|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ja miałem podobny problem w FM11, gdy pomimo instalacji najnowszego patcha, gra nie widziała uaktualnień. Tak się działo, kiedy instalowałem tylko najnowszą wersję pomijając poprzednie patche. Spróbuj albo jeszcze raz zainstalować wersję 10.3 patcha, jeżeli to nie pomoże, to chyba tylko reinstalka gry i wgrywanie patchy po kolei.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pytanie,czy ktoś grając Wisłą starał się pozystać belaida ? tijani belaid ,zajebisty rozgrywający,gra w słabym klubie,zarabia mało,a nie chce do Wisy przyjść mimo awansów rok w rok do LM obecnie 3 sezon. Komus udalo sie go pozyskać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja nawet o nim nie słyszałem
jak dasz radę to wrzuć screena z jego profilem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też pierwsze słyszę. Ale wielu jest piłkarzy którzy pomimo większej renomy naszego klubu nie chcą do nas przyjść :}
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ja właśnie zacząłem sobie grać Wisełką i pozwolę sobie wrzucić screena z wynikami (jeden jest szczególnie interesujący).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
zacząłem grę Podbeskidziem ściagnąłem z wolnego Gancarczyka ,Gorawskiego, Chinyamę,Madeja,Łobodzińskiego i jeszcze kilku innych zgłosiłem wszystkich zawodników przychodzi 1kolejka i mecz z ŁKSem i sie okazuje że nie mogą grać bo nie zostali zgłoszeni bug czy jak
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kolega gra teraz na nowym updacie i bez problemowo ściągnął darmowego Tijjaniego Bellaida.
Screena nie wrzuce, ale przyspieszenie,szybkosc,drybling, technika bodajże rzuty wolne tutaj oscyluje koło 20. Opłaca sie go kupic, chwile pograc i sprzedać za pare baniek. E:kabat -? Ja uzywam zwykłego które wyszło na początku, sciagnąłem z torrenta albo chomikuj.pl juz nie pamiętam.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.09.2011 o godz. 18:17.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jest dostepne spolszczenie do FM'a 2011 z patchem 11.3 ?
z gory Bóg Zapłać ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Patch nie potrzebuje nowego spolszczenia, wystarczy to stare ;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A gra ktoś jeszcze w cm 03/04? Jak dla mnie najlepszy menager, nie za dużo szczegółów, a mimo wszystko można pograć. U mnie do tej pory jest na komputerze, i raz na jakieś pół roku zaczynam grać jakąś nową drużyną.
Obecie Cardiff sezon 2010/11 chyba, zaczynałem na drugim poziomie rozgrywek i miałem się utrzymać. W 1 sezonie 5 miejsce, w drugim awans z pierwszego miejsca, potem pare sezonów koło 10-14 miejsca w Premiership i teraz 2 raz z rzedu vicemistrzostwo (+1 raz puchar Anglii, raz puchar ligi, raz Puchar Uefa, raz Puchar Intertoto). Newcastle w ostatnich 7 sezonach 7 mistrzostw, 3 razy LM, 3 razy Puchar Anglii i 4 razy Puchar Ligi i nie ma jak z nimi wygrać. Zna ktoś tam jakieś talenty które się pojawiają później w grze? edit/ miodzio, ja grałem własnie w 03/04, potem w cm 4, fm 2005, 2006, potem jeszcze jednego ale juz nie wiem którego i potem w ostatniego i jakoś żaden mi nie podszedł tak jak pierwszy. Po kilku latach odpuszczenia Fm jak właczyłem ostatniego to po pierwszym sezonie zrezygnowałem. Zdecydowałem, że troszke za bardzo rozbudowali Fm w ciagu tych kilku lat. Dla ludzi którzy grali co rok w nowego pewnie nie ma takiej różnicy i radzą sobie bez problemów, ale ja jednak wole grać w coś starszego. Powód: ee
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 04.09.2011 o godz. 20:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja do dziś bardzo cenię sobie CM'a 4. Przy tej edycji spędziłem chyba najwięcej czasu :]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KO panowie wszystko gra tylko nie wiem czemu 4 razy muszę rejestrować zawodników przed sezonem.Mój zespół wzmocnili Chinyama,Giza ,Szala,Łobodziński,Jop,Kasprzik,Gorawski,Madej ,Gancarczyk.po 3kolejkach zwolniłem asytenta tymczasowo na nowego zatrudniłem Dziekanowskiego.W między czasie do reprezentacji która objąłem zawitał Bakerro jako asystent Młynarczyk jako trener bramkarzy a także Hernani i Sotirović który w debiucie z Kamerunem strzelił 2 bramki.A przy okazji może ktoś zapodać jakiś dobrych trenerów pierwszego zespołu(mogą być obcokrajowcy) do bejaminka z Esktraklasy tj Podbeskidzia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Powoli zaczynam przygodę z FM i mam mały problem.
Ściągnałem nową baze danych z cmrev,wgrałem do folderu editor data i teraz pytanie,jak mam ja uaktualnić w grze ? ![]() Jest szansa zrobic to z save'a ,czy muszę od nowa gre zaczynac ? pozdrawiam ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie czy taktyki z FM10 podchodzą pod FM 11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pierwszy raz chce coś takiego zrobić jak dam w wyborze lig wezmę na tylko podgląd to będę widział dalej zawodników grających w danej lidze? np.Turecka? i w danych klubach ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Chcą zwolnić Kafarskiego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie grał ktoś na nowym uaktualnieniu do FM 11 z cmrev
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 08.09.2011 o godz. 15:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nie bug. Pewnie poprosil iCię,zeby zaowdnicy grali tylko 45 minut, a Ty zagrales nimi w jakims meczu dluzej niz owy limit. Jest to zwykla rzecz, ktora moze sie przytrafic kazdemu selekcjonerowi w FMie
hokejowe wyniki to wynik zbyt ofensywnej taktyki dwoch zespolow, a zwlaszcza slabszych druzyn jak Podbeskidzie czy Lechia [tak, w FMe jest ona slaba druzyna]. ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie - gdzie znajde uaktualnienie składów na ten sezon do FM2010 ? Widzialem, ze Pablo cos wyzej o tym pisal, ale nie moglem tego znaleźć na cmrev
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Skończyłem właśnie trzeci sezon Wisłą, chyba najbardziej udany ze wszystkich i po ostatnim meczu ligowym, po ogłoszeniu wakacji gdy chcę kontynuować grę wyskakuje mi taki oto błąd http://imageshack.us/photo/my-images/849/svreen.jpg/ i gra się wyłącza. Niestety urlop nic tu nie daję.
Jakieś rady? miał ktoś z Was coś podobnego |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Niestety ja nie miałem nic z takich rzeczy może spróbuj usunąć ten plik crash dumbs może to pomoże
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam dylemata w Podbeskidziu zbudowałem w ciągu1 okienka podczas 1 sezonu 11stke która miała za zadanie walczyć o utrzymanie a nieoczekiwanie obecnie znajduje sie w pierwszej 10tce przed okienkiem zimowym było 13 miejsce. Po wygranej z Ruchem 2:1 Podbeskidzie jest blisko pierwszej 5tki dokładnie zajmuje 7 miejsce.Teraz po wygranej z Ruchem dostałem propozycję z Wisły(3miejsce) gdzie miałbym zastąpić Holendra.Zastanawiam sie czy przyjąć więc poprosiłem żeby dali czas do końca sezonu.Aktualnie Wisłę prowadzi Moskal jako asystent brak jakiegokolwiek nowego lub tymczasowego menadżera w Wiśle bug czy jak
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sevi nie wiem jak u ciebie ale u mnie Kafarskiego zwolnili po 1szym sezonie miałem objąć po nim statnowisko ale dostałem propozycję z Wisły przed ostatnim ligowym meczem mego Podbeskidzia z...Wisłą. Co do Podbeskidzia to zawojowało ligę zajmując ostatecznie 8 miejsce w tabeli pozostawiąjąc w tyle takie potęgi jak Śląsk,ŁKS,Cracovie,Ruch,Zagłębie,Górnik,Jagielloni ę,Lechię Jagiellonia i Lechia zawitały do I ligi natomiast Wisła zajęła 3 miejsce
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Przestałem dzisiaj w tą grę grywać, gdy prowadząc 4-1 po 70 minutach z Górnikiem grając Lechią mając przewagę w posiadaniu piłki 62%-38%, strzałów Górnik miał jak na lekarstwo w przeciwieństwie do mojego zespołu to i tak zdołali wyrównać na 4-4 po 3 golach ... Zahorskiego, który po 10 kolejkach ma 11 goli i średnią ocen 7,86. Królem asyst jest Przybylski (8), a liderem jest Amica która wygrała WSZYTSKIE(!) mecze. GDZIE W TEJ GRZE LOGIKA? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piotson czuje się bardzo dobrze co prawda nie jestem zapalonym FM maniakiem jak ty bo grywam tylko w weekendy .Aczkolwiek zawsze możesz sie przerzucić na FIFE Menager czy jakoś tak chcesz logiki to zagraj w szachy w futbolu liczy się dobra taktyka i zgranie nie logika zresztą w futbolu wszystko jest możliwe.Chociaż jak zagrałem pierwszy sezon Podbeskidziem to też miałem hokejowe wyniki.Na koniec sezonu okazało sie że 4 moich zawodników było najlepszymi strzelcami Łobodziński ,Sikora ,Chinyama i Izraelczyk kolega Bitona i Meliksona z reprezentacji nazwiska dokładnie nie pamiętam.Największa porażka mojego reprezntacyjnego teamu biało czerwonych z Francja 0:5
|
|
|