|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja sobie postanowiłem nie iść na łatwiznę i renomę w europie zdobywać stopniowo. Dlatego rozpocząłem grę angielskim Bromley w Blue Square South. Po 5 sezonach i wprowadzeniu, oraz utrzymaniu Bromley w League 2 zaangażowałem się w Sandecji, która akurat awansowała do 1 ligi
W pierwszym sezonie od razu awansowałem do ekstraklasy z 2 miejsca ustępując tylko Bełchatowowi i do samego końca walcząc z Podbeskidziem, oraz Zawiszą. W pierwszym sezonie a Ekstraklasie udało mi się utrzymać Sandecję, oraz w Pucharze Polski dojść do.. półfinału eliminując między innymi Arkę, oraz Koronę. W drugim sezonie w ekstraklasie w przerwie zimowej zostawiłem Sandecję w środku tabeli, bo zgłosił się po mnie Widzew Pomyślałem, że z stamtąd będzie dla mnie bliżej do Wisełki. Do tej pory wprowadziłem Widzew 3 razy do fazy grupowej LE, raz nawet awansując z grupy, 2 razy awansowałem do fazy grupowej LM, zdobyłem 2 mistrzostwa polski, 4 puchary polski, a kiedy zwolniło się miejsce w Wiśle dali je jakiemuś brazylijczykowi... pomimo, że to ja byłem najpoważniejszym kandydatem.W międzyczasie dostałem nawet propozycję z brazylijskiego Sao Paulo, które ma budżet transferowy na poziomie 30 mln euro. Dla porównania w Widzewie mam do dyspozycji około 2-3 mln euro. Ale wciąż czekam z nadzieją, że w końcu trafię do Wisełki, chociaż w wiadomościach prasowych łączono mnie już z AC Milanem, czy Sevillą |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Polecicie mi jakiegoś bramkarza do Wisły? Rok 2015, Szczęsny, Fabiański i Guilherme odpadają. Do 7 mln euro
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Panowie ja mam FM11 i powiem Wam że dużo łatwiejsza od FM08 pierwszy sezon od razu awans do LM, 3 miejsce w grupie a w FM 08 choć miałem mega pakę zawodników wartych po 15 mln euro to do grup ciężko było awansować a co dopiero do 1/4 Lm. nie wiem od czego to zależy ale w FM 11 to warto mieć dobrą szkółkę piłkarską bo talenty można mieć po 2-3 sezonach. warto też ściągać młodych ze wschodu (serbia, ukraina, rosja itp) oraz z argentyny i brazylii. pozdrawiam!
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
W wygranym przeze mnie sparingu przed pierwszym sezonem bramki zdobyli Bunoza, Kowalski i Diaz, a zawodnikiem meczu został Paljić...nie wiem co o tym myśleć
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Piotson : 22.08.2011 o godz. 11:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed chwilą natrafiłem na ciekawą rzecz : http://imageshack.us/photo/my-images/690/flotav.png/
Powinni takie coś wprowadzić w prawdziwej E-klasie, ale zamiast zmniejszać pojemność nie przyznawać licencji |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wojtator Vermallen(Ajax) czy jakoś tak w moim Man City się sprawdzał mimo że młody anonim przez 4 sezony podstawowy bramkarz Citizens .Najlepiej się sprawdza w LE w fazie grupowej żadnej przegranej.Zakończyłem 3 sezon z Leeds na 4miejscu w barażach doszłem do finału rzuciłem Walię i niestety w pół finale baraży Henriquez i Boaeteng doznali kontuzji i przegrałem finał z Bristol 3-2 w pierwszym meczu był remis 0-0 i awans przepadł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kilka pytań
1 czy dodatki(facepaki logo packi i kitsy) z FM 2010 podchodzą pod FM 11? 2 Czy po wgraniu dodatków z FM10 do FM11 wyskakuje crush dumps 3 czy na najnowszym uaktualnieniu które ostatnio się pojawiło do FM11 jest uaktulniona I liga polska i T-Mobile ekstraklasa podwzględem awansów i spadków i nazwy sponsora ekstraklasy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
a ja jak mam nowego patcha to nie moge zaznaczyc polskiej ligi ( wszystkie inne mozna zaznaczyc) wiecie czemu tak jest?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Z racji wakacji dopiero dziś rozegrałem następne mecze, po 10 meczach układ tabeli następujący: 1. Wisła 27 pkt. 2. Widzew 21 pkt. 3. Legia 20 pkt. Wygrałem z Lyonem u siebie 1:0 (Genkov), układ mojej grupy: 1. Wisła 9 pkt. 2. Zenit 6 pkt. 3. Lyon 1 pkt. 4. Twente 1 pkt. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przez LM w lidze się trochę opuściłem, 3 miejsce przede mną Legia mając tyle samo pkt. co ja (37) a pierwszy Górnik (40 pkt.) Ponadto poprosiłem zarząd, żeby ściągnęli mi Tomka Kupisza z Jagi. Dołączy 1 stycznia 2011 roku. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Panowie kombinujecie coś z treningiem żeby zawodnik fajnie się rozwinał
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na www.cmrev.com znajdziesz ciekawe reżimy treningowe.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ja zawsze ustawiałem sobie wszystko sam, nie korzystałem z żadnych gotowych taktyk itp
![]() Mam teraz sezon 2013/2014, zdobyłem trzeciego mistrza z rzędu, grałem dwa razy w LM, dwa razy awansując z 3 miejsca do LE, raz doszedłem do ćwierćfinału LE ![]() w 2013 Rayan Giggs kupił z grupą walijczyków Lechię ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ja finał LM 2018 grałem z Legią
co ciekawe leszek zakontraktowal Ashleya Younga. przy okazji prowadze reprezentacje brazylii po tym jak nie udalo mi sie awansować na MŚ Polską... |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czy ktoś już wrzucał: http://www.topeleven.com/
![]() Mam 1906 powodów by nie zmieniać swych przekonań nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga wychowani na Reymonta
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie co zrobić by w FM 11 wyświetlało poprawnie grafikę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
JOSE 841 zależy co dokładnie, bo to ma swoje odpowiednie podfoldery, ale wszystko zamieszcza się w Moich Dokumentach/Spoerts Internactive/FM11/graphics czy jakoś tak mniej więcej, obecnie jestem na kompie bez FM'a
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co trzeba odznaczyć w ustawieniach
miodzio Logopaki też do folderu pictures
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 03.09.2011 o godz. 13:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra zmieniłem kompa:
C:\Users\Twoja nazwa użytkownika\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphic a potem: tworzysz folder kits - tam stroje tworzysz folder pictures a w nim tworzysz logos i players. Logos - loga, players - mordki ;D Piszę, że tworzysz bo nie wiem czy je masz, wiec pisze na zaś. Chyba buforowanie skorki trzeba odznaczyc w ustawieniach grafiki. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez siekierski : 03.09.2011 o godz. 14:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ściągam uaktualnienie do FM 2010, wklejam do odpowiedniego folderu, ale nie mogę otworzyć tego w grze. Co na to poradzić? ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
JOSE 841 tak, wszystko do katalogu \graphic\pictures. Np \graphic\pictures\players lub \graphic\pictures\logos.
W ustawieniach tak jak wspomniał siekierski odznaczyć należy Używaj buforowania skórki i zaznaczyć Zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu. pablo92TSW, może uaktualnienie potrzebuje także najnowszego patcha? |
|
|