The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2011, 16:17
miodzio napisał(a):Wyświetl post

pablo92TSW, może uaktualnienie potrzebuje także najnowszego patcha?

Mam patcha 10.3 nowszego nie ma na cmrev
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 03.09.2011, 16:45
Ja miałem podobny problem w FM11, gdy pomimo instalacji najnowszego patcha, gra nie widziała uaktualnień. Tak się działo, kiedy instalowałem tylko najnowszą wersję pomijając poprzednie patche. Spróbuj albo jeszcze raz zainstalować wersję 10.3 patcha, jeżeli to nie pomoże, to chyba tylko reinstalka gry i wgrywanie patchy po kolei.
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.09.2011, 18:11
Pytanie,czy ktoś grając Wisłą starał się pozystać belaida ? tijani belaid ,zajebisty rozgrywający,gra w słabym klubie,zarabia mało,a nie chce do Wisy przyjść mimo awansów rok w rok do LM obecnie 3 sezon. Komus udalo sie go pozyskać
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.09.2011, 18:46
Ja nawet o nim nie słyszałem jak dasz radę to wrzuć screena z jego profilem
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Stary 03.09.2011, 19:52
Też pierwsze słyszę. Ale wielu jest piłkarzy którzy pomimo większej renomy naszego klubu nie chcą do nas przyjść :}
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 03.09.2011, 22:06
Ja właśnie zacząłem sobie grać Wisełką i pozwolę sobie wrzucić screena z wynikami (jeden jest szczególnie interesujący).
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.09.2011, 14:34
zacząłem grę Podbeskidziem ściagnąłem z wolnego Gancarczyka ,Gorawskiego, Chinyamę,Madeja,Łobodzińskiego i jeszcze kilku innych zgłosiłem wszystkich zawodników przychodzi 1kolejka i mecz z ŁKSem i sie okazuje że nie mogą grać bo nie zostali zgłoszeni bug czy jak?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.09.2011, 18:01
kolega gra teraz na nowym updacie i bez problemowo ściągnął darmowego Tijjaniego Bellaida.

Screena nie wrzuce, ale przyspieszenie,szybkosc,drybling, technika bodajże rzuty wolne tutaj oscyluje koło 20.
Opłaca sie go kupic, chwile pograc i sprzedać za pare baniek.

E:kabat -? Ja uzywam zwykłego które wyszło na początku, sciagnąłem z torrenta albo chomikuj.pl juz nie pamiętam.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.09.2011 o godz. 18:17.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 04.09.2011, 18:14
Jest dostepne spolszczenie do FM'a 2011 z patchem 11.3 ?

z gory Bóg Zapłać
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Stary 04.09.2011, 18:42
Patch nie potrzebuje nowego spolszczenia, wystarczy to stare ;]
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 04.09.2011, 18:55
A gra ktoś jeszcze w cm 03/04? Jak dla mnie najlepszy menager, nie za dużo szczegółów, a mimo wszystko można pograć. U mnie do tej pory jest na komputerze, i raz na jakieś pół roku zaczynam grać jakąś nową drużyną.

Obecie Cardiff sezon 2010/11 chyba, zaczynałem na drugim poziomie rozgrywek i miałem się utrzymać. W 1 sezonie 5 miejsce, w drugim awans z pierwszego miejsca, potem pare sezonów koło 10-14 miejsca w Premiership i teraz 2 raz z rzedu vicemistrzostwo (+1 raz puchar Anglii, raz puchar ligi, raz Puchar Uefa, raz Puchar Intertoto). Newcastle w ostatnich 7 sezonach 7 mistrzostw, 3 razy LM, 3 razy Puchar Anglii i 4 razy Puchar Ligi i nie ma jak z nimi wygrać.

Zna ktoś tam jakieś talenty które się pojawiają później w grze?

edit/ miodzio, ja grałem własnie w 03/04, potem w cm 4, fm 2005, 2006, potem jeszcze jednego ale juz nie wiem którego i potem w ostatniego i jakoś żaden mi nie podszedł tak jak pierwszy. Po kilku latach odpuszczenia Fm jak właczyłem ostatniego to po pierwszym sezonie zrezygnowałem. Zdecydowałem, że troszke za bardzo rozbudowali Fm w ciagu tych kilku lat. Dla ludzi którzy grali co rok w nowego pewnie nie ma takiej różnicy i radzą sobie bez problemów, ale ja jednak wole grać w coś starszego.
Powód: ee
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 04.09.2011 o godz. 20:12.
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Stary 04.09.2011, 19:43
Ja do dziś bardzo cenię sobie CM'a 4. Przy tej edycji spędziłem chyba najwięcej czasu :]
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 05.09.2011, 15:43
KO panowie wszystko gra tylko nie wiem czemu 4 razy muszę rejestrować zawodników przed sezonem.Mój zespół wzmocnili Chinyama,Giza ,Szala,Łobodziński,Jop,Kasprzik,Gorawski,Madej ,Gancarczyk.po 3kolejkach zwolniłem asytenta tymczasowo na nowego zatrudniłem Dziekanowskiego.W między czasie do reprezentacji która objąłem zawitał Bakerro jako asystent Młynarczyk jako trener bramkarzy a także Hernani i Sotirović który w debiucie z Kamerunem strzelił 2 bramki.A przy okazji może ktoś zapodać jakiś dobrych trenerów pierwszego zespołu(mogą być obcokrajowcy) do bejaminka z Esktraklasy tj Podbeskidzia?
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.09.2011, 13:20
Powoli zaczynam przygodę z FM i mam mały problem.
Ściągnałem nową baze danych z cmrev,wgrałem do folderu editor data i teraz pytanie,jak mam ja uaktualnić w grze ?

Jest szansa zrobic to z save'a ,czy muszę od nowa gre zaczynac ?

pozdrawiam
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 06.09.2011, 16:41
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Powoli zaczynam przygodę z FM i mam mały problem.
Ściągnałem nową baze danych z cmrev,wgrałem do folderu editor data i teraz pytanie,jak mam ja uaktualnić w grze ?

Jest szansa zrobic to z save'a ,czy muszę od nowa gre zaczynac ?

pozdrawiam
Musisz od nowa wszystko zaczynać.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 07.09.2011, 15:30
mam pytanie czy taktyki z FM10 podchodzą pod FM 11
Odpowiedz cytując
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 07.09.2011, 15:52
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie czy taktyki z FM10 podchodzą pod FM 11
Tak, ja gram w FM11 taktyką z FM10
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.09.2011, 19:14
Pierwszy raz chce coś takiego zrobić jak dam w wyborze lig wezmę na tylko podgląd to będę widział dalej zawodników grających w danej lidze? np.Turecka? i w danych klubach ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 08.09.2011, 08:11
Sevi FM 2011zarzuć screena z Giggsem i Lechią jak możesz
http://img31.imageshack.us/img31/8708/beztytuuehh.jpg
Chcą zwolnić Kafarskiego
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 08.09.2011, 15:21
mam pytanie grał ktoś na nowym uaktualnieniu do FM 11 z cmrev? gram Podbeskidziem do którego zawitali min.Chinyama,Łobo,Szala,Madej,Wichniarek,Giza,Gora wski,Jop.Aktualnie mój team zajmuje 7 miejsce po rundzie jesiennej wyprzedzając m.in.Widzew,Koronę,Jagiellonię,Cracovię,ŁKS i Lechię.O dziwo od samego początku rundy to nie Cracovia ani ŁKS tylko Lechia mimo hokejowych wyników (ostatni mecz mojego teamu z Lechia zakończony remisem 4-4) okupuje ostatnie miejsce w tabeli.W reprezentacji Frankowski strzelił 3 bramki doznał kontuzji izakończył karierę po meczu z Koreą Płn.a Lech i Wisła postanowiły wycofać z powodu jakiegoś konfliktu z którymś z trenerów sztabu biało czerwonych ze składu reprezntacji swoich zawodników,Małeckiego,Wilka(Wisła) Wilka,Murawskiego(Lech)Tylko nie wiem czy te hokejowe wyniki porażka mojego teamu z Wisłą 4-1 , wygrana z Legią 4-2 i to wycofanie ze składu reprezantacji powołanych zawodników to bug czy jak
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 08.09.2011 o godz. 15:29.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.09.2011, 15:41
nie bug. Pewnie poprosil iCię,zeby zaowdnicy grali tylko 45 minut, a Ty zagrales nimi w jakims meczu dluzej niz owy limit. Jest to zwykla rzecz, ktora moze sie przytrafic kazdemu selekcjonerowi w FMie

hokejowe wyniki to wynik zbyt ofensywnej taktyki dwoch zespolow, a zwlaszcza slabszych druzyn jak Podbeskidzie czy Lechia [tak, w FMe jest ona slaba druzyna].
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 08.09.2011, 15:57
jonaf możliwe a przy okazji może ktoś zapodać kilka nazwisk na 1 trenera zespołui trenera siłowego do benjaminka ekstraklasy.Mile widziane zgaraniczne nazwiska
Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.09.2011, 16:23
Mam pytanie - gdzie znajde uaktualnienie składów na ten sezon do FM2010 ? Widzialem, ze Pablo cos wyzej o tym pisal, ale nie moglem tego znaleźć na cmrev
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 09.09.2011, 15:19
Skończyłem właśnie trzeci sezon Wisłą, chyba najbardziej udany ze wszystkich i po ostatnim meczu ligowym, po ogłoszeniu wakacji gdy chcę kontynuować grę wyskakuje mi taki oto błąd http://imageshack.us/photo/my-images/849/svreen.jpg/ i gra się wyłącza. Niestety urlop nic tu nie daję.
Jakieś rady? miał ktoś z Was coś podobnego
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.09.2011, 16:02
Niestety ja nie miałem nic z takich rzeczy może spróbuj usunąć ten plik crash dumbs może to pomoże
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 10.09.2011, 13:19
Mam dylemata w Podbeskidziu zbudowałem w ciągu1 okienka podczas 1 sezonu 11stke która miała za zadanie walczyć o utrzymanie a nieoczekiwanie obecnie znajduje sie w pierwszej 10tce przed okienkiem zimowym było 13 miejsce. Po wygranej z Ruchem 2:1 Podbeskidzie jest blisko pierwszej 5tki dokładnie zajmuje 7 miejsce.Teraz po wygranej z Ruchem dostałem propozycję z Wisły(3miejsce) gdzie miałbym zastąpić Holendra.Zastanawiam sie czy przyjąć więc poprosiłem żeby dali czas do końca sezonu.Aktualnie Wisłę prowadzi Moskal jako asystent brak jakiegokolwiek nowego lub tymczasowego menadżera w Wiśle bug czy jak
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Stary 10.09.2011, 15:01
Lupo napisał(a):Wyświetl post
Skończyłem właśnie trzeci sezon Wisłą, chyba najbardziej udany ze wszystkich i po ostatnim meczu ligowym, po ogłoszeniu wakacji gdy chcę kontynuować grę wyskakuje mi taki oto błąd http://imageshack.us/photo/my-images/849/svreen.jpg/ i gra się wyłącza. Niestety urlop nic tu nie daję.
Jakieś rady? miał ktoś z Was coś podobnego
Gdzieś 2 strony temu pojawiło się kilka postów na temat tego błędu. Nie ma jakiejś uniwersalnej zasady. Np mi po 2 sezonach w Leeds United też wywaliło i nie dało się tego w żaden sposób obejść... ach, jak mi szkoda tamtej drużyny.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 11.09.2011, 14:01
Sevi nie wiem jak u ciebie ale u mnie Kafarskiego zwolnili po 1szym sezonie miałem objąć po nim statnowisko ale dostałem propozycję z Wisły przed ostatnim ligowym meczem mego Podbeskidzia z...Wisłą. Co do Podbeskidzia to zawojowało ligę zajmując ostatecznie 8 miejsce w tabeli pozostawiąjąc w tyle takie potęgi jak Śląsk,ŁKS,Cracovie,Ruch,Zagłębie,Górnik,Jagielloni ę,Lechię Jagiellonia i Lechia zawitały do I ligi natomiast Wisła zajęła 3 miejsce
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 11.09.2011, 14:38
Sevi nie wiem jak u ciebie ale u mnie Kafarskiego zwolnili po 1szym sezonie miałem objąć po nim statnowisko ale dostałem propozycję z Wisły przed ostatnim ligowym meczem mego Podbeskidzia z...Wisłą. Co do Podbeskidzia to zawojowało ligę zajmując ostatecznie 8 miejsce w tabeli pozostawiąjąc w tyle takie potęgi jak Śląsk,ŁKS,Cracovie,Ruch,Zagłębie,Górnik,Jagiellonię,Lechię Jagiellonia i Lechia zawitały do I ligi natomiast Wisła zajęła 3 miejsce
Czujesz się dobrze?
Przestałem dzisiaj w tą grę grywać, gdy prowadząc 4-1 po 70 minutach z Górnikiem grając Lechią mając przewagę w posiadaniu piłki 62%-38%, strzałów Górnik miał jak na lekarstwo w przeciwieństwie do mojego zespołu to i tak zdołali wyrównać na 4-4 po 3 golach ... Zahorskiego, który po 10 kolejkach ma 11 goli i średnią ocen 7,86. Królem asyst jest Przybylski (8), a liderem jest Amica która wygrała WSZYTSKIE(!) mecze.

GDZIE W TEJ GRZE LOGIKA?
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 12.09.2011, 17:47
Piotson czuje się bardzo dobrze co prawda nie jestem zapalonym FM maniakiem jak ty bo grywam tylko w weekendy .Aczkolwiek zawsze możesz sie przerzucić na FIFE Menager czy jakoś tak chcesz logiki to zagraj w szachy w futbolu liczy się dobra taktyka i zgranie nie logika zresztą w futbolu wszystko jest możliwe.Chociaż jak zagrałem pierwszy sezon Podbeskidziem to też miałem hokejowe wyniki.Na koniec sezonu okazało sie że 4 moich zawodników było najlepszymi strzelcami Łobodziński ,Sikora ,Chinyama i Izraelczyk kolega Bitona i Meliksona z reprezentacji nazwiska dokładnie nie pamiętam.Największa porażka mojego reprezntacyjnego teamu biało czerwonych z Francja 0:5
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów