The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2011, 21:59
Weszło w sumie jednym krótkim zdaniem podsumowała to co się wydarzyło w końcówce:
Cytat:
Heh, co za frajerzy
W sumie dzisiaj Niemcy grali przeciwko Szczęsnemu, Kubie i Lewemu oraz 8 pachołkom, którzy nie grali, a jedynie starali się przeszkadzać, a Głowa, Wawrzyniak i Peszko za ten mecz powinni dostać przysłowiowego kolumbijskiego palca w dupę.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 06.09.2011, 21:59
Wojtek Man of The Match - wiecej nie trzeba dodawac. Co do Peszki to nie mam pytan
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 06.09.2011, 22:03
Jak można dac sobie w ostatnich 10 sec do końca meczu w.......ić bramkę ?
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 06.09.2011, 22:06
Zieńczuk przy Peszce '9 nerek' to pikuś - Panie Sławomirze, piłka nie dla Pana, maratony jak najbardziej.
Głowacki, nr 13 na koszulce to nie przypadek, to podpis. Szkoda, że nie wskoczył nigdy na wyższy poziom.
SZCZĘSNY - Real, Barca... przebieraj chłopie w ofertach i wybierz najlepiej. Galaktyczny bramkarz.
KIBICE/Klub kibica Grzesia Lato - co to kur*a jest?

w 80 min powiedziałem, że musimy strzelić 2 bramkę bo Niemcy w ostatniej akcji meczu strzelą nam gola... szkoda, że się nie myliłem. Wynik lepszy niż gra, ale to dziwić nie może.
Chciałbym doczekać czasów, prawdziwego dopingu na meczu reprezentacji i prawdziwej reprezentacji.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.09.2011, 22:06
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
KONIECZNIE zamiast Glowackiego musi grac Arboleda a zamiast warszawskiego koksiarza Boenish, wtedy mamy jakies szanse na Euro.
No nawet k...a nie żartuj.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 06.09.2011, 22:08
KONIECZNIE zamiast Glowackiego musi grac Arboleda
Sorry ale jak chce iść do cyrku to do cyrku , niż mieć cyrk na boisku.
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 06.09.2011 o godz. 22:11.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
eMAGieIKa
Member

Od: 05.2006

Stary 06.09.2011, 22:09
Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze Polska grala na 120% jak by o mistrzostwo swiata grali, a Niemcy mieli to w dupie i grali na pol gwizdka. A ludzie zaslepieni tym, jeszcze gdyby Polska wygrala, zaczeli sie cieszyc jak by nie wiem co i pewnie juz na Polske stawiali by, ze do polfinalu na euro wejdzie hehehehe A pozniej rozczarowanie, ze w grupie ostatnie miejsce buahahaha
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.09.2011, 22:12
KONIECZNIE zamiast Glowackiego musi grac Arboleda a zamiast warszawskiego koksiarza Boenish, wtedy mamy jakies szanse na Euro.
Gościu wypluj tego banana, bo zaczynasz głupoty pisać.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 06.09.2011, 22:13
eMAGieIKa napisał(a):Wyświetl post
Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze Polska grala na 120% jak by o mistrzostwo swiata grali, a Niemcy mieli to w dupie i grali na pol gwizdka. A ludzie zaslepieni tym, jeszcze gdyby Polska wygrala, zaczeli sie cieszyc jak by nie wiem co i pewnie juz na Polske stawiali by, ze do polfinalu na euro wejdzie hehehehe A pozniej rozczarowanie, ze w grupie ostatnie miejsce buahahaha
Jak to obliczyłeś? Jest na to jakiś wzór?

Fakty są takie, że zremisowaliśmy z Niemcami 2-2.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.09.2011, 22:15
Co musi się stać, żeby Szpakowski nie komentował już meczów ? :|
Odpowiedz cytując
lukas63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.09.2011, 22:15
szkoda, że publiczność piknikowa
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Stary 06.09.2011, 22:16
Hehe no i jest podnieta bo jest postęp Jak czytam komentarze ludzi to normalnie nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Jakbyśmy dziś grali mecz o stawkę z Niemcami dostalibyśmy 0:6 i takie są fakty. Kto tego nie widzi jest po prostu zmanipulowany propagandą sukcesu jaką próbują wcisnąc nam media przed Euro.

Zresztą przekonacie się w meczach grupowych....
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 06.09.2011, 22:18
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Jak to obliczyłeś? Jest na to jakiś wzór?

Fakty są takie, że zremisowaliśmy z Niemcami 2-2.
A trzeba to wyliczać jakoś konkretnie? Zaangażowanie było widać gołym okiem. Upokarzające to jak dla mnie było. Wolałbym przegraną ale z przeciwnikiem grającym na maksa.
Zresztą co mnie to w sumie obchodzi, nie moja reprezentacja nie mój problem.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.09.2011, 22:19
tak czy owak Głowacki potwierdził, że jest jonaszem. Wspólczuję Arkowi: sprowokował karnego i osłabił drużyne czerwoną kartką.
Nasza drużyna nie przeciwstawiła Niemcom niczego. To oni prowadzili gre, a myśmy tylko czasami starali się przeszkadzać. Wynik cieszy choc strasznie szczęśliwy
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 06.09.2011, 22:20
eMAGieIKa napisał(a):Wyświetl post
Jakby Niemcy grali na 120%, to nie byłoby co zbierać. I Twój problem, że przejmujesz się frajerami, którzy po możliwym zwycięstwie mieliby klapki na oczach i widzieli naszych w finale mistrzostw. Jak mnie wpieniają tacy ludzie. Wiadomo, że Niemcy nie zagrali na 100%, bo dla nich ten mecz nie jest jakiś szczególny. Ale oni są od nas lepsi i trudo, żeby spinali się na mecze z Polską. Jesteśmy w takiej sytuacji, że każdy mecz, w którym stawiamy opór drużynie z pierwszej 10 rankingu powinien cieszyć. Nieważne czy to sparing, czy mecz o punkty. Bo jeżeli zlewamy wyniki każdego sparingu, to może w ogóle nie rozgrywajmy żadnych spotkań ąż do mistrzostw, bo po co. Cieszmy się z tego co mamy, bo na jakim poziomie jest nasza piłka, żeby porównywać się do Niemiec. Zawsze tylko ciągła krytyka, a jak coś się uda i wypadałoby ich pochwalić za grę, agresję to WESZŁO podsumuje, że są "frajerami". Chyba żałuje ten śmieszny portal, że nie wdupili tak ze 4 do jaja to mogliby puścić wodze fantazji i pojechać po nich totalnie.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.09.2011, 22:23
O zaangazowaniu Niemcow mowi jedno...czy ktos widzial ich tak slabo grajacych w ostatnim czasie ? A my Hiszpania nie jestesmy i nie zagralismy dzisiaj, jak Hiszpania. Loew dal szanse kilku rezerwowym, a calosc byla po ostrej imprezce i bylo to widac po poczynaniach boiskowych. Wynik lepszy, niz gra...bo sasiedzi stworzyli sobie dzisiaj tyle setek, ze mozemy dziekowac Szczesnemu, ze tak to sie skonczylo.
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Stary 06.09.2011, 22:24
rabi86 napisał(a):Wyświetl post
Jakby Niemcy grali na 120%, to nie byłoby co zbierać. I Twój problem, że przejmujesz się frajerami, którzy po możliwym zwycięstwie mieliby klapki na oczach i widzieli naszych w finale mistrzostw. Jak mnie wpieniają tacy ludzie. Wiadomo, że Niemcy nie zagrali na 100%, bo dla nich ten mecz nie jest jakiś szczególny. Ale oni są od nas lepsi i trudo, żeby spinali się na mecze z Polską. Jesteśmy w takiej sytuacji, że każdy mecz, w którym stawiamy opór drużynie z pierwszej 10 rankingu powinien cieszyć. Nieważne czy to sparing, czy mecz o punkty. Bo jeżeli zlewamy wyniki każdego sparingu, to może w ogóle nie rozgrywajmy żadnych spotkań ąż do mistrzostw, bo po co. Cieszmy się z tego co mamy, bo na jakim poziomie jest nasza piłka, żeby porównywać się do Niemiec. Zawsze tylko ciągła krytyka, a jak coś się uda i wypadałoby ich pochwalić za grę, agresję to WESZŁO podsumuje, że są "frajerami". Chyba żałuje ten śmieszny portal, że nie wdupili tak ze 4 do jaja to mogliby puścić wodze fantazji i pojechać po nich totalnie.
Problem jest taki że każdy taki 'mini sukces' utrzymuje ten beton rządząc piłką. Tych warchołów któzy biorąc taką kasę śmieją się nam prost w twarz. Czemu portale taki jak Weszło pisze w ten sposób? Bo chcą uzdrowienia polskiej piłki od podstaw. Bo trzeba zacząć u dyscyplinarnego w y p i e r d o l e n i a całego PZPNu.

Nie cieszą mnie pseudo sukcesiki typu remis z Niemcami bo wiem że jak zagramy z nimi na serio to dostaniemy. A będziemy dostawać tak długo aż nie uzdrowimy całego systemu w Polsce.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Stary 06.09.2011, 22:25
FraMat napisał(a):Wyświetl post
tak czy owak Głowacki potwierdził, że jest jonaszem. Wspólczuję Arkowi: sprowokował karnego i osłabił drużyne czerwoną kartką.
Nasza drużyna nie przeciwstawiła Niemcom niczego. To oni prowadzili gre, a myśmy tylko czasami starali się przeszkadzać. Wynik cieszy choc strasznie szczęśliwy
Pytanie za sto punktów. Gdzie gra Głowacki, a gdzie taki Metersacker?

No to wiesz dlaczego Głowa dał się wkręcać takiemu Goetze. A z Hiszpanią to kto ma według Ciebie prowadzić grę? My czy mistrzowie świata? Dziwne, że zawsze ciągła krytyka, a gdy przychodzi mecz z takimi Niemcami, to wielkie zdziwenie, że nas klepią. Zdecydujcie się. Zawsze z dobymi drużynami będziemy przeszkadzać. Taka nasza rola. I nic w tym dziwnego.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Stary 06.09.2011, 22:31
legol napisał(a):Wyświetl post
Problem jest taki że każdy taki 'mini sukces' utrzymuje ten beton rządząc piłką. Tych warchołów któzy biorąc taką kasę śmieją się nam prost w twarz. Czemu portale taki jak Weszło pisze w ten sposób? Bo chcą uzdrowienia polskiej piłki od podstaw. Bo trzeba zacząć u dyscyplinarnego w y p i e r d o l e n i a całego PZPNu.

Nie cieszą mnie pseudo sukcesiki typu remis z Niemcami bo wiem że jak zagramy z nimi na serio to dostaniemy. A będziemy dostawać tak długo aż nie uzdrowimy całego systemu w Polsce.
I sądzisz, że Lato codziennie wchodzi na Weszło i obgryza paznokcie ze strachu co też takiego strasznego wielcy rewolucjoniści nie napisali. Toż oni się nawet z nazwiska nie podpisują przy swoich wywodach. Nawet tyle odwagi nie mają. Powiem jeszcze raz. W naszej sytuacji trzeba się cieszyć nawet z takiego remisu.A to,że mamy małe możliwości, by powalczyć z takimi drużynami na wielkich imprezach to chyba każdy widzi.
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Stary 06.09.2011, 22:34
rabi86 napisał(a):Wyświetl post
I sądzisz, że Lato codziennie wchodzi na Weszło i obgryza paznokcie ze strachu co też takiego strasznego wielcy rewolucjoniści nie napisali. Toż oni się nawet z nazwiska nie podpisują przy swoich wywodach. Nawet tyle odwagi nie mają. Powiem jeszcze raz. W naszej sytuacji trzeba się cieszyć nawet z takiego remisu.A to,że mamy małe możliwości, by powalczyć z takimi drużynami na wielkich imprezach to chyba każdy widzi.
Im więcej ludzi czyta prawdę tym więcej w końcu zrozumie gdzie leży problem. Lato może się nie przejmować ale po nieudanym Euro mogą go wywieźć na taczkach.

Na szczęście jeszcze nikt nie może wydać prikazu cieszenia się z takiego remisu. Trzeba to się dobrze wysypiać i jeść zdrowe śniadania ;p
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Stary 06.09.2011, 22:45
Im więcej ludzi czyta prawdę tym więcej w końcu zrozumie gdzie leży problem. Lato może się nie przejmować ale po nieudanym Euro mogą go wywieźć na taczkach.

Na szczęście jeszcze nikt nie może wydać prikazu cieszenia się z takiego remisu. Trzeba to się dobrze wysypiać i jeść zdrowe śniadania ;p
Na nasze nieszczęście, Lato, a tym bardziej jego beton nie będzie się przejmował tym, co naskrobie Weszło. A można to się dobrze wyspać i jeść zdrowe śniadania
Odpowiedz cytując
hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.09.2011, 00:38
...
Jakbyśmy dziś grali mecz o stawkę z Niemcami dostalibyśmy 0:6 i takie są fakty. ...
może nie 6:0 ale i tak dostalibyśmy w dupe i takie są fakty tu się z tobą zgodzę,

a z innej beczki, bardziej kibicowskiej...

zachowanie KIBICÓW tak mnie zdziwiło, zniesmaczylo, zawstydziło, zażenowało że to przechodzi ludzkie pojęcie. Philipp Lahm czytał coś przed meczem a kibice zaczęli gwizdac... jaka żenada! dzień fair play, kapitanowie coś czytają (ciężko powiedziec co bo Błaszczu nie wyraźnie a Lahm po niemiecku) a Ci kretyni, idioci zaczęli gwizdać! jak pokazali minę tego kolesia to aż mi było wstyd za POLAKÓW!!!! jak tak kur.wa można? bo co bo niemiec?

ŻENADA!!!
Odpowiedz cytując
przem
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 07.09.2011, 01:29
A ja powiem, że nie ma tragedii:
oglądałem mecz na ZDF z niemieckim komentatorem i obok mnie z piwkiem siedział Niemiec. Byłem przekonany, że dostaniemy wpierdziel, stąd mówię mu, że "jak coś, to jeżeli Podolski i Klose strzelą, to Polacy strzelili). Dzięki temu meczowi, to on musiał obgryzać paznoknie i denerwować się za swoją ekipę. Wszyscy wiemy, że mecz był wybitnie towarzyszko/spacerowy, ale mimo to - nie musiałem czuć wstydu. . A niemiecki komentator, który po bramce Błaszcza z karnego rzucił (z entuzjazmem) - ZWEI DORTMUNDER - nie wiem jak było strzelili, tylko mnie podniósł na duchu . Ciekawe jakbyśmy my zareagowali na towarzyski mecz Polska-Izrael w którym Biton i Melex strzelają dwie bramki...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.09.2011, 05:28
Jakby wygrali to obraz tej żałosności byłby jeszcze bardziej zafałszowany. W tym meczu grał Szczęsny, Lewandowski, bardzo dobrą zmianę dał Brożek. Kawałki miał Błaszczykowski i Mierzejewski. Peszko to jakiś żart. Facet nie potrafi kopnąć piłki górą. Reszta -w szczególności Głowacki to nieporozumienie. Ja rozumiem, że było blisko, ale my po prostu mieliśmy farta. To takie samo gadanie o naszej szansie na wygraną jak w meczu Apoel-Wisła. Po prostu z niczego mieli szansę. Gry piłką nie ma, nie potrafią wymienić kilku podań, a sama gra z kontry to za mało w dzisiejszej piłce.
A propos Niemców.Ja nie mogę sobie wyobrazić co o ni grają jak na boisku jest Oezli, Khedira, Gomez czy Schweinsteiger.Duża swoboda w rozgrywaniu, 3-4 podania i byli pod bramką. Na prawdę są mocni.Obok Hiszpanów faworyt nr 1 do ME.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 07.09.2011 o godz. 05:34.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.09.2011, 07:14
Pan Jotka obraz naszej gry jak zawsze zaciemniaja bramkarze. Kiedys byl Boruc teraz jest Szczesny. Wyjmuje taki 5 setek w meczu to mozna powalczyc o wynik remisowy. Zabraknie takiego herosa i jest to co było w Koreii czy w Austrii czy Niemczech (no bo jednak wszystkich setek nie wyjmie) albo to co w el. MS ostatnich. Prosta sprawa, wystarczy doliczyc Niemcom 2-3 bramki bo tak sie skonczy kazdy normalny mecz gdy rywal ma taka przewage.
Owszem sa postepy w naszej grze, potrafimy chociaz kontre szybko wyprowadzic ale na nic sie to zda jak rywal zagra na 100% a nie jak w meczu towarzyskim
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 07.09.2011, 07:20
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Co musi się stać, żeby Szpakowski nie komentował już meczów ? :|
Utrata głosu albo śmierć.
Tragiczny koleś jest, robi w zyciu tylko i wylacznie to, a nie potrafi ogarnac kilkunastu nazwisk...

Ojciec zawsze przypomina jak tvp puszczala pierwsze mecze z udziałem angoli, a komentatorzy nie znajac angielskiego takie nazwiska jak 'Lee' czytali po prostu Le-ee. Czasy sie nie zmienily, jezyka obca trudna jezyka, podanie do Kakało i gol.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.09.2011, 07:48
Gramy jak potrafimy - brawa za walkę i serce do gry.
Głowa niestety ch.jowo - jak zwykle z dobrym rywalem
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.09.2011, 08:06
hudinho napisał(a):Wyświetl post
może nie 6:0 ale i tak dostalibyśmy w dupe i takie są fakty tu się z tobą zgodzę,

a z innej beczki, bardziej kibicowskiej...

zachowanie KIBICÓW tak mnie zdziwiło, zniesmaczylo, zawstydziło, zażenowało że to przechodzi ludzkie pojęcie. Philipp Lahm czytał coś przed meczem a kibice zaczęli gwizdac... jaka żenada! dzień fair play, kapitanowie coś czytają (ciężko powiedziec co bo Błaszczu nie wyraźnie a Lahm po niemiecku) a Ci kretyni, idioci zaczęli gwizdać! jak pokazali minę tego kolesia to aż mi było wstyd za POLAKÓW!!!! jak tak kur.wa można? bo co bo niemiec?

ŻENADA!!!
Tekst dotyczył tego, że piłkarze obiecują grać fair play, z duchem sportu, szanować przeciwnika etc, więc zniesmaczenie tym większe...
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Stary 07.09.2011, 08:08
Głowacki przyciąga pecha: kontuzje, czerwone kartki, samobóje, złe interwencje w ważnych meczach.
Mecz nawet ciekawy, gdyby Niemcy grali na poważnie byłoby 0:3 lub więcej, ale po tych wczorajszych wyczynach kibiców i Szpakowskiego do dzisiaj mam dobry humor.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.09.2011, 08:21
kornd napisał(a):Wyświetl post
Głowacki przyciąga pecha: kontuzje, czerwone kartki, samobóje, złe interwencje w ważnych meczach.
Mecz nawet ciekawy, gdyby Niemcy grali na poważnie byłoby 0:3 lub więcej, ale po tych wczorajszych wyczynach kibiców i Szpakowskiego do dzisiaj mam dobry humor.
Komu uciekł ten koleś przy karnym? Głowacki jest stoperem czyli ostatnim obrońcą przed bramkarzem. Tym więcej ma problemów im dziurawsza jest defensywa. Więc nie ma sie co dziwić że czasem dostaje kartki, a gadanie o samobójach to już chyba jakiś wirus. Od lat nie ma w Polsce lepszego stopera niż Głowacki i pieprzenie że coś przyciąga jest poniżej krytyki.

Może kolega się wypowie co przyciąga Wawrzyniak albo Peszko?

arti napisał(a):Wyświetl post
Gramy jak potrafimy - brawa za walkę i serce do gry.
Głowa niestety ch.jowo - jak zwykle z dobrym rywalem
A konkretnie co ? Że karnego zrobił? Gdyby nie Głowacki do przerwy było by 0-2. Więc nie małpuj za idiotami z TV.
Kto powinien grać za niego? Sadlok? Głowacki to dla nas jedyna szansa na w miarę spokój w obronie. Co prawda mógł nie chwytać za koszulkę przy drugiej kartce ale jak nie w tej sytuacji to dostał by żółtko w następnej. Bo był zmuszony wychodzić z linii obrony do pomocników których przed polem karnym nikt nie krył, zwyczajnie łatał dziury i zarobił na kartkę.

ps. "Jak zwykle z dobrym rywalem" to chyba nic dziwnego że stoper ma najtrudniej z dobrym rywalem, i jak obrona jest dziurawa to prędzej czy później się pomyli. Jestem jednak pewny ze Głowacki nigdy nie pomylił by sie tak jak Wawrzyniak.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.09.2011 o godz. 08:36.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów