|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
To jest odpowiedź na pytanie dlaczego Maaskant tak konsekwentie stawia na Kew Jaliensa, pomimo krytyki "forumowych ekspertów". Kew, jak widać ma duży wpływ na drużynę i pomimo, że sam czasem popełnie błędy, może wiele nauczyć naszych innych zawodników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Osman bardzo mi sie spodobał a Lidze+ Extra.
Jak na obcokrajowca ,gdzie miedzy nim a cala resztą gosci w studio jest wielka bariera-bariera językowa,on sobie z nimi rozmawiał jakby ich znal i byli to jego starzy dobrzy znajomi. Naprawde wyjatkowy nie tylko pilkarz,ale człowiek. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 19.08.2011 o godz. 19:19.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mysle, ze w wieku 30- 35 lat czlowiek przestaje byc mlody. Uksztaltowane poglady, poparte doswiadczeniem i zyciowa wiedza, takie za ktore mozna wziac pelna odpowiedzialnosc to tak po 40.
Czarek jest pilkarzem, na ksztaltowanie pogladow ma czas. Na ksztaltowanie (czy tez korekty) rzemiosla juz naprawde ostatnie dzwonki i lepiej niech tym sie przejmuje. Z Pilsudskim zeczywiscie straszna siara. ![]()
Polskie litery zjadl serwer w pracy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
"Kto w młodości nie był socjalistą, ten na starość będzie SWINIĄ" powiedział Piłsudski, będąc za młodu bojówkarzem mocno lewicowego PPSu. Ja się tam z tym zgadzam, i z Czarkiem tez ;-) Bo to młodzieńcze, szlachetne itd. Ale pewnie tu na tym forum mało kto to podziela, wiec nie będę polemizował, bo wiem ze Kibice Wisly w większosci wolą młodych wygolonych niz blokujących eksmisję, wspierających ubogich, dyskryminowanych w pracy itd. Pzdr.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja na przykład posiadam kamienicę w Krakowie i w niej lokatorów, jeszcze z nadania komunistycznego, ktorzy nie płacą za nic. Ale żądają luksusów. A co! i tych, co blokują eksmisje poslałbym na biegun.
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. A za młodu nie miałem czasu na bycie socjalistą. Komuna mi nie pozwalała. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dajcie już spokój. Bo zaraz rozwinie się tu dyskusja bynajmniej nie na temat, będę zmuszony zachować się jak Świnia, którą niewątpliwie jestem, wnosząc po tym co ten pan od Berezy Kartuskiej raczył powiedzieć, i zwyczajnie Was pobanować.
Widzę,że user Pietia już wie kto kogo lubi. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wracając do bloga Osmana to z niecierpliwością czekałem na jego pierwszy wpis i się nie zawiodłem. Już czekam na następny.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak to kto? Mały! A przynajmniej tak mu się wydaje
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Maor wszystko nakręca z przodu
![]() HW! JCK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawe, że nagle ucichli, ci co twierdzili w ostatnim okienku, że Osman to zawodnik za słaby na LM
Dla mnie to ostoja defensywy i widząc go na boisku mam pewność, że napastnik który będzie przez niego kryty nie pogra sobie zbytnio. Do tego inteligentny i skromny facet. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bardzo przyjemnie czyta się wpis Osmana. Podoba mi się to , że facet ma wartości. Wierzę, że z Apoelem woli walki i 100% poświęcenia nie zabraknie. Oby tylko wystarczyło umiejętności i dopisało szczęście.
I tak jak pisał, niech z Koroną zmiennicy pokażą, że są na tyle mocni, że stać ich na wygraną w lidze z niżej notowanym rywalem. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A propos gdzie jest Boguski
nawet na ławkę WISŁY II w Kielcach się nie zalapał ... Szkoda mi go. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Boguski ma kontuzję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przecież on wyleczył kontuzję, trenuje normalnie tylko nie nadaje się do gry.No chyba że znów mu się coś stało i nikt nie wie
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 21.08.2011 o godz. 00:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Powiem tak, Osman nie umie rozgrywać piłki wszystko dają Jaliensowi, ale jego przepchać to nie wiem czy by Rooney dał radę , jeden rozgrywa - jeden taran, chyba tak to można podsumować. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mowi sie ze Patryk otrzymał powolanie na najblizsze zgrupowanie kadry od Franciszka Smudy..
![]()
XI Nie obiecuj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Boguski to raczej juz sie w Wisle nie odnajdzie , zreszta , oczekiwania wobec tego pilkarza sa wg mnie nieco na wyrost
przesledzmy jetgo kariere razem z patrykiem maleckim wyroznial sie w rezerwach , dan petrescu to widzial i dawal im szanse zostal wypozyczony do belchatowa , i byl tam bardzo wartosciowym graczem wrocil do wisly i od tamtej pory jest juz tzw 'mlody utalentowany' i generalnie czekamy az cos pokaze imho powininen sprobowac szansy w klubch kalsy widzewa , czy jagi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W 111 wystepach strzelił dla nas 21 bramek , można powiedzieć że ma nawet lepszą średnią niż Małecki ( 142/25) . Szkoda że niektórzy już zapomnieli jak wiele ważnych bramek strzelił dla naszej drużyny , o asystach juz nie wspomne . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Boguski po powrocie z GKSu był najlepszym ofensywnym zawodnikiem Wisły .Bardzo dobra technika , zmysł do gry kombinacyjnej i coś czego nie ma 95% graczy ligowych - ruchliwość .Facet u szczytu formy wręcz świetnie poruszał się po boisku ,zawsze był pod grą .Ba , po tym w jaki sposób biegał widać było , że jest graczem nieprzeciętnym .Większość graczy rodzimej ligi nawet nie wie jak poprawnie biegać.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|