|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ostatnia i trzecia od końca, chociaż druga tez jest niczego sobie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Mi najbardziej podoba się szósta
Pierwszy stałbym w kolejce po koszulkę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kiedy w końcu będą te nowe wzory koszulek? Temat żyje swoim życiem, wklejacie ciekawe propozycje a oficjalnie koszulek nie ma. Coś tam mi się obiło o uszy, że będą gotowe na puchary, ale myślałem, że eliminacje też pod to podciągną. Bardzo proszę o informacje bo się już pogubiłem.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tego chyba nikt nie wie. PODOBNO mają być koniec sierpnia (prezentacja)/początek września (sprzedaż) - wspominał też o tym Basałaj ale konkretów niestety nadal brak. Chciałbym żeby już były bo chętnie bym kupił koszulke meczową (ostatnią mam z Umbro a to było dosyć dawno
) Zlewka totalna w wykonaniu adasia...![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
tsw biała gwiazda ma się rozmumieć że ten biały pasek u dołu na trzech strojach to skaza
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 21.08.2011 o godz. 13:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pewnie będzie coś a'la 3 projekt ,tylko z całym białym kołnierzykiem. Każdy projekt jest świetny, nowe koszulki z pewnością będą schodziły jak ciepłe bułeczki... w końcu będziemy na top topie :d Liga Mistrzów, świetna atmosfera na stadionie, modnie będzie mieć w szafie koszulkę Wisły.
http://pl-pl.facebook.com/Chcemy.prz...Bialej.Gwiazdy 4 300 osób, które mają konto na Facebook'u i chcą przywrócenia HISTORYCZNEGO znaku, na koszulkę Wisły. Mało, akcja chyba umiera tymczasowo śmiercią naturalną. Chyba na razie pozostaje nam zaopatrywanie się w koszulki i gadżety w fanatyku. |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
obstawiam coś pomiędzy 3 i 8...
![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
obyś Dark sie nie mylił. 3 i 8 dosc podobne modele.
Ja i tak najbardziej chciałbym ten model co Schalke miało. I co do kołnierzykow, to te w/w przynajmniej maja tzw.sztywny kołnierzyk a nie jak te trzecie stroje Chelsea, szmatka imitujaca kołnierzyk beznadziejna. Taki kołnierzyk to w podstawówce 20 lat temu miałem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Jakby był ten model to byłbym bardzo ucieszony. Teraz kwestia dedykowania kompletów. na (L) pokazano ze dedykowany strój to taki, który zawiera elementy barw klubu (stroje Legii wokól szyji). Kolorystyka naszym strojów jest znana na ten sezon - Czerwone i białe. I tak sie zastanawiam jaki akcent by nam dano jakbyśmy mieli miec podoba koszulke do w/w przezemnie. Hmm... (Legia dostała komplet Adidas Campeon 11, w którym to nie ma ogolnie dostepnego koloru zielono-białego ani biało-czarnego - wiec to juz jest dedykacja + barwy na kołnierzyku i rękawach) ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Super,takie stroje to rzeczywiście było by coś
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Moze ktos tych naszych modlitw wysłucha w koncu
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie czemu tak ostatnio projektujecie stroje z kołnierzykami? Ktoś zapowiedział że bedziemy mieli z kołnierzykiem?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli kołnierzyk to bez guzików, miejsce pod szyją zarezerwowane dla 'Dojcze Telekom'. Tydzień, dwa i wszystko będzie jasne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No i mamy nowe stroje treningowe
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ing_w_nikozji/ na zdjęciu widać że ćwiczą już w nowych strojach, nie wiem jak jest ze zgłoszonymi strojami do eliminacji, ale pewnie zagraja w starych a z Lechią będą już nowe meczowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z tego co się orientuje to ligi takie jak hiszpańska, angielska czy niemiecka mają logo ligi na rękawkach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niestety to logo t mobile potrafi zepsuc nawet najladniejsza koszulke ; < dobrze ze gramy tez w pucharach gdzie nie dadza nam takiego pedalskiego prostokata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No mamy już nowe stroje treningowe.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Stroję chyba będą takie jakie ma Jovanic na sobie na focie z Sergiejem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba to wiecie ;p
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Legia ma taki wzór jak mnie pamięć nie myli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jednak Cie myli
http://www.legia.com/www/images/news...e786d2bc31.jpg
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 21.08.2011 o godz. 21:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Widzieliście dziś stroje Śląska? tylu reklam jeszcze chyba nie widziałem na piłkarzu. Dwie firmy w miejscu sponsora generalnego, dwie na rękawku, jedna z tyłu pod numerem. No i do tego jeszcze logo T-Mobile i logo Pumy
![]() http://i52.tinypic.com/sdd281.png |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zobaczymy czy to rzeczywiście nowe stroje, bo nasi bramkarze już w niejednym wzorze grali w tym sezonie
![]() Jeśli są nowe to chyba ładniejsze są te obecne. Trzeba poczekać na jakieś lepsze zdjęcia bo z tego jednego trudno ocenić ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|