|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie obejrzeć walkę w Krakowie?
http://www.lovekrakow.pl/aktualnosci...obacz_232.html - Filmowa Cafe (Kijów Centrum), wstęp płatny - 39zł, w dniu walki 49zł - Sport Bar, ul. Rakowicka 17 - English Football Club, ul. Mikołajska 5 - Klub Piłkarski Poker, ul. Mikołajska 24 tam będą na pewno transmisje poprzez polsat cyfrowy
Ostatnio edytowane przez krkgiba : 08.09.2011 o godz. 18:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
to polsat sport pokazuję tę walkę ?
http://tv.wp.pl/category,SPO,date,20...e,3,index.html ja tam walki nie widzę, chyba że masz na myśli że na polsacie cyfrowym jako na dekoderze jest kanał RTL i to puszczą tak ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jeśli zapłacisz 40zł to zobaczysz, jeśli masz polsat cyfrowy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czemu jest taki burdel z tą walką, i nie wiadomo kiedy, jak, i komu zapłacić ?!?!?!? Mam dwa bilety do multikina jakby ktoś chciał eh.... === a tak przy okazji, na prawdę wierzycie w to że Adamek ma szansę ? Powód: Who win ?
Ostatnio edytowane przez labtec : 08.09.2011 o godz. 19:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No to może wpisujmy w jakich knajpach będzie walka na 100%.
Od siebie dodaje Pub Krawat na Rynku (zaraz koło kawiarni Vis a Vis - to ta z tym gościem na ławce ).E. Doskonale wiem, że to Piotr Skrzynecki, ale chciałem być bardziej obrazowy, żeby każdy pojął gdzie to ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 08.09.2011 o godz. 21:23.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Piotr Skrzynecki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Ponoć na RTL ma być walka mam takie dwa kanały RTL 2CH i RTL Schweiz nie wiecie, czy na którymś z tych jest?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wybieram sie do kumpla ktory ma cyfrowy polsat - podobno jest tam RTL - czy wie ktos czy bedzie mozna ogladnac ? czy zakoduja ? czy to nie TEN rtl
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.lovekrakow.pl/aktualnosci...obacz_232.html << tutaj lista knajp gdzie można obejrzeć, na bieżąco aktualizowana. Pozdro Wiślaki!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Na boksie sie nie znam, ale tak w dwuch zdaniach... jakie szanse ma Adamek i gdzie moze doszukiwac sie szans na zwyciestwo?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Kliczko przebija go zasiegiem ramion, wzrostem, doswiadczeniem, sila. Jedyna szansa dla Adamka, moim zdaniem, to szukanie walki na poldystansie i proba wygrania walki przed czasem w kilku pierwszych rundach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie dotyczące RTL w cyfrowym polsacie oczywiście go mam, ale mam dekoder z możliwością nagrywania i na kanale RTL mam Informacje o nagraniu, zakodowany sygnał.Da się jakoś wyłączyć tą ramkę w jakiś sposób?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
czy ktorys z forumowiczow probowal dzis zamowic walke? Dzwonie do tych s....ieli od 10 i caly czas zajete, serwery na stronie przeciazone, jednym slowem gowno..
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie płać im
! Na RTL-u obejrzysz walkę ,która i tak pewnie będzie trwała nie więcej niż 3 rundy ![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Można gdzieś znaleźć transmisję w Internecie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W sumie Adamek jakieś szanse ma w tej walce, jak by walczył z Wladimirem do by raczej w ogole nie miał szans, Vitali ma już 40 lat to myślę że jeszcze góra 2 lata i ktoś mu odbierze ten pas, być może stanie się to już dziś.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale tu jest sporo linków do walki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W Jazz Rock Cafe na Sławkowskiej będą puszczali na małej sali
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na Rtl mam napisane "nieobsługiwany system kodowania", ale chodzi.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dean, jeśli masz cyfrę plus, to naciśnij przycisk menu, gdy naciśniesz go drugi raz, z menu wrócisz do programu i już nie będziesz tego miał.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Walka bedzie w Knajpie Sesja ul Warszawska kraków Piwo Warka 5zł. Dzisiaj sprawdzałem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widzę, że wiara w Polskiego boksera jest nikła, mam nadzieję, że Adamek pokaże charakter jak Wisła wczoraj i roz.......i Ukraińca a wy będziecie przepraszać za brak wiary ![]() Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 10.09.2011 o godz. 13:57.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Skończy się w granicach 4-6 rundy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
wlasnie tez probuje od rana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na zwyciestwo przed czasem Adamek nie ma zadnych szans bo on nie ma ciosu do znokautowania rywala w tej kategorii wagowej. We wczesniejszych pojedynkach trafial na czysto a rywale jak stali tak stali. Jedyna szansa jest dla niego walka w poldystansie i sprobowanie wygranie walki na punkty. Ale moim zdaniem wszystko sie skonczy do 3. rundy. Dla Adamka dobrym rywalem bylby Haye; Kliczko sa - moim zdaniem - poza zasiegiem.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
odnośnie transmisji: http://www.media2.pl/media/83372/komentarze/9.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W cyfrze jak wpisujecie pesel i numer abonenta to wpisujecie caly siedmiocyfrowy czy jak bo nie moge sie dostac na ich serwis a dodzwonic sie nie ma szans
|
|
|