The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2011, 13:07
Mogło być gorzej, mogło być lepiej. Czyli nie jest źle.
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.08.2011, 13:07
Odense odpadło z LM z Villarealem wcześniej eliminując PAO
Twente odpadło z LM z Benficą wcześniej eliminując Vasiui
Fulham rozegrało w LE juz 8 spotkań strzelająć 16 bramek tracąc 1
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 26.08.2011, 13:09
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Legia cłakiem dobrze wylosowała -Rapid, Hapoel, PSV
Hmmm. Po tym co Rapid pokazał we Wrocku to mają szansę na 2-3 remisy.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
TS Girl
Member

Od: 07.2009

Stary 26.08.2011, 13:10
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
Oni teraz losuja gospodarzy ? Czy jak to teraz ustala ?

Tez mnie to ciekawi... czekalem na losowanie literki a tutaj juz dodali do grupy... ten latynos cos kreci !
taa, chyba piłeczki w tej "misce"...

Grupa średnia, ale trzeba będzie się spiąć, Legia ma moim zdaniem trochę łatwiej, aczkolwiek w jej grupie jest już pewniak do 1 miejsca, PSV Eindhoven.
Yaroc
Member

Od: 11.2002

Stary 26.08.2011, 13:11
Kurde. Ludzie. Tu nie było kelnerów. Grupa całkiem ok. Fajne wyjazdy. Trzeba wyjść i walczyć i tyle w temacie...
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
Miguelito
Member

Od: 07.2011

No cuż.. tak na gorąco to zbieramy lanie od wszystkich ale, czas pokaze
Eryk
Senior Member

Od: 01.2007

Chłopaki z Twente najbardziej przeżywają nas i z nas sie bardzo cieszą ze względu na wyjazd i piękne miasto ;> ale futbolowo niewiadoma
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Od kiedy Twente trafiło do K, od razu mi się wymarzyło trafienie do tej grupy. Najsłabszy z holednderskich teamów (lepsze to niż PSV i AZ Alkmaar). Robert i spółka z pewnością będą chcieli się pokazać tam z jak najlepszej strony!

Fulham to drugie marzenie. Mieszkam w Londynie, a na stadion mogę dojść nawet pieszo! Będzie nas, Wiślaków na pewno mnóstwo na meczu wyjazdowym! Ale się cieszyłem jak trafili do K

A w ogóle Odense to rewelacja. Mistrz kraju dostaje lanie od Pilzna, a przecież Odense jest słabsze. Nie ma co lekceważyć rywali, ale o ile lepsze Odense od Lokomotivu, czy Rapidu Bukareszt!

Marzyło mi się to K cały czas i wybuchłem z radości od razu!

Za**biste losowanie
Yaroc
Member

Od: 11.2002

Stary 26.08.2011, 13:12
Kurde. Ludzie. Tu nie było kelnerów. Grupa całkiem ok. Fajne wyjazdy. Trzeba wyjść i walczyć i tyle w temacie...
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 26.08.2011, 13:13
a kiedy będzie wiadomo kiedy jak i kiedy mecze ?
Pawlolek
Senior Member

Stary 26.08.2011, 13:14
Oczyma wyobraźni ujżałem pojedynek Ruiza z Diazem... Będzie ciekawie.
Całkiem fajna grupa, nawet do powalczenia, ale będzie potrzebne dużo szczęścia do awansu.
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 26.08.2011, 13:15
Rywale tacy se jeżeli chodzi o atrakcyjność, Twente i OB to na pewno będą cisnęły o puchar więc portowo będzie cieżko
TeeS88
Junior Member

Od: 06.2009

Twente jest lepsze niż PSV, w zeszłym sezonie Twente było 2, PSV 3. W obecnym sezonie Twente pierwsze w lidze z kompletem, PSV straciło punkty z AZ. Mamy mocniejszą grupę, ale czy dla nas byłaby słaba?
cieniek
Member

Od: 03.2009

DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Bardzo fajna grupa, wyjazdy ciekawe - Twente, Fulham i Odense... blisko, krotko i na temat

jest szansa na awans.
Czyj awans? Ogladałeś mecze z Cypryjczykami?
gosc2332
Senior Member

Od: 07.2011

http://www.fctwente.net/ już wspominają tam o Maaskancie
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.08.2011, 13:16
Na moje to trudna grupa (Legia ma znacznie łatwiejszą).

Nadzieja że ci mocniejsi grać będą nie na 100%. Druga dobra sprawa jeśli szukać pozytywów, że Twente będzie dobrze rozpracowane. Dwie ekipy tak jak my odpadły w eliminacjach do CL. Twente niestety jest bardzo mocne. Fulham to typowy średniak Angielski więc mogą grać na poważnie w pucharach. Jeszcze bodaj dwa sezony temu potrafili zlać Juventus u siebie 4-1 i dojść do ćwierćfinału bodaj. Grali wtedy bardzo dobrze. Odense to dla mnie anonim, ale potrafili wygrać u siebie z Villareal choć po dużym babolu obrońcy. Wyeliminowali dość łatwo PAO.

Podsumowując na papierze raczej szans na wyjście nie ma. Dobrzejak zdobędziemy5-6 punktów. Uznam to za sukces.
Wyjazdowo można się pokazać.

Dla paru znawcow trzeba napisać wprost Twente > PSV
Ostatnio edytowane przez Baala : 26.08.2011 o godz. 13:21.
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.08.2011, 13:16
Prawda jest taka, że jeśli mamy coś osiągnąć w europejskich pucharach to i z takimi rywalami musimy wygrywać. Trzeba próbować i nie poddawać się. Punkty same do nas nie przyjdą...
Przemas
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 26.08.2011, 13:18
Yaroc napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie mówi o kelnerach. Trafiły nam się 3 drużyny uważam wszystkie w zasięgu i do powalczenia. Poza tym fajne wyjazdy do normalnych krajów a nie jakieś Izraele,Rosje czy Rumunie. Uważam, że mamy fajniejszą grupę niż Legia pod względem marketingowym, a sportowo u nich PSV poza zasięgiem plus mocny Rapid i nieprzewidywalny Hapoel.
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.08.2011, 13:22
cieniek napisał(a):Wyświetl post
Czyj awans? Ogladałeś mecze z Cypryjczykami?
Jakoś jestem spokojny. I cały czas się trzymam tego, że jak się zepniemy, to grupa jest do przejścia.

Chciałbym zobaczyć komentarze z ubiegłorocznego losowania, co pisaliście po wylosowaniu przez Lecha, juve, city...
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
sofristo
Member

Stary 26.08.2011, 13:22
Mi się grupa podoba, fajne wyjazdy a i sportowo można powalczyć.
Legia ma gorszą marketingowo grupę, ale też silną sportowo. Może 2 druzyny w 1/16
TymonPRO
Senior Member

Stary 26.08.2011, 13:29
Zobaczcie doping Twente na you tubie To będzie masakra dwa kluby z najlepszymi kibicami
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
TS Girl
Member

Stary 26.08.2011, 13:32
Baala napisał(a):Wyświetl post

Nadzieja że ci mocniejsi grać będą nie na 100%. Druga dobra sprawa jeśli szukać pozytywów, że Twente będzie dobrze rozpracowane. Dwie ekipy tak jak my odpadły w eliminacjach do CL. Twente niestety jest bardzo mocne. Fulham to typowy średniak Angielski więc mogą grać na poważnie w pucharach. Jeszcze bodaj dwa sezony temu potrafili zlać Juventus u siebie 4-1 i dojść do ćwierćfinału bodaj. Grali wtedy bardzo dobrze.

Żeby tylko ćwierćfinał! Fulham grało przecież za Hodgsona w finale Ligi Europy z Atletico Madryt. Trzeba o tym pamiętać.
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.08.2011, 13:33
Znowu będzie najazd na Londyn Rywale ok chodź obawiam się Fulham jest szansa na awans z 2 miejsca
Piggy oddaj hajs
JarekTSW
Senior Member

Stary 26.08.2011, 13:33
Baala napisał(a):Wyświetl post
Na moje to trudna grupa (Legia ma znacznie łatwiejszą).

Nadzieja że ci mocniejsi grać będą nie na 100%. Druga dobra sprawa jeśli szukać pozytywów, że Twente będzie dobrze rozpracowane. Dwie ekipy tak jak my odpadły w eliminacjach do CL. Twente niestety jest bardzo mocne. Fulham to typowy średniak Angielski więc mogą grać na poważnie w pucharach. Jeszcze bodaj dwa sezony temu potrafili zlać Juventus u siebie 4-1 i dojść do ćwierćfinału bodaj. Grali wtedy bardzo dobrze. Odense to dla mnie anonim, ale potrafili wygrać u siebie z Villareal choć po dużym babolu obrońcy. Wyeliminowali dość łatwo PAO.

Podsumowując na papierze raczej szans na wyjście nie ma. Dobrzejak zdobędziemy5-6 punktów. Uznam to za sukces.
Wyjazdowo można się pokazać.

Dla paru znawcow trzeba napisać wprost Twente > PSV

Do finału , a nie ćwierćfinału.
sayek89
Senior Member

Stary 26.08.2011, 13:36
Paradoksalnie Mamy trudniejszą grupę niż Legia. Bo wcale Twente nie jest słabsze od PSV, Anglicy co roku grają w LE w miarę solidnie, Odense ciężko powiedzieć...
Bóg, Honor i Wisła!
Baala
Senior Member

Stary 26.08.2011, 13:45
JarekTSW napisał(a):Wyświetl post
Do finału , a nie ćwierćfinału.
Faktycznie coś mi się pomyliło, ale pamiętam że oglądałem ich mecze z Juventusem i Shakhtarem i zrobili na mnie wtedy duże wrażenie. Skład zapewne wiele się w przeciągu dwóch lat nie zmienił.
ctsi
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 26.08.2011, 13:46
Kiedy beda znane terminy meczy?
Noblesse Oblige
JarekTSW
Senior Member

Stary 26.08.2011, 13:47
Fulham to dobra ekipa. Świetnie grają u siebie gdzie mogą pokonać każdego Dużo gorzej idą im mecze wyjazdowe.
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 26.08.2011, 13:49
Pozwoliłem sobie zajrzeć na forum kibiców TWENTE i...
Wiele opini o tym jaki Kraków jest piękny i przyjazny, co ciekawe Wisła ma piękny stadion , boją się Polskich kibiców, no i Maaskant,Jalens...Boukhari
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.08.2011, 13:56
Z tego co pamietam to drużyny które prowadził Maaskant zawsze dobrze grały przeciwko Twente. Natomiast jeśli chodzi o Fulham i Odense, to będzie ciężko. Ważne żeby wygrać wszystkie mecze u siebie i chociaż jednego wyjazdu nie przegrać. Wtedy spokojnie awansujemy. Przy lepszym zgraniu zespołu i sporym szczęściu jest to realne by na R22 wszystkich puknąć.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów