|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Weszło w sumie jednym krótkim zdaniem podsumowała to co się wydarzyło w końcówce:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wojtek Man of The Match - wiecej nie trzeba dodawac. Co do Peszki to nie mam pytan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak można dac sobie w ostatnich 10 sec do końca meczu w.......ić bramkę ?
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zieńczuk przy Peszce '9 nerek' to pikuś - Panie Sławomirze, piłka nie dla Pana, maratony jak najbardziej.
Głowacki, nr 13 na koszulce to nie przypadek, to podpis. Szkoda, że nie wskoczył nigdy na wyższy poziom. SZCZĘSNY - Real, Barca... przebieraj chłopie w ofertach i wybierz najlepiej. Galaktyczny bramkarz. KIBICE/Klub kibica Grzesia Lato - co to kur*a jest? w 80 min powiedziałem, że musimy strzelić 2 bramkę bo Niemcy w ostatniej akcji meczu strzelą nam gola... szkoda, że się nie myliłem. Wynik lepszy niż gra, ale to dziwić nie może. Chciałbym doczekać czasów, prawdziwego dopingu na meczu reprezentacji i prawdziwej reprezentacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No nawet k...a nie żartuj.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Sorry ale jak chce iść do cyrku to do cyrku , niż mieć cyrk na boisku.
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 06.09.2011 o godz. 22:11.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze Polska grala na 120% jak by o mistrzostwo swiata grali, a Niemcy mieli to w dupie i grali na pol gwizdka. A ludzie zaslepieni tym, jeszcze gdyby Polska wygrala, zaczeli sie cieszyc jak by nie wiem co i pewnie juz na Polske stawiali by, ze do polfinalu na euro wejdzie hehehehe A pozniej rozczarowanie, ze w grupie ostatnie miejsce buahahaha
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gościu wypluj tego banana, bo zaczynasz głupoty pisać.
![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Fakty są takie, że zremisowaliśmy z Niemcami 2-2. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Co musi się stać, żeby Szpakowski nie komentował już meczów ? :|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
szkoda, że publiczność piknikowa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehe no i jest podnieta bo jest postęp
Jakbyśmy dziś grali mecz o stawkę z Niemcami dostalibyśmy 0:6 i takie są fakty. Kto tego nie widzi jest po prostu zmanipulowany propagandą sukcesu jaką próbują wcisnąc nam media przed Euro. Zresztą przekonacie się w meczach grupowych.... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Zresztą co mnie to w sumie obchodzi, nie moja reprezentacja nie mój problem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
tak czy owak Głowacki potwierdził, że jest jonaszem. Wspólczuję Arkowi: sprowokował karnego i osłabił drużyne czerwoną kartką.
Nasza drużyna nie przeciwstawiła Niemcom niczego. To oni prowadzili gre, a myśmy tylko czasami starali się przeszkadzać. Wynik cieszy choc strasznie szczęśliwy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
O zaangazowaniu Niemcow mowi jedno...czy ktos widzial ich tak slabo grajacych w ostatnim czasie
? A my Hiszpania nie jestesmy i nie zagralismy dzisiaj, jak Hiszpania. Loew dal szanse kilku rezerwowym, a calosc byla po ostrej imprezce i bylo to widac po poczynaniach boiskowych. Wynik lepszy, niz gra...bo sasiedzi stworzyli sobie dzisiaj tyle setek, ze mozemy dziekowac Szczesnemu, ze tak to sie skonczylo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie cieszą mnie pseudo sukcesiki typu remis z Niemcami bo wiem że jak zagramy z nimi na serio to dostaniemy. A będziemy dostawać tak długo aż nie uzdrowimy całego systemu w Polsce. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
No to wiesz dlaczego Głowa dał się wkręcać takiemu Goetze. A z Hiszpanią to kto ma według Ciebie prowadzić grę? My czy mistrzowie świata? Dziwne, że zawsze ciągła krytyka, a gdy przychodzi mecz z takimi Niemcami, to wielkie zdziwenie, że nas klepią. Zdecydujcie się. Zawsze z dobymi drużynami będziemy przeszkadzać. Taka nasza rola. I nic w tym dziwnego. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na szczęście jeszcze nikt nie może wydać prikazu cieszenia się z takiego remisu. Trzeba to się dobrze wysypiać i jeść zdrowe śniadania ;p |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
a z innej beczki, bardziej kibicowskiej... zachowanie KIBICÓW tak mnie zdziwiło, zniesmaczylo, zawstydziło, zażenowało że to przechodzi ludzkie pojęcie. Philipp Lahm czytał coś przed meczem a kibice zaczęli gwizdac... jaka żenada! dzień fair play, kapitanowie coś czytają (ciężko powiedziec co bo Błaszczu nie wyraźnie a Lahm po niemiecku) a Ci kretyni, idioci zaczęli gwizdać! jak pokazali minę tego kolesia to aż mi było wstyd za POLAKÓW!!!! jak tak kur.wa można? bo co bo niemiec? ŻENADA!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A ja powiem, że nie ma tragedii:
oglądałem mecz na ZDF z niemieckim komentatorem i obok mnie z piwkiem siedział Niemiec. Byłem przekonany, że dostaniemy wpierdziel, stąd mówię mu, że "jak coś, to jeżeli Podolski i Klose strzelą, to Polacy strzelili). Dzięki temu meczowi, to on musiał obgryzać paznoknie i denerwować się za swoją ekipę. Wszyscy wiemy, że mecz był wybitnie towarzyszko/spacerowy, ale mimo to - nie musiałem czuć wstydu. . A niemiecki komentator, który po bramce Błaszcza z karnego rzucił (z entuzjazmem) - ZWEI DORTMUNDER - nie wiem jak było strzelili, tylko mnie podniósł na duchu . Ciekawe jakbyśmy my zareagowali na towarzyski mecz Polska-Izrael w którym Biton i Melex strzelają dwie bramki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jakby wygrali to obraz tej żałosności byłby jeszcze bardziej zafałszowany. W tym meczu grał Szczęsny, Lewandowski, bardzo dobrą zmianę dał Brożek. Kawałki miał Błaszczykowski i Mierzejewski. Peszko to jakiś żart. Facet nie potrafi kopnąć piłki górą. Reszta -w szczególności Głowacki to nieporozumienie. Ja rozumiem, że było blisko, ale my po prostu mieliśmy farta. To takie samo gadanie o naszej szansie na wygraną jak w meczu Apoel-Wisła. Po prostu z niczego mieli szansę. Gry piłką nie ma, nie potrafią wymienić kilku podań, a sama gra z kontry to za mało w dzisiejszej piłce.
A propos Niemców.Ja nie mogę sobie wyobrazić co o ni grają jak na boisku jest Oezli, Khedira, Gomez czy Schweinsteiger.Duża swoboda w rozgrywaniu, 3-4 podania i byli pod bramką. Na prawdę są mocni.Obok Hiszpanów faworyt nr 1 do ME.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 07.09.2011 o godz. 05:34.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pan Jotka obraz naszej gry jak zawsze zaciemniaja bramkarze. Kiedys byl Boruc teraz jest Szczesny. Wyjmuje taki 5 setek w meczu to mozna powalczyc o wynik remisowy. Zabraknie takiego herosa i jest to co było w Koreii czy w Austrii czy Niemczech (no bo jednak wszystkich setek nie wyjmie) albo to co w el. MS ostatnich. Prosta sprawa, wystarczy doliczyc Niemcom 2-3 bramki bo tak sie skonczy kazdy normalny mecz gdy rywal ma taka przewage.
Owszem sa postepy w naszej grze, potrafimy chociaz kontre szybko wyprowadzic ale na nic sie to zda jak rywal zagra na 100% a nie jak w meczu towarzyskim ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Utrata głosu albo śmierć.
Tragiczny koleś jest, robi w zyciu tylko i wylacznie to, a nie potrafi ogarnac kilkunastu nazwisk... Ojciec zawsze przypomina jak tvp puszczala pierwsze mecze z udziałem angoli, a komentatorzy nie znajac angielskiego takie nazwiska jak 'Lee' czytali po prostu Le-ee. Czasy sie nie zmienily, jezyka obca trudna jezyka, podanie do Kakało i gol. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Gramy jak potrafimy - brawa za walkę i serce do gry.
Głowa niestety ch.jowo - jak zwykle z dobrym rywalem |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głowacki przyciąga pecha: kontuzje, czerwone kartki, samobóje, złe interwencje w ważnych meczach.
Mecz nawet ciekawy, gdyby Niemcy grali na poważnie byłoby 0:3 lub więcej, ale po tych wczorajszych wyczynach kibiców i Szpakowskiego do dzisiaj mam dobry humor. ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Może kolega się wypowie co przyciąga Wawrzyniak albo Peszko?
Kto powinien grać za niego? Sadlok? Głowacki to dla nas jedyna szansa na w miarę spokój w obronie. Co prawda mógł nie chwytać za koszulkę przy drugiej kartce ale jak nie w tej sytuacji to dostał by żółtko w następnej. Bo był zmuszony wychodzić z linii obrony do pomocników których przed polem karnym nikt nie krył, zwyczajnie łatał dziury i zarobił na kartkę. ps. "Jak zwykle z dobrym rywalem" to chyba nic dziwnego że stoper ma najtrudniej z dobrym rywalem, i jak obrona jest dziurawa to prędzej czy później się pomyli. Jestem jednak pewny ze Głowacki nigdy nie pomylił by sie tak jak Wawrzyniak.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.09.2011 o godz. 08:36.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|