|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie tylko na boisku ale takze na trybunach bedzie ciekawie
Spartak przygotowal specjalne szaliki, napis na nich brzmi tak...Legia to stara K... Legia J.... i piesc rozbijajaca herb klubu. Ciekawy sposob prowokacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Mecz jak mecz, szanse mamy niewielkie, ale też nie jest tak, że wygrana jest niemożliwa. Jeżeli uda się skończyć na zero z tyłu, to już będzie kozacko, chociażby i z przodu takie samo jajo Dwa razy autobus w polu karnym, 2x 0:0 i w karnych wszystko zdarzyć się może ![]() Natomiast to, na co liczę, to ostre pi***olnięcie na trybunach ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pytanie do kolegów z Warszawy-prawda to, że na meczu z Spartakiem będą kibice z Lecha razem z ruskimi?
a te osławione szaliki to żenada moim zdaniem, można kogoś nie lubić, ale trochę szacunku przeciwnikowi się należy. Pozdrawiam |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Legia ograła poprzednio Turasów, którzy byli zespołem o porównywalnej klasie jak Spartak. Więc moim zdaniem nie są bez szans. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby doszło do powtórki z poprzedniej rundy. Czyli autobus, wykorzystana jedna z kontr i zwycięstwo.
Natomiast Śląsk ma znacznie trudniej, bo Rumuni grają bardzo ostro i zdecydowanie, a dodatkowo taktycznie są świetni. To dla nich bardzo niewygodny przeciwnik. Jeśli miałbym obstawiać, to Legia coś strzeli (1-0), a Śląsk gładko przegra (0-2). ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
To co panowie 3:0 dla Spartaka?
flamengista - zespołowo może i klasy porównywalne, indywidualności które mogą przesądzić wynik spotkania - więcej ma Spartak. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Legia ma trudniejszego rywala jak My, natomiast Śląsk po walce.. może zremisuje :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Moskwa kontra "Mała Moskwa". Nie lubię takich losowań. Legii nie cierpię jak ruskich. A tu tylko jeden z nich odpadnie. Wszystko przemawia za tym, że oryginał wyjdzie w dwumeczu zwycięsko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dobra oprawa Legii.
Tradycyjnie zresztą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gdzie jest ten komplet na stadionie Legii? Halo!
Ładna oprawa. Też Was nie nawidzę, panie i panowie, miłośnicy Legii Warszawa. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Szacun za oprawę, jak zwykle fajnie wyszła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ło ku**a !
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
no no no 1:0..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Starczy sił na cały mecz. Legia jest teraz w dużym gazie i to widać.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie znoszę Ruskich dlatego chyba jednak kibicuję Legii (to dylemat podobny jak wtedy gdy gra Real z Bayernem he he he). Jak wam się podoba obiektywny Kowal (nie było karnego za reke, zolta kartka dla Komorowskiego zasłużona itp..)?
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
PS. Legia walczy i to się może podobać.Są w formie. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Legia niezle zaczela, spartak jak narazie nie istnieje czym osobiscie mnie zawiodl bo ponoc taki potentat ( albo spartak dostal w splot sloneczny po tej bramce w 3 minucie i jeszcze nie wie co sie stalo albo nie wiem co z nimi) ... na plus gra Radovica, ogolnie podoba mi sie zadziornosc zespolu Macka... nie widze zadnych dzid na wysokiego napastnika ocb ? ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widać rękę Skorży.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie znoszę Ruskich dlatego chyba jednak kibicuję Legii (to dylemat podobny jak wtedy gdy gra Real z Bayernem he he he). Jak wam się podoba obiektywny Kowal (nie było karnego za reke, zolta kartka dla Komorowskiego zasłużona itp..)?
Powód: do usuniecia cos się popieprzylo.
Ostatnio edytowane przez whistar : 18.08.2011 o godz. 17:39.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Oprawe Legii to zawsze pokażą z na wprost, naszą albo w ogóle albo z boku..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zaczyna widać rękę Skorży.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Szczerze w to wątpię, APOEL to mimo wszystko mocniejszy rywal od Spartaka na ten moment. Grając wysokim presingiem ryzykowalibyśmy bardzo, cypryjczycy po prostu za dobrze operowali piłką. Z reszta zobaczymy czy Legia wytrzyma w takim tempie cały mecz, jeśli nie to mogą mieć na prawdę ciężka końcówkę, w której wszystko może się odwrócić na korzyść rusków. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
APOEL mocniejszy? Wolne żarty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ulalala Legia pięknie gra. No cóż, w lidze kibicuje Wiśle ale miło sie ogląda taką Legie w pucharach. Może podwyższą prowadzenie...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
To mamy podobnie )) Nie no dzisiaj jestem zdecydowanie za Legią - lepszy swój wróg niż obcy - jak mawiał klasyk i tu zdecydowanie jest podobnie. Ruskich toleruje w jednej formie egzystencji - tej ostatniej na naszej drodze. Meczu Legii i naszego nie ma co porównywać - to są zupełnie inne sytuacje. Dzisiaj idą na wymianę. Wczoraj dominowała po obu stronach taktyka i asekuracja. Gol na "dzień dobry" ustawił to co się będzie działo dalej. PS Czy ja dobrze słyszałem, że panowie ( i pewnie też panie )) jadą często z "ruską kuwą" ? Może to nie są najwyższe loty i może jestem prymitywny ale +10 do szacunku ![]()
Ostatnio edytowane przez rafkur : 18.08.2011 o godz. 17:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pod koniec już ledwo wytrzymali po tym pressingu z początku, ale niech żałują, że nie wpadło więcej niż 1 ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Na Pepsi Arena grają w przerwie meczowej Muse - dobry gust muzyczny tam mają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Na Pepsi Arena grają w przerwie meczowej Muse - dobry gust muzyczny tam mają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zwróć uwagę na samą organizację gry, piłkarze APOELU zawsze mieli więcej niż 1 opcje do rozegrania piłki, mimo, że broniliśmy się praktycznie całym zespołem co znacznie zagęszcza pole gry i dodatkowo utrudnia dobre rozegranie piłki. Problem w grze presingiem polega na tym, że jak już się z niego wyjdzie to się ma masę miejsca do szybkiego ataku. Dodaj do tego szybkich i dobrych technicznie piłkarzy i masz już gorąco pod własna bramką. Tak czy siak, Legia sobie na razie nieźle poczyna. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w 2 połowie kiedy zacznie brakować sił i Spartak będzie miał więcej czasu i miejsca do rozgrywania.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zobaczymy na ile im sił starczy..
|
|