|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
I druga sprawa. Juz smutniejsza. Amica miala wowczas jakis styl, ktorego sie trzymala i to dawalo jej w pucharach wyniki. My nie mamy zadnego, tzn w sumie mamy, styl nijaki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Kiedy wronki zaczeły dobrze grać ? a wtedy gdy odpadły z eliminacji LM presji już nie było bo każdy liczył na LM i w LE grali jak grali.To samo Wisla presja była ogromna odpadliśmy i możemy grać bez presji nikt nie pompuje balonika nie będzie nadawania o 15 latach bez LM i o tych ogromnych milionach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 27.08.2011 o godz. 12:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Maciuś, Cupiał to Ci chyba te 5 milionów obiecał jak z nim na kawie byłeś, bo ja się nie spotkałam nigdzie z taką informacją. Nawet Stan Valckx kiedyś się wypowiadał, że jak znajdziemy jakiegoś ciekawego piłkarza, to pieniądze się znajdą i nie ma jakiejś określonej "puli", którą Wisła może na transfery przeznaczyć. Co nie zmienia faktu, że już się raczej nie wzmocnimy w tym oknie i do fazy grupowej musimy przystąpić z tym, co mamy.
A dlaczego Melikson i Sobolewski mieliby nie grać z Odense? @Ventigo dzięki, nie wiedziałam
Ostatnio edytowane przez gypsy : 27.08.2011 o godz. 15:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Hmmm.... taki kwiatek na forum Fulham:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Oj, nie wydaje mi się, żeby Twente zajęło ostatnie miejsce w tej grupie
Kibice Fulham chyba trochę przesadzili, ale to miło, że nas doceniają, obyśmy ich utwierdzili w tym przekonaniu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Taka ciekawostka z forum Fulham:
http://cc.fulhamfc.com/forum/topics/...k-w-supporters Cytaty: "yes they were on his gangs programme, but its Cracovia thay hate. They have killed fans in Krakow just for wearing a scarf, on non matchdays. But against us, i wouldn't expect the same level of hatred." "it will be the hardest away game of the group... although everyone who's going should enjoy the atmosphere there" "I think Krakow will be a great place to visit but I dont think I'll be wandering around in my white shirt - I'll have a jacket on
Ostatnio edytowane przez hawaiisurfer : 27.08.2011 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A tu taka ciekawostka w jakiej formie jest Twente:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
61% posiadania piłki.25 strzałów 15 celnych
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy mecz gramy z teoretyczniej najsłabszym rywalem u siebie, więc jeżeli to przegramy to nie mamy czego szukać w LE
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A czemu mielibysmy wygrac skoro zagramy bez Meliksona i Sobola i bez transferowych wzmocnien?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba aż tak źle nie jest chociaż po wczorajszym meczu mam coraz większe wątpliwości
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=8-uKFHU2LeY
ja bym przypomniał jeszcze te film komplikacja także z golami z Polskiej ligi !!!! ps.. Jedno tylko przeraża czas który tak szybko leci Jezuu to już 10 lat minie za rok od wielkich meczów z Schalke i Parmą w pucharach !!! niewiarygodne chciało by się powiedzieć
Ostatnio edytowane przez Borinho : 28.08.2011 o godz. 09:41.
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
^^ Może by tak petycja z prośbą do POLSAT o włączenie do swojej ekipy Basałaja... Jak się słucha ten komentarz, to aż chce się oglądać! Już 10 lat... pamiętam te mecze tak jak by to było wczoraj.
Porażka na Cyprze, 0-1 z Lechią. O ile porażkę na Cyprze można wytłumaczyć brakiem wystarczających umiejętności i wiary w siebie, o tyle nie ma usprawiedliwienia dla piłkarzy za wczorajszy mecz. Nie chodzi mi o brak zaangażowania, bo to widziałem u każdego z nich (prawie, pozdrawiam Kostarykańskiego Komara). Chcieli wygrać, ale nie można wygrywać meczu jeżeli każdy gra pod siebie. Iliev, Małecki, Melikson - każdy ma nieprzeciętne umiejętności, ale nie potrafią ich sprzedać w ostatnich meczach. Nie można rozpoczynać akcji od holowania piłki, dla czego nie widać sławnych trójkątów na boisku? Maaskant musi wrócić do gry 1 def. pomocnikiem i 2 ofensywnymi pomocnikami. Wisła musi kreować grę, a nie wiecznie czekać na kontrę. Już wolę zremisować mecz, ale mieć te kilkanaście sytuacji pod bramką przeciwnika, kreować grę przez większość meczu. Kibic chce widzieć konstruowanie akcji. Więcej gry z 1 piłki, klepa, klepa, klepa. Holowanie piłki tak, ale tylko jeżeli nie ma kolegi do zagrania, a jest okazja do zdobycia przestrzeni, uderzenia. Kur=a panowie, trenera nie zwalniajcie, bo to nie ma sensu. Maaskant wieży w zespół i ja mu wierzę, piłkarze też uwierzą. Zdobędziemy mistrzostwo! |
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
liga holenderska jest bardzo "niewyrównana", takie wyniki drużyn z czołówki z przeciętniakami to nic nadzwyczajnego.
Wisla ma szanse powalczyć w tej grupie o awans ale pod jednym warunkiem - musi grać odważnie i ofensywnie!! wszystkie seukcesy polskich klubów w ostatnich latach w pucharach byly oparte na odwaznej i ofensywnej grze, tak jak za czasów Wisły Kasperczaka czy rok temu amica.... chowając sie w kazdym meczu za podwojna gardą niestety nie ugramy wiecej jak 3-4 punkty. Maskant musi coś z tym zrobić, wpoić w nich wiarę że grając odważniej więcej można zwojowaćw Europie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Twente to obecnie absolutna czołówka ligi holenderskiej. W ostatnich 3 sezonach raz zostali mistrzem, dwa razy zajęli drugie miejsce (w poprzednim sezonie wyprzedzeni w ostatniej kolejce). Wiadomo że jeśli chodzi o Holandię to zdecydowana większość kojarzy PSV, Ajax czy Feyenoord. Natomiast obecnie to Twente jest zespołem nadającym ton rozgrywkom ligowym w Holandii i ugranie z nimi jakichkolwiek punktów w grupie będzie ciężkie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
gdyby ktos chcial poogladac Fulham w akcji to wlasnie leci ich mecz http://www.livefootballol.com/jimeyt...r=zdfndfndfnsn
![]()
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Z taką grą jak w ostatnich meczach to nie mamy czego szukać w LE. Martwi mnie rzecz jedna: o ile Lech w zeszłym sezonie zawalił ligę ale rewelacyjnie spisywał się w LE, to Wisła może wtopić wszystko. Brak klasowych zawodników odbije się mocną czkawką w tym sezonie, gdyż moim zdaniem mecz z Lechią to nie przypadek. Do tego rozpoczęła się nagonka medialna na Małego. Zobaczymy co na to kibice... Atmosfera w szatni jest podgrzana do granic czerwoności, presja o wynik zaczyna plątać nogi, co nie jest dobre. Rozpoczyna się cholerny kryzys, który mam nadzieję Maaskant przetrwa, bo nie wyobrażam sobie Probierza w Wiśle.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Z innych boisk:
FC Twente Enschede 4 - 1 VVV Venlo Newcastle U. 2 - 1 Fulham OB Odense 2 - 4 Sonderjyske |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Ludzie skąd w was ta panika,spokojnie ![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ogłądałem ten mecz na Polsacie Futbol - tam powinno być z 8 - 1. Sorry, ale przy obecnej formie Wisła nie ma absolutnie żadnych szans z Twente. Pozostaje mieć nadzieje, że formę odbudujemy, i uda sie polec z jakim-takim honorem.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
![]()
Ale jest też pozytyw, władze widzą, że bez dalszego wzmacniania składu nie da rady walczyć skutecznie na kilku frontach. Co do grupy LM, może przedstawię moje przemyślenia: Fulham- przegrana na wyjeździe; jest szansa na remis u nas Twente- dwa razy baty, Odense- remis na wyjeździe i wygrana u nas.. ...widzę w grupie 5ptk. Może ktoś mnie zlinczuje, że pesymistą jestem, ale przy tej organizacji gry i klasie przeciwników, moim zdaniem nie ma co liczyć na więcej. Bo mam wrażenie że Fulham i Twente są mocno nastawione na puchary. Do tego Fulham nie ma szans na grę w pucharach w przyszłym sezonie. Zdobycze punktowe ponad to co napisałem będą wielkim sukcesem.
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 28.08.2011 o godz. 22:43.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Liga to akurat zaden wyznacznik. Twente od dawna jest w formie - graliby w LM gdyby nie trafili na Benfice a Fulham w lidze ma trudniejszych przeciwnikow niz My. Odense to rzeczywiscie niespodzianka
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|