The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2011, 13:13
Szczerze mowiac na nic w tym meczu nie licze. Porazka nie zrobi na mnie wiekszego wrazenia (chyba, ze skonczy sie jakims kompromitujacym wynikiem). Na wyjazdach nie umiemy grac wiec porazke w tym meczu mozna smialo brac pod uwage. To, ze nasza liga jest po.......ona kazdy wie dlatego z kolei nasze zwyciestwo na Burak Arenie mnie nie zdziwi
Niemniej, nie licze na pozytywny wynik. My gramy strasznie ostatnim czasy a z taka gra na Amice o wynik bedzie ciezko. Co sie zmieni przez te dwa tygodnie ciezko powiedziec. Maaskant moze popracowac nad morale druzyny, nad tym by ci zawodnicy uwierzyli w siebie i zapomnieli o Nikozji.

Mam nadzieje, ze zagramy odwazniej, ze zagramy do przodu. Ogladanie broniacej sie i to niudolnie Wisly wyglada nieprzyjemnie. Mamy wieksze walory w ofensywie niz w defensywie wiec powinnismy grac z nastawieniem ofensywnym. Licze tez, ze Maaskant pojdzie po rozum do glowy i bedzie trzymal Bunoze i Diaza z dala od podstawowego skladu. Jesli ktorys z nich wyjdzie w pierwszym skladzie to ja sie chyba zalamie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów