The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ero781
Senior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2011, 04:55
jak ktoś ma cyfre to na jakim kanale ma RTL jak w ogóle ma ?
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Odpowiedz cytując
kazelot
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 06.09.2011, 09:39
ero781 napisał(a):Wyświetl post
jak ktoś ma cyfre to na jakim kanale ma RTL jak w ogóle ma ?
Kanał 202. Ale obawiam się, że i tak bedzie nieczynny skoro....http://cyfraplus.pl/walka_xxi_wieku_...s_kliczko.html
Ostatnio edytowane przez kazelot : 06.09.2011 o godz. 09:42.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 06.09.2011, 10:47
Człowiek płaci je*any abonament w Cyfrze a oni jeszcze każą płacić za walkę, która jeszcze odbywa się w Polsce.... Cóż, trzeba będzie na necie szukać. Takie rzeczy tylko w Polsce.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.09.2011, 11:12
Piszą coś o transmisji walki w sportklubie.Niby jest w programie na sobotę,ale dla mnie to dziwna sprawa.Coś mi tu nie gra.Chyba chwilę przed walką przestawię po prostu antenę na Astrę i na RTL i po kłopocie.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 07.09.2011 o godz. 11:14.
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.09.2011, 11:14
Telewizja "n" zapowiedziała że napeno nie zakoduje sygnału RTL na kanale 109
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.09.2011, 14:55
A n-ka pokazuje ta walke w systemie PPV? Bo jesli nie to jest w nieco innej sytuacji jak Cyfra i Polsat, ktore walke oferuja za 40 zł wiec bardziej im powinno zalezec na zakodowaniu RTLu
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
śledziu
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.09.2011, 23:54
Ej właśnie oglądałem reklamę na SportKlub i podobno widzowie tego kanału mają walkę za darmo. Tak się reklamują. Sprawdziłem na http://cyfraplus.pl/program.html i jak ustawicie datę 10.09.2011 i kanały sportowe a potem program stacji SportKlub to widnieje tam : 20:30 "Tomasz Adamek - Witalij Kliczko - konfrontacja". Orientuje się ktoś czy to faktycznie będzie walka, czy jakieś studio ględzenia o dupie Marynie?

Źródło: http://sportklub.pl/?p=9755
Ostatnio edytowane przez śledziu : 08.09.2011 o godz. 00:01.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.09.2011, 06:32
śledziu napisał(a):Wyświetl post
Ej właśnie oglądałem reklamę na SportKlub i podobno widzowie tego kanału mają walkę za darmo. Tak się reklamują. Sprawdziłem na http://cyfraplus.pl/program.html i jak ustawicie datę 10.09.2011 i kanały sportowe a potem program stacji SportKlub to widnieje tam : 20:30 "Tomasz Adamek - Witalij Kliczko - konfrontacja". Orientuje się ktoś czy to faktycznie będzie walka, czy jakieś studio ględzenia o dupie Marynie?

Wydaje mi się, że to będzie gadanie o czym świadczy ten fragment:
Cytat:
Porównaj swoje oczekiwania co do przebiegu i wyniku walki z opiniami ekspertów – Agnieszki Rylik i Alberta Sosnowskiego w programie „Adamek vs Kliczko – konfrontacja „
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.09.2011, 08:06
Posiadacze TV Sat i abonenci kablówek retransmitujących sygnał RTL
mogą kupować piwo i chipsy:

Cytat:
- Chcę uspokoić wszystkich kibiców w Polsce. Nie zamierzamy w jakikolwiek sposób kodować transmisji z tej walki. Takie coś jest niedopuszczalne, nie pozwala na to prawo europejskie - zapewnia rzecznik stacji RTL Matthias Bolhoefer.
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.09.2011, 08:29
śledziu napisał(a):Wyświetl post

Patrzyłem na program SportKlub-u w UPC, niestety ten program kończy sie równo o 23:00 czyli przed walką.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Martinez
Member

Stary 08.09.2011, 08:33
Rozumie że Cyfra Plus zakoduje RTL? Cały czas liczę na to iż nie, no ale chyba będzie trzeba oglądać walkę gdzieś w necie...
Odpowiedz cytując
tropik
Member

Od: 07.2011

Stary 08.09.2011, 09:53
Jeżeli C+ zakoduje sygnał, będzie robiła to BEZPRAWNIE. W momencie podpisywania umowy z C+ kanał RTL widniał tam jako kanał otwarty i taki powinien obowiązywać na czas trwania umowy.
Odpowiedz cytując
Martinez
Member

Stary 08.09.2011, 10:33
Chyba, że to RTL zakoduje sygnał, a z tego co czytałem, jest to prawdopodobne... podobnie było z walką Kliczki i Sosnowskiego.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 08.09.2011, 10:35
Chodzi Wam o program RTL Schweiz? Tam ma być walka? Sorry, że pytam. Nie mam czasu przeglądać tematu.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 08.09.2011, 10:55
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Chodzi Wam o program RTL Schweiz? Tam ma być walka? Sorry, że pytam. Nie mam czasu przeglądać tematu.
Tak to jest ten kanał. Sygnał to moglaby blokowac stacja RTL ale jak juz ktos przytoczył tutaj wypowiedz rzecznika stacji RTL-u nie zrobia tego. Zreszta nawet jakby to zrobili to tylko z Hotbirda - na Astrze normalnie by działał.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.09.2011, 10:57
Na Cyfrze+ RTL znajduje się na kanale 202
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.09.2011, 12:29
Kurcze, czyli wygląda na to, że pozostaje mi Sopcast (mam nadzieję, że tam ktoś będzie transmitował). To jest chore, co się dzieje w tym kraju. Walka stulecia, a oni sobie w kulki lecą.
Odpowiedz cytując
śledziu
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.09.2011, 12:34
Pewnie to mało istotna informacja, ale aby móc wykupić w cyfrze walkę wystarczy mieć dekoder HD lub PPV HD. No ale 40 zeta za walkę przy ich chorych/wysokich abonamentach to jest policzek dla klientów. Całe szczęście nasi zachodni sąsiedzi to kraj cywilizowany i szanujący prawa obywateli. U nas najważniejszy jest interes tych "wielkich".
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.09.2011, 12:51
To, co odjebały polskie stacje z walką Adamka to istna paranoja. Naprawdę, w życiu nie spodziewałem się, że - aby obejrzeć walkę polskiego Mistrza Świata z ukraińskim Mistrzem świata, o mistrzowski pas w najważniejszej kategorii wagowej, która odbędzie się w Polsce - będę musiał załączyć niemiecki RTL. Szok! Wszystkie wcześniejsze walki Adamka, Michalczewskiego (od kiedy zaczął walczyć dla "Polski"), Włodarczyka, Sosnowskiego czy Gołoty, zawsze leciały w jakiejś polskiej stacji. Zawsze Polsat, TVP czy nawet chyba zdarzało się TVN dawały nam możliwość zobaczenia w kanale otwartym jeśli nie całej gali, to przynajmniej walki wieczoru. Swego czasu, pamiętam jak oglądałem Gołotę z Riddickiem Bowe w HBO. Owszem, stacja płatna, ale dostępna dla szerszej publiki i ... nie wymagała dodatkowej opłaty za "chwilę przyjemności" w postaci 40 zł...
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 08.09.2011, 13:53
Czyli z tego co piszecie można wywnioskować , RTL normalnie będzie śmigał na Hot Birdzie na kanale 202 C+ Bo jeśli zakodują to Polacy , to złamią prawo a RTL zapowiedział że kodował nie będzie. Czyli jednym słowem - ZŁODZIEJE z C+ gówno zarobią !!!!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 08.09.2011, 15:30
Eurosport opisał wszystko czarno na białym:

http://www.eurosport.pl/boks/adamek-...89/story.shtml

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
To, co odjebały polskie stacje z walką Adamka to istna paranoja.
Cytat:
żądanych przez Kliczkę 40 zł za pay-per-view.
To Kliczce od...bało a nie polskim stacjom.
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 08.09.2011 o godz. 15:33.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.09.2011, 15:34
Widze, że my Polacy nigdy nie wyzbędziemy się komunistycznych zapędów. Myślicie, ze Cyfra+ za darmo dostała prawa do walki, że teraz może ją sobie charytatywnie puszczać? Widocznie wyliczyli, że puszczenie w paśmie "otwartym" nie zwróci im kosztów dlatego postanowili zrobić to co zrobili. Teraz są dwie możliwości, albo ludzie kupią te PPV i dzięki temu goście z C+ wyjdą na swoim albo wręcz przeciwnie. Prawa rynku. Nie wiem skąd poczucie, że należy wam się możliwość oglądnięcia tej walki za darmo (prędzej pretensje do TVP bo ona ma w obowiązku puszczać takie wydarzenia ale to temat na inną rozmowe).

Nie mówiąc, że śmieszny jest ktoś kto twierdzi, że taką zagrywką C+ nie "szanuje praw obywateli". Ponadto wydaje mi się, że podczas walki Haye-Klitscho w Anglii była identyczna sytuacja (chociaż ręki nie dałbym sobie uciąć).

Jeżeli chodzi o dostępność RTL to ja osobiście nie jestem taki pewien. Pewnie Cyfra ich zakoduje i tyle. Jestem ciekawy czy faktycznie w umowie gwarantuje Tobie dostępność tego akurat kanału bo szczerze mówiąc wątpie.

Pamiętam jak Lige Mistrzów mi kiedyś tak samo zakodowali bo chciałem na jakimś włoskim kanale oglądnąć.

PS. Napiszcie jeszcze do Adamka żeby zrzekł się swojej gaży, żebyście mogli oglądnąć bo niby co to za różnica kto ma zapierd**** charytatywnie?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.09.2011, 15:45
Ja w UPC nie mam RTL, wiec zostaje net. Pewnie beda transmisje w super jakosci, wiec nie ma co sie stresowac .
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 08.09.2011, 15:48
Gdyby cena wynosiła powiedzmy 10-15 zł nikomu by się nie chciało kombinować. Jak zwykle pazerność nie popłaca. Większość oglądnie w necie albo w knajpie.
40 zł za niszowy w Polsce sport to trochę "optymistyczna" cena.
Przekładając na podwórko piłkarskie - już widzę komplet pod kasami przed meczem powiedzmy z Legią gdyby cenę ustalono na np 300 zł.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 08.09.2011, 15:55
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Widze, że my Polacy nigdy nie wyzbędziemy się komunistycznych zapędów. Myślicie, ze Cyfra+ za darmo dostała prawa do walki, że teraz może ją sobie charytatywnie puszczać? Widocznie wyliczyli, że puszczenie w paśmie "otwartym" nie zwróci im kosztów dlatego postanowili zrobić to co zrobili. Teraz są dwie możliwości, albo ludzie kupią te PPV i dzięki temu goście z C+ wyjdą na swoim albo wręcz przeciwnie. Prawa rynku. Nie wiem skąd poczucie, że należy wam się możliwość oglądnięcia tej walki za darmo (prędzej pretensje do TVP bo ona ma w obowiązku puszczać takie wydarzenia ale to temat na inną rozmowe).

Nie mówiąc, że śmieszny jest ktoś kto twierdzi, że taką zagrywką C+ nie "szanuje praw obywateli". Ponadto wydaje mi się, że podczas walki Haye-Klitscho w Anglii była identyczna sytuacja (chociaż ręki nie dałbym sobie uciąć).

Jeżeli chodzi o dostępność RTL to ja osobiście nie jestem taki pewien. Pewnie Cyfra ich zakoduje i tyle. Jestem ciekawy czy faktycznie w umowie gwarantuje Tobie dostępność tego akurat kanału bo szczerze mówiąc wątpie.

Pamiętam jak Lige Mistrzów mi kiedyś tak samo zakodowali bo chciałem na jakimś włoskim kanale oglądnąć.

PS. Napiszcie jeszcze do Adamka żeby zrzekł się swojej gaży, żebyście mogli oglądnąć bo niby co to za różnica kto ma zapierd**** charytatywnie?
A abonamentu ca Cyfrę nie płacimy Jak masz za dużo pieniędzy to stul dziub i się nie odzywaj !
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
eMAGieIKa
Member

Od: 05.2006

Stary 08.09.2011, 16:40
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Eurosport opisał wszystko czarno na białym:

http://www.eurosport.pl/boks/adamek-...89/story.shtml

To Kliczce od...bało a nie polskim stacjom.

No to teraz ja juz nic nie rozumiem. Na tej stronie co podales, pod Cyfrowy Polsat, jest napsiane ze nie ma na nim RTL, a dzisiaj specjalnie patrzylem i jest tam RTL. Dokladnie mialem go na kanale 418. Chyba ze to nie chodzi o zwykly RTL ?
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 08.09.2011, 17:00
pipki - zamiast się zastanawiać czy będzie na RTL-u zwykłym, kodowanym, czy z lektorem niemieckim <LOL> , czy może jednak na necie...

w multikinie macie tę walkę na żywo . Bilet za 39 zł - tani nie jest, no ale kuźwa.... żadna plazma nie odda Ci tych emocji co prawdziwe kino i tłum facetów dookoła znieczulonych piwskiem ;-)

pytanie takie - 21:00 początek ' SHOW ' . A walka wieczoru co , 23;30 ?

Czy trochę wcześniej ?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 08.09.2011, 17:24
Wole zatrzymac 40zl na prezent dla dziewczyny niz wydawac na walke bokserska. Mnie zadowoli niemiecki komentarz a nawet chinski
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 08.09.2011, 17:32
no spoko - ja mam UPC , kablówkę i nie mam RTL-u.
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 08.09.2011, 18:29
labtec napisał(a):Wyświetl post
pytanie takie - 21:00 początek ' SHOW ' . A walka wieczoru co , 23;30 ?

Czy trochę wcześniej ?
Około 23,00 ma się rozpocząć z tego co mi wiadomo
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów