|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nowy FM zapowiada się całkiem fajnie. Podoba mi się możliwość włączania i wyłączania aktywnych lig w trakcie rozgrywki. Często irytowało mnie to, że już na początku gry muszę sobie ograniczać przyszłe możliwości zatrudnienia, teraz nie będzie z tym problemów. Poza tym, pewnie znowu mnóstwo małych udoskonaleń, które czynią tę grę genialną
Pozwolę sobie na odrobinę bezczelnego spamu i odsyłam was na stronę, w którą coś tam się angażuję, czyli FM Zone. Do przeczytania między innymi fragmenty wywiadu z jednym z twórców FM-a, Milesem Jacobsonem, w którym można dowiedzieć się trochę więcej na temat nowości w przyszłym FM-ie. Zapraszam ![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic za bardzo na to nie wskazuje. Wręcz przeciwnie, dzięki możliwości przełączania aktywnych lig możesz sobie wybrać mniej lig na start, a mniej lig indukuje szybsze działanie gry
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
kamilll1906 ile u ciebie zarabia Lescott Barry i Jo i jaki masz budżet płacowy w Wiśle?Aktualnie gram Leeds w ciągu 3 sezonów zawitali:Anichebe(Everton),Senna(Villareal),Laffer ty(Rangers), Frazier Campbell(Sunderland,Man City) Corry Evans(Man Utd) Rudnevs ,Henriquez(Lech) Keleman(Śląsk) Kezman (wolny) Heskey(Aston Villa) Obraniak(Lille OSC,Man City)Gabriel Tamas(WBA) i najnowszy nabytek Boateng(AC Milan)
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 17.08.2011 o godz. 14:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jo 200, Lescott 150, Barryego sprzedałem ale cos kolo 170, wszystko w tys€/mies. Budzet mam 3,4mln€/mies, przez 3 sezony zbieralem pilkarzy z wolnych, to to, co mialem na tranfery przerzucalem do placowego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Poproś o nowy kontrakt a potem idź na urlop na parę dni. Powinno pomóc
albo spróbuj przed negocjacjami zmodyfikować budżet transferowy.![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szukam jakiejś dobrej taktyki do FM pod reprezentację bo niestety Walia która przejąłem trafiła w grupie na Turków,Ukrainę,Portugalię,Azerbejdżan,Gruzja oczywiście MŚ 2014.od Portugalii w pierwszym meczu przegrałem 3:0 a na rozkładzie w najbliższym czasie Turcja i Ukraina
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 18.08.2011 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Będzie ktoś tak dobry i skompresuje mi patcha 1.0.3 ? 7-zipem? Mam neta z play a mam limity a dopiero normalnego neta będę miał w przyszłym tyg a popykał bym na nowym update
może być jak ktoś zrobi do 50 mb albo 100 z góry dziękuje ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
pokombinujcie sami
przecież w tym tkwi cały urok gry a nie wgrywanie gotowców![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
[QUOTE=Orson;1150150]pokombinujcie sami
przecież w tym tkwi cały urok gry a nie wgrywanie gotowców Jose masz racje co to za frajda jak się ma wszystko na tacy podane |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jestem tego samego zdania. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy grają na cudzych treningach, cudzych taktykach, albo używają tego programiku do skautowania, a potem cieszą się ze "swoich" sukcesów, albo z tego, że "udało im się" znaleźć prawdziwy talent.
![]() Ale z zupełnie innej beczki. Ma ktoś działający link do jakiegoś dużego kitspacka/ logo packa i face packa? Bo te, na której patrzyłem na cmrev są już nieaktualne. Z góry dzięki. |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no kur...a kiedy zacząłem grać na poprzedniej wersji update :/ ![]()
Piggy oddaj hajs
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wiecie może czemu jak ściągam ten najnowszy update to nie mogę grać np. ligi angielskiej, hiszpańskiej i niemieckiej, bo wykrywa za dużo zespołów?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taki update musi być jedyną zmianą bazy danych. Jak dajesz nowa gra to pierwsze okno i tam zaznacz okienko zmień i użyj ten update jako jedyny. Troche chaotycznie, ale na pewno znajdziesz tą opcję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jest gdzieś update transferowy do Fm'a 2010? Szukałem dość długo.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze nie ma...kilka stron wcześniej jest o tym mowa....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
jak pobrać tą aktualizacje ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
już wiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie.. Gdzie mam wkleić tą aktualizacje
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kurde nauczcie się edytować swoje posty!
Jak nie masz tego folderu to go utwórz, co za problem. Udoskonaliłem tą aktualizację dodając Nunezowi grę na pozycji środkowego i defensywnego pomocnika jako uzdolniony. Gram teraz w el. LM takim samym składem jak w rzeczywistości Pareiko- Jovanovic Jaliens Chavez Diaz- Sobolewski Nunez Melikson Małecki Iliev- Genkov (Biton). W II rundzie ograłem Borac Banja Luka 3-1 u siebie(po hat-tricku Jaliensa potem ograłem Basel u siebie 3:1(hat-trick Genkova) na wyjeździe 1:0 (Biton). IV runda to popis Maora, w meczu u siebie ograłem Bate Borysów 3:0 po jego dwóch golach i asyście. Rewanżu jeszcze nie grałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
W II rundzie grałem z Mogren w obu po 4-1 dla mnie, w III rundzie FC Kopenhaga i 1-0 u mnie oraz 1-1 i teraz o LM gramy z... Neftci Baku ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
w fm'ie radzę Ci poszukaj sobie innego PO ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Św. Mikołaj napisał(a):
![]() lub Michał Sadlok. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Też dokonałem kilku transferów.
Na LO wypożyczyłem z opcją pierwokupu Luisa Ibaneza(Dinamo Zagrzeb) Na PO podpisałem kontrakt z Gianni Zuiverloon (za darmo) NA ŚP podpisałem Saida Butahara (za darmo) Szukam jeszcze jednego napastnika, ale mam 17 obcokrajowców i nie wiem kogo wyrzucić Sprzedałem Jirsaka, wypożyczyłem Paljicia oraz Czekaja i rozwiązałem kontrakt z Kowalskim. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a tak w ogóle, to w którego wy gracie FM ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|