The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2011, 12:38
Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post
A czy ktoś Go przeprosił za wypowiedzi na tym forum? Nie raz jechali po Małym jak po burej suce. Wyraził swoje zdanie, nikogo nie obraził moim zdaniem.
Kur... ja jestem KIBICEM i mam prawo go krytykować jeśli mam taki kaprys a on jest piłkarzem i ma prawo siedzieć cicho i grać jak najlepiej a nie leżeć na boisku a później mówić co mi - kibicowi który między innymi go utrzymuje - wolne a czego nie !
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.08.2011, 12:40
Jestem ciekawy co by Małecki zrobił, gdyby grał w czasach, gdy za fatalną postawę piłkarzy, kibice, nie nagradzali ich gwizdami, tylko wizytą w szatni (chociażby pamiętny mecz ze Stomilem).
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 28.08.2011, 12:44
Proponuję "bohaterskiemu" Małeckiemu, za którym stoją" rekiny" Wiślackie - wysilić wyobraźnię i powtórzyć ten wyczyn w jakimkolwiek innym klubie europejskim. Powiedzmy, że pójdzie śladami Brożków i trafi do Turcji, gdzie bardzo go proszę, aby wychylił się z podobnym tekstem do kibiców, co na Wiśle

Małolacie, nieźle i chyba niesłusznie - żyjący w skrzywionym zwierciadle profesjonalnej piłki światowej, czyli w Polsce a konkretnie w Wiśle - przeproś kibiców na kolanach za to co powiedziałeś, abyś nie musiał już teraz grać w tej przysłowiowej Turcji lub innym normalnym kraju, bo jak w....isz kibiców do łez, to trawy przy R22 już w tym roku nie powąchasz a Basałaj natychmiast powinien Cię spakować do Turcji i to w promocji, czyli za darmo. Zacznij grać dla Białej Gwiazdy wzorem Reymana, a nie cwaniakuj jak Pawełek, nota bene zapytaj go, czy powtórzył w Turcji kibicom swoje słowa z Wisły, gdy gwizdano i ubliżano mu gorzej niż na Wiśle

A teraz poważnie Patryku Małecki, mój ulubiony piłkarzu - uczyń wszystko , abyś był godny podania Ci ręki, po takim meczu jak z Podbeskidziem, Apoelem czy ostatnio z Lechią, po którym do tego, że zagrałeś niegodnie i bez zaangażowania, to jeszcze odpyszczyłeś się biednym kibicom, muszącym za swoje czasem ostatnie pieniądze, tolerować Twoje lekceważenie Wisły i obowiązków a potem ich samych. Mimo wszystko cały czas liczę na Twoją pokorę i zapanowanie wreszcie ostateczne, nad przedwczesnymi wytryskami głupoty z Twojej strony.
Ostatnio edytowane przez kot : 28.08.2011 o godz. 13:01.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.08.2011, 12:49
PvD napisał(a):Wyświetl post
Podobnie jak w przypadku Dragana "Mały" jest usprawiedliwiony Był zdenerwowany przegraną.

Poprawiłeś mi nastrój Boskie.

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Oj,widać,że boli
I dobrze. Mnie bolało skopanie koszulki przez Pajlicia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.08.2011 o godz. 13:15.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.08.2011, 12:49
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23726

Mały uczcił rocznicę ...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 28.08.2011, 12:56
Dlaczego "kumaci" forumowicze tak się burzą? Jak dla mnie Patryk miał bardziej na myśli pikników. Jeśli tak, to popieram go w całej rozciągłości. Siedzenie na dupach przy śpiewaniu hymnu i gwizdy po zakończeniu meczu jak pierwsi lepsi popcornożercy z Premier League - nu-nu.

Inna sprawa, że wszyscy chyba oczekujemy od niego "czegoś" więcej na boisku...
Ostatnio edytowane przez Watts : 28.08.2011 o godz. 13:03.
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.08.2011, 13:00
używam cudzysłowie po to żeby zaznaczyć że każdy kibic jak i człowiek jest inny .

Ja osobiście abstrahując od tej sytuacji , uważam że "kibice" nie potrzebnie mają taką tendencje żeby ogólnie deprecjonować piłkarzy . Piłkarze to także element kluby, ja osobiście uważam że istotny ,ale przede wszystkim to ludzie a nie śmieci ." Kibice" tylko dlatego że chcą sobie przypisać boską rolę , gardzą piłkarzami .

Wydaje mi się że w starej europie bardziej szanuje się piłkarzy , chociaż też czasami się na nich gwiżdze .
Chyba nigdzie na świecie nie chwali się piłkarzy gdy ci przegrywają , ale warto zachować tu dystans bo zawsze może się przydarzyć gorszy okres , sport ogólnie ma to do siebie że wszystkich kibiców zadowolić nie może , bo zawsze ktoś przegrywa .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Stary 28.08.2011, 13:01
Profesjonalny piłkarz wykonuje swoją pracę, a jak na to pracę kibice, z których on żyje, gwiżdżą, to idzie potrenować a nie kompromituje się wypowiedziami dla prasy. Wszystkie portale a pewnie w poniedziałek i gazety już o tym piszą i robią smród. Patryku Małecki chcesz grać dla 5 tysięcy a nie 20 tysięcy. To graj za 1/4 kontraktu. Przeszkadza Ci, że kibice jedzą kiełbaski? To idź do prezesa i powiedz, że ma zlikwidować gastronomię, a mniejsze zyski dla klubu z tego tytułu, Ty zrekompensujesz z własnej kieszeni. A jak Cię na to nie stać, to zamilcz i zajmij się grą.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.08.2011, 13:05
To za co chwaleni są kibice Wisły przez dziennikarzy i ludzi mediów, czy innych piłkarzy to ich wierność i to, że są z drużyną na dobre i na złe- ZAWSZE.Ale sektor E jak zwykle musi zjebać.
Pogadajcie sobie z Kosowskim, Żurawskim czy Szymkowiakiem.Czy fajnie im się grało przy lini od strony dawnego A i B gdy słyszeli od starych dziadów, lecące w nich w nich kurvy i chvje, gdy źle kopneli piłkę.
Usprawiedliwiajcie się dalej.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 28.08.2011 o godz. 13:09.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 28.08.2011, 13:07
Pewnie nie podpisałby nowego kontraktu , a tak całkiem poważnie to jedna i druga strona w tej sytuacji ma prawo do wypowiedzi ale Mały musi pamiętać że to on jest dla nas a nie na odwrót .
A jeśli ktoś potrzebuje zaufanej armii klakierów bez wzgledu na to czy daje z siebie wszystko czy nie w meczu to polecam cytat Reymana wkleic na szafce w szatni .
Ostatnio edytowane przez kohprzem'68 : 28.08.2011 o godz. 13:11.

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 28.08.2011, 13:08
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post

O to, to! Proponuję transfer do Besiktasu i wypowiedź o ich kibicach w takim tonie jak wczoraj - chciałbym zobaczyć minę Patryka na treningu dzień później...
sądzę że miny byśmy nie zobaczyli żadnej. nawet twarz by było ciężko rozpoznać.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 28.08.2011, 13:10
To za co chwaleni są kibice Wisły przez dziennikarzy i ludzi mediów, czy innych piłkarzy to ich wierność i to, że są z drużyną na dobre i na złe.Ale sektor E jak zwykle musi zjebać
Wczorajszy mecz po raz kolejny udowodnił, kto jest prawdziwym kibicem, a kto wynikowym.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 28.08.2011, 13:11
Mały dobrze powiedział...tyle że on jest od grania a nie połajanek.
W klubie muszą być grubo wkurzeni bo frekwencja słabiutka, gra tak samo a tu jeszcze taki tekst.

To może być symboliczne pożegnanie Małego z klubem.Ciekaw jestem czy odwali ten sam numer co Kokoszka, to by dopiero były jaja
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.08.2011, 13:12
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Z ciekawości zapytam - ile masz lat i czy miałeś przyjemność bujać się po wioskach w drugiej lidze? Ja miałem i choć mam mnóstwo fajnych wspomnień z tamtych czasów raczej wolałbym tego nie przerabiać po raz kolejny...

Skończmy już z tą pierwszą ligą - fanatyków od tego nie przybędzie.

O to, to! Proponuję transfer do Besiktasu i wypowiedź o ich kibicach w takim tonie jak wczoraj - chciałbym zobaczyć minę Patryka na treningu dzień później...
Nie miałem przyjemnosci bujac sie po drugiej lidze, wiec zaufam Ci i troche złagodzę swoją wypowiedź. Powiedzmy że spadek to przedostatnia rzecz jaka chce widziec na Wiśle, bo ostatnią są frajerskie gwizdy na piłkarzy po kilku nieudanych spotkaniach. Wisła to aktualnie za poważny klub zeby pilkarze przechodzili obok meczów, tym bardziej że punktow brakuje... WCZORAJ ZABRAKŁO UMIEJĘTNOŚCI, ale forumowi eksperci zawsze po przegranym meczu mowia o braku zaangazowania - gowno prawda, Wisła wedlug mnie gra w kazdym meczu tak samo czyli mocno przecietnie, z tym ze czasem jakas bramka z niczego wpadnie a czasem nie - oto cala filozofia. Popatrzcie nawet na tą smieszna druzynke zza Błoń, oni ciagle dostaja w dupe a czy wygwizduja swoich pilkarzy?

A co do Besiktasu, to roznica jest taka ze tam caly stadion to mlyn, wszyscy spiewaja, są KIBICAMI, a u nas są "klienci którzy mają prawo ocenic gre piłkarzy po meczu". Małecki w Besiktasie nigdy by tak nie powiedział bo nigdy nie doszłoby tam do takich chorych sytuacji
Odpowiedz cytując
qaro
Member

Od: 06.2011

Stary 28.08.2011, 13:13
Patrykowi sie w dupie poprzewracalo zapomina ze jego zadaniem jest gra w WISLE KRAKOW i nic ponad to jest takim samym najemnikiem jak wiekszosc pilkarzy w Wisle i udowodnil to wielokrotnie stawiajac swoje JA ponad dobro druzyny a teraz wziol sie jeszcze do wystawiania opini kto powinien chodzic na mecze Patryku Wisla ma kibicow fanatykow z ktorymi nie masz nic wspolnego bo oni daja z siebie wszystko przez 90 minut a WISLA jest dla nich nr1 ma tez piknikow ktorzy sa mniej wyrozumiali i potrafia dac wyraz swojemu niezadowoleniu tak samo jak potrafia wesprzec klub kupujac koszulki pamiatki kielbase i rozne fanty i na koncu ma pilkarzy ktorzy zarabiaja konkretne pieniadze za konkretne zadania ty zaliczasz sie do tych ostatnich wiec zamknij morde i zacznij grac
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 28.08.2011, 13:14
Pikniki mają czelność odzywać się? Ilu was było na E? Najpierw zajmijcie się sobą, a nie innymi. Nie wstajecie podczas hymnu, to siedzieć cicho. Nie macie szalików, nie macie koszulek, nie znacie piosenek - siedzieć cicho. Nie wtrącać się do cudzych spraw, bo to nie Wy tylko jesteście Wisłą (jesteście uzupełnieniem). Wy macie dostosować się, a nie rządzić. Nie podoba się, idźcie do teatru. Nikt nie będzie tęsknił za Wami. Po spadku uciekniecie z R22.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 28.08.2011 o godz. 13:19.
Odpowiedz cytując
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 28.08.2011, 13:18
Skoro Mały woli grać przy 5 tys. fanatycznych kibiców - zamiast przy pełnym stadionie, to idąc tym tokiem myślenia - ja wolę, by na boisko wybiegało siedmiu piłkarzy, którzy będą zapierdalać, zamiast jedenastu, którzy się opierdalają. Mały do tych siedmiu się na razie jakoś nie może załapać.
Ostatnio edytowane przez qbbba : 28.08.2011 o godz. 13:23.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
Odpowiedz cytując
majkipolska
Junior Member

Od: 02.2006

Stary 28.08.2011, 13:18
oswiadczenie Wisły po zachowaniu Patryka: (za strona: wisla.krakow.pl)

W związku z pomeczowymi wypowiedziami zawodnika Patryka Małeckiego klub Wisła Kraków podkreśla, że każdy kibic, przychodzący na stadion przy ul. Reymonta 22 jest dla niego bardzo ważny. Zachowanie wszystkich pracowników klubu, a w szczególności piłkarzy, które niosą znamiona braku szacunku dla kibiców, są w klubie traktowane jako najwyższe przewinienia dyscyplinarne.

Wisła Kraków przeprasza wszystkich kibiców, którzy poczuli się urażeni słowami Patryka Małeckiego po meczu z Lechią Gdańsk.

Wisła Kraków SA
XI Nie obiecuj.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 28.08.2011, 13:19
haha a ilu było tych fanatyków na C? C1 C5 puste.

KOALIK jesteś śmieszny z tym podpisem chłop pluje kibicom w twarz a ty mu dziękujesz mówić że strasznie gorąco!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 28.08.2011, 13:19
Cytat:
Mamy wspaniałych kibiców, ale tym piknikowym, którzy przychodzą, żeby zjeść kiełbasę i pooglądać mecz, proponowałbym, żeby poszli na drugą stronę... Takich kibiców nie potrzebujemy. To jest niedopuszczalne, bo kibice powinni być z drużyną, tak jak Ci za bramką. Nawet jak przegrywamy. [...] Chciałbym, żeby nie przychodzili na mecze - wolałbym grać przy pięciu tysiącach fanatyków.
No i co w tym takiego kontrowersyjnego? Ja się z tym zgadzam. Kto by tego nie powiedział, i tak jest w tym sporo prawdy. A że Małecki, który kiepsko gra? Trudno. Maaskant? Już widzę to forum." ****a pedale zjeżdżaj na tym swoim rowerku do Holandii!11" Melikson? Biton? Jaliens? Ależ by forum kipiało od "białej siły" itd. itp.

Drodzy kibice z E - nie mam nic do was, ale zacznijcie od siebie. Spoko, mamy w dupę 0:1, wasza królewska mość może być nie w sosie i nie chcieć wstać robić głupiej meksykańskiej fali. Ale hymn?! Litości. Tym bardziej, jeżeli faktycznie zasiadają tam ludzie zasłużeni dla ruchu kibicowskiego na Wiśle, kiedy mnie i większości sektora C jeszcze nie było w planach - w swojej "kumatości" mogliby przynajmniej uszanować odśpiewanie hymnu przez minutkę czy dwie. Aha, zapomniałem, na Apoelu albo Liteksie to wszystkim się chce skakać i klaskać.

Takie słowa mógłby wypowiedzieć nawet pan Jasiu magazynier. I zgadzałbym się z nim w całej rozciągłości.

A klub jest obsrany, bo pali im się w dupie. Nie mam zamiaru narzekać, bo taki jest biznes - metrusi i kiełbachożercy to po otwarciu nowego stadionu $. Takie życie, co poradzić. Nikomu nie zabraniam kibicowania w czapce z rogami i kiełbaską, piłka kopana jest dla wszystkich, ale w tym nasza głowa żeby robić swoje na swojej trybunie i wychowywać następne pokolenia ludzi, którzy swe kroki skierują na młyn a nie do bufetu.

Co nie zmienia faktu, że to już raczej schyłek Małego w Wiśle. Transfer zrobi mu dobrze. Pewnie wróciłby za 2-3 lata, ale zapewne z o wiele chłodniejszą głową - wyszłoby to na dobre obu stronom.
Ostatnio edytowane przez Watts : 28.08.2011 o godz. 13:26.
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.08.2011, 13:20
To za co chwaleni są kibice Wisły przez dziennikarzy i ludzi mediów, czy innych piłkarzy to ich wierność i to, że są z drużyną na dobre i na złe- ZAWSZE.Ale sektor E jak zwykle musi zjebać.
Pogadajcie sobie z Kosowskim, Żurawskim czy Szymkowiakiem.Czy fajnie im się grało przy lini od strony dawnego A i B gdy słyszeli od starych dziadów, lecące w nich w nich kurvy i chvje, gdy źle kopneli piłkę.
Usprawiedliwiajcie się dalej.
Nigdy nie zapomnę Pawła "Drewniana ku*wo, wypierdalaj z Wisly" Strąka - sektor B, 02/03 chyba.
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.08.2011, 13:20
Jest i oświadczenie klubu:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zi_maleckiego/
rrr
Odpowiedz cytując
Woland
Member

Od: 10.2004

Stary 28.08.2011, 13:22
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Pikniki mają czelność odzywać się? Ilu was było na E? Najpierw zajmijcie się sobą, a nie innymi. Nie wstajecie podczas hymnu, to siedzieć cicho. Po spadku uciekniecie z R22.
A ilu "fanatyków" z C było pod Urzędem Rady Miasta walczyć o kasę dla Wisły? Martw się o to żeby młyn się nie rozpadł po spadku do niższej ligi, bo spora jego część to osoby żyjące w erze Cupiała. I co masz z tym siedzeniem podczas hymnu? Bo ja nie widziałem żeby w moim otoczeniu na E25 ktoś siedział.
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK

CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 28.08.2011, 13:25
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Cos czuje, ze Patryczek ta wypowiedzia trafi na slynna "czarna liste" Cupiala...zeby jakis gnojek robil wlascicielowi kolo pupy? To jest dopiero skandal. Dyrektor sportowy powinien odbyc z nim indywidualna rozmowe, bo czlowiek nie wyciaga wnioskow ze swoich dziwnych zachowan. O formie sportowej nie wspominam, bo kazdy kto trzezwo ja ocenia, widzi ze jest tragiczna.
On na tej liście już dawno jest. Media się o tym rozpisywały a jego słowa w lidze + o tym dobitnie świadczą:
Będę robił wszystko aby pokazać właścicielowi klubu że chce grać w tym klubie jak najdłużej. Coś mniej więcej w tym stylu.
Zastanówmy się czy Patrykowi nie pomogłaby zmiana klubu na zagraniczny, gdzie zaczynałby wszystko z czystą kartą w innym otoczeniu, nikt go nie zna, byłby tylko zwykłym Patrykiem Małeckim. Pobyt w lepszym piłkarsko klubie mógłby mu naprawdę wiele dać. Zarówno jeśli chodzi o sferę piłkarską jaki i mentalną.
Kwestia jest tylko taka czy środki pozyskane z jego ewentualnego transferu poszłyby na następców.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 28.08.2011, 13:27
Woland napisał(a):Wyświetl post
A ilu "fanatyków" z C było pod Urzędem Rady Miasta walczyć o kasę dla Wisły? Martw się o to żeby młyn się nie rozpadł po spadku do niższej ligi, bo spora jego część to osoby żyjące w erze Cupiała. I co masz z tym siedzeniem podczas hymnu? Bo ja nie widziałem żeby w moim otoczeniu na E25 ktoś siedział.
Otóż to. Obejrzyjcie się wokół w czasie meczu. Mamy chyba najmłodszy młyn w Polsce. Nie mówię, że to źle. Ale nie wiadomo jak niektórzy z tych fanatyków zachowaliby się podczas gry Wisły np o utrzymanie. Bo jak na razie, odkąd chodzą na mecze, Wisła zawsze gra o mistrzostwo. A na E są osoby, ktore już nie takie rzeczy widziały i przeżywały. Choć z drugiej strony jestem pewny, że to nie te osoby gwizdały, tylko jacyś nowi na Wiśle.

Za to ja na C widziałem ludzi, którzy dobrze nie znają słów hymnu.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.08.2011, 13:29
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Zastanówmy się czy Patrykowi nie pomogłaby zmiana klubu na zagraniczny, gdzie zaczynałby wszystko z czystą kartą w innym otoczeniu, nikt go nie zna, byłby tylko zwykłym Patrykiem Małeckim. Pobyt w lepszym piłkarsko klubie mógłby mu naprawdę wiele dać. Zarówno jeśli chodzi o sferę piłkarską jaki i mentalną.
Też dochodzę do takiego wniosku. Tu będzie musiał zawsze użerać się z frustratami, gnojkami którzy "płacą i wymagają", co w ich mniemaniu daje im podstawy do zachowywania się jak dzicz. Może lepiej będzie, jak zostawi całą tę wiochę ligową za sobą?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.08.2011, 13:29
Co do Małeckiego to uważam że jego wypowiedz była głupia, emocjonalna przy okazji chciał też zabłysnąć .
Ale jest też w niej aspekt racjonalny , trzeba się przynajmniej starać wspierać piłkarzy , który to oni mecz przegrali że są tacy źli ? I czy drużyna nie ma prawa do tego żeby mieć gorszy dzień , czy to zawsze musi oznaczać że odpuścili ?
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.08.2011, 13:30
Proud napisał(a):Wyświetl post
Otóż to. Obejrzyjcie się wokół w czasie meczu. Mamy chyba najmłodszy młyn w Polsce. Nie mówię, że to źle. Ale nie wiadomo jak niektórzy z tych fanatyków zachowaliby się podczas gry Wisły np o utrzymanie. Bo jak na razie, odkąd chodzą na mecze, Wisła zawsze gra o mistrzostwo. A na E są osoby, ktore już nie takie rzeczy widziały i przeżywały. Choć z drugiej strony jestem pewny, że to nie te osoby gwizdały, tylko jacyś nowi na Wiśle.

Za to ja na C widziałem ludzi, którzy dobrze nie znają słów hymnu.

C teraz to jest lans a nie fanatycy.

Co to za przyśpiewki o premierze państwa. Jak będziecie mieć godzinę policyjną za Kaczynskiego to zrozumiecie co jest dobre a co złe.

Pamiętam jak graliśmy ostatnie minuty z Levadią i ostatnie 15 minut szło jazda jazda jazda. A teraz co to jest za doping?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.08.2011, 13:34
Widzisz, za Tuska godzina policyjna trwa cały czas.Wystarczy zobaczyć to co się dzieje na stadionach i np na mieście.Ludzie się panicznie boją niebieskich barbarzynców, którzy szkoleni sa jeszcze przez ludzi, którzy szkolili zomo.Przemoc rodzi przemoc.
Zobaczcie jak to wygląda za granicą.
Tola ma Donalda, Donald matole

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
lukas63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.08.2011, 13:35
Cytat:
Wisła Kraków przeprasza wszystkich kibiców, którzy poczuli się urażeni słowami Patryka Małeckiego po meczu z Lechią Gdańsk.

Wisła Kraków SA
A kiedy Małecki przeprosi?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów