The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2011, 12:39
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jak Małecki taki superwiślak to niech teraz pojedzie z kibicami do Poznania i prowadzi doping.
Moderator Wiślackiego forum nie wie że sektor w Poznaniu jest zamknięty?

Cytat:
Piłkarz gra i nie wypowiada się o sprawach kibicowskich.
To samo tyczy się moderatora.

MCX napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobrze, że zawieszenie przypada na mecz z Lechem, a nie Podbeskidziem czy ŁKS-em, bo Małecki to odczuje.
Jeśli ktoś to odczuje to tylko serwer tego forum podczas meczu bo wielce prawdopodobne że nie wytrzyma przeciążenia z powodu "ku ew i ch ji" jakie będą leciały w jego trakcie. Kara jeśli w kogoś jest wymierzona to w Wisłę, zespół który Basałaj notabene którego jest prezesem osłabił przed bardzo ważnym meczem.
Ostatnio edytowane przez element : 07.09.2011 o godz. 12:46.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 07.09.2011, 12:40
Bart napisał(a):Wyświetl post
Żenujące janusze siedzą na tym forum. Dobrze że kumaci już tu nie zaglądają ale dla was to dobrze. Możecie gdzieś się wyszaleć - w internecie. Zapraszam pod gniazdo, każdego kto ma pretensje do Nas (prawdziwych Wiślaków) czy Patryka to na pewno wyjaśnimy wszystkie wasze problemy

Bez odbioru
Czy na miano Prawdziwego Wiślaka to trzeba zdać jakiś egzamin? Czy się zdobywa zdolności? Muszę zajrzeć jakie są wymagania i kto je ustala. Napiszę do Małeckiego może.

Żenujące, żenujące jest to dzielenie kibiców.

Piłka nożna to jest jednak w pewnym sensie przede wszystkim rozrywka, ważne, żeby o tym pamiętać.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 07.09.2011 o godz. 12:43.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 07.09.2011, 12:43
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
Czy na miano Prawdziwego Wiślaka to trzeba zdać jakiś egzamin? Czy się zdobywa zdolności? Muszę zajrzeć jakie są wymagania i kto je ustala. Napiszę do Małeckiego może.

Żenujące, żenujące jest to dzielenie kibiców.
Prawdziwym Wiślakiem jest ten, który gwiżdże, obraża własnych piłkarzy oraz popiera Basałaja/Tuska i tych, którzy zachowywali się skandalicznie na Lechii?
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 07.09.2011 o godz. 12:46.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.09.2011, 12:46
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Prawdziwym Wiślakiem jest ten, który gwiżdże i obraża własnych piłkarzy oraz popiera Basałaja/Tuska?
czyli Prawdziwy Wiślak nie gwiżdze na np. piłkarza który swoją postawą hańbi dobre imię Wisły Kraków?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 07.09.2011, 12:47
Prawdziwym Wiślakiem jest ten, który gwiżdże i obraża własnych piłkarzy oraz popiera Basałaja/Tuska?
A Ty zaś z tym Tuskiem, no ja je*bie.

Gwizdy a obrażanie to dwie różne sprawy. Nieraz pamiętam, jak po słabych meczach nawet z X było zapodawane 'Wisła grać, kur... mać'.
A szczerze nie cierpię ludzi, którzy rzucają jobami w jakiegokolwiek Wiślaka, choćby to był Łobodziński czy Branco.
ale
Gdyby było widać, że w meczu z Lechią Wisła zapierdzielała i przegrała pomimo walki, tak jak notabene chce wasz i nasz idol Reyman, to nikt nie miałby prawa wyjśc ze stadionu niezadowolony. A gwizdy to sposób okazania niezadowolenia, oczywiście może i mogliby siedzieć cicho kibice i po prostu wyjść, ale już wysyłąnie ich na Pasy ze strony człowieka, który tak naprawdę w Wiśle jeszcze nie jest nikim, to przegięcie pały.

I dodam jeszcze, że jestem z D i nie gwizdałem.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 07.09.2011 o godz. 12:50.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.09.2011, 12:51
Zdecydowanie to jest wina Basałają, to w ogóle trzeba mieć nie równo pod sufitem żeby Małeckiego do Wisły sprowadzić Cupiał może mu tego nie wybaczyć.
Fajną dyskusje prowadzicie, jedni o zachowaniu Małeckiego drudzy o zachowaniu kibiców, pikniki na E, fanatycy na C. Ja jak krytykuje zachowanie zarówno kibiców gwiżdżących jak i wypowiedź Małego to gdzie jest moje miejsce.
Odpowiedz cytując
bomber85
Member

Od: 09.2010

Stary 07.09.2011, 12:52
Może w najbliższych dniach spotkam Małeckiego na Radzikowskiego, to powiem mu kulturalnie kilka słów od "części kibiców" co myślą obecnie o nim. Osobiście postrzegam Wisłe jako całość, a małecki jest tylko małym trybem do wymiany, które powoduje niestabilna prace silnika.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.09.2011, 13:00
Żenujące janusze siedzą na tym forum. Dobrze że kumaci już tu nie zaglądają ale dla was to dobrze. Możecie gdzieś się wyszaleć - w internecie. Zapraszam pod gniazdo, każdego kto ma pretensje do Nas (prawdziwych Wiślaków) czy Patryka to na pewno wyjaśnimy wszystkie wasze problemy

Bez odbioru
żałosne pogróżki. Takie wypowiedzi własnie świadczą o tym jacy są ci niby "prawdziwi wiślacy". Silne w grupie małolaty uważajace się za pępek świata. Też bez odbioru
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
swój chłop
Member

Od: 08.2004

Stary 07.09.2011, 13:03
Prawdziwym Wiślakiem jest ten, który gwiżdże, obraża własnych piłkarzy oraz popiera Basałaja/Tuska i tych, którzy zachowywali się skandalicznie na Lechii?

Koaliku, prawdziwym Wiślakiem jesteś Ty, który drzesz się przez cały mecz, Twój kumpel też, wiesz ten co zdziera gardło przez cały mecz, Wiślakiem jest też gniazdowy, który prowadzi doping przez cały mecz, ale również ... ja, czterdziestokilkuletni gostek, który przychodzi z synem na mecze, dopinguję jak umiem najlepiej, raz się wydzieram, raz siedzę spokojnie, bo takie mam kaprycho. I mogę dla Ciebie być "januszem", "piknikiem" czy kim tam chcesz, gdyż sam również przechodziłem przez okres, że najważniejsza na stadionie była "dycha", a reszta to taki zbędny dodatek. Wyrosłem z tego, podobnie jak Ty wyrośniesz i będziesz za jakieś 20 lat starał się tonować zapalczywość jakiegoś innego forumowego "Koalika".
Zapamiętaj też chłopie, że patrząc na znajome twarze prawdziwych Wiślaków z E wyborców Donalda tam nie uświadczysz. No może kilku, ale to też po ostatnim czteroleciu wątpliwe. A tych, których nie znam to pewnie sympatie polityczne są różne, nie tylko wybierają Donia.
Zdrówka.
WISŁA ZAWSZE PANY
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 07.09.2011, 13:08
element napisał(a):Wyświetl post
Moderator Wiślackiego forum nie wie że sektor w Poznaniu jest zamknięty?
Funkcja moderatora nie jest związana z wszechwiedzą, a ten akurat moderator więcej czasu spędza na pracy za granicą niż w Krakowie. Mógł nie wiedzieć.

Cytat:
Piłkarz gra i nie wypowiada się o sprawach kibicowskich.
To samo tyczy się moderatora.
A moderator, jak każdy inny użytkownik ma prawo pisac o wszystkim co chce. I o kibicach i o piłkarzach. Chcesz mu tego zabronić?

Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.09.2011, 13:18
Po prostu nie spotkałem się z czymś takim żeby moderator na danym forum nie wiedział o tak prostych sprawach dotyczących jego klubu. Jesteś moderatorem, odznaczonym na czerwono i śmiesznie by wyglądało jakby gość z Legii pisał Ci że nie ma wyjazdu do przysłowiowej Łodzi. To tak jakbym moderatora na forum Legii ustawiał do pionu w sprawie tego co się dzieje z ich ekipą i czy jest organizowany wyjazd do Lubina.
Cytat:
Mógł nie wiedzieć.
To trzeba wpierw sprawdzić, upewnić się. A tak poszydziłeś z Patryka i strzeliłeś sobie samobója.

Cytat:
A moderator, jak każdy inny użytkownik ma prawo pisac o wszystkim co chce. I o kibicach i o piłkarzach. Chcesz mu tego zabronić?
Niech pisze, ale bez wprowadzania ludzi w błąd i robienia zamieszania.

Funkcja moderatora nie jest związana z odczytywaniem Biblii Hebrajskiej i nikt nie odczekuje od niego wszechwiedzy, wystarczy że będzie miał jakiekolwiek pojęcie o tym co się dzieje z Wisłą. A jeśli nie ma to nie ma sensu się mądrzyć.
Ostatnio edytowane przez element : 07.09.2011 o godz. 13:29.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.09.2011, 13:23
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A cóż to dla takiego ultrasa jak Patryk?
Miejmy nadzieję, że będzie Ci tak wesoło po meczu z Amicą.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
olszaniec
Junior Member

Od: 12.2007

Stary 07.09.2011, 13:33
Troszkę za długo czekaliśmy na reakcje klubu, odzew powinien być natychmiastowy. Patryczek został odstawiony do żłobka gdzie jego miejsce bo ani umiejętnościami ani myśleniem nie zasługuje aby być graczem a już na pewno nie ikoną takiego klubu jak Wisła. Wszyscy którzy chcą się utożsamiać z tym człowiekiem są prawdopodobnie na jego poziomie i mają tylko jeden punkt widzenia ... własny. Piłka nożna, kibice, zawodnicy czy wreszcie Klub nie koniecznie w takiej kolejności to biznes i wiara to nasze wspólne dobro o które wszyscy powinniśmy dbać wszyscy powinniśmy iść w tym samym kierunku a najwidoczniej Patryczkowi przyświeca inny cel ... nie po drodze mu z niektórymi kibicami Wisły, kibicami którzy potrafią spojrzeć trzeźwo na poczynania gwiazdeczek.
Odpowiedz cytując
Halleluja
Junior Member

Od: 01.2003

Stary 07.09.2011, 13:46
No Patryk, będziesz miał okazje pojechać na Lecha z wiernymi kibicami i poszaleć w młynie, w sumie chyba bardziej ci to odpowiada niż gra na boisku.
Sektor gości jest zamknięty? No chyba mu to nie będzie przeszkadzać, wierny kibic zawsze z drużyną, nawet pod stadionem gości!
Ostatnio edytowane przez Halleluja : 07.09.2011 o godz. 13:50.
Jazda!! Jazda!! Jazda!! Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 07.09.2011, 13:48
Halleluja napisał(a):Wyświetl post
No Patryk, będziesz miał okazje pojechać na Lecha z wiernymi kibicami i poszaleć w młynie, w sumie chyba bardziej ci to odpowiada niż gra na boisku.
Zwłaszcza, że kibiców Wisły nie będzie w Poznaniu...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.09.2011, 13:57
Żółć z was kipi. Żenada.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 07.09.2011, 14:04
Na najbliższym meczu na R22 liczę na głośne "Patryk Małecki" z C. Tak w ramach rewanżu za wydarzenia z Lechem.
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 07.09.2011, 14:06
A moze lepiej poczekac az bedzie mozna krzyknac, za sprawy boiskowe zamiast inne..?
Odpowiedz cytując
bomber85
Member

Od: 09.2010

Stary 07.09.2011, 14:08
Ktoś napisał na forum że teraz kibice Wisły są rozpieszczeni. Dwie przegrane i już gwizdy. Naturą człowieka jest iść do przodu, walczyć zdobywać być lepszym... Nie jesteśmy podbeskidziem które z remisu cieszy się jak dziecko. Na warunki polskie jesteśmy drużyną sukcesu i oczekujemy wyników... sam maaskant powiedział że Wisła walczy o mistrza a każde inne miejsce niż 1. jest porażką. Odpadliśmy z LM, ale zawodnicy muszą być mężczyznami i grać w piłke. Gole same się nie strzelą a zawodnicy Wisły z lechia chyba na to liczyli. Nikt mi nie wmówi że załamanie po apoelu spowodowało że jeden z drugim nie chce wyjść do podania tylko czeka aż przetnie je przeciwnik. Najlepiej później na "slow motion" przekręcić oczami. Po odpadnięciu z LM powinni na wkur*ie wejść na boisko i roznieść lechie. Gwizdy im się należały jako zimny prysznic bo nikt ich po pupci nie będzie klepał, jak lecha w tamtym roku który nawet do pucharów sie nie zakwalifikował.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 07.09.2011, 14:18
Po prostu nie spotkałem się z czymś takim żeby moderator na danym forum nie wiedział o tak prostych sprawach dotyczących jego klubu. Jesteś moderatorem, odznaczonym na czerwono i śmiesznie by wyglądało jakby gość z Legii pisał Ci że nie ma wyjazdu do przysłowiowej Łodzi. To tak jakbym moderatora na forum Legii ustawiał do pionu w sprawie tego co się dzieje z ich ekipą i czy jest organizowany wyjazd do Lubina.

To trzeba wpierw sprawdzić, upewnić się. A tak poszydziłeś z Patryka i strzeliłeś sobie samobója.
No i dobrze. Popełniłem błąd, bo napisałem, ze miejsce Patryka jest pośród kibiców skoro nie potrafi utrzymać języka na wodzy i skoro jest zawieszony jako piłkarz?
Nieważne czy na najbliższym meczu jest wyjazd czy nie?
Chodzi o fakt a nie o to czy sektor w Poznaniu jest otwarty czy zamknięty. Czepiacie się słówek a nie czytacie istoty wypowiedzi.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Miejmy nadzieję, że będzie Ci tak wesoło po meczu z Amicą.
Przepraszam, a co ma jedno wspólnego z drugim?
To nie obecność czy nieobecność Małeckiego w drużynie podczas meczu z Amiką wpływa na mój dobry nastrój. Ani nawet wynik meczu (choc to juz bardziej).

Też mam nadzieję, że będę miał dobry nastrój

Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.09.2011, 14:36
swój chłop napisał(a):Wyświetl post
Wyrosłem z tego, podobnie jak Ty wyrośniesz i będziesz za jakieś 20 lat starał się tonować zapalczywość jakiegoś innego forumowego "Koalika".
Święte słowa...
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 07.09.2011, 14:39
Prawdziwym Wiślakiem jest ten (...)
Masz prawdziwego Wiślaka Małeckiego, takich właśnie nam potrzeba, zawsze wierny:

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=11838

Gdyby nie był związany kontraktem dawno by go tu nie było. Uciekłby jak pewne przeżuty tam, gdzie wysyłał kibiców, którzy są z Wisłą dwa razy dłużej niż on kopie w piłkę, z tą różnicą że bardzo chciał do Kielc a nie pod hotel. Jedynego czego można się po nim spodziewać to zakłamania.

Ceterum censeo Amicem esse delendam.

Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.09.2011, 14:46
W 2006 on nic nie znaczył, był jednym z wielu juniorów, nic prawie nie grał, nie był w kontakcie z kibicami. to stopniowo napływało.. także trochę wyolbrzymiasz.
mi się własnie to podoba, on stopniowo nabierał miłości do Wisły, uczył się reguł, poznawał otoczenie, spotykał się z kibicami, do dziś ma kontakt z wieloma także z tej górnej półki, wtedy nie zdawał sobei sprawy że zycie potrafi być takie przewrotne i dziś tego nie żałuje,każdy zaczyna od zera.. Cupial też wpierw prowadził sklep z farbami a dziś ma tyle kasy że mógłby wykupić 3 Manchestery United, kto wtedy wiedział że tak to się skończy? ani Małecki ani Cupiał, Mały w 2006 był malutenki tak samo Cupiał kiedy prowadził sklep z farbami, życie się po poznaje dzien po dniu i wskakujesz na schodek wyżej, a nie jak niektórzy pod publiczkę całuję herby, mówią o miłości mimo że nie znają choćby jednej flagi Wisły, ledwo podpisał kontrakt i on zakochany
Ostatnio edytowane przez CH. : 07.09.2011 o godz. 14:56.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 07.09.2011, 14:52
Patryczek dostał karę i słusznie. (pewnie i tak przynajmniej 2razy mniejszą niż powinien) nie zagra w meczu-czy go to zaboli? chyba nie. doczłapie do końca rundy a potem zostanie pogoniony. bo prawdziwym Wiślakiem można się tylko urodzić a nie ufarbować.

CH.- stopniowo napływało kontaktował się z kibicami nie tylko Wisły i na koniec doszedł do wniosku że:
.... z kontraktem przetrzymam ich bo za marne 30k nie bede grał a jak nie posłuchają to powiem do widzenia i wszystko zwalę na Basałaja.

Obrońcy tego zawodnika powiedzcie co takie w nim widzicie? ale osobiście? rozmawialiście z nim czy tylko wiedzę opieracie na reklamie w internecie i opowieściach? bo tych opowieści-legend już tyle narosło że powoli się chyba niektórzy w tym gubią.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.09.2011, 14:53
Basałaj zarabia gdzieś z 100 tys. miesięcznie jak nie więcej i nie umie od roku znaleźć sponsora. Niech sam na siebie nałoży karę za nic nie robienie.

Wisłę w przeciwieństwie do Kirma ma w sercu, a nie na koncie w banku. Poza tym, Mały słabiej grał w dwóch ostatnich meczach, a Kirm dłużej.
Oj, coś się obawiam, że wynik negocjacji w sprawie przedłużenia umowy Małeckiego (który twierdzi, że chce w Wiśle do emerytury) pokarze, że Małecki jest wyjątkowy pod względem lokalizacji serca -> niżej niż wszyscy i nieco na prawo, bardziej centralnie
Poza tym nie wiem skąd takie zachwyty Małeckim - jako pomocnik / napastnik powinien mieć na swoim koncie gole i asysty , a jakoś nie widzę go nigdzie w klasyfikacjach.
Za to "gwiazdoruje" w dostarczaniu tematów godnych "Faktu".
Oby sprzedali go jak najszybciej (zanim z Webstera skorzysta)
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.09.2011, 14:59
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post

CH.- stopniowo napływało kontaktował się z kibicami nie tylko Wisły i na koniec doszedł do wniosku że:
.... z kontraktem przetrzymam ich bo za marne 30k nie bede grał a jak nie posłuchają to powiem do widzenia i wszystko zwalę na Basałaja.
... z kontraktem przetrzymam Patryka bo kibice Wisły wiedzą o jego identyfikowaniu się z klubem, a jak nie podpiszę to zwalę winę na niego tlumacząc to tym że Małecki powinien grać nawet za 10 tyś skoro tak mocno kocha Wisłę - Basałaj.

Przeciez Maldini w AC Milan grał za grosze, Giggs w Manchesterze tak samo, Totti w AS Romie i Del Piero w Juventusie również. Mimo że kochają kluby w których grali / grają..

Cytat:
Obrońcy tego zawodnika powiedzcie co takie w nim widzicie? ale osobiście? rozmawialiście z nim czy tylko wiedzę opieracie na reklamie w internecie i opowieściach? bo tych opowieści-legend już tyle narosło że powoli się chyba niektórzy w tym gubią.
To jest właśnie Wasz problem.. oceniacie go poprzez pryzmat i wylacznie telewizora. Nie wiecie jakim jest czlowiekiem i co mysli.. Cham, bandyta i prostak z tego Małeckiego.. mało ważne że Małecki to jeden z najczyściej grających piłkarzy w Polsce i najczysciej grajacym na swojej pozycji. Inni łamią nogi rywalom i cisza, Patryk cos powie i juz hieny dzwonia do NASA zeby z ruchow ust coś ułozyć tak zeby zrobić aferę, plunie na boisko, kazdy piłkarz pluje na trawnik, nawet Messi ale afery nie ma.. Malecki plunal i juz niusy "Malecki plunął w strone trybun kibicow miejscowych!" , poruszy ręką i od razu dzwonią do Tony Hawka czy przypadkiem Malecki nie dopuscil się jakiejś prowokacji w swoich gestach. Malecki ma tatuaz JP2 i on klnie? niemozliwe! zaden katolik przeciez nie klnie, nie pije, nie uprawia sexu! Patryk nie powinien jesc czegos niezdrowego i z duza zawartoscia tluszczu bo mial pod trykotem meczowym w meczu z Apoelem koszulke z podobizna JP2, to niedopuszczalne! Dziw bierze ze to Malecki wytrzymuje psychicznie.. mnie by juz dawno ch.. strzelił z tymi prowokacjami i ciaglymi przesladowaniami za byle gowno.
Co by chlopak nie zrobil to zle. Po fantastycznej bramce z Arka (vide Apoel) w doliczonym czasei gry pojawialy sie glosy szydzenia ze przypadek ze to tamto, na sile doszukiwali sie problemu.. tu na forum rowniez. Wtedy miedzy innymi zrozumialem ze bedzie mial jechane przez pewna grupe osob z gory, dla zasady..
Ostatnio edytowane przez CH. : 07.09.2011 o godz. 15:15.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.09.2011, 15:11
Bo Patryk przesadzil. Nie zrobil jeszcze dla Wisly tyle zeby mial prawo mowic komu i gdzie ma kibicowac. I prawda jest taka ze jesli My(kibiucjacy) chcemy utrzymac nasza pozycje w klubie. To musimy sie pogodzic z tym ze jestesmy tylko kolkiem w trybiku budowy Wielkiej Wisly. Taka jest bolesna prawda my odpowiadamy za doping grajki maja harowac na boisku a tzw pikniki dostarczaja klubowej kasie dochodow. I jesli ktorykolwiek z nas marzy o Wielkim Klubie jakim Wisla miala by sie kiedykolwiek stac to nie mozna obchodzic obojetnie obok zachowania jawnie szkodzacego klubowi tak i finansowo jak i wizerunkowo. Niestety tak sprawy stoja ze nigdy nie bedziemy miec chocby 20 tysiecy fanatykow. I klub trzeba budowac w oparciu o wszystkie elementy ukladanki. Chcemy miec zasciankowy klub tylko na nasze wiejskie podworko to glaszczmy Malego dalej ale jesli marzymy o sredniaku europejskim to powinno nam zalezec na tym zeby ktos z Patrykiem powaznie porozmawial. On ma udowadniac swoja wartosc postawa na boisku a nie gadaniem. Tak samo jak wszyscy inni pilkarze.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.09.2011, 15:14

Bez odbioru
Żenujacy to jest Twój poziom,zreszta podobny do Małeckiego wiec nie ma sie co dziwic odnosnie poparcia....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.09.2011, 15:19
"To jest właśnie Wasz problem.. oceniacie go poprzez pryzmat telewizora."
Nikt nikogo przez pryzmat telewizora nie ocenia, gdyż gdyby tak było to Patryka można by porównac do Homo Erectusa, czyli wygląda jak człowie ale myślowo jest zacofany lata świetlne. Ludzien on na to zasłużył, on swoją wypowiedzią zniechęcił do siebie ludzi którzy chodzą na mecze od 30 -40 lat i gdyby nie Ci ludzie to stadion byłby pusty. Nie gloryfikuje nigdy pana Basałaja, ale za tą decyzje należą mu się brawa.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.09.2011, 15:37
Nie to że popieram wypowiedź Małego ale taki jad jaki u niektórych tu wychodzi to aż odstrasza.

Przypomne tylko co poniektórym jak po bramce w Krakowie 3/4 forum mało co nie chciało sie zesikać ze szcześcia i klepalo w klawiaturę Maaaałłyyyyyy!

Jeszcze napisze tu do jednego uzytkownika ktory pisal że przeszedl juz ten okres z sektora X i teraz ma inne priorytety na stadionie. Rozumiem to i akceptuje ale jak sam przyznal poznał smak kibicowania z wewnątrz i powinien doskonale wiedzieć że po jednej porażce moim zdaniem nie powinno sie wygwizdywac piłkarz.
Ja tego nie rozumiem niby Wisła to my wszyscy ale jak jedni prostestuja to drudzy prowadza doping, jak jedni kibicuja i dziekuja za gre drudzy gwiżdżą... to gdzie to k...a jednosc?
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów