The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2011, 09:25
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
No to się Małecki pięknie wypowiedział
Wiedziałem, że burak z niego ale że aż taki, żeby na głos, przez media tak pleść .... takiej bezmyślności to nawet u niego nie podejrzewałem. Żeby kibicom powiedzieć w oczy, że jak krytykują byle jaką grę piłkarzy to kibicami nie są ....
Nie rozumie, że my Wiśle kibicujemy i jak on dla Wisły słabo gra to gwizdy mu się po prostu należą. Obowiązek kibica wygwizdać marnych reprezentantów klubu.
Przeprosić powinien, a nie fochy stroić.
Poza tym jedno czym mnie nie zaskoczył to że z każdej okazji skorzysta, żeby tzw "fanatykom" wejść bez wazeliny. Byle mu klaskali.
Jesli piszesz o obowiazkach to podstawowym obowiazkiem jest doping dla druzyny.
Niedopuszczalna jest postawa trybyny wschodniej ktorej udzial we wczorajszym dopingu byl ZEROWY. Ja tez dziekuje za takich kibicow... Szczegolnie ze osiagnelismy na R22 poziom dopingu bardzo zadowalajacy w ostatnich 10 latach, niestety od powrotu na nowy stadion nie liczac 1 meczu z Korona gdzie cala wschodnia stala i dopingowala jedziemy w dol... co mecz jest coraz gorzej.
Juz ,,nie moge'' sie doczekac meczu z Legia czy z Lechem gdy przyjada w te 1700 gardel i beda nami zamiatac dopingiem przez caly mecz...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 28.08.2011, 09:28
^^^^^^

o tym miedzy innymi mowilem hehe

musicie sie przyzwyczaic do tego ze od kibicowania jest C , a resztaq trybun od ogladania

i tak sie cieszcie bo na zachodzie , nawet takiej C nie ma...
Odpowiedz cytując
TynWisla
Member

Od: 10.2005

Stary 28.08.2011, 09:32
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Niedopuszczalna jest postawa trybyny wschodniej ktorej udzial we wczorajszym dopingu byl ZEROWY. Ja tez dziekuje za takich kibicow... Szczegolnie ze osiagnelismy na R22 poziom dopingu bardzo zadowalajacy w ostatnich 10 latach, niestety od powrotu na nowy stadion nie liczac 1 meczu z Korona gdzie cala wschodnia stala i dopingowala jedziemy w dol... co mecz jest coraz gorzej.
Juz ,,nie moge'' sie doczekac meczu z Legia czy z Lechem gdy przyjada w te 1700 gardel i beda nami zamiatac dopingiem przez caly mecz...
Zgadzam się, podstawowym obowiązkiem jest doping dla drużyny, ale Naszej Drużyny. Ludzie na Wschodniej patrzyli się na siebie, ponieważ nie wiedzieli co śpiewać, kiedy Północna i Południowa romansowały ze sobą. Prawie wszystkie śpiewy były pod Lechię a na Wschodniej siedzieli ludzie, którzy chcieli dopingować Wisłę. Tak trudno to zrozumieć? Na dowód: zwykle jest tak, że z C idzie zapowiedź: "Cały stadion odpowiada". Tym razem były tylko zajawki w stylu "Druga strona odpowiada". No to druga odpowiadała a cały stadion siedział cicho. Proste.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 28.08.2011, 09:33
Proponuję zakończyć temat Małeckiego bo wystarczająco już zostało napisane, nikt nikogo nie przekona do własnego zdania czy zarzutów Małeckiego, jak do tego żeby trochę nabrać dystansu bo dobrze wiadomo że czasami coś palnie zanim pomyśli.
Grupa która czuję się dotknięta niech sobie zamanifestuję to zachowanie w jakiś wybrany sposób, no chyba że te wszystkie przesłanki do młyna to ma być takie małe wyręczenie z ich strony że to oni mają reagować, wszak przecież gwiżdżący piknik robi zawsze na co ma ochotę
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.08.2011, 09:34
jachting napisał(a):Wyświetl post
Można się też zastanowić na czym polega kibicowanie , ja tam nie obrażam się na drużynę.
Co do wypowiedzi Małeckiego to była ona emocjonalna choć w pewnym aspekcie nawet racjonalna , nie ma co się na niego obrażać , po co się w ogóle tym przejmować ?
Z jednego tylko powodu - żeby się w całej Polsce z nas nie śmiali, że takiego buraka w klubie mamy co najpierw nic nie graj, a potem na kibiców narzeka.
On jednak (puki go nie sprzedadzą, szybko mam nadzieję) jakoś Wisłę reprezentuje, wypowiedziami również. Jeśli na boisku robi to skandalicznie, to przynajmniej nie dokładałby wypowiedziami.

Zapomniałeś zacząć od tego, że podstawowym obowiązkiem zawodnika Wisły jest GODNIE ją reprezentować. Tego o Małeckim powiedzieć nie można, więc gwizdy są naturalną konsekwencją nie wywiązania się zawodników z ich obowiązków !!!
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 28.08.2011 o godz. 09:40.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 28.08.2011, 09:41
Mały niech zacznie grac a nie zajmuje sie komentowaniem zachowania na trybunach bo od tego nie jest.
Odpowiedz cytując
juniho
Member

Od: 11.2006

Stary 28.08.2011, 09:44
My się mamy cieszyć Mocny? Ty masz w dupie trybunę z dopingiem? ....a co raz gorzej się robi....
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.08.2011, 09:55
To, że Małecki inteligencją nie grzeszy było wiadome od dawna, ale nie sądziłem, że jest aż tak źle. Oprócz prawdziwych kibiców Wisła by się rozwijać na najwyższym poziomie potrzebuje marketingu i zwyczajnych widzów, których obrażanie z pewnością nie przyciągnie na trybuny.

Jeśli Mały chce przyszłości Wisły z 5 tysiącami na trybunie to najprostsza droga to spuścić klub do II ligi - jak będą dalej tak grali to z czasem im się uda, przychodzić będą tylko fanatycznie kibice, którzy będą nosić Małego na rękach. Ciekawe tylko, czy wtedy podpisze kontrakt za pensję jaką ten ukochany klub będzie mu wtedy mógł zagwarantować.
Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 28.08.2011, 10:06
Małecki jak prezes. 5000 tysięcy najwierniejszych reszta won. Paranoja.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.08.2011, 10:08
Ej marudy jest dla was klub w Polsce. Polonia Warszawa się nazywa, prezes taki jak wy, pewnie by z wami gwizdał na grajków, razem byście kogoś zwolnili, bo przecież PŁACICIE TO WYMAGACIE

Zapłacili za bilet a tu się okazało że przypadkowo nie była to Barcelona a Wisła Maskanta.

My tak gramy od roku co mecz. Było do tej pory sporo szczęścia, to wynik przykrywał to co oni sobą reprezentowali i tutaj rozumiem Małeckiego w 100%, ONI WCZORAJ CZY W ŚRODĘ NIE ZAGRALI PRZERAŻAJĄCO SŁABO, A MIELI MNIEJ SZCZĘŚCIA NIŻ DO TEJ PORY. Tylko tyle. Więc jak klaszczesz po mistrzostwie w maju, a dziś baranie gwiżdżesz to chyba coś z Tobą jest nie tak.

Górnik, Podbeskidzie, Polonia Warszawa. Mówi wam to coś koneserzy? Ale z was mam bekę. Mieli mieć LM a tu jednak nie. Przecież zapłacili
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Stary 28.08.2011, 10:12
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Z jednego tylko powodu - żeby się w całej Polsce z nas nie śmiali, że takiego buraka w klubie mamy co najpierw nic nie graj, a potem na kibiców narzeka.
On jednak (puki go nie sprzedadzą, szybko mam nadzieję) jakoś Wisłę reprezentuje, wypowiedziami również. Jeśli na boisku robi to skandalicznie, to przynajmniej nie dokładałby wypowiedziami.

Zapomniałeś zacząć od tego, że podstawowym obowiązkiem zawodnika Wisły jest GODNIE ją reprezentować. Tego o Małeckim powiedzieć nie można, więc gwizdy są naturalną konsekwencją nie wywiązania się zawodników z ich obowiązków !!!
Ja nie rozmawiam o obowiazkach zawodnikow, dzisiaj sa jutro ich nie ma. Sa zawodnicy pokroju braci Zewlakowow, Brozkow i sa tacy jak nasz Patryk, jedni bardziej elokwentni inni za bardzo impulsywni. W zaleznosci od pozycji na boisku i formy rozne cech charakteru sa druzynie potrzebne. Nasi wczoraj przegrali ale na koniec sezonu Patryk bedzie mial kilka bramek strzelonych dla Wisly w waznych meczach kilka asyst i dlatego jego paplanina nie ma co sie przejmowac. Skoro wychodzisz z zalozenia ze kibice ktorzy nie dopinguja caly mecz maja prawo psuc oprawe tym kotrzy zdzierali gardlo i gwizdac na koniec. Powtarzam nie dajac od siebie nic przez caly mecz. To Patryk majac slabszy mecz ma prawo komentowac jak chce ich zachowanie. Jego slowa oraz postawa kibicow ze wschodniej DLA MNIE sa rownowazne i zarazem siebie warte !!!
Gratuluje poziomu dopingu, tak jak pisalem w niedlugim czasie przyjezdni beda z nami jechac a my bedziemy tylko klaskac jak japonczycy na siatkowce... Bo doping na nowym C tez tylko momentami wznosi sie na odpowiedni poziom.

PS: Ja nie widze roznicy miedzy wzywaniem do dopingu ,,caly stadion odpowiada'' czy ,,druga strona odpowiada''. Doping w ostatnim czasie prowadza 3 osoby czasami 2 lub 1 wiec roznie wyrazaja to co chca osiagnac. Najstarszy z nich zaczynal jak na Wilsle pozostaly ze starego stadionu 2 trybuny stara C oraz A+B wiec dla takiego weterana slowa druga strona odpowiada sa utarte i naturalne .
Na meczch nie tylko z Lechia przewija sie i jedna i druga wersja. Oczywiscie ze pospiewalismy swoje z Lechia szkoda ze na Wislackie pozdrowienia od Lechii tez wschodnia nie potrafila odpowiedziec. Ja nie zauwazylem zeby na nasze Wislackei spiewy ktos cokolwiek odpowiadal albo chcial sie chociaz wlaczyc. Szkoda ze wschodnia potrafila ogarnac sie na koniec meczu i wtedy nik na nikogo nie spogladal tylko wszyscy rowno gwizdali
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.08.2011, 10:18
A napiszcie mi jeszcze, czy jak piłkarze podeszli po meczu to był tam Małecki?
Jakoś chyba nie zauważyłem, ale jak coś to poprawcie mnie.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 28.08.2011, 10:20
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Ej marudy jest dla was klub w Polsce. Polonia Warszawa się nazywa, prezes taki jak wy, pewnie by z wami gwizdał na grajków, razem byście kogoś zwolnili, bo przecież PŁACICIE TO WYMAGACIE

Zapłacili za bilet a tu się okazało że przypadkowo nie była to Barcelona a Wisła Maskanta.

My tak gramy od roku co mecz. Było do tej pory sporo szczęścia, to wynik przykrywał to co oni sobą reprezentowali i tutaj rozumiem Małeckiego w 100%, ONI WCZORAJ CZY W ŚRODĘ NIE ZAGRALI PRZERAŻAJĄCO SŁABO, A MIELI MNIEJ SZCZĘŚCIA NIŻ DO TEJ PORY. Tylko tyle. Więc jak klaszczesz po mistrzostwie w maju, a dziś baranie gwiżdżesz to chyba coś z Tobą jest nie tak.
http://kibole.wroclaw.pl/kibice-swietokrzyscy.html
Górnik, Podbeskidzie, Polonia Warszawa. Mówi wam to coś koneserzy? Ale z was mam bekę. Mieli mieć LM a tu jednak nie. Przecież zapłacili
Tylko kto tu mówi o LM? Większość kibiców przyznała, że na APOEL byliśmy za słabi i LM nie dla nas.
A z Polonią tu nie wyjeżdżaj, bo jak chcesz, to sam się możesz przerzucić. Cwaniak. "Nie podoba się, to idź w ....u". Pewnie. To może od razu spuścić Wisłę do III-IV ligi i zacząć od nowa? Przynajmniej będzie wspaniale i fanatycznie. Tylko pewnie piłkarze już nie ci. Bo Małecki i spółka s.......ą za większą kasą gdzie indziej.
Żeby nie było że bronię gwiżdżących - to nie o to chodzi, bo przesadzamy zarówno w jedną, jak i w drugą stronę. Albo "nic się nie stało", albo "..... co wy gracie, wygwiżdżemy was." Jakkolwiek staram się zrozumieć smutek i rozczarowanie po LM, tak nie rozumiem braku walki w poprzednim meczu, i w paru innych również. Może i fanatykom bez różnicy, czy przegrywamy, czy nie. W końcu doping tak czy siak zrobią. Tylko po co? Czy doping nie ma zagrzewać do walki, aby z pianą na pysku walczyć o punkty, bo ma się na trybunach gotową wskoczyć za drużyną w ogień rzeszę ludzi? No bo jeśli robimy doping dla samego dopingu, to ok, fajnie jest, pośpiewamy, pobawimy się i ok. Jednakże, jakby nie było, mecz to widowisko sportowe. A mniej fanatyczny kibic, lubiący piłkę, chciałby pooglądać to dobre widowisko. A skoro piłkarzom się nie chce, to czemu jemu ma się chcieć?

Tak, jestem piknikiem, wg większości tutaj.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 05.03.2015 o godz. 15:18.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.08.2011, 10:29
maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Tylko kto tu mówi o LM? Większość kibiców przyznała, że na APOEL byliśmy za słabi i LM nie dla nas.
A z Polonią tu nie wyjeżdżaj, bo jak chcesz, to sam się możesz przerzucić. Cwaniak. "Nie podoba się, to idź w ....u". Pewnie. To może od razu spuścić Wisłę do III-IV ligi i zacząć od nowa? Przynajmniej będzie wspaniale i fanatycznie.
Ja nie mówię że ma być fanatycznie. Ja mówię że 99% E była obrażana o to że Wisła nie awansowała do LM, jak im to mogli zrobić ci niedobrzy piłkarze. I jeszcze wczoraj przegrali. Przegrali bo gramy średnio jak na polską ligę, słabo jak na puchary europejskie. Ale to nie jest nowość, to jest standard od dłuższego już czasu.

Klaszczecie po najsłabszym mistrzostwie od lat w maju, a teraz gwiżdżecie. Rozdwojenie jaźni, takie samo jak u JW z Polonii.

Maskant uprawie takie samo słodko-pierdzenie jak Jurek Engel, a większość to łyka. To łykajcie dalej.

Mówię, od roku gramy dokładnie to samo, wtedy klaszczecie, dzisiaj gwiżdżecie? Co się zmieniło?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 28.08.2011, 10:30
"Pikniki" są w każdym klubie i to oni zapewniają wysoką frekwencję na większych stadionach. Kibic to kibic. Niektórzy są fanatyczni, a niektórzy przychodzą, żeby po prostu obejrzeć mecz na żywo swojej ukochanej drużyny. Wszystkich należy szanować, bo ci piknicy niejednokrotnie mają większy staż niż ci fanatycy. Zresztą pikniki już samą swoją obecnością robią atmosferę, gdyż lepiej mieć zapełniony stadion niż świecący pustkami tak jak wczoraj. Panie Małecki, wśród tych pikników znajdzie się niejeden, co również dopinguje swój zespół, bo nie wszyscy jedzą kiełbaski. Szacunek należy się każdemu.
Po takich fatalnych występach gwizdy zdarzają się wszędzie, czy to na Santiago Bernabeu, czy na Emirates Stadium. Jesteście piłkarzami Wisły i od was wymaga się gry na jakimś poprawnym poziomie na polskie warunki, a nie kopaniny.
Ostatnio edytowane przez vaazon : 28.08.2011 o godz. 10:33.
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 28.08.2011, 10:33
Małecki ma poniekąd rację, bo KAŻDY kibic powinien wspierać drużynę w złych momentach, a nie tylko jak wygrywa. Z drugiej strony wypowiedzią o przejściu na drugą stronę ostro przesadził.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 28.08.2011, 10:43
Tu nie chodzi o gwizdy, tylko o skandaliczną dla KLUBU wypowiedź Małeckiego. Przecież w tym momencie akcje marketingowe klubu poleciały w dół na łeb i nic nie zapowiada, żeby w najbliższym czasie wzrosły. Klub taki jak Wisła POTRZEBUJE pikników jak powietrza, są mu bardziej potrzebni niż 15 letni 'chuligani' z C (średnia wieku na naszym młynie nie poraża)! Jestem piknikiem, nie gwiżdżę na swoich, nie obrażam się na Patryka bo przyzwyczaiłem się do tego, że ma pusto we łbie (chociaż miałem nadzieję, że ostatnio trochę zmądrzał...widocznie się myliłem), ale Klub powinien wyciągnąć w stosunku do Małeckiego jakieś konsekwencje (choćby zmusić go do głupich przeprosin an oficjalnej) bo bez pikników ten klub NIE PRZETRWA (chyba, że kosztem drastycznego obniżenia poziomu sportowego)

Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.08.2011, 10:46
Ja nie rozmawiam o obowiazkach zawodnikow, dzisiaj sa jutro ich nie ma.
To, że ich jutro nie będzie nie zwalnia ich z obowiązków wobec klubu w którym dziś są. I nie widzę powodu, żeby o tym nie rozmawiać tu i w trakcie meczu nie wyrażać dopingiem.
Reyman by Małeckiemu za ten mecz ręki raczej nie podał i za to gwizdy to najmniejszy wymiar kary.
A co do psucia oprawy - nikt Wam nie wszedł na trybunę i oprawy nie zniszczył więc nie przesadzaj. Wy wyrażacie się tak, inni inaczej, a Małecki ma grać tak, żebyśmy się wstydzić nie musieli.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 28.08.2011, 10:47
Malecki powinien zamknąć pysk i cos zrobic ze sobą bo gra tak, ze zaczynam tesknic za Lobodzinskim.
Nie podoba mu sie wygwizdanie (jedyne !) po katastrofalnym meczu (kolejnym !) ? To ja mu napisze tak: Sam wypierdalaj na Kaluzy za zawalenie meczu w Nikozji.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.08.2011, 10:50
Małecki powinien uczyć się stylu wypowiedzi od Wilka po meczu z APOELem. Czasami lepiej nic nie mówić, a nie paplać tyle co on.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 28.08.2011, 10:53
Małecki to tępy pozer , który myśli że jak jeden dobry mecz będzie przeplatał z 10 chvjowymi to zostanie bogiem futbolu. Cały sezon prócz meczu z Litexem grają gorzej niż ŁKS a ten jeszcze ma czelność krytykować kibiców!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.08.2011, 10:58
Oj,widać,że boli

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.08.2011, 10:58
W Cafe Futbol wszystko ładnie zostało przedstawione jeżeli chodzi o Wisłę. Kto nie oglądał to jutro jest powtórka.. Polecam.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 28.08.2011, 11:01
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
W Cafe Futbol wszystko ładnie zostało przedstawione jeżeli chodzi o Wisłę. Kto nie oglądał to jutro jest powtórka.. Polecam.
Kołtoń ładnie przedstawił czy Borek?
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 28.08.2011, 11:03
Wszyscy. 10 znakuf.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 28.08.2011, 11:04
O czym gadali, bo nie wiem czy mam oglądać czy nie.
Jeśli ma być populizm i demagogia to wolę sobie oglądnąć kawe czy herbatę.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.08.2011, 11:04
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Kołtoń ładnie przedstawił czy Borek?
Wszyscy bardzo dobrze merytorycznie to ocenili i pokazali, że wcale nie jest tak kolorowo jak to niektórzy widzą.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 28.08.2011, 11:07
Wszyscy bardzo dobrze merytorycznie to ocenili i pokazali, że wcale nie jest tak kolorowo jak to niektórzy widzą.
To teraz dopiero odkryli słabości Wisły? Spece, nie ma co. Kolorowo to od początku poprzedniego sezonu nie jest.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 28.08.2011, 11:12
Jest wcześniej bo dzisiaj na Polsat Sport extra o 20
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 28.08.2011, 11:14
Małecki coś tam powiedział i znowu zaczyna się wychwalać zwykłego oglądacza po niebiosa, piknik płaci, piknik zapełnia stadion a na dodatek mieszać w to młyn.A ci co stoją za bramką to mają za darmo wejście? Nie.Zapełnić stadion to się zapełniał jak graliśmy w pucharach, potem przyjdzie mecz z Legią, Lechem Twente czy Fulham i nagle zacznie się pisać że to oni stadiony zapełniają, szkoda że wczoraj świecił pustkami a z taką grą frekwencja będzie bardziej spadać bo oczywiście jak widać nie potrzeba gorzkich słów by się obrazić, wystarczy przegrać dwa mecze.

To jasne że można się w....ić po przegranym meczu, ci co gwizdają też reagują spóźnionym zapłonem pod wpływem emocji, wszyscy jesteście Małeckimi
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 28.08.2011 o godz. 11:19.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów