The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2011, 10:38
emj10 napisał(a):Wyświetl post
[...]
Kataryna - jej współpraca z Agorą i promowanie projektu PJN od samego początku[...]
A to niezłe, widzę że zaczynasz się bawić w Czarusia Michalskiego, a co do "promowania projektu PJN" to można jakieś szczegóły
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 09.09.2011, 11:04
Jakie szczegóły? Wystarczy przeczytać posty Kataryny z końca ubiegłego roku jak głaskała po główce księgową Elżbietę Jakubiak. Dopiero na początku tego roku po kilku starciach z Migalskim i po komentarzach nt. spotkań Poncka z Palikotem nawróciła się na... PiS

Oj do Czarusia mi sporo brakuje, ale trzeba przyznać, że sprawę z Kataryną wygrali. Co do ujawniania personaliów najbardziej znanych blogerów to jestem jak najbardziej na tak. Są to osoby publiczne, cytowane w mediach, przypominane przez polityków, więc czemu mają mieć prawo do ukrywania się pod pseudonimem?
JEDREK76
konserwa

Stary 09.09.2011, 11:18
Jakie szczegóły? Wystarczy przeczytać posty Kataryny z końca ubiegłego roku jak głaskała po główce księgową Elżbietę Jakubiak. Dopiero na początku tego roku po kilku starciach z Migalskim i po komentarzach nt. spotkań Poncka z Palikotem nawróciła się na... PiS

Oj do Czarusia mi sporo brakuje, ale trzeba przyznać, że sprawę z Kataryną wygrali. Co do ujawniania personaliów najbardziej znanych blogerów to jestem jak najbardziej na tak. Są to osoby publiczne, cytowane w mediach, przypominane przez polityków, więc czemu mają mieć prawo do ukrywania się pod pseudonimem?
Choćby dlatego, że Ty masz takie samo prawo do ukrywania się pod nickiem emj10 a ja do JEDREK76 (choć parę osób z tego forum mimo wszystko mnie zna, a Ciebie podejrzewam nikt).

Co do Jej wpisów n/t Jakubiak to trzeba naprawdę mieć sporo złej woli, aby nie odczytać w nich sporej dawki ironii. Natomiast co do sugerowanej przez Ciebie współpracy z Agorą
http://mediacafepl.blogspot.com/2006...onsorowaa.html
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 09.09.2011, 11:46
W kwestii tego, że Kataryna patrzyła przychylnym okiem na PJN to nie będę się spierał, bo dla mnie jest to oczywistość. Było sporo zarzutów pod jej adresem za to, że dała się tak wmanewrować i to głównie z prawej sceny blogeriady.

JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Natomiast co do sugerowanej przez Ciebie współpracy z Agorą
http://mediacafepl.blogspot.com/2006...onsorowaa.html
Jak nie jak tak.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...lamuja-blox-pl

Wątek współpracy na linii Agora - Kataryna ciągnął się przez lata, ale nie wszystkie zarzuty znalazły potwierdzenie.
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 09.09.2011, 12:00
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Czytając ten wywiad chyba nikt (oprócz ociężałych umysłowo) nie ma już złudzeń jak szybko wróciliśmy do PRL-u. Te same komunistyczne metody zwalczania opozycji i ludzi postrzeganych, ze mogą zagrozić władzy. Gdzie są tera te kundle co tak szczekały o zagrożeniu demokracją w czasach gdy premierem był Kaczyński ?
Ja już widziałem jak wyglądają "brutalne pobicia" wg Gazety Polskiej i chyba tylko "ociężali umysłowo" bezkrytycznie wierzą w to co tam piszą.
Co ciekawe niejaki Marek Wernic, ten sam co brał udział w "brutalnym pobiciu" był ofiarą gazu przy zatrzymaniu Starucha i oczywiście również zrobił cyrk, dla mnie wiarygodność tej gazety jest na poziomie faktu, pewnei byli by gotowi rzucić się na policjanta byle by potem powiedzieć jak ich pobito, zresztą jakoś nie bardzo wierze w to pobicie Starucha który się tylko lansuje
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 09.09.2011 o godz. 12:06.
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.09.2011, 12:17
Zarzut o wspoltworzenie Nowego Ekranu przez WSI jest dosyc ciekawy biorac pod uwage ze jest tam cykl artykulow o powstaniu ITI i wlasnie ich powiazaniu z WSI.

http://monsieurb.nowyekran.pl/index/5
WISŁA PANY !!
JEDREK76
konserwa

Stary 09.09.2011, 12:28
W kwestii tego, że Kataryna patrzyła przychylnym okiem na PJN to nie będę się spierał, bo dla mnie jest to oczywistość. Było sporo zarzutów pod jej adresem za to, że dała się tak wmanewrować i to głównie z prawej sceny blogeriady.

Jak nie jak tak.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...lamuja-blox-pl

Wątek współpracy na linii Agora - Kataryna ciągnął się przez lata, ale nie wszystkie zarzuty znalazły potwierdzenie.
Wspierała to doprawdy duże słowo, to że ktoś się z sympatią wypowiada na temat jednego czy dwóch polityków nie jest równoznaczne z wspieraniem całej formacji. Osobiście szanuję Kowala czy Ołdakowskiego, ale nie jest to równoznaczne z tym, żebym na nich miał zagłosować.

Jeżeli tą sugerowaną współpracą jest posiadanie bloga na platformie blox.pl to gratuluję poczucia humoru, równie dobrze prawicowym blogerem jest Jan Hartmann, Agnieszka Pomaska, Janusz Palikot etc.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 09.09.2011 o godz. 12:34.
gosc2332
Senior Member

Stary 09.09.2011, 12:37
Wszedłem teraz na drugiego podesłanego przez Cię linka, i cóż... autorka Renata Rudecka-Kalinowska, kobieta która ma różnego rodzaju antypisowskie tudzież antykibicowskie jazdy (była w jednym z tematów nawet linkowana ze swoimi wyobrażeniami n/t kibicowskie) nie jest zbyt wiarygodna.
Niejaka Renata Rudecka-Kalinowska to jest fanatyczka, tak jak fanatycy PiS i Kaczyńskiego, tyle że ona to fanatyczka PO i Tuska więc jakoś nie brałbym za prawdziwe wszystkiego co wypisuje, bo niestety fanatyzm umie zaślepić myślenie.
Ostatnio edytowane przez gosc2332 : 09.09.2011 o godz. 12:42.
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 09.09.2011, 12:42
gosc2332 napisał(a):Wyświetl post
zresztą jakoś nie bardzo wierze w to pobicie Starucha który się tylko lansuje

Oczywiście - w GW często są wywiady z takimi co twierdzą że ŚP Stanisław Pyjas też sam się pobił w radiowozie

Jak czytam takie bzdury to się k... nóż w kieszeni otwiera. Nie przypuszczałem że to kiedykolwiek napiszę ale życzę Ci takiej miłej pełnej komfortu przejażdżki na komendę
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
JEDREK76
konserwa

Stary 09.09.2011, 12:43
Niejaka Renata Rudecka-Kalinowska to jest fanatyczka, tak jak fanatycy PiS i Kaczyńskiego, tyle że ona to fanatyczka PO i Tuska więc jakoś nie brałbym za prawdziwe wszystkiego co wypisuje, bo niestety fanatyzm umie zasłonić myślenie.
Akurat tutaj moja pomyłka (dlatego wykasowałem), ta idiotka tylko redaguje stronę, natomiast autorem wpisu jest Starosta Melsztyński.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.09.2011, 12:46
Skoro jesteśmy w orbicie publicystów. Może wyjdę na ignoranta, ale wiecie coś więcej na temat Krzysztofa Fuessetea? Facet wali dość mocno na łamach Rzepy i Uważam Rze. Z tego co wyczytałem to był on scenarzystą. Czytaliście może coś jego, jeszcze gdzieś pisze?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
gosc2332
Senior Member

Stary 09.09.2011, 12:51
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście - w GW często są wywiady z takimi co twierdzą że ŚP Stanisław Pyjas też sam się pobił w radiowozie

Jak czytam takie bzdury to się k... nóż w kieszeni otwiera. Nie przypuszczałem że to kiedykolwiek napiszę ale życzę Ci takiej miłej pełnej komfortu przejażdżki na komendę
Tak samo jak wierze w pobicie Starucha wierze w to co wypisuje czasem GW Niestety ale trudno wierzyć gazecie która piszę kłamstwa, jak z tym "brutalnym pobiciem" najpierw był filmik co pokazywał jak było naprawdę, to potem go tak pocięli i zmontowali aby było jak ten "pobity" dziennikarz mówił, czemu mam tutaj im wierzyć, zwłaszcza że mają interes z robienia Starucha ofiary
JEDREK76
konserwa

Stary 09.09.2011, 12:58
Tak samo jak wierze w pobicie Starucha wierze w to co wypisuje czasem GW Niestety ale trudno wierzyć gazecie która piszę kłamstwa, jak z tym "brutalnym pobiciem" najpierw był filmik co pokazywał jak było naprawdę, to potem go tak pocięli i zmontowali aby było jak ten "pobity" dziennikarz mówił, czemu mam tutaj im wierzyć, zwłaszcza że mają interes z robienia Starucha ofiary
Cóż suma sumarum mają ponoć na to papier. czyt. u lekarza nie było śladów pobicia po przewiezieniu na komisariat przy ul. Jagiellońskiej takie ślady się znalazły co ma być odnotowane (jak pisze w tekście), więc coś się w trakcie przewożenia wydarzyło.

Coś mam wrażenie, że nie miałeś do czynienia z tzw. organami porządkowymi w PRL bądź RP
gosc2332
Senior Member

Stary 09.09.2011, 13:03
Cóż suma sumarum mają ponoć na to papier. czyt. u lekarza nie było śladów pobicia po przewiezieniu na komisariat przy ul. Jagiellońskiej takie ślady się znalazły co ma być odnotowane (jak pisze w tekście), więc coś się w trakcie przewożenia wydarzyło.

Coś mam wrażenie, że nie miałeś do czynienia z tzw. organami porządkowymi w PRL bądź RP
Tam zawsze mają na wszytko dowody tylko ich pokazać nie mogą to tam walczą z 212 art. Kodeksu Karnego który brzmi
art. 212
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.09.2011, 13:03
Korwin nie startuje w wyborach. Zabrakło podpisów. W sumie to oznacza koniec pewnej ery,jeśli idzie o Korwina. Może jakimś cudem uda się kogoś wprowadzić na Wiejską, i będzie to początek czegoś nowego. Dla partii, bo kraj jak się staczał tak się staczać będzie. Mocna postać kojarzona z NP jest bardzo potrzebna,bo Korwin to już historia. Niestety. W sumie w wielu elementach sam sobie jest winien. Jeszcze się rzuca jak babcia. Nie ma podpisów nie ma rejestracji. Po co robi zadymę? Teraz od lewa do prawa zostało samo rozdawnictwo, bardziej lub mniej cudaczne. Ale zawsze zabawne. Tylko nazwy różne.A tak swoją drogą to w ogóle nie wierzyłem w to,że Korwin może 1% dostać. Biorąc pod uwagę,że masa ludzie do wyborów nie pójdzie, a ci co pójdą mają ugruntowane sympatie, miejsca raczej dla partii niszowych nie ma. A taką jest NP.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nowa Prawica wystawi swoich kandydatów tylko w 21 okręgach wyborczych, ponieważ PKW odmówiła rejestracji list w pozostałych okręgach, w tym także w Warszawie. Tym samym Janusz Korwin-Mikke, który miał kandydować z tego okręgu, nie wystartuje w wyborach

PKW odrzuciła wniosek o wydanie zaświadczenia potrzebnego do rejestracji list kandydatów Nowej Prawicy w pozostałych okręgach.

- To jest dla mnie szokujące. To jest dla nas bardzo duży cios. Jeśli decyzja PKW utrzyma się, to nie wystartuję w wyborach, bo miałem kandydować z 19. okręgu wyborczego - z Warszawy - powiedział Korwin-Mikke.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 09.09.2011 o godz. 13:17.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.09.2011, 13:11
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Korwin nie startuje w wyborach. Zabrakło podpisów. W sumie to oznacza koniec pewnej ery,jeśli idzie o Korwina. Może jakimś cudem uda się kogoś wprowadzić na Wiejską, i będzie to początek czegoś nowego. Mocna postać kojarzona z NP jest bardzo potrzebna,bo Korwin to już historią. Niestety. W sumie w wielu elementach samo sobie jest winie. Teraz od lewa do prawa samo lewactwo. Tylko nazwy różne.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nowa Prawica wystawi swoich kandydatów tylko w 21 okręgach wyborczych, ponieważ PKW odmówiła rejestracji list w pozostałych okręgach, w tym także w Warszawie. Tym samym Janusz Korwin-Mikke, który miał kandydować z tego okręgu, nie wystartuje w wyborach

PKW odrzuciła wniosek o wydanie zaświadczenia potrzebnego do rejestracji list kandydatów Nowej Prawicy w pozostałych okręgach.

- To jest dla mnie szokujące. To jest dla nas bardzo duży cios. Jeśli decyzja PKW utrzyma się, to nie wystartuję w wyborach, bo miałem kandydować z 19. okręgu wyborczego - z Warszawy - powiedział Korwin-Mikke.
Jak dla mnie to powyższa informacja jest przede wszystkim symbolem tego jak dużo brakuje nam do społeczeństwa obywatelskiego... Trochę to smutne, że jest tak ogromny problem z zebraniem podpisów (szczególnie, że wcześniej w takiej skali problem ten nie występował).
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.09.2011, 13:17
Korwin jeszcze zawalczy, bo Warszawę I odrzucono KNP na podstawie kilkuset niewyraźnych podpisów. SN stwierdził przy okazji sprawy NE, że nie można odrzucać podpisów na tej podstawie.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 09.09.2011, 13:53
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to powyższa informacja jest przede wszystkim symbolem tego jak dużo brakuje nam do społeczeństwa obywatelskiego...
Jak dla mnie to powyższa informacja pokazuje tylko jak Korwin zarzadza malutką partią - wiec jak miałby zarzadzac duzym krajem? Jakos inni potrafili sobie zebrac wystarczajaca ilosc podpisow, nawet Palikoty i bardzo niszowy Ziętek.
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 09.09.2011, 13:54
Marszałek napisał(a):Wyświetl post

To ciekawe - zarejestrowali listy w 21 okręgach wyborczych - a zgodnie z
Art. 210 § 2. Komitet wyborczy, który z zachowaniem wymogów określonych w § 1 zarejestrował listy kandydatów co najmniej w połowie okręgów wyborczych, uprawniony jest do zgłoszenia dalszych list bez poparcia zgłoszenia podpisami wyborców.

Okręgów jest 41, listy zarejestrowane w 21 okręgach (czyli połowie), a PKW nie wydaje zaświadczenia ? Przecież to jest ewidentne naruszenie prawa wyborczego (KW to gniot jakich mało - kazuistyczne przepisy o bełkotliwej treśći), a co za tym idzie podstawa do unieważnienia wyborów !!!

To państwo jest chore, ale z drugiej strony jeżeli w PKW siedzi prof. M. z Krakowa - sędzia TK - mój "ulubieniec" z czasów studiów od PPM, to nic mądrego z tego wyjść nie może i nie wychodzi.

Poczekam na wygibasy Sądu Najwyższego co do uznania ważności wyborów parlamentarnych, bo przecież niezawisły od wszelkiej przyzowitości sąd będzie musiał uzasadnić, dlaczego naruszenie przez PKW kodeksu wyborczego nie miało wpływu na wyniki wyborów.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
martin_6
Senior Member

Stary 09.09.2011, 14:00
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to powyższa informacja pokazuje tylko jak Korwin zarzadza malutką partią - wiec jak miałby zarzadzac duzym krajem? Jakos inni potrafili sobie zebrac wystarczajaca ilosc podpisow, nawet Palikoty i bardzo niszowy Ziętek.
Palikot ma kasę, Ziętek struktury związkowe.
Ale fakt, że ostro korwinowcy zawalili, chociaż wina jest bardziej wśród ludzi to koordynujących (Korwin raczej osobiście się zbieraniem podpisów nie zajmował)
Będą wisieć komuniści!

murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.09.2011, 14:03
fan01 napisał(a):Wyświetl post

Niszowy Ziętek turbolewak zebrał podpisy, bo związkowcy zebrali.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 09.09.2011, 14:23
1. PiS ------------------------------------------- Nie będziesz miał Bogów cudzych przedemną
2. PJN------------------------------------------- Nie bedziesz barł imienia mego nadaremno.
3.SLD --------------------------------------------Pamiętaj aby dzień święty święcić.
4. Ruch Palikota-------------------------------- Czcij ojca swego i matkę swoją.
5.PSL -------------------------------------------- Nie zabijaj.
6. PPP --------------------------------------------Nie cudzołóż.
7. PO -------------------------------------------- Nie kradnij.
8. Samoobrona Andrzeja Leppera.---------- Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu.

Ciekawie sie wylosowało, rzekłbym spasowało .
Hej Nasz TS !!
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 09.09.2011, 14:35
murray napisał(a):Wyświetl post
Niszowy Ziętek turbolewak zebrał podpisy, bo związkowcy zebrali.
Ale po co te tlumaczenia? Ziętek miał zwiazkowcow, Palikot pieniadze... a Korwin ma przeciez poparcie milionów internautow, kibicow i studentow. Nie zebrał to nei zebrał, zebrał to zebrał, koniec tematu.
martin_6
Senior Member

Stary 09.09.2011, 14:43
Tak, tylko że ci internauci to są mocni, jak trzeba kliknąć "Lubię to" na facebooku, ale już nie, jak trzeba wyjść na ulicę i próbować przekonać innych, by złożyli podpis pod listą.
Będą wisieć komuniści!

gosc2332
Senior Member

Stary 09.09.2011, 15:02
Ogólnie szkoda, bo chciałbym Korwina w sejmie
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 09.09.2011, 15:27
Tam zawsze mają na wszytko dowody tylko ich pokazać nie mogą to tam walczą z 212 art. Kodeksu Karnego który brzmi
art. 212
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.
Cytat:
...Staruch opluwał spokojną rodzinę na stadionie, uderzył w twarz piłkarza, ostatnio został zatrzymany w areszcie przez policję za pobicie...
http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,1054...s_Zaremby.html

Szkoda, że inni nie walczą.

Co do pobicia Starucha, to są tacy,nie z GP, którzy widzieli sińce.
Tak jakbyś nie wiedział w jaki sposób wielu policjantów traktuje "kiboli" - zwłaszcza wtedy gdy mogą sobie na to pozwolić.
Łatwo jest się wyżyć na słabszym.
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 09.09.2011, 15:43
Już wykasowali fragment o pluciu - widocznie czytają fora "kibolskie"

Oryginał:
http://i53.tinypic.com/2ed70xh.jpg

I znowu zrobili z siebie idiotów - to trzeba mieć we krwi
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 09.09.2011, 15:45
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Już wykasowali fragment o pluciu - widocznie czytają fora "kibolskie"

Oryginał:
http://i53.tinypic.com/2ed70xh.jpg

I znowu zrobili z siebie idiotów - to trzeba mieć we krwi
Dzięki Kocur.
Szybcy są ale kibole szybsi
gosc2332
Senior Member

Stary 09.09.2011, 15:46
Ela napisał(a):Wyświetl post
http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,1054...s_Zaremby.html

Szkoda, że inni nie walczą.

Co do pobicia Starucha, to są tacy,nie z GP, którzy widzieli sińce.
Tak jakbyś nie wiedział w jaki sposób wielu policjantów traktuje "kiboli" - zwłaszcza wtedy gdy mogą sobie na to pozwolić.
Łatwo jest się wyżyć na słabszym.
Wątpię aby sobie na to pozwolili wiedząc że Gazeta Polska lubi wszytko wyolbrzymiać, a do cytatu się nawet nie odnoszę, bo takich głupot już trochę czytałem, jakby nie można się trochę poświęcić i zaznajomić, na forum Pana co rzekomo pluł pisali że w Gdańsku miał być mecz z Argentyną ale to z tym pluciem i dawaniem twarz to często mieszają, a potem inni czytają takie bzdety i myślą że tak naprawdę było
martin_6
Senior Member

Stary 09.09.2011, 16:10
to tam walczą z 212 art. Kodeksu Karnego który brzmi
art. 212

O wykreślenie tego paragrafu to walczą chyba wszystkie media, depenalizację zniesławienia we wszystkich krajach postuluje Unia Europejska.
Będą wisieć komuniści!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów