libero napisał(a):

|
No, nie pasuje. I czytać nie będę, bo nie lubię jak ktoś wycierając sobie mordę niepowodzeniem Wisły załatwia robotę swoim towarzyszom. A Tobie to pasuje ? Ty do takich rzeczy podchodzisz z dystansem ? - Gratuluje. Plus, nie neguję tego że byliśmy słabsi od Apoelu i nie czepiam sie komentarza Kowalczyka,bo wiem kto zacz. Nigdy nie wylewałem żali na ten vortal, ale moim zdaniem poprostu przesadzili w swojej "opiniotwórczości" (a po to jest to forum i ten temat żeby takimi spostrzeżeniami się dzielić). Odpadliśmy z Cypryjczykami ? Ilu tam Cypryjczyków grało? Siedziba w Nikozji - Tyle wspólnego z Cyprem mają. Grała Wisła budowana od niecałego roku z Apoelem zbudowanym od dwóch lat ( na podstawie umiejętności Brazylijczyków, Portugalczyków, Greków). Ale na weszlo naparzanka na Valckxa, Maaskanta, Małego że nie dali rady. "Ochłońcie trochę...." , "Tak wygląda świat" widzę, że też masz tendencje do pouczania.
|
A co Ty jesteś Gmoch 2? Jak Gmoch .......ił od rzeczy, że Wisła ma mało wpólnego z Polska to pewnie po nim jechałeś, a teraz uzywasz tego samego argumentu w stosunku do Apoelu...dramat.
Apoel budowany od 3 lat? W pierwszym roku budowy tez awansowali więc argument nie trafiony. Tym bardziej, że za rok Wisła dalej będzie pewnie budowana od roku bo przyjdzie kolejnych 5 gości po 30stce.
Ja kibicuje Wiśle, a to co inni mysla mało mnie interesuje, ale ich opinie zawsze wysłucham. Nie jestem misjonarzem,żeby innych nawracać na moją wiarę...
Tendencja do pouczania? Nie rozśmieszaj mnie. Każdy argument inny od Twojego jest traktowany jako pouczanie. Dla mnie to dyskusja i przedstawianie swoich racji.