|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Na konsolach wygląda słabiutko. Nie wiem- MW to ciągle odgrzewany kotlet. Jeżeli nic nie wymyślą nowego (a zapowiada się, że nawet silnik będzie ten sam) to Activision podziękuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak, silnik będzie ten sam, więc lipa. Nie rozumiem , kasy im brak na zrobienie nowego po tylu latach i sprzedanych milionach
Aha! Jak pisałem, gram w MW2. I nie wiem, dlaczego nie updatują mi się statystyki w leaderboardsach. Teżtak macie? czy może to dlatego że zmieniłem stare ps3 na nowe? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej wątpliwe. Panowie z DICE nie potrafią ogarnąć PS 3. Na konsolach BF 3 ponoć ma chodzić w 720p, do tego te ząbkowanie :/ Powinni pójść na korepetycje do Naugty Dog
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czy przerobiony europejski X360 czyta płyty NTSC? Zastanawiałem się nad kupnem X'a, ale okazuje się że na PALu nie pogram w NCAA, NFL i kilka innych "amerykańskich" gierek... Dlatego myślę o przeróbce? Da się?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jesteś pewny? Wydaje mi się, że te regiony tyczyły sie tylko filmów a gry latały wszystkie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sto procent. Jest cały 100 stronnicowy wątek na stronie EA, gdzie każdy post wygląda "Make a PAL version!!!!"
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rzeczywiście, nie wiem jak na xboxie, ale na PS3 Bad Company 2 wyglądało kiepsko. może będzie lepiej tym razem. Przecież największe kokosy robią na konsolach...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
SPRZEDAM GRY ORYGINALNE W OPAKOWANIU Z INSTRUKCJĄ W ŚWIETNYM STANIE NA PS3:
-Little Big Planet -NHL 10 -Top Spin 3 -Need for Speed Undercover -Władca Pierścieni Podbój -Pure Football -Naruto Ultimate Ninja Storm -Fifa 10 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podbijam !
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://allegro.pl/konsola-psp-vordon...739276403.html
Jak to możliwe że gość sprzedaje PSP po 200 zł? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bo to nie jest PSP by SONY
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto ogrywa Deus EX? W gazetach i necie noty 9/10 a Wasze opinie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja ogrywam. Całkiem miło się gra (oczywiście, jak na hc przystało zacząłem od przechodzenia gry w 100% stealth
, więc te moje noty są bardzo wysokie). Polecam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie, polecicie jakis solidny "warsztat", ktory przerobi xbox'a? grubasek elite z nagrywarka lite-ona z 2009 roku.
Przerabiam, bo mi MS zbanowal konto za rzekoma kradziez ze sklepu, ktorej de facto nie bylo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje namiary na jakiegos solidnego goscia ktory naprawi moje ps3.. najlepiej jakis nr tel lub gg..
Konsola nie wykrywa gier...choc filmy w DIvx ie moge ogladac... dziwna sprawa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Za co Cię zbanowali. Opisz sytuację bo mnie zaciekawiłeś? Konta kupowałeś? Czy jak?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupowalem punkty na allegro, ale za to nie powinni mnie zbanowac. Kiedys tez kumpel przyniosl swoje konto do mnie i gralismy razem w arcade'y. W mailu MS napisal dokladnie: Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Klasyk, nawet się nie przyznawaj, że jeszcze w to nie grałeś.
Brzydki bana masz właśnie za kupowanie punktów na allegro: sprawdz wypowiedz pana z MS http://consoleo.pl/koniec-tanich-microsoft-points/
Ostatnio edytowane przez snyrting : 06.09.2011 o godz. 18:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z tego co ludzie piszą to pewnie graliście w arcade no jtag. Załóż nowe konto na konsoli i live powinien na nim śmigać. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To, ze na konto to wiem.
Raczej ku przerobce sie sklonie - pogonie oryginaly i bede gral na przerobkach. Prawda taka, ze przez net gralem sporadycznie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Konta z punktami są na allegro i mają się dobrze. Pan z M$ mówi że można spodziewać się bana na KONTO. A Tobie to konto jest potrzebne tylko do ściągnięcia gry, bo później gry działają na każdym koncie na danej konsoli. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, o nowe Deus Ex mi chodziło. I dobrze, nie przyznam się że nie grałem w pierwszą część
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Premiera FIFY 12 podobno 30 września a coś takiego znalazłem w sieci
![]() Jest już gdzieś do kupienia w Krakowie? edit: Namierzyłem FIFE w Saturnie w Galerii Krakowskiej.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 27.09.2011 o godz. 20:12.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ogarniam tego tactical defence. Dlatego zmieniłem ustawienia gry w obronie na standardowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A na tych ustawieniach można grać przez internet?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
witam ostatnio przerzuciłem się na starego dobrego srebniaka czyli na slima PS2 niestety w padzie szwankuje trójkąt podobno wystarczy rozkręcić Dual Shocka 2 i poprawić przycisk tylko że nie za bardzo się orientuję jak go naprawić zwłaszcza jeśli chodzi o skręcanie byłbym wdzięczny za pomoc i ewentualne instrukcje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
kolego na youtube jest tego od groma, wpisz cos w stylu "how to fix dualshock 2"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Polska wersja nowej fify jest bez reklam na realu czy milanie, czy jest normalnie z bwin czy bet365 itd.?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|