|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jak ktoś mówi że APOEL jest lepszy od Spartaka to chyba nie zna się na piłce. Martwi tylko jedno. Jak Wisła odpadnie z Cyprem a Legia przejdzie Spartak to gazety będą pisać że gdyby mistrzem została Legia to dziś mielibyśmy zespół w Lidze Mistrzów.
Ja osobiście uważam że Wisła zremisuje na Cyprze 0-0 a Legia przegra na wyjeżdzie 2-1 ale po 1-0 w Warszawie da jej to awans. No nic zobaczymy co przyniesie 2 połowa a potem mecz Śląska. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ogólnie czy jeśli porównamy występ Apoelu z wczoraj i dzisiejszy Spartaka z 1 połowy? bo jeśli w ten sposób porównamy to wątpie czy dzisiejszy Spartak zremisowałby chociaż z wczorajszym Apoelem. Spartak na pewno OGÓLNIE jest mocniejszy od Apoelu, ale w tym meczu akurat nic ciekawe nie gra i nie miałby szans z wczorajszym Apoelem. Samą organizacją gry Apoel bije na łeb Spartaka. Spartak wygląda jakby pierwszy raz ze sobą grali. Przed meczem było pisane Spartak jest w dołku, to już nie ten zespół co kiedyś. Owszem, budzet może robić wrażenie, tyle że w Rosji nawet 2 ligowa drużyna ma budzet większy od 3/4 drużyn z naszej Ekstraklasy. I nic z tego nie wynika. Nie ujmuje oczywiście nic Legii, dosyć przypadkowy gol z początku, Spartak w szoku i na razie się nie może otrząsnąc..
Ostatnio edytowane przez CH. : 18.08.2011 o godz. 18:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dziwicie sie ?
Prasa w Rosji nazwala Macieja polskim Jose Mourinho ,wiec Spartak wyszedl posrany ![]() hehehe ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Legia robi naprawdę dobre wrażenie, podoba mi się ich gra, szybkie, składne akcje, żadnych głupich strat, zobaczymy co pokaze druga połowa ( w rewanzu Legia bez Manu i Komorowskiego )
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
APOEL mocniejszy? Wolne żarty
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Spartak tak łatwo nie odpuści.
Pytanie ile sił mają jeszcze legioniści. Bez względu na wynik końcowy - 3 pkt dziś byłyby świetne w kontekście przyszłości polskich drużyn w pucharach. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Coś się forum kisi, podwaja albo i potraja wpisy, a co do organizacji, to przeciwnik gra tak na ile się mu pozwala.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I po sensacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
1:1 już ładny gol
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
No i po 1....
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chcieliście pressing, efektowną i ładną grę? No to macie. 1:1 i Legia może się już żegnać z pucharami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ja tam wierzę w Legie.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Typowe przygotowanie fizyczne, musimy się liczyć z tym, że My nie wyglądamy pod tym względem dużo lepiej :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No to sen Legii się skończył
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
już po zawodach... siły wystarczyło na 30 minut, teraz Spartak gra swoje
Legia moze liczyć tylko na kontre lub przebłysk Ljuboi ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
nie wiem jak Wy, ale ja nie potrafię wspierać Legii, jestem Wiślakiem, więc kibicuję Wiśle i zaprzyjaźnionemu Śląskowi, nie mogę wspierać Legii, a w poprzednich sezonach nie mogłem kibicować Lechowi
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Oduczcie się oceniania jakiegokolwiek meczu, czy też druzyny po 15 minutach gry,bo pozniej smiesznie niektore komentarze wygladaja...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja bym chciał awansu Legii z jednego powodu, będą mieli ciężej w lidze, a patrząc na to jak grają, jeśli mieliby odpaść ze Spartakiem to ciężko będzie z nimi walczyć biorąc pod uwagę nasz awans do grup obojętnie, którego pucharu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
wiem ze nie w temacie ale.... Liteks remisuje 1-1 z D. Kijów
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
przyszedlem w 30 min i juz wtedy Legia dobrze nie grala, a teraz w II polowie juz ich nie ma - co to za granie jak po pol godzinie sie traci sily
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Debilna ta oprawa - hasło dla piętnastolatków. A wracając do meczu to chyba rzeczywiście widać rękę polskiego Murinho. Zdaje się że rok i dwa lata temu nasi grajkowie mieli tak samo. Dawać WKS!!!
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kowalczyk, bo chyba on komentuje z Bożydarem, to kretyn. W pierwszej połowie zachwyty jak to Legia zagrała najlepsze 45min spośród wszystkich polskich drużyn w tym sezonie w pucharach. Teraz Legia nie istnieje, gra tylko Spartak, to zaczął opowieści o tym, kto był faworytem i jaki ten Spartak jest genialny. Chorągiewka.
Tak czy inaczej, czekamy na Śląska. Legia już sobie pograła w tym sezonie w Europie. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pique lepiej to zagrał.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Co się tam dzieje , że śpiewają "zostaw kibica hej ku***o zostaw kibica" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ljuboja przechuj
![]() Legii przydalby sie jeszcze 3 Serb do ofensywy zamiast tego Manu ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ładnie Ljuboja... Spartak ma chyba jakieś problemy z psiarnią, bo Legioniści krzyczą "zostaw kibica" i spiker coś po rusku nap****
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
no i brawo Legia oby Śląsk dzis też dał radę coś się nam mnożą sukcesy w europie
no i 2:2 ajaj :/// ![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Obrona to ser szwajcarski....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dzieje się
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|