The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
art
Senior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 13:53
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
I dobrze. Ci co mają być to będą.
Ludzie kasa jest potrzebna, 12k na meczach ligowych to za mało, żeby myśleć o budowaniu wielkiego jak na Nasze warunki klubu przecież. Znowu nie róbcie się tacy wielcy fanatycy, że kliku pikników więcej nie jest godnych przebywania na tym samym stadionie co Wy.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 24.08.2011, 14:04
Kolejki brak, 11tys krzesełek zajętych (karnety + bilety)
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 24.08.2011, 14:25
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Po wczorajszym meczu 'kibice sukcesu' odpuszczają pewnie sobie lige
Żartujesz prawda ?
Przecież w lidze też są wspaniałe mecze Legia przyjedzie, nawet Lech ze swoim super snajperem - to trzeba zobaczyć koniecznie!

Co tam spotkania z Zagłębiem, Lechią czy tam ŁKS-em Łódź!
Najbliższy komplet to co pierwszy mecz LE ?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 24.08.2011, 16:30
W październiku otwierają cały stadion na 33 tys. i bez tych "kibiców sukcesu" jak mówicie nie zapełnicie całego stadionu, klub też raczej nie będzie zadowolony z frekwencji jak fanatyczni wypełnią stadion tylko w 12 tys. a 21 tysięcy miejsc będzie wolnych.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.08.2011, 16:40
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Kolejki brak, 11tys krzesełek zajętych (karnety + bilety)
Sprzedanych jest ok 8000 karnetow. Czyli sprzedano 3000 biletow na Lechie.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.08.2011, 16:45
No bo Pan Tusk zrobił akcję na całą Polskę że na naszych stadionach jest niebezpiecznie i ludzie nie przychodzą. Mi się wydaję że o 12 w południe jest bardziej niebezpiecznie na mieście niż na stadionie.A tak teraz całkiem na serio to ja nie mam pojęcia dlaczego na mecze Mistrza Polski przychodzi tak mało ludzi, to jest coś niebywałego jak dla mnie.Na beniamnika Bundesligi potrafi przyjść 70 tys ludzi, wiem że to drużyna ze stolicy ale ich jest tam tyle, a gości było bodajże 6tys. Nie wiem czemu u nas nie możemy tych 20 tys w meczu ligowym uzbierać, ceny są w porządku.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.08.2011, 16:45
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Co tam spotkania z Zagłębiem, Lechią czy tam ŁKS-em Łódź!
Najbliższy komplet to co pierwszy mecz LE ?
Oczywiście. Jest to normalne, praktykowane u nas od lat. Po co szydera skoro takie sa realia i tego typu posty nic nie zmienią? A juz na pewno nie zmuszą nikogo do przyjścia na Lechię czy inny ŁKS, umówmy się... Jak ktoś chce wpaść 2-3-4 razy w roku na Wisłę to logiczne że wybierze mecz z Legią, Amiką, ew. Sewillą czy innym PSV w LE. Ja juz sie z tym dawno pogodziłem, bo każdy robi co uważa. Najlepiej zamiast na kibicach z E skupmy się na swoim C, bo pierwsza lepsza ekipa przyjezdna nas zagłuszy.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.08.2011, 17:58
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
W październiku otwierają cały stadion na 33 tys. i bez tych "kibiców sukcesu" jak mówicie nie zapełnicie całego stadionu, klub też raczej nie będzie zadowolony z frekwencji jak fanatyczni wypełnią stadion tylko w 12 tys. a 21 tysięcy miejsc będzie wolnych.
No to w takim razie czyja to wina? Ultrasów klubu, czy kibiców sukcesu, że mają Wisłe w dupie?
Może myślenie Ci podpowiada, ze kibic sukcesu to koles który przychodzi jak jest sukces, a jak go nie ma to już nie przychodzi? Może warto by ludzi przyzwyczajać do chodzenia na każdy mecz, a nie traktować jak klientów oferując dobry produkt, jak wiadomo, że coś może nie wypalić i produkt straci wartość(czyli sukces)

Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post
No bo Pan Tusk zrobił akcję na całą Polskę że na naszych stadionach jest niebezpiecznie i ludzie nie przychodzą. Mi się wydaję że o 12 w południe jest bardziej niebezpiecznie na mieście niż na stadionie.A tak teraz całkiem na serio to ja nie mam pojęcia dlaczego na mecze Mistrza Polski przychodzi tak mało ludzi, to jest coś niebywałego jak dla mnie.Na beniamnika Bundesligi potrafi przyjść 70 tys ludzi, wiem że to drużyna ze stolicy ale ich jest tam tyle, a gości było bodajże 6tys. Nie wiem czemu u nas nie możemy tych 20 tys w meczu ligowym uzbierać, ceny są w porządku.
Dziwne, że na Apoelu, Legii derbach Amice jest bezpiecznie a na Lechii, Zagłębu już nie...
Prawda lezy w tym co napisałem... zajawiać ludzi na fanatyzm od małego, jak w Anglii... pokolenia rodzin mają na honorze kibicowanie i sa z tego dumni, u nas sie lansuje "produkt" "klientów" którzy z klubem nie maja wiele wspolnego, bo są tylko marionetkami i łudzi się, że oni wypełnią stadion... tak jak produkt opakuje się w "medialne" w "bogate" wydarzenie typu Apoel Legia derby Amika.
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.08.2011 o godz. 18:10.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 24.08.2011, 18:14
Bylem dzis o 16 kupic bilet. Przy kasach oprocz mnie nie bylo w tej chwili zadnych innych kupujacych. Dziewczyny z okienek potwierdzily ze bilety sprzedaja sie slabo :(
DysoN
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 24.08.2011, 18:35
Pamiętacie może lub słyszeliście, do kiedy ma trwać sprzedaż karnetów na ten sezon? Czy po meczu z Lechią będzie można jeszcze je nabyć?
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
pietrasxd
Member

Od: 07.2008

Stary 24.08.2011, 21:46
Pytanie z pozoru banalne, ale chciałbym mieć pewność: czy mogę kupić komuś bilet, posiadając jego kartę kibica..?
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.08.2011, 21:49
Owszem, banalne. Odpowiedź - możesz.
Odpowiedz cytując
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 25.08.2011, 07:59
A wie ktoś ile można się spodziewac kibiców Lechii?
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Odpowiedz cytując
alarazboy1
Member

Od: 07.2010

Stary 25.08.2011, 08:47
sądze że max 15 tys...do tej pory sprzedało się okolo 3 tys biletów+8tys karnetów....trochę mało;(
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 25.08.2011, 12:15
Wiślacki Barwałd napisał(a):Wyświetl post
A wie ktoś ile można się spodziewac kibiców Lechii?
alarazboy1 napisał(a):Wyświetl post
sądze że max 15 tys...do tej pory sprzedało się okolo 3 tys biletów+8tys karnetów....trochę mało;(
15 tys. Lechii to mało?
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
wanol
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 25.08.2011, 12:31
Żeby móc przyjąć taką liczbę gości nasz stadion musiałby mieć pojemność ok 300000 miejsc
Odpowiedz cytując
staszek001
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 25.08.2011, 12:38
Pozasportowe przyczyny słabej frekwencji to przede wszystkim wina:
* cen, bo przy wzroście podaży cena musi spaść. Sam stadion nowych kibiców przyciągnął niewielu.
* dystrybucji biletów. Ci którzy chodzą tylko na puchary zakup biletu kojarzą z kolejkami. Brak możliwości płacenia kartą lub przez internet pozostawiam bez komentarza. Obowiązek posiadania KK, choć niezależny od klubu, też nie pomaga.
* dojazdu. Brak parkingów, brak dodatkowej komunikacji miejskiej. Korki w okolicy stadionu. Dodatkowo kibic z poza Krakowa musi przyjechać specjalnie po bilet, najlepiej parę dni wcześniej żeby mieć pewność, że na ulubiony sektor dostać bilet.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 25.08.2011, 12:54
To mozna odwrocic: skoro nowy stadion nie przyciagnal wielu nowych kibicow to po co opuszczac cene? Chodza wierni kibice i tak placa tyle ile klub chce

Sprzedaz przez net jest od dawna zapowiadana, to faktycznie da impuls dla ludzi spoza Krakowa by przyjechac na mecz bo nie musza albo przyjezdzac specjalnie po bilet albo przyjezdzac 2h przed meczem by zdazyc na czas kupic bilet.

Co do parkingu to racja ale nawet gdyby parking by byl to i tak waskim gardlem bedzie wyjazd/dojazd ze stadionu. W zasadzie 90% samochodow i tak musi wyjechac z Reymonta albo w kierunku aleji albo do skrzyzowania z Piastowska i tak czy owak ruch tam sie bedzie blokowal.
DysoN
Odpowiedz cytując
staszek001
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 25.08.2011, 14:39
DysoN napisał(a):Wyświetl post
To mozna odwrocic: skoro nowy stadion nie przyciagnal wielu nowych kibicow to po co opuszczac cene? Chodza wierni kibice i tak placa tyle ile klub chce
Po pierwsze: więcej kibiców to lepsza atmosfera i kibice bardziej zadowoleni.
Po drugie przy odpowiedniej, niższej cenie, można by zwiększyć przychód.

Cytat:
Sprzedaz przez net jest od dawna zapowiadana, to faktycznie da impuls dla ludzi spoza Krakowa by przyjechac na mecz bo nie musza albo przyjezdzac specjalnie po bilet albo przyjezdzac 2h przed meczem by zdazyc na czas kupic bilet.
Irytuje mnie, że wdrożenie tak prostej rzeczy, który tak naprawdę jest produktem z półki, przewyższa możliwości klubu. Dla mnie jest to kompromitacja. Ile jeszcze mamy czekać?

Cytat:
Co do parkingu to racja ale nawet gdyby parking by byl to i tak waskim gardlem bedzie wyjazd/dojazd ze stadionu. W zasadzie 90% samochodow i tak musi wyjechac z Reymonta albo w kierunku aleji albo do skrzyzowania z Piastowska i tak czy owak ruch tam sie bedzie blokowal.
Podziemny parking przy muzeum narodowym i darmowy przejazd tej jeden przystanek tramwajem rozwiązałby problem nie tylko kibiców Wisły. Miasto niestety straszy prywatnych inwestorów (patrz parking pod placem na groblach)
Odpowiedz cytując
maniak4
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 25.08.2011, 18:29
Będzie jakieś oficjalne info odnośnie biletów
Odpowiedz cytując
Wiślak z Azorów
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 25.08.2011, 19:18
maniak4 napisał(a):Wyświetl post
Będzie jakieś oficjalne info odnośnie biletów
a co mają pisać że słabo schodzą bo kibice sukcesy mówią że na Lechie nie, bo to nie LM i nie można sie polansić ?
no ludzie...
Nie można się nazwać kibicem jeśli nigdy nie było się na meczu, tam samo nie można się nazwać fanatykiem jeśli nigdy nie było się na wyjeździe.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 25.08.2011, 20:31
idę o zakład, że jutro po losowaniu grup Ligi Europy telefon w Strefie Kibica będzie dzwonił non stop
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Stary 26.08.2011, 21:47
O godz. 17:30 sprzedane było niecałe 2 tysiące biletów na Lechię.
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 26.08.2011, 21:59
?Wczoraj ktoś pisał,że poszło 3 tysiące biletów plus 8 tys karnetów.

A może masz na myśli,że dzisiaj poszło 2 tys ?
Odpowiedz cytując
michal1989
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 26.08.2011, 22:02
Ja mam takie pytanie... Jak otworzą tą nową trybunę klub udostępni abonamenty jakieś czy coś (coś takiego jak było po powrocie z Suchych Stawów - abonament chyba na 4 mecze), w Krakowie będę dopiero od października i idealnie by mnie takie coś urządzało. Dzięki za odpowiedź.
ZKS NAFTA JEDLICZE
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.08.2011, 22:12
To są jakieś rzewne jaja z tymi biletami... Mecz przyjaźni, na trybunach powinno być święto i komplet, a tu widzę takie wiadomości... Obraziliście się, bo nie wygrali z APOELem czy co ? Szok.

Ten kto będzie jutro, bądź ten kto miał być, tylko stanęły mu na drodze jakieś ważne wydarzenia losowe jest prawdziwym kibicem, reszta to jednomeczowcy, skuszeni wynikami.

A po bilety na Fulham to pierwsi w kolejce stać będą, straszliwie to frustrujące.

Do zobaczenia jutro, WISŁA AŻ PO GRÓB, NAWET W KLASIE C!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.08.2011, 22:34
transparencik... "gdzie jesteście.... $$"?
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.08.2011, 22:58
Po to zeby samych siebie po raz drugi osmieszyc?
Kogo pytamy? Polske? , takie rzeczy rozwiazuje sie we wlasnym gronie..
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Stary 26.08.2011, 23:40
Romuald napisał(a):Wyświetl post
?Wczoraj ktoś pisał,że poszło 3 tysiące biletów plus 8 tys karnetów.

A może masz na myśli,że dzisiaj poszło 2 tys ?
Nie. Jeżeli mam coś na myśli to właśnie to piszę. Dzisiaj pytałem kasjerki ile zostało sprzedanych biletów i powiedziały, że niespełna dwa tysiące (karnetów ok. 9 tysięcy).
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.08.2011, 00:24
Jutro tak naprawde dowiemy sie ilu mamy prawdziwych kibicow i .... w dupe komu nie bedzie
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów