The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 13:15
nie najgorsze te koszulki Legii ale takie troche bez wyrazu ;p pozatym ta nka na zielonej koszulce wyglada masakrycznie obrzydliwie :rzyga: , i jeszcze ta reklama browara z tyle bleee
zgadzam sie z kolega wonsky i takze mam nadzieje ze nasze koszulki beda z kolnierzykiem, Biala Gwiazda (nieralne?) i oryginalne ; )
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 18.08.2011, 14:12
tropik Legionista czy WiślakZielone to trochu jakby retro .Co jak co ale adidas uczy się na błędach Nike i bynajmniej udały się rękawy.Ale co do kołnierzyka to kolory chyba powiny być na odwrótCo do białego stroju to poprzednia wersja była lepsza.Biały to powtórka zporzedniego sezonu tylko z dodatkiem zielonego i czerwonego na kołnierzyku.Stroje Legii dedykowanechyba tylko drugi strój no i getry.
Birsa oby adidas przygotował Wiśle ładniejsze bo jak mają być podobne do tych ,,potworków'' dedykowanych Legii to lepiej zostać przy tym co jest teraz
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 18.08.2011 o godz. 14:14.
Odpowiedz cytując
Kapcok7
Member

Stary 18.08.2011, 14:15
Masówki:

Powód: -
Ostatnio edytowane przez Kapcok7 : 18.08.2011 o godz. 14:24.
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 18.08.2011, 14:39
haha to rzeczywiscie sie postarali jedyna zmiane widze w koncowce reakwu (nie wliczajac zmienionych wstawek kolorowych) mam nadzieje ze nas tak nie zrobia w uja z tymi "dedykowanymi"
swoja droga te Wolfsburga fajnie wygladaja taka jasna zielen ; )
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 18.08.2011, 14:47
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
haha to rzeczywiscie sie postarali jedyna zmiane widze w koncowce reakwu (nie wliczajac zmienionych wstawek kolorowych) mam nadzieje ze nas tak nie zrobia w uja z tymi "dedykowanymi"
swoja droga te Wolfsburga fajnie wygladaja taka jasna zielen ; )
a co Ty myślisz, że zrobią specjalnie i wyłącznie dla nas wzór czy dla Legii? My nie jesteśmy Realem czy Manchesterem..
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 18.08.2011, 14:58
to po kiego ch**a gadaja o dedykowanych chyba ze nie rozumieja tego o czym mowia . Zmiana koloru to czynnik wystarczajacy by mozna je bylo nazwac dedykowanymi?
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 18.08.2011, 15:00
cinekw napisał(a):Wyświetl post
a co Ty myślisz, że zrobią specjalnie i wyłącznie dla nas wzór czy dla Legii? My nie jesteśmy Realem czy Manchesterem..
Tak tak właśnie myślę. Skoro się podpisało umowę i zadeklarowało to tak być powinno. I nie interesuje mnie, że nie jesteśmy Barca czy ManUTD. Jesteśmy Wisłą i skoro miały być dedykowane to na takie czekam. A nie, że mi tylko zmienią kolory rękawków i kołnierzyków i to wszystko.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.08.2011, 15:12
no to sobie myślcie dalej... pewnie będzie podobnie jak na Legii, oczywiście w naszych barwach + moze gdzieś im się uda wciśnąc jakiś akcent wiślacki np. białą gwiazde. nie spodziewajcie się cudów. ile jest drużyn na świecie a ile ma takie naprawde swoje modele koszulek i myślicie że Adidas nie ma lepszych klubów niż Wisła
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 18.08.2011, 15:16
Dla Adidasa dedykowane dla średniaków europejskich to jest właśnie kolorowy kołnierzyk i zmiana kolorków,a getry to już rarytas i nie ma co liczyć na jakieś cuda,bo stroi dla nas nie przygotowuje nasz fantastyczny projektant wonski tylko leniwi,spóźnialscy,z olewającym stosunkiem,goście z Adidasa.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.08.2011, 15:18
Tak cos wlasnie czulem. Adidas ma umowy z mnostwem klubow, wielu z nich obiecal takie dedykowane stroje i nie chcialo mi sie wierzyc, ze dla kazdego beda wymyslac osobny kroj (chociaz wydawalo mi sie, ze o to w tym chodzi skoro maja byc specjalnie dla danego klubu). Widac dedykowane czyli inne od masowek poprzez wstawki przy dekoltach i rekawach.
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 18.08.2011, 15:24
nesta napisał(a):Wyświetl post
Tak cos wlasnie czulem. Adidas ma umowy z mnostwem klubow, wielu z nich obiecal takie dedykowane stroje i nie chcialo mi sie wierzyc, ze dla kazdego beda wymyslac osobny kroj (chociaz wydawalo mi sie, ze o to w tym chodzi skoro maja byc specjalnie dla danego klubu). Widac dedykowane czyli inne od masowek poprzez wstawki przy dekoltach i rekawach.
i kolor bo każdy model jest dostepny tylko w kilku kolorach i unikatem może byc koszulka w kolorze nie katalogowym. To jest normalne i nie ma się co dziwić
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.08.2011, 15:36
Kociewiak napisał(a):Wyświetl post
i kolor bo każdy model jest dostepny tylko w kilku kolorach i unikatem może byc koszulka w kolorze nie katalogowym. To jest normalne i nie ma się co dziwić
dokładnie.
Do tego gdzies być może będziesz miał wyszyte Wisła Kraków albo 1906 np. na karku czy coś.
Po za tym jak ktoś uważnie śledzi ten wątek to nie powinien być zaskoczony, a tutaj trwa dyskusja nt.dedykowanych koszulek. A to wszystko juz było poruszane, wyjaśniane i wałkowane, ale niektorzy dalej to samo.
Czekajcie sobie na sponsora, no matko boska.

I teraz każdy "hejter" niech sobie wyobrazi ze pracuje w takim adidasie i kazdy mistrz kraju chce dedykowane koszulki. Wtedy na sezon nie projektuja 20 kompletów tylko 200. Chciało by im sie ? Nie. Byłby sens ? Nie. Zarobili by na tym? Nie.

Chcemy mieć super hiper wyjątkowe stroje, to weźmy sobie Jako. Pasy tak mają , zrobili sobie nawet koszulke której wzór stworzyli kibice i klub zaakcepotował i co ? I tak narzekają...a że to Jakotaki, ze drogo, ze chujowy materiał.

Nowe koszulki nie bede miały białej gwiazdy, nie będa miały nowego sponsora. Ponoć ma/miał być kołnierzyk.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.08.2011, 15:53
Już niech będą jakie mają być, na to nie mamy żadnego wpływu ale do cholery niech wreszcie je pokażą skoro Legia już ma nowe. Apropo Legii to była tam zapowiedziana jakaś prezentacja nowych koszulek czy po prostu dostali je z dnia na dzień?

Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.08.2011, 15:55
Dedykowane koszulki Realu z zeszłego sezonu:

Oparte na zwykłym modelu katalogowym:

Nawet oni nie mają w 100% robionych koszulek pod siebie.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 18.08.2011, 15:58
Adidas na każdy sezon projektuje kilka nowych wzorów koszulek. Kluby sobie wybierają model i czekają, aż Adidas wyprodukuje strój i naszyje herb. Leci paczka do klubu i pan 'Henio' od ogarnięcia sprzętu, nadrukowuje/przykleja logo sponsora, ligi itp. I tyle.

Jak taki proces wygląda dla strojów dedykowanych? Prawie tak samo, z tą różnicą że ludzie z Wisły odpowiedzialni za marketing zgłaszają swoje sugestie dotyczące koloru poszczególnych elementów, może jakiś szew puszczą inny, dadzą jakiś pasek z katalogu i każą naszyć napis na kołnierzyku. Sprawa przypomina składanie stroju z gotowych części, które można dobierać z katalogu. Dzieciaki w Wietnamie czy innej Kambodży składają strój i leci do klubu.
'Henio' upiększa strój logiem sponsora i mamy gotowe danie.

Miejmy tylko nadzieję, że nasze bossy klubowe nie wybrały takiego samego wzoru koszulek jak Legia...
//szprotson - wiem, że opóźnienia nie mają nic wspólnego z ewentualnym nowym sponsorem, ale chciałbym się mylić. Taki klub jak Wisła Kraków, nie może sobie pozwalać na brak głównego sponsora.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 18.08.2011, 16:41
szprotson napisał(a):Wyświetl post
dokładnie.
I teraz każdy "hejter" niech sobie wyobrazi ze pracuje w takim adidasie i kazdy mistrz kraju chce dedykowane koszulki. Wtedy na sezon nie projektuja 20 kompletów tylko 200. Chciało by im sie ? Nie. Byłby sens ? Nie. Zarobili by na tym? Nie.
To po co w takim razie takie umowy podpisują?
Odpowiedz cytując
Darkh
Member

Od: 06.2003

Stary 18.08.2011, 17:49
oglądał ktoś wczoraj mecz Barcelony i Realu? wyobraźcie sobie stroje podobne do tych jakie miał Real tylko w Wiślackich Barwach, i zastanówcie się czy to by było dedykowanie/niededykowanie/masówka jak zwał tak zwał.
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.08.2011, 18:01
reksio ale czy ty nie rozumiesz ze te stroje Legii są dla nich DEDYKOWANE!! są ich barwy są, są ich akcenty są, jest data powstania klubu jest więc są tylko dla nich a nie dla innego klubu na świecie. czy wy myślicie że na kazdej koszulce będzie wyjebana wielka Biała Gwiazda czy wielka czarna eLka nawet dedykowane koszulki dla Realu madryt to była przeróbka zwyklej koszulki dostępnej dla każdego!!!

tak cięzko to zrozumieć

p.s koszulki Umbro te z Białą Gwiazdą na ramieniu też były dedykowane dla Wisły, a różniły się tylko właśnie tą białą gwiazdą na ramieniu.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 18.08.2011, 18:14
Darkh Wam daje wskazówki - będzie kołnierzyk ala Real
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.08.2011, 18:22
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
to po kiego ch**a gadaja o dedykowanych chyba ze nie rozumieja tego o czym mowia . Zmiana koloru to czynnik wystarczajacy by mozna je bylo nazwac dedykowanymi?
tak, jeszcze wrzucą logo i masz dedykowane
mam nadzieję, że nie będzie kołnierzyka...
Odpowiedz cytując
Kapcok7
Member

Stary 18.08.2011, 20:48
Mówiąc szczerze to ten kołnierzyk w kolorach czerwono-zielonych i getry to i tak dużo. Ja myślę że jeśli by umieścili gdzieś BG, 1906 na getrach to jak na podrzędny europejski klub to i tak dużo, i nie była by to już taka chamska masówka.
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 18.08.2011, 21:33
Jeśli ploty o kołnierzyku to prawda to najprawdopodobniej dostaniemy ten model koszulki:
http://www.footballshirtculture.com/...all-shirt.html
Odpowiedz cytując
Darkh
Member

Od: 06.2003

Stary 19.08.2011, 00:14
kangurekm napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ploty o kołnierzyku to prawda to najprawdopodobniej dostaniemy ten model koszulki:
http://www.footballshirtculture.com/...all-shirt.html
nie takie. Te są brzydkie
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.08.2011, 00:25
Wręcz paskudne...
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.08.2011, 07:40
Motyw z wszytą podwójną koszulką (trykot Chelsea) - znakomity.
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 19.08.2011, 10:27
Darkh napisał(a):Wyświetl post
nie takie. Te są brzydkie
Nie potęgowałbyś napięcia tylko powiedział w końcu co i jak albo przynajmniej napisał jakieś różnice między naszymi a tymi Chelsea

|
V
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 19.08.2011, 10:30
Wg mnie to jest naplucie w twarz.Praktycznie wszyscy grają już w nowych strojach.Nawet Legia,a my dalej gramy w starych trykotach.Nie chce mi się wierzyć,że Legia dostała a my nie.Może rzeczywiście coś jest na rzeczy z tym sponsorem.Może to zależy od awansu do LM,a może Adidas się po prostu totalnie zeszmacił.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
Mistrz Yoda
Member

Od: 07.2011

Stary 19.08.2011, 10:51
ja uważam że wybór adidasa był kijowy oni się wogóle nie staraja tylko upychaja kitem dziury.
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 19.08.2011, 10:54
Adidas się nie zeszmacił tylko raczej szmaci nas , uważam że Legii zrobili ładne te stroje , więc skoro im mogli to nam też powinni ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów