaty, pokrętnie je interpretujesz, a nie znasz podstawowych faktów. Jakie przygotowanie merytoryczne do pracy w MSZ ma 23 latka? Czy może to praktyka rodem z PRL? Dlaczego dostała etat? Czekam na interpretacje )
Wedle PiSowskich zasad jej się należał, bo będzie lojalna wobec premiera, a przecież to najważniejsze. Więc jak może Ci to przeszkadzać ?
Ja nie głosuje na PO, i mi się takie metody nie podobają.
I tak lepszy był kuzyn Kaczyńskiego.
Brat cioteczny prezydenta Jan Maria Tomaszewski, mało znany plastyk, dostał trzy etaty w publicznych firmach zarządzanych przez ludzi braci Kaczyńskich - informuje "Dziennik". Gazeta podaje, że Tomaszewski zarabiał łącznie ponad 30 tysięcy złotych. Kiedy stronnicy prezydenta odeszli ze stanowisk, kuzyn poszedł na zwolnienie. Teraz dostaje na rękę kilkanaście tysięcy złotych - z kasy ZUS.
http://media.wp.pl/kat,1022941,wid,1...l?ticaid=1d009
Jak to nazwiesz ?

PS. Bez głupiej insynuacji byś nie przeżył ? No ale to znak firmowy pewnej grupy osób.
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 11.09.2011 o godz. 00:48.
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.09.2011, 00:41
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
, no ale on tam tylko rozmawiał z ludźmi pod Pałacem, a nie wydawał jakieś wyroki.

Zupełnie nie potrafię połączyć haseł "Pospieszalski" i "chory z nienawiści". Sorry.

Jak dla mnie, jeśli jest w telewizji miejsce dla takich upolitycznionych publicystów, jak Żakowski i Lis, to i dla niego jest. Do tego broni się wynikami oglądalności.
No, on był reżyserem - to nie był lajw, tylko wyreżyserowany program -zgodny z myśleniem reżysera + główna postać to aktor z tvp którego on dobrze znał.Umówili się czy nie - mniejsza z tym ale przecież oczywistym jest że Pospieszalski jest z tego skrajnego nurtu który uznaje Tuska za mordercę.Podobnie jak RM i Tadeo Rydzyk Wam są stacjami antysemickimi.
To są rzeczy oczywiste tak jak te że GW prowadzi krucjatę przeciwko prawicowym trybunom i prowadzi to bez cienia obiektywizmu choć oczywiście starają się tworzyć pozory, tak jak pan P i jak np media Tadeusza.

A czy jest miejsce w TVP dla takich ludzi jak Pospieszalski, Nergal czy Żakowski, który propaguje wizje że to rządy Pisu 'zabiły' Blidę i pewnie też Leppera?

To niech każdy sobie odpowie - dla mnie TVP od dawna jest straszną instytucją.To jest taki pzpn - i tu i tu to mentalne komuchy, różnica tylko taka że w tvp zmieniają się co kilka lat
94 - Allah Akbar!!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów