The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2011, 16:20
Taa 28 stopni o 20 to prawdziwe tropiki. Mecz będzie w nocy słońce zajdzie i nie będzie przypiekać kremy z filtrem nie będą koniecznością. No i pogoda jest taka sama dla wszystkich więc bez przesady jak bedzie parno to tamtych też zatka. Nasze zadanie to strzelić bramkę im później tym lepiej, bo zera z tyłu się nie spodziewam.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
INZAGHI
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 22.08.2011, 16:23
Franciszek Smuda jest wielki. Jest wielki.

Bardzo dziękuję panie Smuda że na dzień przed meczem powolał Pan Patryka Małeckiego do kadry.

Normalnie by go Pan nie powołał, ale w związku z meczem na Cyprze i dla dobra Wielkiej Wisły zrobił Pan to. Patryk zagra na 120% możliwości.

Jest Pan prawdziwym Wiślakiem, a nie Gmochem czy innym Żewłakowem.

Jeszcze raz dziękuję, zrobił Pan dla Wisły to co mógł najlepszego.
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku
-JM---- nieświadomie, albo odruchowo..
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.08.2011, 16:31
Cytat:
Niektórzy tu sugerują, że poziom Apoelu jest zbliżony do Chelsea to rozumiem, że oni się jeszcze lepiej potrafią przygotować do pucharów... Poza tym słyszałem, że Apoel już kiedyś grał w LM a pewnie liga tam się standardowo zaczyna dosyć późno więc chyba wiedzą jak to się robi żeby być przygotowanym, hę? Tak, to farmazon Albo ktoś chce/umie albo ktoś nie chce/nie potrafi.
Mam na myśli to że APOEL (który startuje w lidze w ten weekend) grający 26 lipca u siebie ze Slovanem(start ligi 15 lipca) mógł być wtedy na mniejszym gazie niż przeciwnik. Dodatkowo doszedł zapewne czynnik mniejszej koncentracji i determiniacji(którego jutro raczej nie należy oczekiwać) i stąd taki a nie inny wynik Slovana.
Tak jak pisałem już wcześniej , jak chcesz to możesz kierować się tym wynikiem i podchodzić do sprawy , że nie taki diabeł(u siebie) straszny jak go malują. Ja nie zamierzam

Na naszą korzyść przemawia przede wszystkim wynik pierwszego meczu i głód LM.
Na ich korzyść dobre wyniki u siebie(w tym przypadku Slovan traktujemy jako wypadek przy pracy) , oraz doświadczenie.

Potencjał umiejętności piłkarskich jak dla mnie jest niemal identyczny.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 22.08.2011 o godz. 16:39.
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.08.2011, 16:33
jcts napisał(a):Wyświetl post
Ja jestem na 90% pewny że awansujemy. Macie trochę optymizmu, bo nie da się patrzeć na Wasze wystraszone posty...

1) Za Maaskanta nie przegraliśmy żadnego ważnego meczu. W pucharach 5 meczów - 5 zwycięstw. W lidzę ważny mecz z Lechią? 5:2, z Legią 4-0, Derby? 1-0.
2) Nie rozumiem jak możecie pisać że APOEL był lepszy w Krakowie od nas? Tylko statystyka posiadania piłki wskazywała na Cypryjczyków. Reszta statystyk, a przede wszystkim ilość sytuacji zdecydowanie na korzyść Wisły. Szczególnie pokazuje to kiedy nastąpiła najgroźniejsza akcja Nikozji - w doliczonym czasie, gdy się zakotłowało po stałym fragmencie gry.
3) Maaskant jest najlepszym taktykiem jaki pracował w Wiśle. Kiedyś o naszej reprezentacji Siatkarskiej mówiło się że dopasowują się do poziomu rywala. Ze słabymi słabo grali, a z mocnymi dużo lepiej. Tak samo Wisła, im wyższy poziom przeciwnika, tym lepiej gramy. Wygląda na to że ogrywamy przeciwników 'najmniejszym nakładem sił'. Jednym słowem Wisła gra bardzo wyrachowanie.
4) W Krakowie, APOEL bardziej skupił się na grze Wisły, na jej mocnych punktach, przez to ani Maor ani Mały ani Iliev nie mogli poszaleć. Teraz APOEL nie może myśleć jak powstrzymać naszych tylko sam musi atakować, więc siłą rzeczy nie będą tak pilnować naszych. A jak Maor czy Ivica mają więcej wolnego miejsca to chyba wszyscy wiecie co umieją zrobić.
5) Mamy wcale nie mniej doświadczony zespół od APOELU, w każdej formacji mamy doświadczonego piłkarza, który kieruje nią. Więc nasi na pewno nie spękają. Kew, Ivica, Radek, Sergiej czy Lamey grali już na wysokim poziomie i wiedzą jak powstrzymać dużo lepszy rywali niż Cypryjczycy.

WISŁA JUTRO AWANSUJE DO LM!
Popieram w 1906%!

Co do Maaskanta jeszcze dodam że w pierwszym meczu idealnie miał rozpracowanego rywala. Gra Wisły nie wynikała ze stresu/słabszej dyspozycji itp. tylko była z góry obraną taktyką. Polecam wywiad z trenerem to zobaczycie. Pierwsze 20 minut Wisła miała bronić, potem zaatakować, a w drugiej połowie grać z kontry. I tak było! Teraz na pewno przygotował coś równie efektywnego.

Pogoda to nie problem. Kosowski i Żurawski grali w cypryjskich klubach i jakoś nie mieli problemów z klimatem. Gdyby był on faktycznie takim atautem to co roku LM wygrywałyby kluby cypryjskie, greckie czy tureckie.

APOEL musi się odsłonić i to jest nasza szansa. Lepiej żeby przeciwnik grał otwartą piłkę, bo wtedy Wisełka mu robi z d*** wiatrak.

Jutro pijemy!!!!
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.08.2011, 16:37
Mistel napisał(a):Wyświetl post
Jutro pijemy!!!!
Z tym się zgadzam. Mam tylko nadzieję, że będziemy oblewać nasze zwycięstwo (awans) a nie porażkę (out). Jak już napisałem wcześniej niech nam Bóg oszczędzi takiego samopoczucie jak po rewanżu z PAO.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.08.2011, 16:43
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Mam na myśli to że APOEL (który startuje w lidze w ten weekend) grający 26 lipca u siebie ze Slovanem(start ligi 15 lipca) mógł być wtedy na mniejszym gazie niż przeciwnik.
Tak, pierwszy mecz u siebie i sobie odpuszczają... jasne. Poza tym skąd Ty kierrwa wiesz, który mecz Apoel odpuścił a który nie? Obejrzyj skrót jak Apoel zapier**dzielał. Ale Słowacy umiejętnie się bronili. Poza tym Kosa mówił, że jego kumple z Nikozji mówili mu, że to z Wisłą zagrali najsłabszy mecz w sezonie a nie ze Slovanem więc Twoja teoria ma się nijak do rzeczywistości.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 22.08.2011, 16:46
thechris napisał(a):Wyświetl post
Tak, pierwszy mecz u siebie i sobie odpuszczają... jasne. Poza tym skąd Ty kierrwa wiesz, który mecz Apoel odpuścił a który nie? Obejrzyj skrót jak Apoel zapier**dzielał. Ale Słowacy umiejętnie się bronili. Poza tym Kosa mówił, że jego kumple z Nikozji mówili mu, że to z Wisłą zagrali najsłabszy mecz w sezonie a nie ze Slovanem więc Twoja teoria ma się nijak do rzeczywistości.
Trudno nazwać jedyny przegrany mecz inaczej jak najsłabszym. WIsła im na więcej nie pozwoliła. Oglądając urywki meczu ze Slovanem nie widziałem tam żadnego wyrafinowanego footballu. A Apoel stwarzał sobie sytuacje przeważnie z rzutów wolnych
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 22.08.2011, 16:49
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...awiac_sie.html
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 22.08.2011, 16:50
Wiecie co . niektórzy tak .......icie , tak smucicie że się czytać nie da , ja .......e , wszystko wyjdzie w praniu , a to ze zagrali słaby mecz, to zasłona dymna , wierzcie w każde słowa zbuntowanego Kamilka zobaczymy jak wyjdziecie , jutro Wisła po raz pierwszy wejdzie do LM i nie ma innego wyjścia.

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1752,ti...wiadomosc.html
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.08.2011, 16:51
thechris napisał(a):Wyświetl post
Uwielbiam takie tłumaczenia .Również to my możemy powiedzieć , że Wisła zagrała najsłabszy mesz w sezonie bo strzeliła Apoelowi 1 gola a w normalnej dyspozycji naszej drużyny Cypryjczycy wracaliby na swoją wyspę z bagażem 4 bramek .

Swoją drogą na Cyprze od kilku dni trwa niezła napinka .

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html

Teksty o wybuchającym wulkanie to mogą imponować drużynom z Luksemburga bądź Wysp Owczych gdzie młyn jak w ogóle istnieje to zasiada w nim 10 osobników .Natomiast na zespole z kraju gdzie doping głośny doping trwa cały mecz owe zapowiedzi brzmią śmiesznie .Liczę , że Wisła wpakuje bramkę i z każdą upływającą minutą Cypryjczycy jeden za drugim będą siadać na tyłkach i tyle będzie jeśli chodzi o ich żywiołowy doping .
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Cytat:
Cytat:
Tak jak pisałem już wcześniej , jak chcesz to możesz kierować się tym wynikiem i podchodzić do sprawy , że nie taki diabeł(u siebie) straszny jak go malują. Ja nie zamierzam
Jak już pisałem . Z mojej strony koniec dyskusji na temat meczu APOEL - Slovan.

Oby oczywiście wyszło na Twoje
tzn żeby nie był ten APOEL taki mocny u siebie na jakiego go malują.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 22.08.2011 o godz. 16:58.
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

a forum apoelu
"Powrót Poursaitidi uważane za niezbędne i będą zaskoczeni, aby zobaczyć Manduca pokrycie ponownie swoją pozycję na prawej stronie pomocy.
Ο Βραζιλιάνος δεν πήγε καλά στους τελευταίους δυο αγώνες και όπως φάνηκε ο Ντιαζ αν και δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός έχει τα σωματικά προσόντα να σταματήσει αντιπάλους που δεν έχουν ταχύτητα.
Brazylijski poszło nie tak w ostatnich dwóch gier i wydawało się, że, że Diaz nie jest najlepszy obrońca ma fizyczne umiejętności, aby zatrzymać przeciwników nie ma prędkości."

"Do sabotażu klimatyzacji Hilton Park, gdzie żyją fantazjować Polaków, wskazuje, jak martwi się warunkami pogodowymi!
Η αποστολή της Βίσλα έφτασε με ιδιωτικό τζετ από χτες σε μια προσπάθεια τους να κερδίσουν μια μέρα διαμονής στη Λευκωσία και σήμερα θα προπονηθούν στο ΓΣΠ.
Misją Wisła przyjechała prywatny odrzutowiec wczoraj, próbując wygrać jeden dniowym pobycie w Nikozji dzisiaj będą trenować w GSP."
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 22.08.2011, 16:54
Jak widać tam na forum lamentu nie ma,bo czytając nasze forum można odnieść wrażenie jakbyśmy jutro mieli oddać mecz walkowerem,żeby nie było wstydu,albo jakbyśmy byli tacy słabi,że lepiej było by położyć się plackiem na boisko,bo po co się męczyć skoro i tak odpadniemy.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Stary 22.08.2011, 16:54
Cytat:
a forum apoelu
"Powrót Poursaitidi uważane za niezbędne i będą zaskoczeni, aby zobaczyć Manduca pokrycie ponownie swoją pozycję na prawej stronie pomocy.
Ο Βραζιλιάνος δεν πήγε καλά στους τελευταίους δυο αγώνες και όπως φάνηκε ο Ντιαζ αν και δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός έχει τα σωματικά προσόντα να σταματήσει αντιπάλους που δεν έχουν ταχύτητα.
Brazylijski poszło nie tak w ostatnich dwóch gier i wydawało się, że, że Diaz nie jest najlepszy obrońca ma fizyczne umiejętności, aby zatrzymać przeciwników nie ma prędkości."

"Do sabotażu klimatyzacji Hilton Park, gdzie żyją fantazjować Polaków, wskazuje, jak martwi się warunkami pogodowymi!
Η αποστολή της Βίσλα έφτασε με ιδιωτικό τζετ από χτες σε μια προσπάθεια τους να κερδίσουν μια μέρα διαμονής στη Λευκωσία και σήμερα θα προπονηθούν στο ΓΣΠ.
Misją Wisła przyjechała prywatny odrzutowiec wczoraj, próbując wygrać jeden dniowym pobycie w Nikozji dzisiaj będą trenować w GSP."
proponuje najpierw z greckiego na angielski a później z angielskiego na polski.
Będzie bardziej czytelne
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.08.2011, 16:57
Mareq napisał(a):Wyświetl post
proponuje najpierw z greckiego na angielski a później z angielskiego na polski.
Będzie bardziej czytelne

wiadomo o co chodzi. nastawiają się na błędy Diaza na lewej obronie.

Maaskant składając obronę z Lameya, Chaveza, jaliensa i Jovanovica zaskoczył by ich bardzo.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 22.08.2011, 16:58
Po zdobyciu mistrzostwa powiedziałem sobie ,,w tym roku musi się udać'',transfery utwierdziły mnie jedynie w moim przekonaniu,wierzyłem i wierze,trzeba wierzyć i chłopaki muszą podzielać wiarę nas,kibiców.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.08.2011, 16:58
Zalozenia taktyczne trenera Maaskanta, ktory obserwowal swoich przeciwnikow w europejskich pucharach sprawdzaja sie od poczatku dlatego nie przegralismy jeszcze ani jednego meczu kwalifikacyjnego. Nie wierze, ze na jutrzejszy mecz obierze zła taktyke. Musielibysmy miec na prawde bardzo slaba druzyne zeby popelniac glupie bledy. Jak na razie to 9 oficjalnych spotkan i ani jednej przegranej - to chyba cos mowi.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 22.08.2011 o godz. 17:01.
Odpowiedz cytując
kono
Member

Od: 12.2007

Stary 22.08.2011, 17:03
Nie wiem dlaczego tak się spinacie. Rozumiem jakbyśmy nie mieli do dyspozycji Meliksona, Sobolewskiego i Chaveza. Wtedy też bym się obawiał tego meczu, ale przecież jedziemy tam najmocniejszym składem jakim dysponujemy, wszyscy są zdrowi.

Wszelkie dywagacje na temat warunków pogodowych to jest po prostu śmiech na sali.
Może niektórzy zrozumieją, że gramy o 21:45 ich czasu i siłą rzeczy pogoda będzie po prostu bardzo dobra do gry w piłkę.
Rozumiem, że część naczytała się Faktów, Onetów itd., ale proponuję zachować trochę rozsądku.
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.08.2011, 17:11
Kilka lat temu bardzo kibicowałem Arsenalowi w rozgrywkach Ligi Mistrzów, pamiętny sezon 05/06, w którym to Kanonierzy doszli do finału gdzie przegrali 1:2 z Barceloną. W półfinale Anglicy spotkali się z Villarrealem - pierwszy mecz u siebie (jeszcze na Highbury) wygrany 1:0 i gorące oczekiwania na rewanż. Piszę o tym, bo pamiętam ówczesne nastroje na forach Arsenalu - niemal identyczne jakie można znaleźć tutaj dziś - w Hiszpanii upał, jedna bramka to marna zaliczka, tamtejsi fani są fanatykami, Villarreal u siebie będzie innym zespołem, itd.

Mecz ten był jednym z najbardziej dramatycznych spotkań jakie pamiętam z udziałem Arsenalu. Hiszpanie rzucili się na Kanonierów, zdominowali, dosłownie stłamsili przeciwnika od pierwszej do ostatniej minuty. Pamiętam jakie miałem spocone dłonie, pamiętam modlitwy by Lehmann obronił podyktowany w 89 minucie rzut karny, ale pamiętam też przeogromną radość po końcowym gwizdku sędziego, który obwieścił wynik 0:0.

Podobnego meczu spodziewam się jutro, wielkie nerwy i stan przedzawałowy przez 90 minut, okoliczności mogą być takie same, ale najważniejszy jest końcowy rezultat, oby i tutaj był on podobny
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.08.2011, 17:26
Skonczcie z ta pogodą.

Cytat:
„Pogoda? Na Cyprze jest na pewno o wiele cieplej niż w Polsce, ale gramy niemal o godz. 22:00, a wtedy temperatura będzie dobra zarówno dla zawodników, jak i kibiców. Zresztą od czterech lat jestem trenerem APOEL-u i żadna drużyna z Europy nie wspominała o problemach z pogodą w Nikozji” – zakończył trener cypryjskiej drużyny.
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 22.08.2011, 17:28
http://www.weszlo.com/news/7628-Kowa...est_piekielnie

Raport meteorologiczny Wojciecha Kowalczyka.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.08.2011, 17:30
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Kilka lat temu bardzo kibicowałem Arsenalowi w rozgrywkach Ligi Mistrzów, pamiętny sezon 05/06, w którym to Kanonierzy doszli do finału gdzie przegrali 1:2 z Barceloną. W półfinale Anglicy spotkali się z Villarrealem - pierwszy mecz u siebie (jeszcze na Highbury) wygrany 1:0 i gorące oczekiwania na rewanż. Piszę o tym, bo pamiętam ówczesne nastroje na forach Arsenalu - niemal identyczne jakie można znaleźć tutaj dziś - w Hiszpanii upał, jedna bramka to marna zaliczka, tamtejsi fani są fanatykami, Villarreal u siebie będzie innym zespołem, itd.

Mecz ten był jednym z najbardziej dramatycznych spotkań jakie pamiętam z udziałem Arsenalu. Hiszpanie rzucili się na Kanonierów, zdominowali, dosłownie stłamsili przeciwnika od pierwszej do ostatniej minuty. Pamiętam jakie miałem spocone dłonie, pamiętam modlitwy by Lehmann obronił podyktowany w 89 minucie rzut karny, ale pamiętam też przeogromną radość po końcowym gwizdku sędziego, który obwieścił wynik 0:0.

Podobnego meczu spodziewam się jutro, wielkie nerwy i stan przedzawałowy przez 90 minut, okoliczności mogą być takie same, ale najważniejszy jest końcowy rezultat, oby i tutaj był on podobny
To nie zabrzmiało pozytywnie.

Też uważam,że s....iele zaatakują , bo marzy im się powtórka z Kopenhagi. Gra obronna wygląda już coraz lepiej , martwi mnie jedynie postawa Diaza , podejrzewam,że jutro może wyjść Andraż Kirm , by wspomagać Juniorka w defensywie.
Co należy zrobić gdy nie daj Boże stracimy bramkę ? Nic , po prostu dalej grać to samo , kontra tylko i wyłącznie. Konsekwencja, konsekwencja, konsekwencja.
Poza tym,liczę,że Bóg będzie z nami . Po tym co pokazali Cypryjczycy w obozie zagłady powinien ich skarcić .
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.08.2011, 17:30
wislacki napisał(a):Wyświetl post

Znajac zycie to bedzie horror przez 90 mni, i znajac zycie pewnie w koncowych minutach bedzie sie kotlowalo pod nasza bramka.
Sa dwa wyjscia nawalic sie jak meteor bo na trzezwo tego nie przyjme
Albo kupic meliske i pic przez caly dzien, bo inaczj zawal jak nic.

Jak jest nam dane awansowac to awansujem bez wzgledu na pogode, kibicow i ciul jeszcze wie co.I tak jest dobrze w porownaniu do poprzednich lat jak nas prowadzily polskie mysli szkoleniowe.
,
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 22.08.2011, 17:44
Paweł napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/7628-Kowa...est_piekielnie

Raport meteorologiczny Wojciecha Kowalczyka.
Trener Apoelu napisał(a):
„Pogoda? Na Cyprze jest na pewno o wiele cieplej niż w Polsce, ale gramy niemal o godz. 22:00, a wtedy temperatura będzie dobra zarówno dla zawodników, jak i kibiców. Zresztą od czterech lat jestem trenerem APOEL-u i żadna drużyna z Europy nie wspominała o problemach z pogodą w Nikozji
tyle w temacie
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 22.08.2011, 17:48
No Kowalczyk tak polecial na 1-2 dni i juz daje mu sie ta pogoda we znaki. Bedzie ze 30 stopni o godzinie 21, 22 + niesamowita wilgotnosc. Jak tamci napoczną naszych szybko strzelając bramke, to będzie przejebane.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.08.2011, 17:50
Tak, niesamowita wilgotność na poziomie 55%....gdy u nas będzie 75-80%
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 22.08.2011, 17:51
Hehe to zobaczysz. Myslisz ze Kowalczyk i reszta mowiacych ze pogoda bedzie przejebana MOWIA TO PO PROSTU ZEBY POSTRASZYC SOBIE WISLE? Czy po co? mozesz wytlumaczyc?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 22.08.2011, 17:54
skoro tak.
To możę odpuśćmy sobie.
Skoro Wojtka Kowalczyka zalewa pot na Cyprze, to dajmy spokoj, spakujmy się i wróćmy.
W ogole jak Ci Polacy sobie dali rade w tej lidze skoro tam jest taki prze.......ony upał ?

E: Polacy lubią mieć wytłumaczenie porażek przed poniesieniem tej porażki. Na szczęcie w naszej drużynie gra 2 polaków. Reszta miała styczność z ciepłem.
Oczywiście pogoda wpływ ma, ale skad super znawcy wiedzą w jakiej dyspozycji sa nasi piłkarze?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.08.2011 o godz. 17:58.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 22.08.2011, 17:55
Nie o to chodzi, po co ta ironia, po prostu mi odpowiedz jak (o i wlasnie Ci Polacy ktorzy tam grali rowniez)i maja w tym interes zeby wg Ciebie WYLBRZYMIAC znaczenie tej pogody?

Dzis o 21 jest magazyn ekstraklasy z Mateuszem Borkiem na polsacie sport (dwugodzinny), na pewno w znacznej czesci bedzie poswiecony Wisle, cos sie powinnismy dowiedziec, takze polecam
Powód: dopiska.
Ostatnio edytowane przez sportnh : 22.08.2011 o godz. 17:58.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.08.2011, 17:59
sportnh napisał(a):Wyświetl post
No Kowalczyk tak polecial na 1-2 dni i juz daje mu sie ta pogoda we znaki. Bedzie ze 30 stopni o godzinie 21, 22 + niesamowita wilgotnosc. Jak tamci napoczną naszych szybko strzelając bramke, to będzie przejebane.
Tak, sugerujecie sie spasionym, przepitym Kowalczykiem, ktory na pewno jest okazem zdrowia i ma swietna kondycje i wspaniale znosi wysokie temperatury.

Niektorzy chyba zapominaja dlaczego pilkarz zarabia tyle ile zarabia. Wlasnie dlatego, ze ma byc gotowy w kontekscie psychicznym i fizycznym na wyrzeczenia, wysilek, bol, presje z jakimi przecietny czlowiek nie styka sie na co dzien. To sa zawodowcy, ktorzy sa do roznych warunkow przygotowani.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów