|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja bym proponowal aby zamiast zasmiecac inne tematy tysiacami swoich typow to umieszczac je tutaj z krotkim uzasadnieniem czemu akurat takie zespoly chcielibyscie wylosowac.
Podział na koszyki przed losowaniem fazy grupowej Ligi Europy: I koszyk Tottenham Hotspur PSV Eindhoven Atletico Madryt Sporting Lizbona Sporting Braga Schalke 04 Gelsenkirchen Dynamo Kijów Paris Saint Germain FC Kopenhaga AZ Alkmaar RSC Anderlecht Twente Enschede II koszyk Fulham Londyn Besiktas Stambuł Hapoel Tel Awiw Metalist Charków Standard Liege Rubin Kazań Club Brugge AEK Ateny Steaua Bukareszt Udinese Calcio Athletic Bilbao Lazio Rzym III koszyk FC Salzburg Maccabi Hajfa FC Zurich Odense BK Lokomotiw Moskwa PAOK Saloniki Birmingham City Stoke City Stade Rennes Austria Wiedeń Rapid Bukareszt Hannover 96 IV koszyk Worskla Połtawa Wisła Kraków FC Vaslui FC Sion Sturm Graz Maccabi Tel Awiw Slovan Bratysława Legia Warszawa NK Maribor AEK Larnaka Malmoe FF Shamrock Rovers |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Grupa ze względu na najciekawsze wyjazdy pod względem kibiców:
Paris Saint Germain Besiktas Stambuł Birmingham City/Stoke City Wisła Kraków ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Życzyłbym sobie:
Atletico Madryt Lazio Rzym Birmingham City Wisła Kraków |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Tottenham- wyjazd bardzo ciekawy teren juz znamy będzie Nas sporo no i mamy mały rachunek do wyrównania
Lazio - rachunek do wyrownania no i liczba 6000 do pobicia Austria - fajny wyjazd kolejny komplet wyjazdowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
1. Twente, PSV, Schalke, Tottenham - w tej kolejności
2. Lazio, Brugge 3. Hannover, Salzburg, Austria |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Z pierwszego koszyka życzyłbym sobie holenderską (ze względu na Maaskanta), a szczególnie PSV (wiadomo, Marcelo).
Z drugiego Brugia lub Ateny (w zasięgu i fajne wyjazdy). Z trzeciego Austria Wiedeń. Powód taki sam jak wcześniej. Na pewno powinniśmy unikać zespołów ze wschodu, Izraela, Portugalii, Anglii (poza Tottenhamem) i Hiszpanii. Grają w pucharach na serio, a zespoły mają kadrowo silne. W przypadku Izraela dochodzi czynnik pogodowy.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 26.08.2011 o godz. 09:08.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Chciałbym te 3 ekipy- ciekawe drużyny, niezłe stadiony, mecze byłyby bardzo dobre pod względem kibicowskim:
Schalke 04 Besiktas Birmingham ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Sporting Braga, Metalist Charków i Austria Wiedeń w takiej grupie można by coś ugrać.
![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Az Alkmaar
Club Brugge Austria Wieden z takiej grupy spokojnie by mozna wyjsc |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
FC Kopenhaga
Club Brugge Austria Wiedeń Wisła Kraków edit: literówka |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
1.Anderlecht
2.AEK Ateny 3.FC Salzburg 4. WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Podał by ktoś link to transmisji z losowania
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Krav, chcesz PSV... Nie wiesz co piszesz. PSV sie rozkręca, mają dobry sklad, wiec o wynik bardzo ciezko(dla mnie dwa remisy
Twente ma Ruiza, koles miazga. Odszedl Janssen do Ajaxu, ale i tak graja na wysokim poziomie. Reasumując holenderski zespół niebyłby dla nas dobry w kontekście punktów![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Przeciwnicy może nie najlepsi od względem komercyjnym (atrakcyjności), ale może udało by się zdobyć jakieś punkty.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-4190.html - link do losowania
A moja grupa marzeń to: Paris Saint-Germain AEK Ateny Austria Wiedeń Wisła Kraków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PSV Eindhoven/Schalke 04 Gelsenkirchen
Besiktas Stambuł/Lazio Rzym Birmingham City/Hannover 96 Wisła Kraków |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A teraz konkrety: Tottenham Lazio Lokomotiv Moskwa Najgorzej byłoby wśród anglielskich trafić Stoke. Typowy średniak i może chcieć zaistnieć w Europie poprzez LE. Koguty są o tyle lepsze,że oni zawsze mają jakieś miraże o mistrzostwie( nie realne) i raczej na tym będą się skupiali, niż na walce o średni prestiż i żaden pieniądz. Jak dla nich oczywiście. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
FC Kopenhaga
Fulham Londyn Austria Wiedeń Wisła Kraków Grupa w miare medialna i spokojnie mozna awansowac, kobicowsko mysle tez dobrze. Ale to tylko propozycja ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Schalke 04 Gelsenkirchen
Lazio Rzym Birmingham City Wisła Kraków to jest moja propozycja.. ![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Atletico Madryt
Fulham Londyn Hannower 96 Wisła Kraków - to muszą być atrakcyjne marketingowo firmy, na których można nieźle zarobić, a nie jakieś łosie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Dla mnie mus to Lazio i ZEMSTA
PSG Lazio Stoke Wisła - moja grupa. Ważne żeby nie trafić kacapów i Rumunów - żadna podnieta a o zwycięstwo trudno. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Moze bedziemy miec szczescie - moja grupa:
1. PSV Eindhoven 2. Club Brugge KV 3. Austria Wieden 4. WISLA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
kibicowsko to najlepiej byłoby trafić na
Dynamo Kijów ,Lazio Rzym,PAOK Saloniki ... 3 różne strony kontynentu ...3 różne style kibicowania ,ciężkie wyjazdy ... chyba że chcemy dominować na trybunach , to najlepiej Europa zachodnia typu (Anglia,Belgia,Holandia) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Wg mnie:
Najlepsza grupa jesli liczymy na awans: - Kopenhaga / Alkmaar -Hapoel / Standard / AEK / Steaua -Maccabi / Zurich / Odense / PAOK / Birmingham Najtrudniejsza grupa: -PSV / Tottenham / Atletico -Fulham / Rubin / Lazio - Rennes / Hannover Moja "ggrupa marzen": -PSG, Standard, Zurich Za dwie godziny bedziemy juz wiedziec ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
To ja też mam prośbę do złotej rybki:
- z pierwszego kosza Tottenham bądź Atletico - silni rywale. Nasi gracze się przetestują, klub zarobi na biletach i na market-pool; - z drugiego kosza Lazio (czas na rewanż) lub Steaua (przynajmniej u siebie warto z nią wygrać); - z trzeciego kosza Salzburg, A. Wiedeń ewentualnie Hannover (służą nam tamte klimaty: Amica Poznań wygrała z Salzburgiem i Wiedniem, Wisła parę lat temu wyeliminowała Mattersburg). The game must go on! Do boju, Wisełko! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tottencham i Austria Wiedeń i Lazio Rzym to jest to!
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Anderlecht - też z nimi mamy rachunki do wyrównania
Haopel - chciałbym zobaczyć Meliksona i Bitona na ich tle Austria - dobry wyjazd, można się porównać z innymi Polskimi drużynami (Legia, Lech, Ruch) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Schalke
Lazio Rapid WISŁA Trochę powrotu do przeszłości + możliwość pomszczenia Braci ![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Coś czuję, że trafimy do grupy z zespołem, z którym mieliśmy już przyjemność grać. Czyli ktoś z zestawu: Tottenham, Schalke, Anderlecht, Lazio.
Chciałbym aby Wisła trafiła do takiej grupy : Tottenham Lazio Salzburg A wylosujemy tak : Braga/Sporting Rubin Kazan/Steaua Maccabi/Lokomotiw Ominąć Ukrainę , Ruskich i Rumunów, dostać kogoś z Anglii, Włoch, Belgii, Holandii, Niemiec lub Austrii. Legia dostanie zapewne swoją ulubioną Austrię Wiedeń : )
Ostatnio edytowane przez piter116 : 26.08.2011 o godz. 11:26.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|