|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
nie najgorsze te koszulki Legii ale takie troche bez wyrazu ;p pozatym ta nka na zielonej koszulce wyglada masakrycznie obrzydliwie :rzyga: , i jeszcze ta reklama browara z tyle bleee
zgadzam sie z kolega wonsky i takze mam nadzieje ze nasze koszulki beda z kolnierzykiem, Biala Gwiazda (nieralne?) i oryginalne ; ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
tropik Legionista czy Wiślak
Birsa oby adidas przygotował Wiśle ładniejsze bo jak mają być podobne do tych ,,potworków'' dedykowanych Legii to lepiej zostać przy tym co jest teraz
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 18.08.2011 o godz. 14:14.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Masówki:
![]() ![]() ![]() Powód: -
Ostatnio edytowane przez Kapcok7 : 18.08.2011 o godz. 14:24.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
haha to rzeczywiscie sie postarali jedyna zmiane widze w koncowce reakwu (nie wliczajac zmienionych wstawek kolorowych) mam nadzieje ze nas tak nie zrobia w uja z tymi "dedykowanymi"
swoja droga te Wolfsburga fajnie wygladaja taka jasna zielen ; ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a co Ty myślisz, że zrobią specjalnie i wyłącznie dla nas wzór czy dla Legii? My nie jesteśmy Realem czy Manchesterem..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to po kiego ch**a gadaja o dedykowanych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tak tak właśnie myślę. Skoro się podpisało umowę i zadeklarowało to tak być powinno. I nie interesuje mnie, że nie jesteśmy Barca czy ManUTD. Jesteśmy Wisłą i skoro miały być dedykowane to na takie czekam. A nie, że mi tylko zmienią kolory rękawków i kołnierzyków i to wszystko.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no to sobie myślcie dalej... pewnie będzie podobnie jak na Legii, oczywiście w naszych barwach + moze gdzieś im się uda wciśnąc jakiś akcent wiślacki np. białą gwiazde. nie spodziewajcie się cudów. ile jest drużyn na świecie a ile ma takie naprawde swoje modele koszulek
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dla Adidasa dedykowane dla średniaków europejskich to jest właśnie kolorowy kołnierzyk i zmiana kolorków,a getry to już rarytas i nie ma co liczyć na jakieś cuda,bo stroi dla nas nie przygotowuje nasz fantastyczny projektant wonski tylko leniwi,spóźnialscy,z olewającym stosunkiem,goście z Adidasa.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak cos wlasnie czulem. Adidas ma umowy z mnostwem klubow, wielu z nich obiecal takie dedykowane stroje i nie chcialo mi sie wierzyc, ze dla kazdego beda wymyslac osobny kroj (chociaz wydawalo mi sie, ze o to w tym chodzi skoro maja byc specjalnie dla danego klubu). Widac dedykowane czyli inne od masowek poprzez wstawki przy dekoltach i rekawach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Do tego gdzies być może będziesz miał wyszyte Wisła Kraków albo 1906 np. na karku czy coś. Po za tym jak ktoś uważnie śledzi ten wątek to nie powinien być zaskoczony, a tutaj trwa dyskusja nt.dedykowanych koszulek. A to wszystko juz było poruszane, wyjaśniane i wałkowane, ale niektorzy dalej to samo. Czekajcie sobie na sponsora, no matko boska. I teraz każdy "hejter" niech sobie wyobrazi ze pracuje w takim adidasie i kazdy mistrz kraju chce dedykowane koszulki. Wtedy na sezon nie projektuja 20 kompletów tylko 200. Chciało by im sie ? Nie. Byłby sens ? Nie. Zarobili by na tym? Nie. Chcemy mieć super hiper wyjątkowe stroje, to weźmy sobie Jako. Pasy tak mają , zrobili sobie nawet koszulke której wzór stworzyli kibice i klub zaakcepotował i co ? I tak narzekają...a że to Jakotaki, ze drogo, ze chujowy materiał. Nowe koszulki nie bede miały białej gwiazdy, nie będa miały nowego sponsora. Ponoć ma/miał być kołnierzyk. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Już niech będą jakie mają być, na to nie mamy żadnego wpływu ale do cholery niech wreszcie je pokażą skoro Legia już ma nowe. Apropo Legii to była tam zapowiedziana jakaś prezentacja nowych koszulek czy po prostu dostali je z dnia na dzień?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dedykowane koszulki Realu z zeszłego sezonu:
![]() Oparte na zwykłym modelu katalogowym: Nawet oni nie mają w 100% robionych koszulek pod siebie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Adidas na każdy sezon projektuje kilka nowych wzorów koszulek. Kluby sobie wybierają model i czekają, aż Adidas wyprodukuje strój i naszyje herb. Leci paczka do klubu i pan 'Henio' od ogarnięcia sprzętu, nadrukowuje/przykleja logo sponsora, ligi itp. I tyle.
Jak taki proces wygląda dla strojów dedykowanych? Prawie tak samo, z tą różnicą że ludzie z Wisły odpowiedzialni za marketing zgłaszają swoje sugestie dotyczące koloru poszczególnych elementów, może jakiś szew puszczą inny, dadzą jakiś pasek z katalogu i każą naszyć napis na kołnierzyku. Sprawa przypomina składanie stroju z gotowych części, które można dobierać z katalogu. Dzieciaki w Wietnamie czy innej Kambodży składają strój i leci do klubu. 'Henio' upiększa strój logiem sponsora i mamy gotowe danie. Miejmy tylko nadzieję, że nasze bossy klubowe nie wybrały takiego samego wzoru koszulek jak Legia... //szprotson - wiem, że opóźnienia nie mają nic wspólnego z ewentualnym nowym sponsorem, ale chciałbym się mylić. Taki klub jak Wisła Kraków, nie może sobie pozwalać na brak głównego sponsora. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To po co w takim razie takie umowy podpisują?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
oglądał ktoś wczoraj mecz Barcelony i Realu? wyobraźcie sobie stroje podobne do tych jakie miał Real tylko w Wiślackich Barwach, i zastanówcie się czy to by było dedykowanie/niededykowanie/masówka jak zwał tak zwał.
![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
reksio ale czy ty nie rozumiesz ze te stroje Legii są dla nich DEDYKOWANE
tak cięzko to zrozumieć p.s koszulki Umbro te z Białą Gwiazdą na ramieniu też były dedykowane dla Wisły, a różniły się tylko właśnie tą białą gwiazdą na ramieniu. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Darkh Wam daje wskazówki - będzie kołnierzyk ala Real
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mówiąc szczerze to ten kołnierzyk w kolorach czerwono-zielonych i getry to i tak dużo. Ja myślę że jeśli by umieścili gdzieś BG, 1906 na getrach to jak na podrzędny europejski klub to i tak dużo, i nie była by to już taka chamska masówka.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeśli ploty o kołnierzyku to prawda to najprawdopodobniej dostaniemy ten model koszulki:
http://www.footballshirtculture.com/...all-shirt.html |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() ![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wręcz paskudne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Motyw z wszytą podwójną koszulką (trykot Chelsea) - znakomity.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wg mnie to jest naplucie w twarz.Praktycznie wszyscy grają już w nowych strojach.Nawet Legia,a my dalej gramy w starych trykotach.Nie chce mi się wierzyć,że Legia dostała a my nie.Może rzeczywiście coś jest na rzeczy z tym sponsorem.Może to zależy od awansu do LM,a może Adidas się po prostu totalnie zeszmacił.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
ja uważam że wybór adidasa był kijowy oni się wogóle nie staraja tylko upychaja kitem dziury.
![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Adidas się nie zeszmacił tylko raczej szmaci nas , uważam że Legii zrobili ładne te stroje , więc skoro im mogli to nam też powinni ...
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|

|
||||||