The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
filip123
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 08:25. Wszyscy na balice !!
Witam !
Proponuje ze kto moze niech pojedzie na balice ok 12 kiedy laduja pilkarze niech wiedza ze nie sa sami !!!
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.08.2011, 08:50
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...aja_do_polski/
I na pełnej ku... CZY WYGRYWASZ CZY NIE....!!!!Co jest z Wami?Jak by był awans to byście się zabijali postami w tym temacie.Jesteśmy z drużyną na dobre i na złe!Też się nie mogę z tym pogodzić i nigdy nie pogodze, ale pokażmy naszą Wierność i odzwierciedlenie słów piosenek, które z dumą śpiewamy!NA BALICE MARSZ !
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 24.08.2011, 08:58
Tak. Zagłaskajcie ich na śmierć niech najemnicy wiedzą, że nic się nie stało. Nie możemy co chwile mówić, że nic się nie stało. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. APOEL był do przejścia, a jak takich drużyn się nie pokonuje to w LM nie ma czego szukać.
Tylko jeden klub !
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 24.08.2011, 09:01
bartek89TS napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...aja_do_polski/
I na pełnej ku... CZY WYGRYWASZ CZY NIE....!!!!Co jest z Wami?Jak by był awans to byście się zabijali postami w tym temacie.Jesteśmy z drużyną na dobre i na złe!Też się nie mogę z tym pogodzić i nigdy nie pogodze, ale pokażmy naszą Wierność i odzwierciedlenie słów piosenek, które z dumą śpiewamy!NA BALICE MARSZ !
Pokaż wierność Wiśle, przyjdź na mecz z Lechią
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.08.2011, 09:02
Na wyjazd ruszyc za Wisla i wtedy pokazemy przywiązanie do klubu i wierność!
TYLKO WISŁA!
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.08.2011, 09:03
johny96 napisał(a):Wyświetl post
Tak. Zagłaskajcie ich na śmierć niech najemnicy wiedzą, że nic się nie stało. Nie możemy co chwile mówić, że nic się nie stało. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. APOEL był do przejścia, a jak takich drużyn się nie pokonuje to w LM nie ma czego szukać.
Nie - najlepiej sie odwrocic od druzyny zeby sie calkowicie zalamala.
bakiagh
Member

Od: 05.2009

Stary 24.08.2011, 09:04
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Pokaż wierność Wiśle, przyjdź na mecz z Lechią
Dokładnie. Na meczu z Lechią "CZY WYGRYWASZ CZY NIE ...", a nie poklepywanie po przegraniu. Niech wiedzą, że szansa była duża i spiepszyli. Ale za to w sobotę na pełnej k....e wsparcie.
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 24.08.2011, 09:05
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Nie - najlepiej sie odwrocic od druzyny zeby sie calkowicie zalamala.
Najlepiej dać im zajebistą premię.
Romuald
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 24.08.2011, 09:09
Nie masz zamiaru jechać to się zamknij i nie pisz w tym temacie 'kibicu' sukcesu.

Trzeba sie zebrać pojechać i pokazać,że mają jeszcze dla kogo walczyć w lidze i w pucharach.
jakkfk
Senior Member

Stary 24.08.2011, 09:42
Romuald napisał(a):Wyświetl post
Nie masz zamiaru jechać to się zamknij i nie pisz w tym temacie 'kibicu' sukcesu.

Trzeba sie zebrać pojechać i pokazać,że mają jeszcze dla kogo walczyć w lidze i w pucharach.

Skoro dla Ciebie Wisła to kilku piłkarzy, to nie nazywaj innych kibicami sukcesu.
Romuald
Senior Member

Stary 24.08.2011, 09:57
Piłkarze to część Wisły to oni tworzą historie klubu,wkur*** fakt odwracania się od piłkarzy bo przegrali mecz .Nikt nie ma zamiaru ich zagłaskiwać trzeba pokazać,że nie są sami
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.08.2011, 10:02
Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. APOEL był do przejścia
Hahahaha

Do przejścia to byłaby Kopenhaga, drużyna zdemontowana , a nie zgrany skład APOELU..jak można mówić o jakimś teamie, że do przejścia patrząc tylko na nazwę, budżet, pozycje w rankingu..żałosne.
ceniu
Member

Od: 08.2008

Stary 24.08.2011, 10:03
Powiem raz a dobitnie bo niektórym tutaj się jak nie w dupach to w głowach przewraca (przeczytaj, przemyśl jeszcze raz przeczytaj a dopiero potem cytuj i zaczynaj polemizować).

Zacznę od SKWK. moi drodzy jakie przywitanie na lotnisku? za co? za stratę kilkudziesięciu milionów? chyba sami przyznacie że już wystarczy tego poklepywania po plecach prawda? może nareszcie będzie ktoś odważny, walnie w stół i powie DOŚĆ! dość przepłacanych kopaczy, dość fałszywego przywiązania do Klubu, dość gwiazdorstwa, dość płakania po przegranej.

Romuald- albo nie wiesz kto to jest kibic sukcesu albo masz problem z osobowością. ale pewnie wsiadaj w autobus i witaj swoich bohaterów którzy z pastuchami dostają baty. nie zapomnij im przybić piątki na pocieszenie. mają jeszcze dla kogo walczyć w lidze? to przedstawia twój poziom! a dla wyjaśnienia oni mają zapierdalać w każdym meczu bo za to dostają kasę od Pana Cupiała! Trzeba pokazać że nie są sami? daj sobie siana bo coraz większe babole piszesz.

Basałaj mówi o budowaniu drużyny- to może powinien zacząć od obcięcia o 3/4 pensji gwiazdeczkom?
Może teraz Małecki przejrzy na oczy i zobaczy że w innej lidze to raczej sobie nie poradzi?
A cała drużyna niech na kolanach do Częstochowy zapierdziela i prosi aby właściciel im wybaczył kolejną kompromitację. Bo możecie mówić wszystko ale nie to że APOEL grał piękną piłkę.
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 24.08.2011, 10:10
Ceniu: W tym rzecz, ze Aopel grał piłkę o lata świetlne lepszą od naszej, czyli umownie można uznać, że tak...grał pięknie. Szybkie wymiany, gra z pierwszej piłki, zmiana cięzaru gry w sposób szybki, pewny, zdecydowany, plus wejscie na spidzie w nasze pole karne....Wystarczy chyba,
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.08.2011, 10:16
ceniu napisał(a):Wyświetl post
Powiem raz a dobitnie bo niektórym tutaj się jak nie w dupach to w głowach przewraca (przeczytaj, przemyśl jeszcze raz przeczytaj a dopiero potem cytuj i zaczynaj polemizować).

Zacznę od SKWK. moi drodzy jakie przywitanie na lotnisku? za co? za stratę kilkudziesięciu milionów? chyba sami przyznacie że już wystarczy tego poklepywania po plecach prawda? może nareszcie będzie ktoś odważny, walnie w stół i powie DOŚĆ! dość przepłacanych kopaczy, dość fałszywego przywiązania do Klubu, dość gwiazdorstwa, dość płakania po przegranej.

Romuald- albo nie wiesz kto to jest kibic sukcesu albo masz problem z osobowością. ale pewnie wsiadaj w autobus i witaj swoich bohaterów którzy z pastuchami dostają baty. nie zapomnij im przybić piątki na pocieszenie. mają jeszcze dla kogo walczyć w lidze? to przedstawia twój poziom! a dla wyjaśnienia oni mają zapierdalać w każdym meczu bo za to dostają kasę od Pana Cupiała! Trzeba pokazać że nie są sami? daj sobie siana bo coraz większe babole piszesz.

Basałaj mówi o budowaniu drużyny- to może powinien zacząć od obcięcia o 3/4 pensji gwiazdeczkom?
Może teraz Małecki przejrzy na oczy i zobaczy że w innej lidze to raczej sobie nie poradzi?
A cała drużyna niech na kolanach do Częstochowy zapierdziela i prosi aby właściciel im wybaczył kolejną kompromitację. Bo możecie mówić wszystko ale nie to że APOEL grał piękną piłkę.
proponuję kubeł zimnej wody..
wszystko co napisałeś to jakiś bełkot.

Apoel nie grał dobrze w piłkę? Nie wiem jaki mecz oglądałeś, ale poziom zgrania tej drużyny plus umiejętności indywidualne to jest poziom LM, a my prezentujemy co najwyżej poziom LE.

Uderzanie w tony "dosyć gwiazdorstwa, przepłacania piłkarzy itd." to populizm, to kto ma ....a grać Czekaj, Brud czy Kurto, kontra zawodowcy z całego świata?

Nazywanie Apoelu pastuchami, to głupota w takim razie kim my jesteśmy wg Ciebie?

Obcinanie pensji to jest super! Wtedy jedynym pucharem o jaki będziemy grać będzie puchar Weszło..
Henio1
Member

Od: 04.2011

Stary 24.08.2011, 10:25
CENIU MAM NADZIEJE ŻE TY I LUDZIE KTÓRZY MYŚLĄ TAK JAK TY NIEPOJAWIĄ SIĘ NA ŻADNYM MECZU LIGI EUROPEJSKIEJ W KRAKOWIE I NA WYJAZDACH ANI TEZ ZADNYM INNYM MECZU . TAKIM LUDZIOM JAK TY dziekujemy ...
ceniu
Member

Stary 24.08.2011, 10:35
joshi- APOEL grał dobrze na naszym tle. inaczej: to my daliśmy dupy, pilnowanie na radar, skakanie Małeckiego do piłki razem z bramkarzem (brak zgrania?).
Kim my jesteśmy?- jak pamiętasz była taka drużyna która nas nazwała traktorzystami...
Obcinanie pensji i przepłacone gwiazdy to nie problem? gdzieś były podane pensje zawodników APOELu a najlepiej zarabiający dostają 250tys euro. jak to się ma do naszych prawie 2krotnych zarobków? Widzisz tutaj kasa nie gra tylko piłkarze.
A czy Czekaj tak bardzo odstawał od reszty w sobotę? chyba nie. mało tego wszyscy widzieli jak ci zmiennicy się zaprezentowali.

Henio- całe szczęście na Wiśle byłem przed tobą, jestem teraz i pewnie jeszcze długo pochodzę jak ty już zapomnisz że był taki okres jak era Cupiała.
Henio1
Member

Stary 24.08.2011, 10:37
Ceniu ja pamjetam ere przed cupialem na nieszczescie dla ciebie i pamjetam tez 2 lige
filip123
Member

Stary 24.08.2011, 10:38
na skwk
juz jest info kto moze niech jedzie ja juz w drodze ...
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 24.08.2011, 10:45

Henio- całe szczęście na Wiśle byłem przed tobą, jestem teraz i pewnie jeszcze długo pochodzę jak ty już zapomnisz że był taki okres jak era Cupiała.
Czyli ile lat chodzisz? Człowieku popatrz na naszą drużyne teraz i na to co było rok temu. Postęp jest bardzo duży. Uważam, że gra w LE jest sukcesem. Ta drużyna jest budowana, Apoel w tym składzie gra od trzech sezonów. Takich płaczków jak ty już nam wystarczy.
WISŁA KRAKÓW
Henio1
Member

Stary 24.08.2011, 10:50
PAC napisał(a):Wyświetl post
Czyli ile lat chodzisz? Człowieku popatrz na naszą drużyne teraz i na to co było rok temu. Postęp jest bardzo duży. Uważam, że gra w LE jest sukcesem. Ta drużyna jest budowana, Apoel w tym składzie gra od trzech sezonów. Takich płaczków jak ty już nam wystarczy.
E TAM JESZCZE NIE JEDEN TAKI PŁACZEK SIĘ POJAWI ALE JAK WYLOSUJEMY ROME ALBO ARSENAL (jesli odpadnie) TO WSZYSCY HURTOWO PO BILETY PÓJDĄ.
ceniu
Member

Stary 24.08.2011, 10:51
1) od 99'
2) Drużyna jest budowana dobre stwierdzenie tylko ona jest tak budowana od czasów odejścia Kasperczaka (za pierwszym razem). i to do mnie nie przemawia. kiedy ta budowa się skończy? zaraz odejdzie Melikson Mały Chavez i co za rok też napiszesz że przecież drużyna jest w budowie?

i nie jestem płaczkiem tylko potrafię obiektywnie ocenić sytuację jaka teraz panuje na linii kibice-kopacze. i niestety coraz mniej mi się ona podoba co potrafię i nie boję się głośno powiedzieć. bo chyba wystarczy już osób od poklepywania gwiazd po plecach bo od tego to tylko garba dostaną.

henio może tak bez capsa byś pisał co? i nie tylko jak Romę wylosujemy pójdę po bilety bo na Wiśle przeżyłem i Dospel Katowice( specjalnie napisałem tą niepoprawną nazwę) i Stomil i RKS ale także Lazio Schalke Parmę Saragossę.
Ostatnio edytowane przez ceniu : 24.08.2011 o godz. 10:55.
PeterSett
Member

Od: 05.2008

Stary 24.08.2011, 10:52
Sam sobie jedź na Balice, co za koleś eh.....
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.08.2011, 11:09
ceniu jesteś ŻAŁOSNY. przerzuć się na Barcelone czy inny Manchester.

Masz wonty do naszych piłkarzy, bo przegrali z lepszą od siebie drużyną?
Mam nadzieje, że ty i tobie podobni na Reymonta już nigdy się nie pojawią.

Nie pozdrawiam.

Cytat:
ceniu jest na twojej liście ignorowanych.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
ceniu
Member

Stary 24.08.2011, 11:17
i kto tu jest żałosny? wklejasz jakieś popaprane cytaty sądzisz że się tym przejmuję? ja wbrew tobie mam swoje zdanie a nie jak tłum baranów uwierzy we wszystko co mu powiedzą. a na Reymonta się prawdopodobnie nie spotkamy z jednego powodu- jak przejdzie ci moda na Wisłę twoja przygoda się skończy...
alarazboy1
Member

Stary 24.08.2011, 11:24
ehh....obaj jesteście siebie warci..
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 24.08.2011, 11:25
1) od 99'
I ty tym się chwalisz? Ja też od 99 roku kibicuję Wiśle. Urodziłem sie w 97. I wiem że tyle czasu ile ja kibicuję Wiśle to gówno w porównaniu do niektórych kibiców...
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
ceniu
Member

Stary 24.08.2011, 11:38
widać że urodziłeś się w 97 bo ani czytać nie umiesz i czarnego oraz żyda masz w obrazkach.

dlaczego czytać nie umiesz? a do tego to już sam dochodź...
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 24.08.2011, 11:40
Przydałby się kubeł zimnej wody nietórym. Przyznam się bez bicia też nie bylem za tym aby poklepywac naszych po porażce. Ale mimo przegranej należy im sie to. Poprostu byli słabsi i mniej ograni, Apoel gra w prawie tym samym skladzie 3 lata. My ledwo Rok
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.08.2011, 11:40
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Ja też od 99 roku kibicuję Wiśle. Urodziłem sie w 97.
Ty poważnie mówisz, czy sobie jaja robisz ? Dzięki, trochę mnie rozbawiłeś w tym chujowym dniu.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów