|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Moja grupa:
1. Tottenham 2. Slovan Bratysława (wyeliminowali Romę, gratulacje dla Cikosa) 3. PAOK - chcę rewanżu na nich 4. WISŁA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Slovan jest w 4 koszyku.... Graliśmy z Iraklisem i wygraliśmy... więc jaki rewanż?
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Moje typy a zarazem nadzieje co do jutrzejszego losowania.
1.Tottenham Hotspur FC 2.Athletic Club de Bilbao 3.Hannover 96 4.Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
EDIT Na Tottenhamie faktycznie rewanż by się przydał, tym bardziej, że chcą sobie odpuścić te rozgrywki. Mogło by być też np. Udinese i Rapid Bukareszt
Ostatnio edytowane przez Gercu : 25.08.2011 o godz. 23:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Udinese i Rapid Bukareszt raczej będą się starać więc to marne losowanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() 1.Tottenham 2.Lazio 3.Austria Wien ![]() 1.Dinamo Kiev 2.Steaua Bucuresti 3.Lokomotiv Moscow ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
FC Kopenhaga
Anderlecht Schalke O4 Steaua AEK Standard Liege FC Zurich PAOK Autria Wiedeń byle nie Portugalczycy , Hiszpanie , Ruski , Izraelczycy + Hannover 96 4 kolejka , to bedzie zdaje sie 100 mecz Wisły w europejskich pucharach ? Fajnie by było ten jubileusz odpowiednio uczcić np wygrywając z teoretycznie silniejszym rywalem.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 25.08.2011 o godz. 23:37.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dobrze by było aby ten 4 mecz był na R22, to byłoby święto a w Krakowie lubimy takie jubileusze. Setny mecz, fajne info.
Ostatnio edytowane przez milosz : 26.08.2011 o godz. 00:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
z drużyną z 2. koszyka, czyli może być to atrakcyjny rywal.![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Panowie przegladam ten temacik i widze ze wszyscy w dobrych humorach, nie smuca sie juz LM i zyjemy nadchodzacą LE. Jutro losowanie. A od soboty marsz po MP.
To mi sie podoba!! |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ja bym chciał wyjść grupy. dlatego:
Kopenhaga, Hapoel lub AEK ktokolwiek z grupy Zurich, Salzburg, Maccabi, Odense, Austria Mając w grupie Kopenhagę, AEK i Austrię to nawet można się pokusić o zajęcie pierwszego miejsca ![]() :( Tottenham PSV Atletico Fulham lub Udinese Birmingham lub Stoke, Hannover W grupie z Atletico, Udinese i Birmingham dużo byśmy nie uciupali Przynajmniej telewizja by za nie troche zapłaciła i można by siępo Europie pobujać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Podział na koszyki jakby jeszcze ktoś nie widział. i Wisla Cracow... litości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Najlepsza według mnie:
PSG Lazio Stoke Wisła Super marketingowo, pozwiedzamy 'salony' no i powie nam jak daleko nam do średniaków europejskich. R22 na każdym meczu raczej pełne Najgorsza: Dinamo Kijów Metalist /Hapoel Rapid Bukareszt Wisła I nie atrakcyjni rywale i pewnie się zepną na puchary. Więc bardziej prawdopodobne lanie niż w pierwszym przypadku imho. ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Moja grupa: 1. Tottenham 2. Athletic 3. Hannover 4. Wisła Ewentualnie inne drużyny z Anglii, Niemiec, Hiszpanii, Włoch czy Francji (w takiej kolejności) ![]() .
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Logiczne jak oni maja takie uznane marki jak MU Chelsea Arsenal Liverpool na codzien w lidze to co to dla nich jakis super mecz z Lazio FC Kopenhaga
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nafajniejsza jest ludzka powtarzalność i wtórność. Bardzo mi się micha cieszy jak czytam-najłatwiejsza grupa, najłatwiejsi rywale, koszyki itd. Praktycznie te same posty były jeszcze w poniedziałek nt. LM
Poziom jest coraz bardziej wyrównany i takich niespodzianek a'la Legia było sporo. Każdy może wygrać z każdym wystarczy tylko/aż powalczyć. Nie piszcie , że ci a tamci to rywale do ogrania bo ...się ośmieszacie. Ze względów marketingowych i finansowych najlepsze drużyny byłyby z Anglii, Niemiec i Włoch. Po prostu TV płacą najwięcej za nich. A sportowo to obojętne, bo i tak z taką gra jaką pokazali w Nikozji to nie mamy co szukać nawet w meczu z Shamrock Rovers. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mamy powalczyc a nie szybko odpasc chociaz dla mnie wazniejsze by w lidze nie odstawac
1. PSV Eindhoven 2. Club Brugge KV 3. Austria Wieden 4. WISLA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Ja dla widowiska chcialbym Atletico, Lazio i Birmingham Sportowo to Kopengahge, AEK i Austrie. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Prawda jest taka ze Apoel to drużyną która była jednak poza zasięgiem Wisły. Wyniki o tym świadczą. To nie był jednak przypadek.
Slovan - Apoel 0:0,0:2 Wisła - Apoel 1:0 ,1:3 Ten sam Slovan wyeliminował w LE Roma Rzym to jest też sensacja 1:0,1:1. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
PSG
LAZIO SPARTA PRAGA Najlepsze losowanie według mnie.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A może taka grupa:
Schalke 04 Lazio Rzym Birmingham City Wisła Mielibyśmy odniesienie do historii ![]() Przeciwnicy dobrzy finansowo, zapewnią komplet w Krakowie + można liczyć że zlekceważą LE. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Gramy od wielkiego dzwonu w grupie to chce jakichs atrakcyjnych rywali - nie zadnych ruskow, ukraincow czy rumunow takze szkoda, ze byl taki pogrom faworytow wczoraj.
Cos czuje, ze trafimy na Holendrow ze wzgledu na osoby Maaskanta i Valckxa takze z 1 koszykaPSV bardzo chętnie (do Eindhoven lata ryaniar) ale kazdy rywal poza Dynamem Kijow czy Braga bedzie OK. Z drugiego moze byc: Fulham, Brugge lub Standard. Z trzeciego: Salzburg, Austria Wieden lub Birmingham ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A Mi się marzy coś takiego Tottenham , Lazio,Austria Wiedeń , WISŁA
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chyba najatrakcyjniejsza możliwa grupa jeżeli chodzi o umiejętności przeciwników... bilety sprzedałyby się w mig:
ATLETICO Madryt - 5 drużyna poprzedniego sezonu ligi hiszpańskiej, w składzie mnóstwo piłkarzy o uznanej marce (np Falcao) UDINESE Calcio - 4 drużyna poprzedniego sezonu ligi włoskiej, bardzo mocny zespół, gdyby nie świetna postawa Szęsnego, to pewnie grałaby w LM HANNOVER 96 - 4 drużyna poprzedniego sezonu ligi niemieckiej, zespół który wyeliminował mocną Sevillę na drodze do fazy grupowej LE, to chyba wystarczająca rekomendacja dla tego zespołu, no i ten niesamowity Abdellaoue... WISŁA KRAKÓW ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Dynamo Kijów, Rubin Kazań, Maccabi Hajfa, Wisła.
Znająć życie coś takiego spłata nam los. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
FC Kopenhaga
Standard Liege Birmingham City WISŁA grupa atrakcyjna i do przejścia |
|